Yeni Üyelik
12.
Bölüm

12. Bölüm

@sahrayagmur

Arya Kayahan

"Güünaaaydıııınn" Kulağımın dibinde çığıran lanet bir çocuk sesi duyduğumda uyanmıştım. Ve tahmin edin bu çocuk kim? Muhtemelen yanlıi tahmin, ortanca amcamın küçük oğlu Yağız. Yusuf'un yani baloğlanım olan erkek kardeşimin iyi anlaştığı tek kuzeni, her neyse...

"Kapa çeneni!"

"Aaablaaa hadi yemeğee Kaya abim seni bekliyoo"

"İniyorum Yağız çık odamdan!" sabahları pek mutlu uyanmıyorum daa...

Yemek odasına girdiğimde tüm aile üyeleri buradaydı, babanemden tutun teyzemlere kadar. Hepsiyle dün tanışmıştık yabancıyız diyemezdim.

2 Gün Sonra

Yeni okulumun ilk günüydü, bizim ailenin okullarından birine gidiyordum. Okul kıyafetleri zaten yeterince ince bi de hırka tasarlamamışlar yaz okulu mudur nedir Allah aşkına yaa.

Her neyse kıyafetlerimi giyip aşağıya indiğimde bizimkilerin yemek masasında oturduğunu gördüm. Yusuf ve Arda'nın yanına oturdum ve babamızın 'Afiyet olsun' deyişiyle de yemeğe.

Bugün Lina ablayı ziyarete gidecektik çünkü bugün taburcu oluyordu ama ondan önce okula uğramamız gerekirdi. Okul zaten uzun sürmeyecekti tanışma merasimi gibi bir şey varmış her yıl yapıyorlarmış bu yıl da yapacaklar. En fazla 2 saat sürer demişti Arda, hadi bakalım.

Okula girdiğimizde tüm gözler bize dönmüştü bende hemen sağımda duran Arda'ya döndüm. "Hayırdır neye bakıyolar?"

"Yanımda ilk defa kız görüyolar ondan"

"E eski ikizin?"

"O benden önce gelirdi okula, yanıma da hiç uğramazdı, neyse hadi sınıfa çıkalım"

"Hangi sınıf bizimdi?"

"11/A"

"Timamm" yukarıya çıkmaya başladık.

Yaklaşık 2 Saat Sonra

Sonunda okuldan çıkabilmiştik, gerçekten güzel bir sınıftı bizim sınıf ama benim aklım Lina ablada olduğu için hiç umursayamadım maalesef. Her neyse, Alaz abimin arabasına binmiş yolda gidiyorduk.

Hastaneye girdiğimizde odalarına çıktık. Kapı kapalıydı çalmamıza rağmen ses gelmeyince Alaz abim kapıyı açtı ve...

"A-ABİ!"

*************

Size ufak bir sorum vaaar eğer ki ben bir Whatsapp grubu kursaydım (numaralar gözükmeyecek merak etmeyin) katılır mıydınız???

Loading...
0%