Yeni Üyelik
9.
Bölüm

AY TENLİ KADIN

@rabiatopcan

Sabah gözlerimi güneş ışığı yüzünden kolundan rahatsız olduğum için kalkmaya karar verdim tam kalkçakken daha sıkı kavrayıp üstüme yattı bu sefer mavi gözlerini kısık bir şekilde açtı ve bana baktı

"kalk üstümden çok ağırsın"

"güzelim dün yapamadığım şeyi yapıcam belki"

yüzüne anında çarpık bir gülüş geldi. Benimde beynime bir anda jeton düşünce ne dediğini anladım.

"onur kalk üstümden lütfen zorluk çıkarma"

bu sefer üstümden kalkıp beni kucağına oturtu. "heyy ne oluyo"

"rahat dur güzelim yoksa"

aha sıçtın gizem.

"ne olurmuş onurcum"

dudağıma baktı.

"istersen göstereyim"

yavaşça yaklaştı ve sıcak dudakları benimkiyle buluştu. Ayrıldık ve bana baktı.

"daha ileri gitmemi istemiyorsan susmanı öneriyorum güzelim"

bende kafamı sallayıp cidden susmuştum. Çünkü onur dediğini yapardı onurdu bu. Bende fırsat bu fırsat diyip kucağından inip kaçtım. Hemen banyoya koşup soğuk bir duş aldım dün olanlardan sonra bu duş gerçekten müthişş olmuştu tekrar odama girdiğimde onurun benim yastığıma gömüldüğünü gördüm cidden bir gülme gelmişti.

"Onur odadan çıkarmısın üstümü giyineceğim"

onur bana döndüğünde biraz utanmıştım, sonuçta önünde neredeyse çıplak duruyordum. sadece üstümde bornoz vardı o kadar. Onur dün akşamki gibi yutkunmuştu bu adam gerçekten bana aşıkmıydı.

"Ta-tamam çıkıyorum"

o kapıya doğru ilerlerken yüzüme gülme geldi az daha kahkaha atacaktım. Boşverip giyinme yerime geldim ve kıyafet aradım.

 

 

Evde olduğumuz için havada sıcak olduğu için böyle kısa spor giyinmeye karar verdim. Hemen giyindikten sonra tekrar banyoya girip saçımı kurutma makinesiyle kurtulalım. Saçım düz olduğu için düzleştirici gerek yoktu saçımı ev topuzu yapıp banyodan çıktım. Zıplaya zıplaya aşağı indim onur kahvaltı hazırlıyordu. Onura yardım etmeye karar verdim.

"Onur yardım edeyimmi"

"tabiki zaten bitmişti"

Hemen hazırlayıp oturmuştuk onur kahvaltıda çay içmek yerine kahve içiyordu.

"Onur birşey sorabilirmiyim"

"sor tabi güzelim"

"şey onur sen sabahın köründe kahveyi nasıl içiyorsun"

onur bana gülüp

"çay beni kesmiyor gün içinde uyanık kalayım diye kahve içerim genellikle" "anladım"

Diyip kafamı salladım zaten ben hızlıca kahvaltımı bitirdiğim için

"eline sağlık onur "

Hemen yukarı kaçıp telefonumu elime aldım sahi ne zamandır telefonumla ilgilenmiyordum. Birazcık sosyal medyada gezindikten sonra telefonuma mesaj geldi. "Sınavınız başarılı geçti sizi okulumuzda bekleriz"

bu cümleyi yüz kere okumuşumdur gözlerim bir anda büyüdü telefonu bırakıp ışık hızında aşağı uçtum.

"Onurrrrrr"

onur kanepede oturuyordu hemen kafasını kaldırıp bana baktı.

"Ne oldu güzelim"

hemen yanına koştum.

"Onur sınavım başarılı geçmiş okula çağırıyorlar"

onur buna duyduğuna sevinmişti oda gülmeye başladı.

Onurun yanına oturup ona sarıldım oda daha rahat sarılmak için beni kucağına aldı bende o anın heyecanıyla hiçbirşey anlamamıştım. gözlerimi kocaman açtım.

"Pardon"

"Güzelim senin adına çok sevindim çok güzel haber bu ozaman bugün senin okuluna gidiyoruz"

"Yaşasın be"

bu söylediğime onur çok pis bir kahkaha attı bende ona öldürücü bakışımı attım vee omzuna vurdum.

"Komikmi"

"evett"

bende gülmeye başladım tam kalkçakken beni tekrar oturtu ben fark etmeden boynuma nefesini üfledi onun bu hareketi yapması benim midemde kelebeklerin uçmasını sebep oldu sesi kulağımda yankı etti

"çok güzel kokuyorsun"

ben adeta donmuştum hareket edemiyordum sol gözümden bir tane yaş aktı. Onur hayla boynumdaydı bir anda boynumu öpmeye başladı ve elinide tişörtümün içinden geçirdi benim ağzımdan bir inilti çıktı çünkü artık öpmüyordu emiyordu

"Yapma"

onur bu yaptığıma sinsice güldü tenimde gezerken anladım o kadarda aptal değilim yani. Boynumu öpe öpe yukarı çıktı en son dudağımda durdu resmen dudağımı sömürüyordu ben karşılık veremiyordum çok hızlıydı ama bana asla dokunmadı yavaşça tekrardan boynuma indi bende boynumu emesine izin vermedim Sonra ayrıldık. Ben odama kaçtım tahmin ettiğim gibi yüzüm domates olmuştu herzamanki gibi banyoya gidip elimi yüzümü yıkadım. Aşağı indim "onur ben giyiniyorum gideceğiz değilmi" "tamam güzelim ozaman git giyin hemen çıkarız" kafamı sallayıp yukarı fırladım bugün benim için çok önemli bir gündü. Aradım taradım en son bir elbise buldum baya güzeldi.

Tam yazlıktı saçımı salık bırakım yanaklarıma biraz anlık ve gloss sürdüm bide çekmecenin içinde bir kaç takım vardı onlarıda takmaya karar verdim. Üstümü giyinmem bittikten sonra aşağı indim

"onur geldim"

"tamam güzelim çıkalım ozaman"

bi anda bana döndü gözleri resmen açık maviden koyu maviye döndü.

"Bu ne gizem daha açık giyinseydin"

"off onur abartma bir şeyide çok açık değil"

biliyordum kesinlikle yırtmaca takılcağını bebek bakışı yaparak onu ikna etmeye başladım. O da tamam anlamında kafasını salladı hemen arabaya yerleştik onur arabayı sürerken bende canım sıkıldığı için radyoyu açtım en sevdiğim şarkı ay tenli kadın çalıyordu onurla aynı anda

"en sevdiğim şarkı"

Bu dediğimize ikimizde kahkaha attıktan sonra ben şarkıya eşlik ettim.

 

"Tenin almış beyazlığını aydan saçlarının rengi geceden bundan geceye sevdamm sen örterken benimle kalbini al aklım gibi hissimi Al çünkü özlüyorum."

Onur dikkatle beni izliyordu içinde ne geçtiğini tahmin edebiliyordum bu şarkı resmen biz anımsatıyordu şarkı söylemeyi bırakıp kafamı cama yasladım öylece yolu izliyordum bir anda gözüme birşey takıldı.

"Onur dur"

"Ne!"

"Onur dur dedim biri bizi takip ediyor." "Hemen göster nerde hayır bu o nasıl çıktı hapisten."

 

Yeniden merhaba çiçeklerim iyi okumalar😘

Loading...
0%