Yeni Üyelik
12.
Bölüm

11. Bölüm

@rumeysa.00

Eftal Korkmaz

 

Yağızlarla birlikte kararga geldiğimizde Yusuf amca ilk önce Yağızı bir güzel azarlamıştı. Onlar toplantıdayken ben de aşağı kantine inip bir şeyler içmeye karar verdim. Mideme 2 gündür nerdeyse bir şey girmiyordu. Ah ah şu an limonlu dondurma olsaydı keşke.

 

Kış aylarını hiç sevmiyordum,çünkü limonlu dondurmamdan eksik kalırdım. Benim bu hayattaki en çok sevdiğim şey limonlu dondurmadır. Genelde limonu sevmem o ekşi tadı. Ama limonlu dondurmaya bayılırım.

 

Kantinden kendime Bir kahve bir tanede browni aldığımda boş bir masaya oturdum. Hemen çikolatamı yiyip, ardından da yavaş yavaş kahvemi içmeye başladım

Buradakiler niye bana far bakmış tavşan gibi bakıyorlar. Bu bakışlardan kaçmak adına kahvemi de orda bırakıp gittim. Hızlı hızlı ilerlerken önümü bi an göremedim ve kafam duvardan yumuşak ama yinede şer bir şeye değdi tam bakacakken bu seferde dengemi kaybettim.

 

Tam düşeceğim sırada birisi beni belimden yakalayıp kendine doğru çekti. Bu kokuyu biliyordum.

Toprak kokusu kafamı kaldırıp baktığımda Nerdeyse Yağızla burun burunaydık. Yağız hemen beni bir odanın kapısını açıp beni kapıya yasladı kendiside benim tam dibimdeydi.Yağız yüzüme nefesini vurduğunda dayanamayıp gözleri mı kapattım. Kalbim çok hızlı atıyordu. Sonra hemen geri gözlerimi açtığımda Yağızın dikkatli bakışlarına maruz kaldım.

 

Tam Yağızın kolunun altından çıkacaktım ki Yağının tam bana yaklaşması bir oldu Ve bu sefer ben derin bir nefes verdim. Bedenlerimiz dipdeydi Yağız konuşup"Niye

Eftal niye benden ve duygularından kaçıyorsun"dedi. Evet ben duygularımdan kaçıyordum çünkü ben korkak bir kızdım. Yağıza bakıp"Hadi Çıkalım Yağız"dedim. Yağız acılı bir şekilde tebessüm edip "Peki Eftal sen kaç ama unutma kaçan kovalanı"dedi.

 

Biraz çekileceği sırada kapı çalıca hemen Yağızı göğüsünden ittirip kenara çektim. Normalde asla onu ittiremezdim. Ama onunda dalgınlığına gelmişti. Hemen sandalye ye oturduğunda yağızda ayakta kaldığında gel dedi. Odayı incelemeye. Başladım. Burası Yağızın odasıydı. Kapı açıldığında içeriye Ali abi girmişti. Yani aramızda 3 yaş vardı. Abi demem lazım. Ali abi içeri girdiğinde beni gördüğüne şaşırmıştı.

 

Ali abi tekmil verdiğinde konuşmaya başladı"Komutanım Albayım sizin eve gideceğinizi söyledi ve en az 1 hafta karargaha gelmenizi yasakladı"dediğinde Yağız bı an kaşlarını çattığında "Neden Ali ceza aldım ben"Ali gülmemek için kendini zorladığında benim hiç öyle bir derdim yokmuş gibi hemen dudakalarımdan bir kıkırtı çıktı.Yağız bana öyle güzel bir şekilde baktı ki,daha da çok tebessüm ettim. Yağıza baktığımda kaşlarının çatılması geçmiş. Bana tebessüm ederek bakıyordu.

