Yeni Üyelik
13.
Bölüm

11.Bolum

@ruhdakisizi_8

"Beni affetme ama gitmede Kal Belgin "

 

Arabama binip hizla askeriyedeb çıkmıştım Ayberk i orada o sozuyle bırakmıştım,kalirsam affederdim affetmek istemiyordum.

Telefonumu elime aldim ve" En Güzel Gevezeler Burda Vaaağrr" grubundan çıktım.Madem gidiyordum izim bile kalmicakti hic bir yerde.

 

Hakkari

 

"Üsteğmen Belgin Yenilmez,Aksaray emredin komutanim" gelmiştim ve suan Albayin odasinda tekmili verdikten sonra yeni time geçiş dosyasini incelemeden imzalamistim nobetci subay yanima gelip odami göstermişti,Ankara da ki odamda masam vardi ama bu odada Masamda vardi kapinin arkasinda yatakta vardi eve gitmeme gerek kalmicakti düşüncelerimle bas basa kalmak istemiyordum çünkü.Yataga yatip kendimi uykuya teslim ettim.

 

Yazardan

 

En Güzel Gevezeler Burda Vaaağrr

 

"Belgin Yenilmez gruptan ayrildi"

(Herkes gördü)

"Ayberk Bayrak gruptan ayrildi"

(Herkes gördü,Emre Gündoğdu yaziyor..)

Emre Gündoğdu: Hadi Belgin komutanımi anladimda Ayberk komutanim niye çıkıyor regl mi bu adam ya

(Herkes gördü)

"Emre Gündoğdu kişisi Ayberk Bayrak kişisini ekledi"

"Emre Gündoğdu kişisi Belgin Yenilmez kişisini ekledi"

Emre Gündoğdu: cikmadan önce hesabıma para atin oyle beleşe cikmak yok komutanlarim

Murat Keskin: Kaşınıyor yeminle

Selçuk Sözlü:fazlasiyla

"Ayberk Bayrak gruptan ayrildi"

Emre Gündoğdu: cidden regl galiba

"Emre Gündoğdu kişisi Engellendi"

Emre Gündoğdu:Pp de gitmis bizim yüzbaşının

Selçuk Sözlü:Engellemis seni

Emre Gündoğdu: Fav ex im bile engellememisti beni,koydu suan bu

 

Ayberk tim in egitimini yarida bırakıp istirahat etmelerini emretmisti hepsi evlerine dagilmis oturuyorlardi.Ayberk ise mezarlikta Belgin in oturduğu bankta oturuyordu.Cani değil di yanan Kalbiydi ruhuydu yanan küle donmek uzereydi ruhu bedeninden cikmak istiyor,Kalbi ise hala bi umut var diyip zar zor Belgin icin atiyordu.

Affetme ama kal demişti Belgin e fakat umursamayip gitmişti Belgin .Hakliydi magarada ben onu umursamismiydim diye düşündü Ayberk ,hakliydi yine toprak gözlusu.

 

Ali mezarliga girdiginde Ayberk Yüzbaşıyi gördükten sonra "ruhumuz bi mezarlikta rahat ediyor ondada siz gelmissiniz be komutanim " diye mirildanip mezarliktan çıktı.Bir inşaatın onune durdu eskiler gözünün onune geldi gülümsedi gidiyordu herkes gidecekti hep kimse kalici değildi Ali için.

Her yarasi olan sevdigini terk etmek mi zorundaydi?

Gitme diyemedi Ali kimseye diyemedi biliyordu gideceklerdi biliyordu hep yanliz kalicakti.Bircogu yalnızlığı tercih ederdi fakat birçoğu da topluluğu tercih ederdi.Ali ise hic bir tercih yapamamisti o yalnızlığa mahkum edilmişti hic sorulmamisti Ali ye .Yavas yavas insaata çıkmaya başladı catiya geldiginde etrafi izledi köşeye oturdu ve kalbine hafif yumruklarla vurdu Gitmeyin lan gitmeyin o kadar mi tiksindiriciyim o kadar mi zavallinin tekiyim .Arkama bakiyorum arkamda duran bir baba yok ağlamak istiyorum annem yok dertlesmek istiyorum kardeşim ,ablam yok ulan hayatimi kurtaran kadin bile yok neden Allah im neden herkes gidiyor kotu birisi degilim ki ben.Ali inşaatta canını yakan her şeyi anlatiyordu bazen bagirarak bazen çökmüş bitkin halde ama içi sogumuyordu ,agliyamiyordu Belgin le aglamaya aliskindi fakat Belgin yoktu.

 

Ayberk eve girer girmez arkasina Aybala girmişti .

"Abi-" dedi Aybala fakat Ayberk in gözü hicbirsey görmüyordu her seyi dagitiyor kiriyordu.Durdu ve "Öğrenmiş biliyor seni " dedi Aybala ya.

"Nasil ogrenmis ciddenmi?"

