Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1.Bölüm

@sahrayagmur

Arya Kanatan

Yine yorucu bir gün ve yine yorucu işler. Ne yapıp da yorulduğumu soruyorsunuzdur muhtemelen, sabahları okula akşamları ise gündeliğe gidiyorum. Bazı geceler de tanıdığım bir abinin barında barmaidlik yapıyor ve evi geçindiriyordum çünkü annem ve babam asla çalışmıyorlar.

2 Saat Sonra

İşim bittiğinde paramı alıp hızlıca eve geçtim ve odama çıktım, bugün barmaidlik yapacaktım. Hava çok sıcak olduğu için siyah bir kot şort ve beyaz bir crop giydim. Telefonumu, kulaklıklarımı, biraz paramı ve anahtarımı da alıp dışarı çıktım. Kulaklıklarımı takıp bara gitmeye başladım.

Bara vardığımda hızlıca işimin başına geçtim ve yaklaşık bir saat sonra annemden bir arama geldi, normalde asla aramazdı hayırdır İnşallah. "Arya çabuk Kayahan Hastanesine gel." dedi ve telefonu kapattı. Hızlıca Emre abiden izin aldım ve bir taksiye binip hastaneye doğru yol aldım.

Hastaneye vardığımda hızlıca ikinci kata çıktım ve bir doktorun odasına girdim. Odada toplam 7 kişi vardı, annem, babam, abim, bana benzeyen iki kişi, bir kız ve kızdan biraz büyük yine bana benzeyen bir oğlan. Neler oluyor burada?

Bana ayırılmış boş bir sandalyeye geçtim ve doktorun konuşmasını bekledim, keşke beklemeseydim. "Kızlarınız karışmış olabilir..."

Loading...
0%