 

Yağız bu kadar güzel gülüyor muydu.Ali abi boğazını temizleyerek bize baktı sırıttıp"Yalnız bende burdayım beni unutmayın"dedi. Bunu der demez bütün kan bı anda yanaklarıma hücum etti. Çok uyanmıştım. Hemen başımı yere eğdim. Yağız bunu görür görmez gür sesiyle "Asker"dedi. Ali abi hemen hazır ola geçti. Ali abi"Komutanım biz uzun süre karargahta kalıcaz sizin yanınıza gelmeyeceğiz o yüzden isterseniz ailenize haber verin tek kalırsanız dikişlerini patlayabilir"dedi.

 

Yağız bunu takmayarak"Bir şey olmaz bana onlara da haber vermeyeceğim o kadar üzülecekleri bir şey yok"dedi. Buna çok sinirlenmiştim. Sesim biraz yüksek çıkarak"Sen ne diyorsun nasıl üzülecek bir şey yok yaa senin kalbin durdu ölebilirdin"dedim. Bunu derken gözlerimin dolmasını engelleyemedim. Yağız bana bakıp"Eftal gördüğün üzere şu an yaşıyorum ölmedim"dedi. Bunu deyince daha da çok sinirlendim hemen odadan çıkacaktım ki Yağız kolumdan tutup "Tamam dur sakin ol sen haklısın ama aileme söyleyemem annem kalp hastası babamda emekli asker olunca annemin eli hep kalbinde oldu o yüzden söyleyemem"dedi.

 

Bir karar vermeliyim hatta kararım belliydi Ali abi "Şu anlık rütbeden çıkabilir miyiz?"dedi Yağıza doğru Yağız başını salladığında Ali abi"Yağız bak oğlum abin olarak büyüyün olarak söylüyorum kim senin ihtiyaçlarını karşılayacak istersen Aylini çağırayım"dedi. Ben hemen kaşlarımı çatıp olaya girdim"Aylin kim?"dedim. Yağıza bakarak Yağız söylemeyip Ali abi söyledi"Bizim lojmanın 1. Katı Aylin Yağıza biraz Yanık"dediğinde neden bilmiyorum ama sinirlenmiştim.

 

"Aylin ne alaka Ali abi ben bakarım Yağıza yani burda ben varken Aylin mi bakıcak"desiğimde Yağız bana tek kaşını kaldırarak baktığında hemen açıklama gereği duydum"Yani sonuçta ben senin hemen karşında oturuyorum Aylin ise alt-sözümü hemen kesip"Tamam Eftal ben seni anladım"dedi ve sırıttı. Ali abi bize bakıp"Tamam o zaman Yağız ben çıkıyorum sizde isterseniz hemen çıkın Yusuf albay çok sinirli gözüne gözükme"dediğinde içten içe merak ettim niye sınırlı diye.

 

Yağız "Tamam abi"dedi. Ali abi çıktığında Yağız bana bakıp"Hadi bizde çıkalım"dedi. Başımı salladığımda odadan çıktık. Tam koridordan yürürken bı an gözlerim kararmasıyla Yağız ın kolunu tuttum. Yağız hemen bana endişeli bir şekilde bakıp"Eftal iyi misin ne oldu"dedi. Gözlerimi kapatıp açtığımda etrafı normal görmeye başladım. Yağıza bakıp"İyiyim sadece başım döndü"Yağız bu dediğime inanmayıp bana"hadi hemen revire gidiyoruz"dediğinde kaşlarımı çatıp

 

"Gerek yok Yağız iyiyim"dedim. Yağız bana bakıp"İyi değilsin Eftal"dediğinde ona gerçekleri söyledim"Yağız kaç gündür doğru düzgün yemek yemedim o yüzden başım dönüyor ve birazcık da rahatsızım bu yani bir şey yok" dedim. Bunu duyunca kaşlarını çattı tam bir şey söyleyecekken "Yağız eve gidince orda yerim hadi yeter artık gidelim"dedim.

 

Birlikte arabanın önüne kadar yürüdüğümüzde Yağıza bakıp "Ver istersen ben süreyim sen kendini zorlama"dediğimde Yağız gülüp"Bir şey olmaz Eftal ben her zaman sürüyorum" dedi. Yağıza bakıp açık açık hiç bir ima yapmadan hemen söyledim"Her zaman ben yanında değildim şimdi yanındayım ve ben süreceğim"dedim. Yağıza bakmadan hemen şoför koltuğuna oturdum. Yağızda yolcu koltuğuna oturduğunda bir müddet hiç konuşmadık.

