Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Karakterler

@s_ozturk37

 

Lina Karadağ: Annesininin ölümüyle sarsılan ve hayatını yetimhane de sürdürmek zorunda kalan Lina'yı, Mümtaz'ın evlatlık edinmesiyle hayatı farklı bir yere evrilir.

 

Mümtaz Genç: Zamanında önemli vazifelerde yer almış devlet adamıydı. Son görevinden sonra sade bir yaşam sürmeye başladı. Necdet Karadağ'ın firar etmesiyle vazifesine geri gelmek zorunda kalır.

 

Necdet Karadağ: Mümtaz ile yarım kalan hesabını görmek için cezaevinden firar eder. Geçmişi karanlık ve illegal işlerle uğraşan biridir. Lina'nın babasıdır.

 

Osman Alptekin: Mümtaz'ın en güvendiği kişidir. Her vazifede beraber görev yaparlar. O hem iyi bir sırdaş hem de iyi bir görev adamı.

 

Narin Güran: Lina'nın okuldaki tek arkadaşı. Sevecen, sıcakkanlı, sempatik, canayakın halleriyle herkese kendini sevdiriyor. Araştırmayı,okumayı çok seviyor. Ayrıca yalan söyleyenlere karşı aşırı derecede mesafeli. (6. bölümde dahil oluyor.)

 

Ferit Alptekin: Osman'ın oğludur. Ferit için olmazsa olmaz Lina ve Narindir. Onlar için mücadeleye sonuna kadar hazır.

 

Yiğithan Gürel: Necdet Karadağ'ın karanlık işlerini yöneten adamıdır. Necdet Karadağ'ın İstanbul'daki gözü. Necdet Karadağ'a aşırı derecede sadık.Onun için her şeyi yapar.

 

 

Loading...
0%