Yeni Üyelik
2.
Bölüm

HER YERDE SEN

@rabiatopcan

Sabah'ın köründe bakkalımı açmaya gittim ekmekler geldi ve dizdim. Aradan yarım saat geçtikten sonra onur geldi.

"Naber güzellik"

bende "ne"

diye tepki verdim.

"Benim onur unuttunmu"

dedi. Bende

"tabiki hayır"

.Onu nasıl unutabilirim allah aşkına karizmaya bak.

"Ekmekler hâyla orada alabilirsin diyip güldüm."

Oda gamzesi çıkacak birşekilde bana gülümsedi. Sonra ekmekleri alıp yanıma geldi

"aldım ozaman güzellik ben kaçar"

. Kızarmış suratımla ona gülümsedim. Sonrada gitti zaten. Müşteriler felan geldi gün öyle bitti. Bende kulaklığımı takıp dışarıda gezmeye başladım. Bi anda onu önümde gördüm sonra ona el sallayıp

"onur nasılsın"

dedim.

"Aaa naber güzelim seni burda görmek ne hoş"

. "Ben öyle geziyordum sen napıyordun bakalım burda."

"Bende öyle geziyordum güzelim."

Bende 

"ozaman burda dikilmiyelim yürüyerek konuşalım."

Kafasını salladı dünden razıymış. Bi anda konuşurken yağmur bastırdı sırıl sıklam olduk. Bana dönüp

"bu dansı bana lütfedermisin güzelim"

Diyip göz kırptı. Bende kafamı sallayıp elimi uzattım beni tuttuğu gibi kendine çekip belime sarıldı. Bir saat dans etmişizdir çünkü iliklerime kadar donduğumu hissettim. Onur üşüdüğümü fark edince muhteşem parfüm kokan hırkasını bana verdi.

"Güzelim seni eve bırakayım hasta olma."

Diyip önüne baktı yolun sonuna geldiğimizde hırkasını vermek için elim omzuma gitti.

"Sende durabilir güzelim"

"ama üşüyeceksin onur"

"sıkıntı olmaz ben alışkınım"

dedi ve yanağımdan öptü göz kırpıp gitti tabi o an ben ordamıyımdır bilmiyorum kalbim neredeydi yüzüm kızardı içimde kelebekler uçtu sonra yüzüme vurup "kendine gel gizem"

dedim. Ve hemen dik adımlarla evin yolunu tuttum. Nihayet eve gelip duş alıp sıcak ve yumuşak yatağıma attım kendimi. Yarın bakkalı ben açmıycaktım yarın arkadaşıma emanet edecektim yarın şef olmak için sınava girmem gerekiyordu ve girecektimde. Sabah olduğunda daha saat 08:00 civarındaydı hemen ayağa kalkıp yatağımı topladım ardından duşa girdim hızlıca üstümü değiştikten sonra ağzıma birkaç lokma attım evden hemen çıkmam gerekiyordu sınava geç kalabilirdim. Koşa koşa da olsa sınavıma yetiştim zaten iki gün sonra açıklancaklardı. Sınavdan çıktığımda ölü gibiydim "birinin eğitim sistemine el atması lazım bence cidden karmaşık."

Taksiye atlayım eve gidiyordum taksiden indiğim gibi onur karşıma çıktı. Allah'ım niye her yerde bu yakışıklı adam karşıma çıkıyor. Diyip kendime geldim onura el sallayıp taksiciye parayı uzatıp onurun yanına gittim "selam güzellik nerden böyle"

"önemli bir sınavım vardı onu hallettim şimdide eve gidecektim istersen sende benle gel birşeyler içeriz olmazmı"

oda hemen evet anlamında kafasını salladı bizde eve çıktık evde kahve felan ikram ettikten sonra gitti bende çok zorlamadım. 1saat sonra dışarıya gezmek için çıktım sonra tanımadığım birisinden mesaj geldi bu bir adresti hemen üstüne tıklayıp baktım hemen taksi bulmak için etrafa baktım şansımaki vardı hemen atlayıp abiye konumu gösterdim araba durdu ama tuhaf olan şey her yerin karanlık olması abide

"eminmisin kızım burası tekin biryere benzemiyor"

abiye kafamı sallayıp parasını uzattım. Arabadan indim birkaç adımdan sonra onuru gördüm. Ama bu sefer masum değildi, elinde tabanca önünde diz çökmüş masum bir insan. Sanki kendisini vuruyormuş gibiydi yani bana masum diye tanıttığı ama aslında bir katil olduğu.

 

Bölüm sonuuu çiçeklerim🌸🌸❤️❤️❤️💋

 

 

Loading...
0%