 

Sonra Yağız bana bakıp "En sevdiğin şey nedir?" Diye sorduğunda hemen hiç düşünmeden "Limonlu dondurma"dedim. Niye şimdi bana öyle bir şey sormuştu ki. Ona neyi sevdiğini sormalı mıydım.Yağıza bakıp hemen geri önüme döndüğümde "Sen ne seversin Yağız" dedi. Yağız ise "Bende limonlu dondurmayı severim"dediğinde çok şaşırmıştım. Arabayı durduğumda gelmiştik. Arabadan inip ona baktığımda "Nasıl sende mi limonlu dondurmayı çok seversin"bana dönüp "Evet bende severim ama ben şuan dan itibaren sevmeye başladım"dediğinde kaşlarımı çattıp ona baktım. Yağız ise evinin kapısını açıp "hadi girmiyor musun içeri"dediğinde arkasından bende içeriye girdim.

 

İçeri girdiğimizde ben hemen salondaki kanepeye oturduğumda Yağız da tam benin yanıma oturmuştu. Ona dönüp "Yağız daha yeni dedin ya ben şu andan itibaren sevmeye başladım diye o ne demek"dedim. Yağız biraz daha bana yaklaştığında "Çünkü senin sevdiğini öğrendim ve bende senin sevdiğin her şeyi severim"dediğinde kalbim çok hızlı atmıştı. O bana ne demişti. Yağız bana çok değişik bakıyordu. Ona bakıp zar zor konuştum.

 

-"Niye bana öyle bakıyorsun" dedim. Yağız

 

-"Nasıl bakıyormuşum"dedi.

 

-"Sanki beni"deyip sustum yüzüme nefesini verip

 

-"Ee devam et sanki seni"dedi. Tek nefeste söyledim.

 

-sanki beni seviyormuşsun gibi"dedim . Yağız tebessüm edip

 

-"Seviyormuşsun gibi değil zaten seni seviyorum Eftal"

 

Dediği an donup kalmıştım o bana ne demişti. Artık kalp ritimlerim değişmişti. Ben dönüp kaldığımda Yağızda bana bakıyordu. Şuan sokağa çıkıp "Yağız beni seviyor"diye bağırasım vardı. Yağızın bana "Eftal"demesiyle kendime gelip hemen aradan sıyrılıp Yağıza gülerek bakarak "O zaman ben gidip şey yapayım"dediğimde Yağız daha da çok gülerek baktı"Sen ne yapasın Eftal"dediğinde "Şey işte"dedim. O ise bı an kahakaha attı. Yağız niye bu kadar güzel gülüyordu.

 

Onu gülerek görmek kalbimi daha da çok hızlandırıyordu. Yağız bana bakıp"Şey ne işte Eftal"dediğinde sinirlenmiştim. Hemen ayağa kalkıp yanımdaki yastığı alıp ona attım"Offf Yağız üstümü değiştirip geleceğim işte"dediğimde hemen arkamı dönüp kapıya doğru ilerledim çıkmadan önce Yağızın kahkahasını duymuştum. Hemen kendi evime girip kapıyı açar açmaz sırtımı kapıya yaslayıp elimi kalbime koyup kendi kendime sırıttım.

 

İçimde volkanlar kopuyordu.

 

Ey Hakkari Yüksekova duy sesimi Yağız Efe Şimşek beni seviyor. Yüzbaşı Yağız Öğretmen Eftali seviyor🤍

 

Bölüm sonu..

 

Evet arkadaşlar bölüm nasıldı

 

Malesef Yine hafta içi bölüm atamıyacağım.

 

Bölüm pazar günü geliyor.

 

Size çok teşekkür ederim Bin okuma olmuşuz🖤

 

Oy yorum ve takiplerinizi bekliyorum lütfen 🖤 ❤️

Bu arada Instagram hesabımız sahintimiofficall

Loading...
0%