Yeni Üyelik
10.
Bölüm

10. Bölüm

@s_sdfghj

Ben mutfaktaki sandalyeye oturdum onu izliyodum ilk defa bu kadar dikkatli izledim.Ye.ek olarak tavada somon pişirdi yanına da salata gibi şeyler hazırladı görünce bile iştahım açıldı.

Yemeği bitirmişti eline alaraak masaya geldi ve önüme koydu "prensen hadi ye açıkmışsındır" dedi bende biraz daha yemezsem ölürüm herhalde diye yemeye başladım yok güzeldi yemek hepsini iştahla yedim

Yemeğimi yereken beni izledi hep sanki yüzümü ezberliyordu yüzümün her kıvrımına kadar baktı özellikle dudaklarıma .

Kendimi esir gibi hissetmiyordum .

Acaba biz olabilirmiydik diyodu içimden bir ses biri de hayır asla olmaz diyordu.

Yemeğimi bitirdim sonra içecek bir şeyler getirdi bana ve kendisine kahve ydi herhalde .

Biz onaları ićerken ben üşüdüğümü hisettim ve tüylerim diken diken oldu resmen sonra Yusuf bunu görüp mutfaktan çıktı geri geldiğinde eline o dünkü kıyafetler vardı"giymezsen hasta olucaksın" dedi benim bişey dememi beklemeden kafamdan switshirti hemen geçirdi küçük bı çocuk gibiydim sanki yanında bana yemek hazırlıyo beni giydiriyo birlikte uyuyoduk.

Sweti giydirdi eşofmanı" ben giyerim dedim ve lavaboya gidip giyip geldim.swet bol geldi tabi eşofman benden düşüyodu bir elimle onu tutyodum.

Geldiğimde beni bı süzdü ve" çok güzel olmuşsun prenses" dedi ben " ben uyuyacağım"diyip odaya gittim ve gözlerimi kapattım ama uyuyamadım.

Kapı açıldı içeri Yusuf geldi ve prenses diye seslendi ben uyuyomuş takliti yaptım.

Yanıma yaklaştı ve...

 

 

Arkadaşlar umarım seversiniz oy kullanıp yorum yapın lütfennnn

Loading...
0%