Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm Gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyor

@ruya_gursoy

2 saat geçti annem amilayatdan çıkmış yoğum bakımda yatıyordu.Bunu anneme kim yapmıştı ne için yapmıştı. Annemden ne istemişti bilmiyorum.Telefonu elime almamıştım.Berk'den mesaj geldımı bilmiyorum. Telefonu elime aldım. Evet gelmişti.

Berk "Buluşalım ne zaman müsait olursun" Demişti.Yarın olabilir aslında ama annemin bunu ona kim yapmış bulmamda lazımdı. Bu gün buluşcaktım.Önce onla buluşup eve gelip, annemin kim vurduğunu bulucaktım.

"Bugün müsaitim bugün olur saat 7 gibi bir yerde buluşalım." Dedim.Eve gitmek için hastaneden çıktım.Babam nerdeydi neden gelmemişti. Telefonu elime aldım babamı aradım. Açıldı.

Babam "Alo kızım bişi mi oldu." Annemin vurulduğunu ona nasıl dicektim.Babam annemi canından çok severdi.Ona nasıl söylicem diye düşünürken babamdan ses geldi. "Geliyorum hayatım bekle." Babam kime hayatım dedi.

"Baba s-sen kime hayatım dedin. Annem hastanede yatıyor sen" On içime bir yumru oturdu.Ağlamam lazımdı.Babam annemi aldatıyordu.Babam annemden çok sevdiği eşini aldatıyordu."Baba sen annemi mi aldatıyorsun"Babam sanki küfür eder gibi oldu.

Babam "Asena sen beni yanlış anladın ben hayatım falan demedim."Dedi.Babam az önce birisine hayatım dedi.

"Baba dedin kulaklarım ile duydum. Ayrıca annemin hastanede yattığını hiç mi duymadım vijdansız adam."Baba demeye uatnıyordum.O adama baba demek istemiyordum.

Babam " Eğer birisine bişi dersen yemin ediyorum.Sana çektiririm.Onlada kalmaz evlendirim.Kimseye bişi demiceksin. Anlaşıldı mı? "O an onu yüzünü dağıtmak. Hatta yaşatmak istemiyordum.Beni tehdit ediyordu ya beni kulağa komik geliyor resmen.

" Ya sabır kimi tehdit ediyorsun kendi kızını mı? Sen değilmiydin annemi canından çok seven şimdi gelmiş. Bana annemi aldatdığını öğreniyorum diye. Beni evlendirmekle tehdit ediyorsun."Resmen beni tehdit ediyordu. Annemin üzülmesini istemezdim. Ama malum bu babam olucak şerefsiz annemi aldatıyordu.

Babam "Evet seni tehdit ediyorum. Annen öğrenirse ikinizide yaşatmam." Ya sabır ya annem zaten yoğum bakımda. Adam gelmiş, annen öğrenirse ikinizide yaşatmam diyor.

"Ya sen benim babamsın annem ise eşin senin. Sen bunu yaparken vijdanın nasıl el verdi. " Resmen adam utanmamış. Benim canım yandı. Annemin nasıl yanıcaktı. Allah o adımın belasını versin."Benim annem ölümden döndü. Sen orda karı kız peşinde koşuyorsun annemi kim vurdu biliyor musun. Ya da hiç annemi sevmedin mi baba? Ben sana baba dedim. Annem seni çok sevdi baba noldu sana? " Cidden noldu babama annemi dakika başı arıyan bir şey varmı diye soran bir adama noldu böyle.

Babam"Sevdim sevdim hemde çok sevdim. Ama o annen beni aldatı. Vuruldu evet ama kendini acındırmak için vurdu."Babam doğru mu söylüyordu. Annem babamı aldatıyormuydu. "Şimdi doğruları öğrendin mi?"

"Baba sen ne diyorsun. Lütfen şaka de lütfen baba. " O an cidden bu günün yaşansın istemiyordum. Kabus olsun istiyordum.

Babam"Evet doğru şimdi ne bok yiyorsan ye ama sana bişi dicem. Evlenicek adam bul kendine" Bu ne demekti. Babam beni evlendirmek mi istiyordu.

"Baba anlamadım nasıl bu kadar kolay vercen mi beni. Baba kartlarım kapatcam mı açık mı kalıcak. Lütfen açık kalcak de senin baban olmak istemiyorum deme. " O an neden kartları sordum bilmiyordum. Para önemli değildi. Ama benim kendime ayrı bir düzen kurmam şartdı.

Babam"Hayır kapanmayacak sen benim ne olursa olsun kızımsın. O yüzden öyle bişi olmayacak" O an rahatladım. Beni hala kızı gördüğü için. Hiç birşey umrumda değildi.

"Tamam baba görüşürüz" Der demez direk kapattım. Hazırlanmam lazımdı. Buluşmak vardı.

Eve gelir gelmez. Kıyafet şeçim. Mini bir siyah şık bir elbise, saçlarım açık ve hafif bir makyaj yaptım. Evden çıktım

 

 

Loading...
0%