Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@s_sdfghj

Akşam saat 4 gibi uyandım uçağım vardı sonunda Kore'ye hayalim olan ülkeye gidecektim.

Hemen hazırlanmam gerekiyordu .

Bavulum hazırdı zaten sadece küçük çantamı hazırlayacaktım

Küçük çantama lip gloss termal su toka peçete kolonya gibi ufak tefek şeyler koydum .

Sonra kendimi hazırlamaya başladım.

Duş aldım .Sonra saç bakımımı ve cilt bakımı yapıp.Üstüme bir crop ve altıma baggy jean giydim mavi siyah çantamı da bavulun yanına koyup kapıyı kitledim.

2 saat sonra

Sonun da uçağa binmiştim zar zor yetişsemde bindim tek oturuyordum galiba cam kenarındaydım ve dışarıyı izliyodum derken yan koltuğumda bı hareketlilik oldu.

Bı adam oturmuştu maske takmıştı.Corana mı kaldı dedim.Kendi kendime adam bana dönüp Korece 나는 당신이 말한 것을 이해하지 못했습니다(ne dediniz anlamadım) dedi

Adam Koreli herhalde bende bı anda şaşırdım tesadüfe bak bende onun sesini maske yüzünden duyamadım ve aynı şeyi ona dedim o maskesini çıkardı ve ...

Allahım o nasıl bı yakışıklılıktı eridim resmen.

Sonra adamla konuşmaya daldım bı Kore box salonunda çalışıyomuş bende Kore'ye gidince market kasiyerliği yapıcam falan dedim adamla çok iyi anlaştım

Adamın adı min sung bende ona adımı Seher olarak söyledim ona zor geldi herhalde dili dönmedi Korece chun hei dedim anlamı adaletti dünyamızda olmayan şey ve benim en çok hassas olduğum konu.

10 saat sonra

Sonunda hava limanına yaklaştık min sung konuşma sırasında aynı yerde ineceğimizi falan söyledi ben yine şaşırdım bu kadar da tesadüf olmazdı demi.

İndik en sonunda uçaktan ben yoluma o yoluna gitti sonra bı baktım oha biz aynı yoldan gidiyoruz ben onun arkasındayım o beni görmüyo ama ben onu görüyodum.

VE biraz daha yürüdükten sonra bir de ne görim...

 

Arkadaşlar umarım sevmişsinizdir oy atım bol bol yorum yapın yarumlarına dönücem sözzz

Loading...
0%