Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@queenwx2

Gözlerimi açtığımda yatakta yatıyordum. Birden kalkınca başım döndü ve geri oturdum yatağıma aradan biraz süre geçince geri kalktım, lavaboya gidip rutin işlerimi hallettim, üstümde gecelik vardı büyük ihtimal Nisa üstümü değiştirmişti, üstümü değiştirdim.

 

 

Erva kombin

 

Odadadan çıktığımda hiç ses gelmiyordu büyük ihtimal daha kimse kalkmamıştı. Saate baktığımda 10'a geliyordu. Bende mutfağa gidip kahvaltı hazırlamaya karar verdim.

 

 

Bitirdiğimde saat 12 buçuğa geliyordu, önce gidip Meleği uyandırdım çünkü onun odası daha yakındı. Sonra ben Nisayı uyandırmaya gidince Melek de mecburen Batuyu uyandırmaya gitti. Aslında bilerek yapmıştım bunların arasında ne var öğrenmem lazımdı.

 

Melek Anlatımı:

 

Offf ben bu ayıyı nasıl uyandırıcam ya. Odasına girdiğimde yüz üstü yatıyordu.

 

Çok tatlı uyumuyor mu?

 

Yooo insan gibi uyuyor işte.

 

Hehe se de biliyorsun yalan söyleme.

 

Ne saçmalıyorsun ya sen kimsin?

 

Kız tanımadın mı beni benim ben Şukufe

 

Tanıyamadım?

 

İç sesinim gülüm

 

İyice delirmeye başladım ben ya neyse şu danayı uyandırıyım.

 

-" Batu Batu Batu."

 

Ben boşuna dana demiyorum öküz uyanmıyor ya.

 

-" Hey öküz kalksana."

 

Yine uyanmayınca dürtmeye başladım.

 

-" Batu uyansana ya offff."

 

Kılını bile kıpırdatmamıştı bende Ervalara çağırdım.

 

-" ERVA NİSA KIZLAR GELSENİZE BU ÖKÜZ UYANMIYOR!!!"

 

Erva elinde bir şişe suyla geldi ve sin ikazını yaptı.

 

-" Batu üç saniye içinde kalkmassan üstüne soğuk su dökücem."

 

Yine kalkmayınca Erva hiç acımadan buzlu suyu başından aşağıya yine uyanmayınca bireylerin ters gittiğini anladık ve hemen ambulansı aradık. Arabalar vardı ama biz Batuyu taşıyamazdık.

 

Erva Anlatımı:

 

Elim ayağım titremeye başladı. Hayır şuan olmazdı kızların bana ihtiyacı vardı. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyordum şimdiye kadar ya ilaçla ya da Batunun bana sarılışıyla geçiyordu. Nisa bunu farkettmiş olacak ki koşarak odama gitti ve ilaçla su getirdi zorda olsa hemen içtim.

 

Bu ambulans nerde kaldı amk ya. Dememle siren sesleri duymamız bir oldu koşarak gittim kapıyı açtım ve bizim eve çağırdım. Koşarak ellerindeki sedyeyle geldiler Batuyu aldılar bende yanlarına bindim. Nisayla Melek arkadan geliyorlardı. Geldiğimizde doktorlar geldiler sedye getirdiler. Olanları hala kavrayamıyordum. Hemen ameliyathaneye götürdüler. Bende kapının oraya çöktüm ve oturdum bir iki dakika sonra Nisa ve Melek de gelip yanıma oturdular.

 

Melek konuşmaya başladı.

 

-" Erva noldu bilmiyorum bilmiyoruz ama iyileşecek dimi? O ölürse ben eksik kalırım neden bilmiyorum ama kalbim acıyor ağrıyor ona bişey olunca benimde canım acıyor sanki şuan kalbimi canlı canlı söküyorlarmış gibi geliyor."

 

Melek aşık olmuş bu kısacık sürede bize ve en önemlisi Batuya alışmış. Melek hala bana ümitli ümitli bakıyordu.

 

-" İyileşecek iyileşmek zorunda bizi bırakma o beni bırakamaz hiç bırakmadı babam dövdü ona sığındım o evden kovuldu bana sığındı Nisayla ilkokulda tanışdık ilk başlarda bir birimizin varlığından haberimiz yoktu sonra zaman geçtikçe yakınlaştık Nisa hatırlıyor musun (bir yandan ağlıyor bir yandan anlatıyordum.) Nisanın lisede bir sevgilisi vardı Nisa da onu çok seviyor du neyse çocuk bununla sadece takılmış bi de aldatmış Batu bunu öğrenince çocuğu nasıl dövmüştü ama 1 hafta da uzaklaştırma almıştı bize kızıyordu niye ayırdınız ben daha hıncımı alamadım diye."

 

Kendimi gülmeye zorluyordum. Düşünmemeye çalışıyordum yoksa sinir krizi geçirme ihtimalim çok yüksekti ellerim titriyordu. Kendimi biraz sakinleştirdikten sonra beklemeye devam ettik.

 

Aradan 1 2 saat geçti ve sonunda doktorlar çıktı.

 

-" Batu Yılmaz'ın yakınları mı?"

 

Sen:

-" Evet biz."

 

-" Batu bey ..."

 

(492 kelime)

 

Kestikkkk

 

Bölüm biraz kısa oldu ama bugünlük idare edin:)

 

Sizce Batunun nesi var?

 

 

Loading...
0%