Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Y Ü R E K

@runaasin

 

 

 

 

 

 

E F İ L K A R A D A Ğ

 

bazen hayat sizi beklenmedik yerden vurur. Aynı bu adam gibi .

"kimsin sen ?" dediğinde tehtid içeren bir gülümseme sundum .

"bilmemen daha iyi. " dediğimde hafifçe kaşlarını kaldırdı . "bilmediğim bir konu hakkında soru sormam " dediğinde anlamsızca ona baktım.

"sen o kadınsın." bu dediğinde emin gibiydi. "Babasını cayır cayır yakan o kız.." dediğinde put kesilmiştim . bu beklemediğim bir şeydi.

"28 yaşındasın,inşaat mühendisisin.Mesleğine hala devam ediyorsun ve aynı zamanda bir seri katilsin." dediğinde ağzımdan 'cık' sesi çıkardım.

"olmaz bunları herkes biliyor" dediğimde ona fark ettirmeden kendimi balkon korkuluklarına sabitledim .

"Babanın anneni öldürmesi ?" dediğinde tek kaşı havadaydı.

"Canımı acıtacak başka birşey bul ." dedim soğuk bir gülümseme ile. O düşünüyorken ben bir anda kendimi ters çevirdip korkuluklardan aşağı salındım.

Kendimi savurarak çapraz balkona atladığımda öfke ile bana bakıyordu. Ona el salladım ve soğuk bir gülümseme gönderdim. O ise gözlerinin en karanlık olduğu haliyle bana bakıyordu.

Ona bakmayı kesip balkondan içeriye girdim. İçerde sevişen bir çift vardı . "oov çok pardon , ben yokmuşum gibi devam edin " deyip hızla odadan çıktım.

ben az önce ne yaşamıştım lan ?

hızlı düşünmem lazımdı . kafamı çevirince acil çıkış yazısını gördüm ve hızla çıktım . aşağıda beni bekleyen siyah jeep'e bindiğim gibi ortalık toz oldu.

Arabadaki Adam , benim sessizliğe ihtiyacım olduğu zaman uğradığım duraktı. Ayrıca canımı emanet ettiğim o adamdı . Metin yılmaz..

Metin sayesinde anında tuz ile buz olmuş ve olay yerinden uzaklaşmıştık. Tam rahatladım derken dikiz aynasından bizi takip eden siyah arabaları gördüm.

sabır çekerek torpido da olan silahımı aldım ve kendi koltuğumda uygun pozisyonu aldım . Tabancamdan çıkan kurşunlar arabaların tekerlerini söndürüyordu. Ön cama sıktığım kurşunlar sayesinde arabadakileride vurmuştum.

Önden gelen araba hasarlarımdan dolayı arkadaki arabaya vurup dereye sürüklendiklerinde sadece izledim . Arabalar gözden kaybolunca Rahat bir pozisyon alarak önüme döndüm.

Gözlerimi kapatıp kafamı yasladım. Dinlenmek gerekiyordu.

kafamı dağıtmam gerekiyordu..

 

 

 

 

 

TURGAY KARAN SÖNMEZ

Önümdeki evraklara bakarken kapı çalmasıyla 'gel' komutu verdim. Kimin geldiğine bakmama gerek yoktu. Gelen kişi Burak Yıldırımdı. Dostum Burak Yıldırım..

Burak enerjik çocuktu ama abisi öyke değildi . Devran Yıldırım her zaman ciddi ve soğuktu. Çoğu zaman ortak noktamızı görüyordum.

"Napıyorsun patron " dediğinde ona dönmeden evraklarla uğraşmaya devam ettim .

"Yine yakalayamadın değil mi o kadını?" dediğinde elim olduğu yerde kaldı ve kafamı kaldırıp ona döndüm.

"Kim bu kadın ? Neden bu kadar çok istiyorsun onu?" dediğinde korkutucu bir sakinlikle cevap verdim .

"Zekasını.." dediğimde anlamayan gözlerle bana baktı ama enerjisini kaybetmeden devam etti.

"Yengeyle ne zaman tanışırız ?" dediğinde sertçe ona baktım . Mesajı almış olmalı ki sustu ve koltuğa oturdu.

Yeniden kapı çaldığında gelen kişi Devran Yıldırımdı. Elindeki bilgisayar ile odaya ilerledi ve önümdeki koltuğa kuruldu.

"Bu kadın hakkında bazı görüntüler var patron." deyip bilgisayarı bana çevirdi.

ekranda minik bir kız çocuğu vardı . İlk önce Babası annesini vuruyodu , Kız ise babasını vurup ceketini yakıyordu . benim dikkatimi çeken şey ise en son kısımda saniyelik görünen siyah takım elbiseli o adamdı.

Arkadan tanıdık gelmesi ile duraksadım. O el kimin eliydi ve bu kadın bu yerlere nasıl gelmişti ?

Sıradaki videoya geçtiğimizde ise biraz daha büyümüş hali vardı . Muhtemelen 20 -21 yaşlarındaydı. Bir adamla oturuyor ve konuşuyordu. Ve bir anda ring salonuna geçiliyordu.

Bir adam ve kadın maça başladıklarında birden 2 kişi daha maça dahil oluyordu. Amaçları kadını etkisiz hale getirmekti. Kadın sadece savunuyordu kendini.

Arkadasındaki adam onu bel boşluğuna bıçağı sağladığında kadın anında sertçe kendi bedeninden bıçağı çıkarıp arkadaki adamın sağ göğsüne sapladı ve ardı gelmeyen yumruklar atmaya başladı.

geriye kalan iki adamdan biri kadına yaklaştı ve sertçe saçlarını çekti . kadının dudakları arasından güçlü bir çığlık sesi duyuldu.

Yumruğumu sıkmaktan parmak boğumlarım beyazlaşmıştı.

Kadın arkasındaki erkeğin omuzlarından destek alarak adamın boynunu kırdı ve geriye doğru sendeledi. Yarasını tuttu ve karşısındaki adama baktı . Adamın gözlerinde korku vardı ama buna rağmen kadına doğru ilerledi.

yediği yumrukla yeri boyladığında ise dişlerinin kırıldığını gördüm. Adam bayılınca kadın yarasını tutarak oradan uzaklaştı ve kayıt kesildi .

üçümüzde izlediklerimizin etkisindeydik. Devran bilgisayarı kapatıp yan koltuğa kurulunca ortaya derin bir sessizlik çöktü.

"Bu kadın benim geleceğim olacak " dediğimde yüzüme onaylar şekilde baktılar.

"Bu kadını yakın zamanda yanımda istiyorum "

 

💥

 

Nasıldııı...

Yorum yaparmısınız lütfen, düşünceleriniz merak ediyorum Caniskolarımmmmm..

sizce Efil ve Turgay nasıl bir ikili olacak ?

Biliyorsunuz bir sorun olmadıkça cumartesileri beraberiz..

Daha bir insta vesaire herhangi bir uygulamadan hesap açmadım . Kitlemiz ilerlerse açabilirimmm

kendinize iyi bakın canlarımmmmmm

 

Loading...
0%