Yeni Üyelik
2.
Bölüm

1. Bölüm

@rabia.aras

Evet arkadaşlar umarım beğenirsiniz bol bol oy ve takip yorumlarınızı bekliyorum 🤍

İyi okumalar


Okan : Hayde beyler görev öncesi silah bakımı şarjörü mermi başımı ellerinizden öper.


Cengiz : Özelikle benim silahımı temizleyin


Cengiz : çalışın çalışın çalışkan bal peteği arıları kahkaha atar

Mert : komutanım bize bal petek arıları demeyi ne zaman bırakacaksınız?

Cengiz : hiç bir zaman kahkaha atar

Barış : cengizler hazırlıklar tamam mı?

Cengiz : hallettik sağ olsun pal peteği arıları silahları temizlediler

Barış : hadi hep beraber el atın da bir an önce bitsin komutandan çağırı geldi göreve cikacağız

Aslı : komutan yüzbaşı barış yanıma gelsin dedi.

Barış : ben gelene kadar herşey hazır olsun

Okan : tamam

Komutan "Barış operasyon icin ankara'dan onay geldi hemen harekete geçmeliyiz örgüte silah ve finans sağlayan şebeke örgütün sozde liderleriyle buluşacak yani bu operasyon başarılı olursa ? Bir taşla iki kuş vurmuş oluruz. Dedi hedefimiz neresi komutanim dedim merakla . Cok uzakta değil hedefimiz bir ada o adaya bir yat yaklaşacak ve o yatın icinde silahlar olacak ama silahtan dahasi da varmış barış ne yap ne edin onlari ihma edin dedi . Koordinatlar ve bilgiler burda dosyayi uzati . Barış unutmayin ki hic bir gorev sizden daha değerli değil sizi tek parçada İSTİYORUM sert bir tavirla söyledi. Emredersiniz komutanim dedim toplantı salonunda çıktım.

Görev için hazırız doğru helikoptere bindik timimle

"Yer Ada "

Bella'nin anlatımıyla

Telefon çalındı baktigimda Jame telefonu açtığımda direk konuya girdi 20 tane tanki teslim etikten sonra seninle monaco'da buluşacağız bella.yarin aksam atina'da uçağın kalkiyor sakin kaçırma! Sana monaco'da sürprizim var. dedi hmmm sürprizlere bayılırım dedim telefonu kapattım. Adamlarla bota bindikten sonra gideceğim yere ulaştım. Karşımdaki adama doğru yürüdüm ve konuşmaya başladım Umarım tedbirleri arttırmışsındir Martin yat 30 milyonluk dolarlık silah ve mühimmatlarla dolu türk askerlerin gözleri üzerimizde buraya ölmeye değil müşteriler hayal bile edemeyeceği silahlar satip para kazanmaya geldim dedim .

Akşam olurken bir odaya girdim herşey tamam mi? Tamam bella banka hesaplari, dna örnekleri, fotoğraflar, adresler hersey tamam çok sıkıldım defolup gitmek istiyorum burdan dedi . Kısık sesle Sonsuza kadar dedim silahı kafasına sıktım dosyayi alıp odadan ciktim.

........

Yemin ederim julesimizi gorse denizler altina 20.000 tekrar yazardı kardeşim akıl işi mi bu havada 3.000 denizde yüzmek dedi cengiz

Yılanın yuvasına giriyoruz arkadaşlar birincisi kolay görev olmayacak ikincisi başarısız bir seçenek değil gizlilik esas deniz altına deşifredeyiz bu yüzden tahliye için deniz altının gizli çıkışını kulanacaz ha bu arada size güzel haberim var bu habere sevinçle karşılayacağınızın eminim özelikle cengiz belirlenen koordinata varmak icin 2 saat aralıksız yüzmemiz gerekecek cengizin yüzüne bakarak söylediğinde barış yüzü düşen cengiz bir sıkıntı mi var cengiz? alayla sorduğunda barış cengiz yok hayir yok bir sorun yok dedi . Tim hepsi cengize güldü.

