Yeni Üyelik
2.
Bölüm

(Tanitim)1. Bölüm

@ruhdakisizi_8

"Hadi aslanlar ne kadar çabuk yoruldunuz bumu sizin gücünüz "

 

"Komutanim güç falan kalmadi bende albayimizin verdiği dosyada 2 saatlik yazıyordu eğitim 5 saat yazdığını hatırlamıyorum ben "

 

"Gündoğdu sen benim verilen emri uygulamadigimi mi söylüyorsun?"

 

"Hayir komutanım ben bu kadar çok eğitim-"

 

"Tam tehcizatli şekilde silahin ve cantaa beraber 28 tur koşma cezasi Kılıç timi"

 

"Emredersiniz komutanım " hep bir ağızdan söylemişlerdi artık Gündoğdu nun cezasinida tim vericekti bu kadar çok çene varken bu adamda hep bi ceza alirdi.

 

Gündoğdu kimmiydi Kılıç Timinin askeri ,Astsubay Üstçavuş/Trabzonlu Emre Gündoğdu'du o .Ne kadar çok çenesi çalışsada konu vatan olunca makinalisi konuşurdu o susardı.

 

"Ulan Emre ulan bi kere sus be oğlum ne diye komutana eğitim saati bitti diye zirliyorsun egitimimizin bitmesine 3 dk 12 sn vardi"

 

"Komutanım biz bu Emre nin çenesini mi kırsak bi daha açmaz ağzını "

 

"Murat ve Selçuk komutanlarim ciddi düşünmüyorsunuz değilmi?"

 

"Ciddi olup olmadiginada tim karar versin Gündoğdu "

 

Astsubay Üstçavuş Murat Keskin/Adanalı Ailesine düşkünlüğü kadar vatanına da bi o kadar düşkün olan Murat di harbi Adanali Allah in adamiydi .

 

Teğmen Selçuk Sözlü/İstanbul Gözüne kurban be İstanbullu, nişancımiz 500 m uzakliktan bile tekte indirdigi oldugunu gördük.

 

"Komutanım bari marş şarkı falan söyleyelim de zaman hızlı geçsin bayilmamak için zor duruyorum"

 

"Söyle o zaman Bülbül "

 

Astsubay Kıdemli başçavuş Fırat Bülbül/Konya uzuntusunu neşesini türkülere vermiş sevdasi için türkü yazmis, sevdalandigi kızın düğününe bile gidip benimki sevdadir oyle iki gunluk sevgi değil ben yüreğimde yaşıyorum sevdami o mutlu olsun yeter diyip susan Bülbül dü o.

 

Teğmen Aybala Türk/Mardin Dediğim dedik yaptigimdan ise pişman olmam diyen Aybala babasi töreye gelin gitmesini isterken asker olup tüm töreyi susturan kadın.

 

Uzman Ali Sezer/İstanbul Sessiz , gerektiğinde kisa cumlelerle konuşan ,Ailesinden baska kimseyi bilmeyen ve kadinlardan uzak duran Ali.

 

Ve ben , Üsteğmen Belgin Yenilmez/Aksaray her yere her yönden uyum sağlayan dedesinin sözünü tutmak icin asker olan beni zamanla tanıyacaksınız.

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%