Yeni Üyelik
3.
Bölüm

Baba bu kim?

@robstar

Bu sabah murlu bir şekilde kalktım diğer günlerin aksine. Babam aslında güzel bir karar almıştı bir yandan. Dün öğleden sonrası mükemmel geçmişti. Duş alamak için banyoya gittim. Bugün kahvaltıyı üçümüz yemek salonunda yapıcaktık. Duşumu alıp çıktım. Havluyla kurutabildiğim kadar kuruttum ve koyu kırmızı elbisemi giydim çünkü Rowen koyu kırmızıyı sevdiğini söylemişti. Tacımı takıp salona indim. Rowen ve babam başlamak için beni bekliyordu ama babamın yanında bir kadın vardı hem de tanımaığım bir kadın. Öfke ve merakla babama baktım ve '' Baba bu kadın kim?''

'' Bende sizi tanıştıracaktım. Bu Maria yeni annen.'' Annem mi? Babam ne saçmalıyor? Annemden başka bir kadına nasıl aşık olabilirdi?

'' Baba annemden başka birine nasıl aşık olursun? Nasıl yapabilirsin bunu? Beni saraydan uzaklaştımanın sebebi bu kadın mı? Sen hiç iyi bir insan değilsin.''

'' Kızım o evlilik yemini ölüm ayırıncaya kadardır ve annenden sonra çok yalnız kaldım.''

'' Ben vardım baba ben. Sen yanıma gelseydin benle oynasaydın yalnız kalmazdın ve ayrıca aşk bir kere yaşanır.'' Rowen bunları söylerken bana bakıyordu. O da konuşmamıza katıldı.

'' Bana böyle söylememiştiniz. Ayrıca Flora haklı aşk bir kere yaşanır eğer ölürse o kişiyi kalbinde taşırsın.'' gerçekten Rowen ve ben haklıydık. Babam annemden sonra nasıl evlenebilir? Hemen arkamı dönüp yemek odasından ayrıldım. Bahçeye çıktım. Arkamdan Rowen da geliyordu. Bahçedeki söğüt ağacının altına oturdum. Rowen yanıma oturdu ve bende onun omzuna yaslandım.

"Neden bunu yaptı sence?" diye sordum bir anda evet gerçekten neden böyle birşey yaptı benimle ilgilenmedi bu kadınla mı ilgilendi.

"Bilmiyorum ama babanın hiç iyi biri olmadığını biliyorum" dedi ve ekledi "Kırmızı sana çok yakışmış"

"Sende herşeyi bana yakıştırıyorsun"

"E sonuçta güzelsin güzele her şey yakışır". Yanaklarım pembeleşmeye başlamıştı.

"Babam belki sana söylemiştir düğün ne zaman?"

"Bu akşam, sonra Özvere gidiyoruz"

"Şuan bu saraydan kaçsak Özvere gitsek orada evlensek olmaz mı?"

"Neden gitmek istiyorsun?"

"Maria ve babamı görmek istemiyorum."

"O zaman kaçalım sen topla eşyalarını bende toplıyım"

Hemen yukarıya çıktık ben odama Rowen da odasına gitti ve hazırlandık arka bahçede buluştuk.

"At arabasına binelim" dedim.

"Kim sürücek?"

"Sen"

"Tamam bin"

★★★★★★★★

Uzun bir yolculuğun ardından geldik. 1 saat sonrasına düğünümüzü planladık. Rowen bana bir oda verdi. Acaba şuan babam ne yapıyordur? Kesin Karısı ile ilgileniyordur. Bu saraydaki yardımcı farklıydı ismi Rose​​​​.

★★★

Gelinliğmi giydim ve Rowen ile kiliseye doğru yürüdük. Geldiğimizde kilise bomboştu. Sadece Rahip, ben ve Rowen. Evlilik yeminlerimizi ettik ve Saraya döndük. Artık Rowen ile beraber kalıcaktım. Pardon Kocamla.

 

Loading...
0%