Yeni Üyelik
3.
Bölüm

TEKLİF

@rimemoji

Sonra yavaşça bana doğru eğilip azımı açtı ama ben hala şoktayım ağzımdan sadece "N-Ne" kelimesi çıktı beni terk ettikten sonra bi kere bile aramamıştı sormamıştı şimdi hayatımı ikinci defa mahfetmeye çalışıyordu "N-Ne demek o adam beni san verdi ya beni terk ettikten sonra bir kerebile düşündümü beni, şimdide kim oluyoda beni sana veriyo ya" çok kötü durudaydım gözlerim dolmaya başlamıştı.

Derin nefes alıp vermeyi denedim ama olmadı o adam kim oluyorda benim hayatıma karışıyordu allah onu kahretsin gözümden yaşlar akmaya başlamıştı.

Hıçkırarak ağlayodum durumum gitgide kötüleşirken benimle konuşan adam hemen "Sinan çabuk buraya gelin " diye bağırdı içeri adamlar girdi benim ellerimi ve ayaklarımı açmaya başladılar am gözüm atık fulden karardı.

 

––––––––––––

 

Yavaşdam kendime geliyordum ama gözlerimi açamıyordum gözlerimin ağlamaktan kıfkırmızı olduğunu emindim sonra birden biri "Bulut bak bu kız gerçeği söylersen bence biraz da olsa toparlanır hem belki teklifi kabul eder ne biliyorsun" dedi ne teklifiyide ne gerçeyiydi bu şimdi sinirle gözlerimi zorlukla açtım. Yatakta yatıyordum başımda iki adam bekliyoru biri benim konuştuğum adamdı diyer adam bana baktı uyandığımı fark etti ve bi anda "UYANDI" diye seslendi yanındaki adamda bana baktı ve gülüsedi sonra ben " Bana ne oldu diye " soru verdim.

Çünkü en son hatıladığım benimle konuşan adamın 'Sinan çabuk buraya gelin' demesiydi benimle konuşan adam "İyimisin" diye sordu bende aslında kötüydüm ama öncesin göre iyi olduğumdan "İyiyim" dedim ve bana sıcak bi gülümese gönderdi ve ben baygınken konuşunlanlar aklıma geldi hemen kaşlarımı çatım.

"Sizden birinin bana şu ben baygınken bahsettiğini gerçeği ve teklifi açıklaması geriyor" dedim ve gözlerine baktım oda benim gözlerime baktı sonra pes edermiş gibi "Off tamam ama öncelikle benim ismim Bulut buda en yakın arkadaşım Sinan" dedi bende "Tamam hadi anlat konuyu" dedim.

Bulut "Sinan dışarı çık" dedi Sinan hemen odadan dışarı çıktı bende ayağı kalktım "Dinliyorum" dedim sonra anlatmaya başladı "Şöyle babanın seni bize vermesine kadar doğru aslında ben seni bana vericeğini bildiğim için anneni alırım dedim.

Bak sen çok cesur bi kızsın ve ben seni yanıma almak istiyorum sana burda güzel bi hayat sunuyorum ve öğreneceğin çok şey olcak hepsini öğreticez bu eski hayatındanda güzel yine senin fikrin ama ben seni yanımda istiyorum" dedi.

İçimden bi tarafım çok istiyordu diyer tarafım ise eski hatatımı istiyordu bilemiyordum ama neden bendi bunu sormalıyım "Neden ben" diye sordum.

Biraz bekledi yüzümün her tarafını sanki ezberleyecekmiş bakıyordu sonra yutkundu ve kekeleyerek konuşmaya başladı "Ş-şey" dedi.

Durdu sonra devam etti "N-ne bilim sende bi şey var anlam veremediğim bi şey" dedi bende "Anladım ve düşüncem bu teklifini" dedim ve bana bi anda bi adım attı bende geriye bi adım attım.

O bi daha attı bende atıcaktımki sırtım duvara çarptı içimden bu duvarı buraya koyanın ben a- neyse yaşaşçana eyildi biraz daha yaklaştı kafalarimız aynı hizaya geldiğin dudaklarımızın arasında bi nefeslik kalmıştı bir elini duvara yasladı dahada yaklaştı konuşsa dudaklarımız birbirine deyecek kadar yakındı diyer elinide kafama koydu hafifçe saçlarımı karıştırdı ve dudaklarıma doğru "Düşün" dedi ve gülüseyerek odadan çıktı.

Kalbim yerinden çıkacak kadar hızlı atıyordu normalde başka bi olsa hayatta yaklaşmasına izin vermezdim ama Bulutu kapıda gördüğüm anda ondan gelecek her dokunuşa sanki razı olacakmışım gibi geliyordu bu yakınlaşma beni rahatsız etmemişti hem hoşuma gimişti.

Hemde heyecanlandırmıştı derin derin nefes alarak kenbimi toparlamaya çalıştım sonra duşa girip çıktım üzerime dolaptan gri eşortman ve beyaz crop giyip odadan dışarı çıktım.

Mevdivenden indikten sonra yanıma bi hanımefendi geldi ve "Evren hanım kahvaltınız hazır" dedi hemen "Teşekkürler " diyip masay doğru ilerledim oturdum acıkmıstım o yüzde tabağımı silip süpürdüm kalktım otuma odasın gidip koltoğa oturdum bi anda telefona bakma isteği ile ayağı kalkıp gördüğüm ilk adama sordum.

"Benim telefonumu verebilirmisiniz" adam bekledi sonra "Bulut Beyin emri kesinlik veremeyiz" dedi ve gitti sonra aklıma bi fikir geldi hemen başka bi adama "Bulut nerde" diye sordum.

Bana "Bulut Bey şirkette" diye yanıt verdi bende "Beni Bulutun şirketine götür" dedim merdivenlerden yukarı çıktım odaya girdim.

Hemen bol pantolon ile bol bi tişört giydim saçımı açık bıraktım hafif bide makyaj yapıp aşşağı indim arabaya bindik yol boyu şarkı dinledim en sonuda şirkete geldiğimizde içeri girdik benim peşimden korumada geliyordu.

Bulutun odasını sora sora en sonuda buldum kapıyı tıktıkladım içeriden "Gel" diye bi ses geldiği gibi içeri girdim Bulut masadan kafasını kaldırdı gülüsedi ve "Bende seni bekliyordum" dedi bende hemen "Nasıl öğrendin" dedim oda " Zor olmadı" dedi

 

.....

 

Nasıl olmuş bu bölüm

Öptüm 💋💋

 

Loading...
0%