Yeni Üyelik
11.
Bölüm

11. Bölüm

@s_sdfghj

Alrkama uzandı sonra hiç tepki vermedim veremedim arkadan sarıldı vucüdu sıcaktı bana iyi geliyordu sanki sacımla oynadı sonra okşadı ben uyuyomuş gibi yapıp ona doğru dönüp sarıldım beni kollarıyla sardı ve bu bana çok iyi geldi .

Huzur doluydu .hiç uyanmak istemedim sanki .

Yorganın içinde ona döndüğüm sırada eşofmanım bol olduğu için aşağı inmişti o pozisyonda sadece kilodum kalmıştı .bunu fark ettiğimde gözümü hafif açpı yusufa bakmaya çalıştım ve göz göze geldik"

Allahım ölücektim galiba o kadar etkileyici bakıyordu ki sonra kulağıma eğilip erkeksi sesiyle "dün geceki öpücüğe karşı bir tepkin olmamıştı,şimdi de olmaz umarım"diyip dudağıma yapıştı o kadar içten öptükü beni eridim resmen diğer eline çıplak bacağıma dokundurarak okşamaya başladı.

Beni azdırmaya çalışıyordu.Bende öpüçügüne karşılık verdim şaşırdı bı an duraksadı ondan sonra daha sert öpmeye başladı eliyle kalçamı sıkmaya başladı beni iyice azdırıyordu bende elimi onu swetshirtinin içine katarak karın kaslarına dokundum . Çok fazlaydı gerçekten çok fazla karın kası vardı.

 

Sonra biden kendi swetini çıkardı ve benimkini De çıkardı karşısında sadece sütyenle kaldım ve içinden bi ses dur ne yapıyosun diyodu ama ben o sesi dinlemefim onu daha fazla öpmeye başladım içimdeki benu durdurmak isteyen o ses in artık sesi gelmiyodu.

Öpüşme arasında bana şu cümleyi söyledi"oşte böyle prenses" dedi ne onun istediğini yapmışmıydım ama umrumda değildim şu anda o kadar çok azmıştımki hiç bir şey umrumda değildi .

Elini belime atımsütyeni de açtık sonra kendi pantolonunu indirdi baxırını da benimde kilodumu indirdi ve şu anda ikimizde çırılçıplaktık.Beni altı aldı dudağımı öperken bir eliyle bir mememi eline alip sıkıyodu sonra memei emmeye başladı küçük bir bebek gibi ısırdı arada ben inlerken daha fazlasını yaptı inlemem onu gaza getiriyordu.

 

Sonra yavaş yavaş öpüçükler kondurarak alta geçti...

 

 

Arkadaşlar oy kullanıp yorum yapın lütfennn

Loading...
0%