Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm Bazen zorluklar olur ama ben zorluklar ile baş edebilirim

@ruya_gursoy

 

Buluşma yerine varmıştım. Nerde mi buluştuk. Bir tane nere olduğunu bilmediğim dağ evinde. Kendisi biraz işim var dedi. Ne zaman gelicek bilmiyorum. Aman banene bişi olmaz beklerim.

 

Aradan 15 dakika geçti ve Berk gelmişti. "Şükür geldin birazdan ağaç olucaktım" Evet baya beklemişti. Saat yedi de dedi saat şuan sekiz oldu. Evet yeni geldi.

 

Berk"Geldim biraz işim vardı. Çok bekletmedim dicem bir saattir bekliyorsun"Evet biliyor beni baya bekletdiğini. Şimdi bizim gelmemiz gereken bir konu var.

 

Derin nefes aldım ve başladım konuşmaya. "Evet Berk şimdi bu yalandan sevgili olayı ne için ve neden ben ve neden düşmanın kızı" Evet bunları merak ediyordum. Neden ben neden düşmanın kızıyım ben neden ben aklım bir karış havada resmen.

 

Derin nefes aldı ve konuya girdi. "Şimdi Asena aslında buraya gelmenin sebebi biraz karışık. " Karışık derken neyden bahsediyor anlamadım. "Asena sevgili olmak istedim seni sevdiğim için eğer olmazsan. Beni sevene kadar bir yere göndermem. " Bir dakika az önce beni sevdiğini ve beni sevene kadar bırakmam dedi. Resmen zorla aşk bu ama seviyorum işte neyse bakalım ne zamandır seviyor.

 

"Anlamadım ama beni ne zamandır seviyorsun. Ve neden senle olmazsam seni sevene kadar bırakmam diyorsun ama hapsedersin ben senden daha çok nefret ederim. " Evet doğru sevmiyorum birinin beni zorla tutmasını. Doğru seviyorum ama işte bazı şeyleri öğrenemem lazım. Benimki merak diyelim.

 

Nefes aldı ve konuşmaya başladı. "Seni ne zamandır seviyorum çatışma gününden beri ve sevgilin var ama onu sevmiyorsun ismi Burak Kurtlar kendisi aileni mafya olduğunu bilmiyor. Çünkü kendisi özel harekatler okuyor. " Hassiktir cidden. Ben kendimi bu kadar tanımıyorum ayrıca çatışma günü bana mı tutulmuş. "Annen babanı aldatıyor zamanında annende babanı aldatmış. Seni evlenmekle tehdit ediyor. Ve zamanında voleybol ile ilgileniyordun. Burak ile bu cumartesi ayrılmayı düşünüyorsun. Çünkü kendisi sadece öpüp sarılıyor o yüzden sende sevmiyorsun. " Ebenin amı cidden lan ben babamın annemi aldatdığını yeni öğreniyorum. Üstüne birde annemin zamanında babamı aldatdığını söylüyor. Bir dakika annem babamı mı aldatmış.

 

"Berk cidden piskopat mısın lan TC mide söyle istiyorsan. " Cidden söyler diye korktum. Ama bence o kadar abartmamıştır.

 

"Bakırköy özel hastanesinde doğdun annen evde doğma başladığı için oraya gittiniz. TC onu hatırlamıyorum. " Bir zahmet onu hatırlama. Ben kendimi bu kadar tanımıyorum. Bu ne ara bu kadar şey öğrenmiş. Hiç çatışmaya gitmeyip beni mi araştırmış bu cidden piskopat.Yemin ediyorum böyle piskopat olurmu benden beni daha iyi tanıyor.

 

"Peki onu anladım sen hiç mi çatışmaya gitmesin sapık gibi beni araştırdın." Çok mu soru sordum. Hayır normal ama sapık olabilir. Her boku biliyor amına koyduğum. Ben kendimi bu kadar tanımıyorum buna bir ödül verilse iyi olur.

 

"Sapık demeğelim ayrıca çok soru sordum sus artık ve sorduğum soruya cevap ver artık." Ne sormuştu bu. Ciddi ciddi ne sormuştu.

 

"Ayıp olur ama ne sormuştun." Bu beni ne zaman salacak. Sallasana olur adam çok iyi kasları çok güzel duruyor damarlarıda belirgin. Ay ne düşünüyorum be ben sapık gibi hissediyorum şuan.

 

"Allah'ım sabır şimdi benle evlenmeyi kabul ediyormusun yoksa zorlamı kendimi sevdirim." Kendisi düşmanımın oğlu ikimiz birbirimizi seviyoruz ama şuan birbirimizi tanımıyoruz daha doğrusu o beni tanımıyor. Ayrıca zorla nasıl sevdircek. Ben seviyorum ama işte düşmanın oğlu ve ayrıca babalarımız büyük düşman ve babamın başına kötü bir bela açmak istemem.

 

"Bişi sorucam biz evlendik ben bunda okeyim ama babalarımız nolucak. Bizi birbirimiz ile evli bilse canımızı alır. Ayrıca ben seni tanımıyorum." Derin nefes aldı. Galiba çok bunaltım. O zaman neden kaçırdı daha doğrusu ben onun ayağına geldim.

"Tanışırız sıkıntı olmaz. Babalarımızı bir şekilde ikna ederiz olmadı. Kaçarız. " Çok zeki cidden ya biz nasıl ikna edelim iki düşmanı. Tövbe tövbe neyse bir çözüm buluruz. Ama ben şimdi gitmem lazım salar mı acaba. Bence salar niye salmasın. Hem gitmem lazım annem hastanede demi yani.

"Eeee bişi dicem. Şimdi beni artık çünkü bunaldım. Ve hastaneye gitmem lazım şimdi izin ver de gidim. " Bağırmak isterdim ama daha gencim yaşamam lazım benim. Bağırsam silahı kafama sıkıp hayatıma son verebilir.

"Geç git ama şunu unutma. Kaçmaya çalıştığın an bulurum ve istenmeyecek şeyler olur. Sakın fesat düşünme. " Fesat düşünmemi çoktan düşündüm ayrıca kaçsam hemen bulamaz. Hem ben neden sevdiğim adamdan kaçamki. "He bide şunu söylim. O mal sevgilinden hızlıca ayrıl ve arkadaşların ile vedalaş çünkü bizi bulamayacakları bir yere gidicez biraz uzak kalıcan. " Ama bunada yuğ cidden. Oğlum bide hapse at ben bacılarım olmadan yaşayamam. Bir dakika ya bu bir şaka ise beni kandıroyor olabilir. Belki babamı öldürmek için beni kullanıyor. Allah aşkına kafam bir kere normal düşün lütfen.

"Tamam kaçmam ki ayrıca ben bacılarım olmadan yaşayamam." Galiba biraz sinirlendi çünkü ya sabır şeklinde bir nefes verdi. Banane kardeşim oda beni salsın artık bunaldım.

"Allah aşkına bir sus tamam buluşursunuz yine şimdi gidebilirsin. Ama dediklerimi unutma. " Niye unutcam ki benim beynim bir şeyi hatırlamasa ben ölmüş olurum. Biraz kışkırtim öyle çıkim. Kapının orya doğru gittim. Kapı kolunu tutup açtım. Çıkarkarken ise"Görüşürüz yakında olucak Kocam"kocam kelimesini bastırarak söyledim sonra evden çıktım ama arkadan şöyle bir ses geldi. "Her zaman ağzında kocam kelimesini beklerim" Bune kardeşim resmen bunları duymak için hazırda bekliyormuş.

 

Loading...
0%