Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Tanıtım

@ruya.m

Bu hikayenin kurgusunu bayadır yapıyorum ve şimdi tekrardan yazmaya başlayacağım.
İzninizle karakterlere geçelim. (Biraz kötü çizmiş olabilirim kusura bakmayın-eski çizimler çünkü-aşağı yukarı bu tipteler.)
Kapaktaki biricik ana karakterimiz Landra (Gözleri normalde ela)

) Kapaktaki biricik ana karakterimiz Landra (Gözleri normalde ela)

Melek

 

İlayda (bunlar eski çizimler olduğu için biraz kötü en yakın zamanda güncel hallerini koyacağım)

İlayda (bunlar eski çizimler olduğu için biraz kötü en yakın zamanda güncel hallerini koyacağım)

İlayda (bunlar eski çizimler olduğu için biraz kötü en yakın zamanda güncel hallerini koyacağım)

Derin

 

Dilara

Dilara

Dilara

Emir

 

İlyas

İlyas

İlyas

Vami

 

Veli

Veli

 

Nova

Nova

Bir de unutmadan bu kitabım evreni baya bir derin. Burada gördükleriniz evrenin sadece birazını kapsıyor. Ama lütfen ilk bölümlere göre yargılamayın çünkü ileride çok fazla şey değişecek ve bir sürü karakter dahil olacak. (Belki de favori karakteriniz ileriki kısımlarda gizlidir.) Bölümlerin sonu bana bile sürpriz oluyor öyle söyleyeyim. Çok farklı şeyler bekliyor sizi. Müzik zevkim fazla geniş olmadığı için dinleyeceğiniz müzikleri size bırakıyorum tabii bitirebilirsem medya kısmına kendi yaptığım müzikleri koyacağım. Türlerle devam edelim: (Dikkat türler sadece Enrevya gezegeninde bulunan türler. Daha bir sürü uzaylı var ama onlara kitapta pek yer verilmiyor. İlerleyen zamanlarda göreceksiniz)

Uzaylı Türleri:

Naily: %5 En nadir türlerden biridir. Güçleri sonsuz olduğu için herkes nailylerin güçlerini çalmaya çalışır. Kanları siyahtır. Nailyler savaşçı bir ırk oldukları için genelleri cesurdur.

Alfa: %0,01 Güçleri yok denecek kadar azdır ve kullanmalarının ağır bir bedeli vardır. Işınlanamazlar. Kanları mordur. Genelde hem çok zeki hem de güzel/yakışıklı olurlar. Tür devletleri zamanında hevular tarafından ülkeleri yıkıldığı için hevuların köleleleri olmak zorunda kaldılar. Hem bu yüzden hem de güçleri olmadığı için en alt sınıf ırk olarak geçer. Şuan bile hala ırkçılığa uğramaktadırlar. Tabi güçlerinin az olmasının yanında organları çok özeldir. Herkes onların organlarını çalıp satmak ister çünkü çok değerlidir. Alfalar organlarını gerçek anlamda vermedikleri sürece mafyaların aldıkları organ onlar için bir işe yaramazdır çünkü tüm büyüsü kaybolur.

Trimo: En çoğunlukta bulunan uzaylı türüdür. %70. Kanları kırmızıdır ve insana en çok benzeyen uzaylı türüdür. Güçleri sonsuza kadar süremez ve genelde 50-60 yaşlarında tükenir. Güçlerinin kontrolden çıkması zordur. En şanslı tür sınıfındadırlar çünkü normallerdir.

Denfi: (Divip) trimodan sonra %15. Kanları kırmızıdır. Derilerinin altında mint yeşili bir tabaka bulunmaktadır ve Denfiler büyüdükçe (30 yaşına kadar) bu mint yeşili deri normal derilerinin altlarında gözükecek şekilde ayarlanır sonrasında durur. Bu yaraları bakımında alfalara benzedikleri için çok çok uzak akraba oldukları düşünülür,

Hevu: %10 Hevular tür devletleri yıkılmadan önce bu gezegenin bir uydusunda yaşıyorlardı fakat manyetik bir çekim sonucu uydu bu gezegene düştü. Gezegendeki çoğu kişinin ölmesine rağmen yaşayanlar alfaların ülkesinde barınmaya başladı. Alfalar onlara çok iyi davranıyordu fakat bir gün hevular alfaların çok güçsüz olduğunu keşfettiler ve onları köleleri yapmaya çalıştılar. Bunda başarılı da oldular ve alfaların ülkesi (Evyf) yıkıldı. Bu yüzden alfalar hala bir hevu gördüklerinde onlardan ister istemez nefret etmektedir. Hevuların kanı gümüştür ve görünüş olarak insanlara benzeseler de bazı uzuvları gümüşi bir renkte olabilir. Eskiden vücutları komple gümüş renkteydi fakat çoğala çoğala bu yerini normal deriye bıraktı. Hevuların gözleri karanlıkta gümüşi olarak parlar.

Ülkeler:

Kuvilya: Lada'ların yaşadığı ülke. Uzaylıları genelde koyu mavi/lacivert saçlı, kahverengi gözlü olur. (Uzayda kahverengi saç ve kahverengi göz nadir bulunur.)

Enrevya: Lada'nın yaşadığı gezegen

***

Kafanız karışmasın diye bazı haritaları da koydum:

Evrenler haritası ama normal evrenler. (Paralel evrenlerle karıştırmayın)

 (Paralel evrenlerle karıştırmayın)

(Aşağı evren için farklı sürprizlerim var)

Paralel evrenler haritası:

Paralel evrenler haritası:

Boyutlar haritası:

Yasaklı evren: Burada da çoğu kötülük serbest ve bolca kumarhane bulunur. Mafyaların nefes aldığı yerdir. Pek yerlisi yoktur ve sonsuz bir çölden oluşmaktadır. Oradaki kanunlara göre 18 yaş altının girmesi yasaktır. Fakat 18 altı girdikten sonra yakalanmadan geri dönebilirse suçlu sayılmaz ve tutuklanmaz. Evren denildiğine aldanmayın burada galaksi vb. şeyler bulunmaz. Tek bir evren vardır. Burası ilk keşfedildiğinde evren zannedilmiştir çünkü diğer boyutlara göre gidilmesi daha kolaydır.

Ölümsüz boyut: şeytani varlıkların bulunduğu çok tehlikeli boyutlardan biri. Bu boyuttaki varlıklar acı çekmekten hoşlanır. Boyutlar ilk keşfedildiği sırada Lada'nın evrenindeki uzaylılar onları ölümsüz sandığı için böyle bir isim konulmuştur.

Abartılı boyut: gösterilecek bir şey olmadığı için koymadım. Simsiyah bir boşluktan oluşuyor. Sadece yerdeki ve duvarlardaki kareli desenleri görebilirsiniz. Tabi bu boyutun açıklamasını pek yapmayacağım sürpriz olsun.

İlham aldığım şeyler: Rick and morty ve gibi dizisi bu yüzden hikayem bilim kurgu ve mizah içeriyor olabilir

İlham aldığım şeyler: Rick and morty ve gibi dizisi bu yüzden hikayem bilim kurgu ve mizah içeriyor olabilir. (hatta baya bir...)

Bu kitabın mizahı biraz farklı olduğu için herkese hitap etmiyor olabilir.

Ve son olarak sevgili okurlarım, bilim kurgu türünde yazdığım için teknik bir hata görürseniz lütfen beni uyarın ki düzeltebileyim.

 

Loading...
0%