Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7. Bölüm

@queenwx2

Geçmiş~

 

7 yıl önce

 

O gün odamda test çözüyorum hocam ödev vermişti onu yetiştirmeye çalışıyordum. Bi an da odamın kapısı açıldı korktum ilk başta sonra annem geldi içeriye elinde bir tane saten gecelik vardı.

 

 

İlk başta hiç bir şey anlamadım ben geceliğe gecelik bana bakıyordu. Annem bunu hemen giymemi söyledi bende anlamasam da annemdir bir bildiği vardır dedim. Giydim ama üstünü kapatsam arkam arkamı kapatsam üstüm açılıyordu. Ben kapatmaya uğraşırken odamın kapısı açıldı ve içeriye babam girdi hemen kenara kaçıp gitmesini müsait olmadığımı söyledim ama dinlemedi zorla girdi içeri. Abimin eski telefonu vardı onu alıp odamdaki küçük lavaboya kaçtım ve kapıyı kitledim. Eymen abimi aradım açmadı okuldaydı ben ondan önce geliyordum.

 

Emre abimi aradım bu sırada babam kapıyı yumrukluyor ve açmamı yoksa kıracağını söylüyordu. İki üç çalıştan sonra telefon açıldı hemen eve gelmesini söyledim babamın yaptıklarını annemin verdiği geceliği söyledim ve naptı biliyo musunuz benimle dalga geçip yalan söylediğimi bana inanmadığını söyleyip ben rahatsız etme dedi ve kapattı. O sırada kapı açıldı içeri babam girdi beni kolumdan tutup yatağıma götürdü...

 

Ben o gün babam tarafından hem taciz hem tecavüz edilmiştim.

 

Annem bilmesine rağmen sesini çıkarmamış evden çıkıp gitmişti abim desen bana inanmamıştı şuan yanımda iğrenç çıplak bir şekilde yatan babama bakmakla zorlanıyordum.

 

 

5 yıl önce

 

Artık kapımı kilitlemeden odamda bir saniye bile duramıyordum. Eğer babam kapımı açar diye ben pantolonla uyuyordum bende biliyordum pijamayla uyumayı bende biliyordum gecelikle uyumayı ama belki zorlanır diye pantolonla uyuyordum. Yine odamın kapısı açılmaya çalışıyordu.

 

Diyeceksiniz polise git denedim Allah belamı versin ki denedim. Babam annemi öldürmekle tehdit etti bi daha denedim bu sefer Eymen abimi öldürmekle tehdit etti hepinizin Allah belasını versin.Babam biraz zorlandıktan sonra ve açtı.

 

Ben bugün yine babam tarafından tecavüze uğramıştım ve kimse yine sesini çıkarmamıştı.

 

 

4 yıl önce

 

Bugün babam yine bana tecavüz etmeye kalkışmıştı sonra Eymen abim yakalamış öldüresiye dövmüş ve polislere şikayet etmişti.

 

3 yıl hapiste kaldı bana yaptıklarının bedeli sadece 3 yıldı. Bana tecavüz etmesinin bedeli sadece 3 yıldı.

 

~Geçmiş son~

 

Ben bu 3 yıl içinde dövüşmeyi öğrendim Batuyla beraber karanlık işlere bulaştık bu arada ben sinir krizini de babam yüzünden geçiriyordum hayatım boyunca taşıyacağım kötü bir hastalıktı bu belki çocuklarım benden korkacaktı belki arkadaşları benim yüzümden onlarla dalga geçecekti belki gelecekteki eşim bu yüzden benden boşanacaktı.

 

Hepsi babam yüzünden herşey babam yüzünden, abim yüzünden abim bana inansaydı bunlar olmayacaktı, herşey Emre abim yüzünden o arkadaşlarıyla değilde benimle ilgilenseydi belki hiçbiri olmayacaktı.

 

Ben ne yaptıysam o adam içeri girince yaptım Batuyu ailesi yurda verdi ben bakamam dediler biz hep birbirimize destek çıktık benim biraz birikimim vardı Batununda varmış birleştirip beraber İstanbul'a gidip ayrı eve çıktık. Sonrasında bulaştık karanlık işlere ilk Ali geldi yanımıza sonra diğerleri ben böyle yükseldim Batu böyle yükseldi. Biz arkadaştan öte öz iki kardeş gibiydik hala öyleyiz ve öyle olucaz da.

 

(469 kelime)

 

Kestikkkk

 

Biraz kısa oldu ama bugünlük idare ediverin:)

 

Bu bölüm Erva'nın geçmişini, babasının şerefsizlikleri, abileriyle neden konuşmadığını, sinir krizini neden geçirdiğini, Batuyla dostluklarının ne kadar kuvvetli olduğunu mafyalığa nasıl başladığını okuduk.

 

Tiktok hesabım: queenwx2

Instagram hesabım: queenwx02

 

 

Loading...
0%