"Ben demeden baskasi demis "

"o yuzden mi bana oyle dedi"

"sana ne dedigi umrumda degil o soyleyen her kim ise-"

"Benim komutanim" dedi Ali acik olan kapidan girmişti eve.

"Hangi hakla lan" diye Ayberk Ali nin bogazina yapisti .Asiri sinirliydi ama Ali hic birsey demiyordu Ayberk sadece bagiriyor, etrafı kiriyor dokuyor ve zarar veriyordu.Ali nin bogazini biraz daha sıktiktan sonra birakti Ali nefes nefese kalmis bir biçimde bogazini tutarken Aybala şok olmus bir sekilde ikisine bakiyordu.

"Ne olucak simdi abi?"

"Timi topla Aybala "

"Ne neden ?"

"Sana timi topla gelsinler dedim" diye üstüne yürüdü Aybala nin.

Ali kendine gelmisti ve "Gereksiz sinir zarar vermekten baska birsey yaptığın yok komutanim" diyip basini saga sola sallayarak çıktı evden.Ayberk son kez kapının yaninda asili duran aynaya yumrugu gecirmir ve yere cokmus bir şekilde ağlamaya başlamıştı.

 

Belgin den

 

5 Gun sonra

 

Harekat emri gelir gelmez odamdan çıkmıştım Albay helikopterde komutanin anlatacağını söylemişti.Hizla muhimmatlaru konrtol ettikten sonra yuz maskemide yuzume geçirmiştim bu görev de herkes dikkatli olmaliydi o yuzden maske takmak zorundaydik.Timden kimseyi tanimiyordum helikoptere bindiğimizde helikopterin sesinden zor duyuyorduk komutanin sesini ,tanidik gelmişti sesi ama cikaramamistim yada bana oyle geldi .

 

"Komutanim evin etrafinda 17 adam var" dedi bi asker sert sesiyle

"Catida gozcu var fakat uyuyor komutanim emriniz nedir?" dedi baska bi asker

"Ben inmeye basladigimda gozcuyu al "dedi tim komutani

Kendimi aşırı yabanci hissediyordum Emre nin gereksiz sakalarini Murat in da onu desteklemesini özlemiştim .Her canını sikana nobet yazan Ayberk i bile ..ozlemicektim benim yerim burasiydi kendime gelmeliydim.

"Ustegmenim sana dogru yaklaşan adam var dikkatli ol" dedi Komutan

"Anlaşıldı " dedim ve solumdan gelen adamin arkasindan dolanip boynunu kirdim.

"1 terörist etkisiz" dedim

"Gözcü de etkisiz" dedi keskin nişancı asker bi zamanlar orada Selçuk olurdu ...

"Çevre guvenli mi Kılıç?" Tim in ismi Kılıç miydi ona bile bakmamistim dosyayi imzalarken hayatin bana cektirdigi acilar yetmez gibi unutturmamak icin di sanirim bu denk geliş.

"Guvenli komutanim" dedi bir başka ses

"Evin etrafindakileri uçurun fakat adamimiz sağ kalicak Kılıç "

"Anlaşıldı " dedik hep bir agizdan fisilti halinde.

 

Tim komutani yavas adimlarla ilerliyordu bende Evin arkasından iniyordum ağır adimlarla.

"Belgin komutanım şahıs size doğru geliyor" dedi bir asker

"Anlaşıldı" dedim ve adami taslarin evlerin arkasina saklanarak kaçışını gördüm burdan direk dag yoluna çıkacağını tahmin ettigim icin baska yol kullanicaktim ve  direk önünden cikardim.

"Komutanım dag yolundan gidiyor derenin oldugu yolu kullanacagim siz takipte kalin adami" dedim ve ilerlemeye basladim .

"Yanina asker al üsteğmenim." suan asker bekliyemezdim eger gec kalırsam adami bulmamiz imkansizlasirdi.

 

Derenin yanindan ilerleyip adamin gelecegi yolun yakinindaki kayanin arkasinda duruyordum.Adamin arkasina bakarak kostugunu gördüğümde sevindim arkasinda tekrar baktigi sirada olduğum yerden çıktım ve boynuna kolumu dolayip bi elimlede sakagina silahimi dayadim."Kipirdama alirim kelleni " dedim kulagina kulagina .

"Asker birak beni " tabi efendim hatta gideceğin yere kadar da eşlik edim.

"Başka isteğin varmidir?" dedim, ciddiyetle"Su " dedi şaka yapiyor heralde " Yürü lan " dedigim sirada tim onumden geldi."Topluluk halinde çalışıyoruz birey gorevinde değilsiniz üsteğmenim " dedi komutan ,o gormeden gozlerimi devirdim oldu olacak nöbet yaz birde tam olsun.Kiz ne diyon ne nöbeti dedi s

ol melek , Özlüyor heralde Ayberkcigini dedi ic sesim sabir diledim kendime .

 

 

 

 

 

Emre nin fav ex le tanissakmiii he nedersinizzz

 

Loading...
0%