Yeni Üyelik
2.
Bölüm

TANIŞMA

@rimemoji

Ben Evren her sabah olduğu gibi yine alarmımım sesiyle offf'laryarak kalktım bugün diyer günlere göre güzel hissediyordum kendimi hemen enerjimi toplayarak yataktan atlayarak kalktım.

Bugün çok duruşmam yoktu o yüzden işten erken çıkıp alışverişe gidecektim en yakın arkadaşlerım Bulem ve Efede gelicekti neyse hemen banyoya gidip elimi yüzümu yıkayıp bakımlarımıda yaptıktan sonra banyodan çıkıp mutfağa doğru ilerledim hemencicik bir kendime kahve yaptım ayılmak için kahvemi aldınğınm gibi L koltuğuma oturdum.

Kahveden bi yumdum alıp sehbaya bıraktım telefonumu odada unuttuğumu fark edip hemen gidip aldım ve koltuğuma geri oturdum telefonumu elime alır almaz bulem beni aradı telefonu açıp kulama götürüp.

"Efendim" dedim.

"Kızım birlikte kahvaltı yaparız diye Efeyle bir şeyler aldık geliyoduk'ki sizin cadde'ye bir sürü siyah BWM girdi ve şu anda evini önüde duruyo sen bunu fark ettim mi?" Bi anda.

"Neee" kelimesi çıktı ağzımdan ve umursamayarak yüzüne telefonu kapatıp cama çıktım ve resmen 15 tane siyah BWM ve 60 şa yakın adam vardı hemen niye geldiler diye düşünürken zil çaldı koşa koşa kapını dürdününe baktım ve 3 adam vardı biri ortada ve öndeydi fazla zaman kaybenmeden kapıyı aştım.

Ve ortadaki adamla göz geze geldik beni başatan aşya süzdü ve sert bi şekildel yutkundu bende onu başta aşya süzdüm 1.90 bolyarın yakışıklı biriydi baya yakışıklıydı kumraldı ve saysam saysam bitmeyecek kadar kaslıydı dısardan her gören kişi kesilikle fark ederdi neyse hemen kendimi toparlayıp.

"Buyurun" dedim öndeki adam yanındaki adama beni işaret etti ve arkasını döndü gitti adamlardan biri hemen içeri girdi.

ben "Napıyon be benden izin alm-" lafımı bitirmeden diyer adam bir anda beni sırtına aldı "Aaaaaaaa indir beni" dedim ama beni dinlemedi ve dışarı doğru ilerledi yeniden tüm gücümlü bağırmaya başladım.

"NAPIYOSUN LAN İNDİR BENİ İNDİR DEDİM BAK SONU KÖTÜ OLUR İNDİR BENİ MAL İNDİRSENE BENİİİİ" dedim ve çırpınmaya başladım yumruklarımı sırtına olabildiğince sert vurmaya çalışıyordum yeniden.

"İMDAT! YARDIM EDİN!" bağırdım tam birdaha bağırıyodumki burnuma bi bez tutuldu ve en son hatırladığım birinin " Bayılttım patron" demesi ve beni bir yere oturmasıydı.

 

———————

 

Bi anda başımın ağrısından uyandım ve yavaş yavaş gözlerimi açmaya başladım başım çok ağrıyodu kafamı hafif ten kaldırdım ve etrafa bakmaya başladım.

Orta büyüklükte bir odaydı yatak,gardolop,tek kişilik koltul,makyaj masası vardı ve dekorasyon ürünleride vardı ama ben bu odanın ortasında sandayleye bağlı ber şekilde oturuyodum ağzımda bağlıydı hafifden kıpırdamaya başladım.

Ve odanın kapısı bi anda açıldı odaya 2 kişi geldi biri hemen bir tane sandalyayı karşıma koyudu odandan çıktı ve kapıyı kapattı diyer adam karşıma geçti oturdu ve boğazını temizledi sonra konuşmaya başladı.

" Evet Evren şimdi çok merak ediyosundur neden ben,kim bunlar,ben nerdeyim gidi sorular şimdi ağzını açıcam ama önce beni dinlemeni istiyorum" dedi evet aslında çok merak ediyorumdum neden beni bir anda gelip bayıltıp bide buraya getirdiklerini bilmediğim adamlar bilmediğim bilmediğim bir yere getiriyorlar o yüzden anlatması için kafamı olumlu amlamda aşyağı yukarı salladım sonra nefesini alıp verip.

"Şimdi senin babanın bize bol sıfırlı bi borcu vardı ödemedi sonra biz buların kapısına gittik ve parayı iki gün için de ödemesini söyledik ödemesse anneni alırız dedik oda karımı değil kızım alın dedi ben seni buraya getirdim yani artık benimsin" dedi

 

....

 

 

Nasıl ilk bölüm inşallah güzeldir🏍>>

Öptüm💋💋💋💋

Loading...
0%