Yeni Üyelik
8.
Bölüm

8. Bölüm

@queenwx2

" Batu bey yediği bir şey yüzünden zehirlenmiş. Şimdi midesini yıkadık. Bu arada sizi duymama nedeni de zehirin etkisinden . Bugün nolur nolmaz müşade altında tutucaz. Yarın çıkabilirsiniz. Bu arada daha geç gelseydiniz daha kötü sorunlarla da karşılaşabilirdiniz bir daha konuşmaz hatta ölede bilirdi tam zamanında getirmişsiniz. Geçmiş olsun."

 

Kim yapmış olabilirdi ki bunu biz en son Poyraz beyin orda yemek yemiştik. Onlar neden böyle bir şey yapsınlardı ki bir sebep yokken.

 

Batuyu getirdiklerinde beraber odasına gittik. Aradan yaklaşık 1 2 saat geçti Batu uyandı. Aradan 10 dakika geçti ve hala çok uykusu olduğunu söylenip geri uyudu.

 

~Yarın~

 

Sabah erkenden çıkış işlerini halledip eve geldik. Tabi Nisayla Melek önden gidip kahvaltı hazırlayacaklardı. Eve vardığımızda Ellerimizi yıkayıp kahvaltımızı ettik, bugün Melek'in boşanma davası vardı. Benimde Batunun neden zehirlendiğini çözmem gerekti. Neyse Nisayla Melek gider bizde Batuyla şu mevzuyu halledebiliriz.

 

Saat gelince Melekle Nisa çıktılar ve bende Batunun odasına gittim.

 

-" Nasılsın?"

 

Batu:

-" İyiyim. Sen?"

 

-" Bende iyiyim. Buraya neden geldiğimi biliyorsun sen dün ene yedin?"

 

Batu:

-" Sabah kahvaltı yaptık beraber sonra işte yine beraber Poyraz beylerin orada yedik"

 

-" AllahAllah bu konuyu araştırmak lazım sabah evde yedik yani bir tek Poyraz beylerin orası kalıyor ama neden amaç ne mesela sen neden ben varken seni niye zehirliyorlar? Batu kardeşim benim bir planım var..."

 

Batu:

-" Tamam kraliçem sen nasıl istersen öyle olsun."

 

Bu konuyuda hallettiğimize göre şimdi plana gelelim. Telefonumu çıkardım ve Poyraz beye yaşananlar için özür dileyen bir mesaj yazdım ve bize davet ettim. Onlar da asıl kendilerinin özür dilediğini ve seve seve geleceklerini söylediler.

 

Bende mutfağı topladım ve sosyal medyada biraz gezindim. Aradan bir iki saat geçti, kapı çaldı Nisalar gelmişti bende nasıl geçtiğini sordum. Meleğin gözleri parladı ve anlatmaya başladı.

 

-" Şimdi ben boşanmak istediğimi söyledim sonra o varlığın yaptıklarını anlattım. Hakim öğrenince ertelemeden direkt boşadı. Ayyyy çok mutluyum."

 

Sen:

-" Bunu kutlayalım ama bugün olmaz kızlar."

 

Nisa:

-" Neden?"

 

Sen:

-" Poyraz beyleri yemeğe çağırdım yani çok işimiz var. Hade bakem mutfağa ellerinizi yağlayın."

 

Nisa:

-" Hazır alsak?"

 

Sen:

-" Hade hade çok konuşma yandan yandan alalım sizi."

 

-" BATUUU SENİ DE UNUTTUM SANMA ÇABUK AŞAĞI GEL VE YARDIM ET."

 

Batu geldi ve gelirken de söylenmeyi ihmal etmiyor du.

 

-" Tamam anne onuda ben yapıyım anasını satıyım ben ne alaka iyice ev hanımına dönüşmeye başladım. Ben yemek yapıcam hemde bu lavuklar için pışık yağlı kaşık."

 

Sen:

-" Batu hade kardeşim boş yapma hade bir de sen uğraştırma beni."

 

Batuyu uzun uğraşlar sonucu mutfağa sokabilmiştik kızlar bütün işi ona kitlenmiş ama sonra kimsenin canına kastlarının olmadığını söyleyip kendileri yapmışlardı ben ve Batu sadece yıkacaklar yıkayıp önümüze koyulan şeyleri doğramaya çalışıyorduk kızlar ne kadar iş biliyorsa bizde o kadar bilmiyorduk. Nisa yine konuşmaya başladı.

 

-" O nasıl doğramak Erva evde kaldın kanka sen Allah aşkına bırak yapma. (Bakışlarını Batuya çevirdi.) BATUUU

Allah'ım sen beni bunlarlamı sınıyorsun defolun gidin mutfaktan hade hade biz Melekle yaparız."

 

Kendi evinde de mutfaktan kovulmayan ne biliyim. Neyse Batuyla üstlerimizi değiştirmek için odalarımıza gittik. Yemek saati yaklaşmıştı kızlar son dokunuşları yapıyor Poyraz beylerin gelmesi ise an meselesiydi.

 

 

Erva kombin (şapka yok)

 

 

Melek kombin (çanta yok)

 

 

Nisa kombin

 

 

Batu kombin

 

Odalardan çıkınca şok olmuş şekilde bir birimize bakıyorduk hiç birimizin haberi olmadan aynı kıyafetleri giymiştik. Bu şoku zilin çalmasıyla atlattık ve hepimiz aşağı indik. Kapının deliğinden gelene baktığım da Poyraz beyler gelmişti...

 

(531 kelime)

 

Kestikkkk

 

Biraz kısa oldu ama ders çalışmam gerekiyor o yüzden bugünlük idare ediverin:)

 

Sizce yeni bölümde neler olacak?

 

Oy vermeyi unutmayın!

 

 

Loading...
0%