Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1.Bölüm Giriş Hayatta Yeni bir başlangıç

@ruya_gursoy

Ben Asena Harpoğlu 1999 25 Nisan 13.46'da dünya'ya gözümü açtım. Mafya bir ailenin kızıyım annem Aybüke Harpoğlu babam Demir Harpoğlu.Babam sayesinde istediğim sporu yapamadığım için babamın şirketinde çalışmak zorundayım.Taki o gün babamla çatışmaya gittiğim, zaman tutulduğum düşmanın oğluna kadar herşey normaldi.Bir ilişkim vardı, evet ama kendisini pek sevdiğim söylenemez.Kendisi tarafından çok peşimde koştuğu için çıkmıştım iştemiyordum kendisini.Bu cumartesi günü buluşucaz ve son buluşma olucaktı.Kendisi Burak Kurtlar pek sevmiyorum işi hava atmaktan başka bir şey değil.Örnek vermek gerekirse buluştuğumuz zaman öpmek sarılmaktan başka bişi yapmaz.Kendisi ailemin mafya olduğunu bilmiyor bilmemesi daha iyi kendisi özel harekat olmak için çabalıyor.

Saat gece üçe yaklaşıyordu.Telefona bakıyordum.Taki instagram'dan gelen mesaja kadar mesaja girince Berk Demircioğlu diye birisinden mesaj gelmişti.Mesaja girip baktığım da klasik tanışma mesajı yazıyordu.

Berk "Selam" yazmıştı. Kendisi bana çok tanıdık geliyordu.Profiline bakınca çatışmada tutulduğum çocuktu.Bende hemen geri cevap verdim.

"Selam" . Dedim.Beni tanıyormu bilmiyorum ama tanıyadabilir yani.Cevap gelmeyince instagram'dan çıktım.Tik tok'a girdim. Bekledim bekledim mesaj gelmeyince telefonu bırakıp uyudum.

Saat 12'ye yaklaşıyordu.Uyanır uyanmaz telefonumu elime aldım. Evet Berk yazmıştı ama kısa normal mesaj değildi uzun bir mesajdı.

Berk "Öncelikle Asena ben Berk şimdi sana bir şey sunucam ama düşünebilirsin iki gün süren olucak sorum şu benle sevgili kılığına girer misin " Bu kısmı okuduğum an sert bir şekilde yutkundum.Devam ettim. "Evet biliyorum düşman ailenin çocuklarıyız ama bunu yapmak için mecburdum. Arkadaşımın senle çıkmasını istemiyorum.O yüzden benle sevgili kılığına girmemiz gerek yapmak ister misin"

Mesajı okuduğum ana şok geçirdim resmen. sevgili kılığına girmek istediğini söylüyordu. Herşeyi geçtim arkadaşının benle olmasını neden iştemedi.Bende hızlı şekilde cevap yazdım. "Bu konuyu buluşup konuşsak daha iyi olur" Dedim. Telefonu kapatım oturduğum yerden kalktım.Üstümü değiştirdim. İnce zarif bir beyaz kumaş pantolon ve krem rengi bir crop giydim.Aşağa inmek için kapıyı açar açmaz silah patladı.

Hızlı bir şekilde aşağa indim.İnmez olaydım.Annem yerde yatıyor. "A-anne anne kalk noldu nolur kalk hadi" Hızlı bir şekilde telefonu elime aldım. Hemen ambulans çağırdım. Berk mesaj atmıştı, ama bakmadım.

 

Loading...
0%