Deniz altina yüzerek adanin diyer tarafina gecen pence timi sesiz sedasiz tek tek adamlari indiren tim kisa sürede çatışma cikti. Adamlari hepsini indiren tim bomba silahlar evraklari ele geçiren tim

Okan siz burayı halledin ben John peşinden gidecem. Tamam barış dikkatli ol. Başını sallayan barış hemen John'nun peşine düşer. Kaçma dur John koşarak ormana gider arkasında onu kavaliyan barış kısa sürede John yakalar barış ilk önce John'nun silahını belinden alir sonra yumrukla yere serer. Jonh konuşmaya başlar senin kimin olduğunu biliyorum ve ölümün benim elimde olacak dediği gibi bıçağını cebinden çıkarır barışa bıçak çeker barış hemen bıçak sapmadan geri çekilir art arda yumruk vurur John'ye barıştan yumrukları yediği gibi yere serilir. Hemen silahını çıkartıp Johna sabit tutar. John konuşmaya başlar tamam yeter vurma bana yaşamama fırsatı verirsen bütün bildiklerimi anlatırım dediği gibi ayağıya kalkar barışa saldırır barış hemen kolundan tuttuğu gibi koluna sıkar silahı acı içinde kıvranan John arkada bomba patlar bu fırsatı kaçırmayan John hemen silahını yerden alirken barış onu vurmak zorunda kalır John ölür. Barış hemen ordan giderken


Koşarak kaçan kadını görür yani bella'yi "dur" diye bağırır Bella durur. dön arkanı ellerini kaldır dön arkanı kimsin sen yüzünü göster diye bağırır. Bella temesum ederken hemen silahını belinden çıkartıp barışa ateş eder. Barış yana doğru kendini çeker kurşun sol tarafına siper eder birbiriyle dövüşen ikili Bella sert yumruk atar barışa yüzüne deki yumrukla sarsılır geriye doğru adım atar ve konuşmaya başlar "ellinde ağır mış" der. Bella sırıtır ve belindeki bıçağı çıkartıp barışa doğru adım atar birbirleriyle cebeleşirken Barış bella'nin boynundan tutarken Bella botundaki bıçağı alıp barışın bacağına sarpar. Barış acı çekerken Bella hemen barışın elinden kurtulur ve kaçar. Tim ve barış hemen adadan çıkıp giderler evine Türkiye'ye dönen tim ertesi gün Arda'nın düğünü var barış, Okan,cengiz,ve tim hepsi düğün için hazırlanır.


Düğüne giden tim aileleri kısa sürede düğün olanina varmış olurlar Okan ve barış nikah şahidi olurlar herşey çok iyi gider düğün biter. Pazartesi göreve giden tim Hain pusuya düşeceklerini nerden bile bileceklerdi ki hain tuzak kuran time bombalar patlattılar bombada ağır yaralanan arda kolu bacağı kopar.


Hemen Arda'nın yanına gelen Komutanlari ve ekip arkadaşları arda devrem iyisin sakın korkma tamam mı diyen devreleri ardayi sakinleştirir. Arda komutanlarına bakıp gözyaşlarıyla acı çekerek konuşur Komutanım bacağımı kolumu hissetmiyorum ne olursunuz yardım edin çok acı çekiyorum . Acı içinde kıvranan arda hemen helikoptere taşıyıp ordan uzaklaşırlar hastaneye kaldırilan arda hemen ameliyataneye alırlar. Can konuşur lanet olsun komutanım onu nasıl koruyamadık kolu bacağı yok acı içinde kıvranıyor acı çekiyor elimizden birşey gelmiyor diye isyanlar eder ve timdeki herkez . Herkez acı çeker ve ağlarlar Arda'nın ailesi eşi koşarak hastaneye gelir arda nerde kocam nerde ağlayarak bağıran Ayşe okan konuşur bacım ameliyatta aldılar bekliyoruz dedi. 4 saat sonra ameliyatan çıkan doktor herkez doktorun yanına gider. Arda'nın durumu nasıl diye sordular. Doktor üzülerek konuştu"Malesef elimizden geleni her şeyi yaptık hasta hayatını kaybeti başınız sağ olsun dedi.....


Ve bölümün sonu ...


Loading...
0%