Yeni Üyelik
13.
Bölüm

YILLAR SONRA TEKRAR'DAN

@rabiatopcan

Hâyla karşımdaki adama bakıyordu korkudan titriyordum şuan kanlı canlı karşımdaydı hemde o kadar yıldan sonra. Ve en son yaptıkları...

 

4 sene önce:

Her zamanki gibi boktan bir güne kalkmıştım. Her gün babamın beni dövmesinden bıkmıştım. Her zamanki işlerimi halledip koltuğa oturmuştum. Ecelim bir iki saatte burda olurdu. Ama ben kendime söz vermiştim, elime aldığım ilk parayla bu evden gidip o adamında götüne tekmeyi koymak istiyordum. Sonuçta hangi çocuk babasından dayak yemek isterki hem gurur kırıcı hemde o senin baban senin kanın nasıl yapabilir ALLAH bu heriflerin belasını versin. Derin düşüncelere dalıp kendimden geçmişken bir anda kapının çalmasıyla irkildim. İstemesemde kapıyı açtım ama tuaf olan şey babam bu sefer yanlız değildi.

"Bunlar kim"

"kızım bu senin kocan hayırlı olsun"

o an başımdan aşağı gerçekten kaynar sular döküldü, ne demek bu adam benim kocam.

"Adamı tanımıyorum bu bir, ben bu pislik herifle evlenmek istemiyorum bu iki,bu adam benim hiç birşeyim buda üç."

"Sana soran olmadı ateş bey yukarıda eşyaları var alabilirsiniz"

"hayır hayır hayır gitmek istemiyorum baba lütfen lütfen verme beni ne istersen yaparım"

"siktır git bu evden başka birşey istemiyorum"

"neden neden, ben senin kızın değilmiyim neden beni istemiyorsun"

"ateş bey lütfen"

"bırak lan beni ateş misin su musun" "düzgün konuş benimle bebeğim"

"bana bir daha sakın bebeğim deme" "tamam amma naz ettin alın kızı"

beni iki kolumdan tutup sürükleyerek arabaya kadar getirdiler. Bende onları zorlayınca ne yapsınlar bunlamı uğraşcaz diyip bayılttılar. Uzun bir süre yolda gittik en sonunda eve varmıştık beni yatağa atıp beni tehdit etti.

"Sakin burdan kalkma gelince seninle çok güzel şeyler yapacağız karıcım. Eğer kaçmaya çalışırsan bütün gün seni bırakmam parçalarım seni"

"Bu asla olmayacak sen bana dokunmayacaksın be sen git orospuları becer ben onlara benzemem ayrıca bana bi daha karıcım deme"

"peki karıcım" Diyip gitti.

 

İÇS:Gizem hemen burdan gitmeliyiz.

Bi susçanmı iç ses.

İÇS:peki

Ha şöyle

 

Bir yol aramaya başladım. En kolay yer pencereydi ama bayada yüksekti bana dokunmasından iyidir ölsem dahi bunun olmam ilkim bu olamaz. Diyip atladım kimse görmeden kaçtım beni takip edemesinler diyede ormandan gitmeye karar verdim...

 

Şimdiki zaman:

"Bunca yıl sonra ne istiyorsun benden bırak beni artık"

"seni istiyorum gizem sen benimsin bana aitsin "

"ben sana hiç bir zaman ait olmadım boş hayallerinle sana iyi şanslar"

Diyip arkamı dönüp gidiyordumki biri beni belimden tutup kendine çekti.

"Nereye bebeğim bunca zamandır seni aradım hiç biryere gidemezsin"

Diyip. Eteri ağzıma bastı sonrası karanlık zaten bana ne yaptını bilmiyorum. Peki onur o ne yapıyordur onu özledim hemde çok... Gözümü açtığımda bir yatağın üstündeydim allah tan tek parçaydim. Kapıya bir anda biri daldı.

"Ooo uyandın demek prenses"

"beni onura getir istemiyorum seni sevmiyorum olmayan beynine sok artık" üstüme yürümeye başladı bende geriye gitmeye başladım sırtım sert birşeye çarpınca aha dedim benim sonum.

"Onur demek ha, benim ondan ne farkım var, bu dediklerine çok pişman olacaksın. Sana en son dediklerimi hatırlıyorsun dimi? bu yataktan kalkmak yok yoksa karıcım ne yaparım demiştim"

tekrardan o anılara gittiğimde gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı. "Onurun farkı ne biliyormusun senin kadar pislik biri olmaması. Onura aşığım ben ama sana hayır sen seni sevmeyen birine tecavüz edecek kadar aciz bir insansın"

suratı bir anlık düşsede tekrar kendini topladı

"belki ben öyle seviyorumdur gizemcim pardon karıcım"

"yeter sıktır git odadan"

"peki bu seferlik bırakıyorum iyisin" bugün kurtulduk ya diyerek kendimi avuttum. Diğer günler, ya onur bulamazsa beni ne yapacaktım, şerefsiz bu sefer kaçmıyım diyede demirlikler yaptırmış. Kapı tekrar açıldı.

"Ne var yine"

"acıkmışsındır gel ye"

"aç değilim ben"

midem buna engel oluyordu çok açtım. "Peki sen bilirsin"

Diyip kapıyı kapatıp gitti. Yemek demişken en son onurla yemek yiyorduk o halden bu hale nasıl geldim

"yeter artık sıkıldım niye herşeyi ben yaşıyorum!!"

Diyip. Vazoları kırmaya başladım.

"yeter yeter bırak beni şerefsiz"

yukarı gelmiş hemde odaya ama ne zaman haberim bile yok. Bana tokat atmıştı uzun zaman sonra ilk defa tokat yemiştim.

"Yeter lan bir rahat dur"

hiç birşey diyemedim yapamadım şok üstüne şok yaşadım. Gözlerim benden izinsiz kapanıyordu en son kendimi bıraktım... tekrar kalktığımda sabah olmuştu. Aşağıdan bağırışma sesleri geliyordu. Koştura koştura aşağı indim bu ses tanıdık geliyordu bu onur.

"Onur burdayım al beni lütfen"

"tamam bebeğim geliyorum"

onur yanıma geldi bende boynuna atladım. öyle bir sarıldımki bir daha asla bırakmazcasına arkamızdan biri daha seslendi o da ateşti. Peki siz tahmin edin iki tane mafya ve ortak sevdikleri kız üçümüz birbirimize baktık...

 

 

Canım çiçeklerim... Bölüm geç geldi biliyorum. Stajyer olduğum için, çok çalıştım ve bugün cidden yorgunluktan öldüm sizi seviyorum iyi geceler bir bölüm daha atacağım 😘😘

Loading...
0%