Yeni Üyelik
9.
Bölüm
@reogirl02

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herkese yeni bölümden sselammmmm

 

Bayadır bölüm gelmiyor sanırım biraz uyuşuğum ehehe

 

Oy sınırı 30 , yorum 40 bölüm yetişsin diye

 

Umarım beğenirsiniz , o halde iyi okumalarr

 

 

Karan'dan

Burak ve Furkana arabaları hazırlamalarını söyleyip, hızlıca yola çıktık. Hala aklım almıyordu böyle bir şeye nasıl cürret ederdi. Beynim de bin türlü senaryo geçiyordu. Ya ona bir şey yaparsa, işte o zaman gerçek yüzümü görürdü. Ağzımdan bir sürü küfür savuruyordum. Furkana "Daha hızlı!" diye kükredim. Furkan ise irkilerek " Son hızda gidiyorum abi." dedi. Burak ise " Abi ne olduğunu söyler misin? Kim seni bu kadar öfkelendir di?" diyince öldürücü bakışlarımı ona çevirdim. ve sonrasında " Kaan Alpoğlu benim olanı benden aldı." dedim ve bu cümle onun susmasına yetti. Son sürat konuma doğru gidiyorduk. Artık hiçbir şey umrumda değildi ister tuzak kurmuş olsun ,ister orada bir ordu olsun fakat Ada yı almadan ordan çıkmicaktım.

Ada'dan

Buradan çıkıcaktım. Sadece adım adım ilerlemem gerekiyordu. Kapıda bekleyen adama baktım ve bir kızın yapabileceği en iyi şeyi yaptım.Cilve. "Hey.Bakar mısın?" diye söyleyince adam sadece arkaya bir bakış atıp önüne döndü. Ben ise sadece gözlerimi devirdim. " Orada daha ne kadar dikileceksin. Benlik sıkıntı yok aslında ben manzaramdan memnunum." diyip muzip bir sırıtmayla onun dikkatini çekebilmiştim.

Adam bana dönüp tek kaşını kaldırarak sırıtmaya başladı. Yavaş yavaş yola geliyordu pislik. "Aslında yakından görmek daha çok hoşuma giderdi ama sen galiba öyle düşünmüyorsun. Bu arada kaç tane baklava var?" diyince adam bana pis bir sırıtışla bakıp süzdü. O sırada midem kalktı ama belli etmedim. Dayanmalıydım ama ağzını yüzünü dağıtma isteği de gitmiyordu. "Bende sıkılıyordum belki biraz eğleniriz ne dersin?" dedim ve peşine "Ama şuan çok fena sıkıştım belki işimi hallettikten sonra küçük bir kaçamak yapabiliriz." diyip göz kırptım. Karşımdaki adam öyle bir erimiştiki şuan her şeyi yapardı. Şuan bene kendime şaşırıyordum hayatımda ilk kez birine böyle cilve yapıyordum.

Adam bi bana baktı , bi boşluğa sonrasında ise "işinini çabuk bitir" diyip arkamdan ipleri çözdü ve lavaboya doğru ilerlemeye başladık bense etrafa bakıyordum. Bizim olduğumuz arada sadece iki koruma vardı.Yani şansım yüksekti.İçimde bir umut filizlendi. lavaboya girince plan yapmaya koyuldum. Kapı tıklatılınca kendime geldim ve çıktım. Her yer duvardı sadece ilerde bir kapı vardı ve büyük ihtimalle o da dışarıya açılıyordu. Adam beni odaya götürdüğünde yakınlaşmaya başladım fakat bunu yaparken arkadan sarkan anahtarı almaya çalışıyordum ve başardımda. Adam beni öpmeye çalşınca ayağım takılıp düşmüşüm gibi yapıp yere yığıldım. Fakat bu normal bir düşme değildi yerdeki camı görmüştüm ve onun bana saplanacağı bir şekilde düştüm. İlk başta nefesim gitti dik doran camı karnıma saplamayı becermiştim. Hassiktir. Bu fazla acı vericiydi. Filmlerde hiç böyle değildi oysa. ses: salak sence bu filmmi

