Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@s_sdfghj

Sonra min sungla aynı aptartman yoluna giridğimizi gördüm ve sonra aynı apartmandaydık evettt.

O önden girdi apartmana sonra ben girdim evim 8.kattaydı o yüzden asansöre bindim ve asansörde o da vardı beni görünce şaşırde ve burda mı yaşıyorsun dedi.

Bende evet evi yeni tuttum Kore'ye yeni geldim de.

Oda " hımm iyi dedi" iyi dediiii allahım iyiii dediiiiii

Sonra o 7. Kata bastı o bendn önce inip inerkende "sonra görüşürüz" dedi allahım o asonsörden indiğinde ufak çaplı bir kalp krizi geçirdim sonra evime girdim.

Normal bir daire tutmuştum iş yerime yakın olduğu için daha kolay olur diye burayı seçtim.

Eve yavaş yavaş eşyalarımı yerleştirdim ev zaten temizdi ama küçük bı temizlikte ben yaptım ne demişler temizlik imandandır.

Evet sonra ben dedimki gidip şu yakışıklı min sung dan tuz istim eve yeni gelmişim sonuçta tuzu damıtürkiyeden getirim.

Merdivenleri kullandım 7. Kata indim 4 daire vardı 1 katta acaba hangisi onunkiydi bulmak için kapının öndündeki ayakkabılara baktım.

1.kapının önününde bı sürü ayakkabı vardı konuşmamızda bekarım demişti o kapı olamaz dedim ikinci kapıda hiç ayakkabı yoktu ev boştu herhalde 3. Kapıda sadece 1 tane erkek spor ayyakkabısı vardı bu onun eviydi herhalde.

Sonra kapıyı çaldım ilk başta açılmadı bı daha çaldım ısrarla sonra açtı kapıyı yakışıklım beni görünce gülümsedi bende "şey evde tuz um yokta sizde varsa biraz alabilirmiyim" dedim oda " tabi diyip eliyle içeriyi gösterdi ve beni evine davet etti etmeyedebilirdi kapıdan verip yollardı beni ama yapmadı biliyodum yakışıklımmm neyse içeri girdim gayet normal bir şekilde.

Mutfağa doğru ilerledi bende arkasından gittim evimiz benziyordu zaten hemen üstünde ben vardım hemen üstündeeee neyse kendimi fazla kaptırmaaa seher kendine gel dedim kendi. Kendime.

Yakışıklım tuzu küçük bir yere koyup dezgahın üstüne indirdi sonra 2 kahve hazırladı ve "içermisin "dedi kendi kendime senin elinden zehir olsa içerim dedim ama ona sadece "olur " dedim

Sonra koltuğa geçip oturduk zaten uçakta bayakonuşmuştuk konuşcak bir şey kalmamıştı bir konu açmak için düşündüm ve birden o bana şunu sordu

"Sevgili yapmayı düşünüyormusun?"

 

 

Arkadaşlar evet yine ben lütfen yorum yapın ve oy verin hepinize cevap vericem sözzz

Loading...
0%