Ben buradan kaçmaya çalışıyorum iç sesime bak. Neyse adam benim yanıma eğildi ve "Ne halt ettin sen!" diye bağırdı. "Konuşacağına birine söylede bir şey getirsin. Kan kaybından ölüce yoksa. Patronuna açıklarsın" Adam tereddüt etsede dışarıda duran diğer korumaya doğru gidip çağırdı ve ondan bir kaç şey istedi. Kafasını sallayıp gidince sırıtmama engel olamadım ama adam görmeden acılı halime döndüm. Plan tıkır tıkır işliyordu ve şuan sadece ikimiz vardık iç sesim beni duymuş gibi :ee sen şimdi naneyi yemedin mi diye yankılandı. İşte şimdi hünerlerimi gösterme vaktiydi. Ailemden tek uzakta yaşadığım için kendimce minik bir ders almıştım.Olurda zor duruma düşersem diye. Aslında annemin ısrarıyla girmiştim. Canım anam.

Adam bana doğru kaldırmak için beni tuutu ben ise kalkarken ilk önce adamın bacak rasına sert bir tekme attım adam acıyla kıvrandı fakat fazla uzun sürmedi kalkıp bana hamle yapıcakken sırayla ilk çenesine sert bir şekilde vurup beynini sarstım.Ardından hızlı bir hareketle burnuna vurdum. Bunlar biraz beyin sarsıntısı yaşattı.Sonrasında ise insan bedeninde bayıltıcı dokunuşlarımı yaptım ilk önce karnının üst boşluğuna , göğsünün tam ortasına, kaburgasının bittiği yerin yanına ve son olarak diz eklemlerinin hemen üstüne sert bir şekilde vurduğumda adam yerde boylu boyunca yatıyordu. Yaptığım şeyin adrenaliyle bir kaç tanede yumruk attım.Fakat sonrasında karnımın altındaki bir sızı her şeyi hatırlattı.

Odadan çıkmadan önce camı açtım ve yere kan damlattım. Sonrasında hızlı bir şekilde koridorda gidip kapıya ulaştım. Şuan hangi duyguları yaşıyordum bilmiyordum. Koruma gelicekti elimden geldiğince bütün anahtarları deniyordum. Sonunda doğru olanı buldum ve açtım etrafa bakındım biri yoktu. Hava kararmaya başlamıştı. Normalde sağ tarafa doğru giderdim fakat buraya gelirken orada köpekler olduğunu hatırlıyordum ve eğer gidersem beni ele verirlerdi. Bende arkama bile bakmadan hıphızlı bir şekilde ormanın derinliklerine doğru koşmaya başladım.

Ne kadardır koşuyorum bilmiyordum. Karnımdaki sızı git gide artıyordu ve başım dönmeye başlamıştı. Artık mecalim kalmamıştı ve bunların bir kabus olmasını diledim. Sonrasında karanlıkta bir ışık parladı, artık ayakta duramıyordum. Araba ışığıydı, gözlerimi alıyordu. Yavaştan bilincimmi kaybediyordum. Araba benim yanımda durdu. Gözlerim kararmıştı en son hatırladığım "Yanındayım,mahperim." diyen tok bir ses işittiğim ve sıcacık kolların etrafımı sarmasıydı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helluuuuuu

 

 

 

 

 

 

Bölüm Sonuuu!!!!!

 

 

 

 

 

 

Bölüm hakkındaki düşünceleriniz neler?

 

 

 

 

 

 

Sizce sonrasında neler olucak?

 

 

 

 

 

 

Bölüm bi tık kısa oldu biliyorum ama kusura bakmayın bölümü ikiye böldüm ve ilerleyen zamanlarda (tabi o zmn gelirse) uzun halde aticam ✨🙃

 

 

 

 

 

 

O halde bir sonraki bölümde görüşmek üzereeee

 

 

 

 

 

 

Sizleri seviyorummm Sağlıkla Kalınn!!

Loading...
0%