Yeni Üyelik
2.
Bölüm

1. Bölüm

@salihanazgurbuz

MİHRİMAHIN AĞZINDAN

Sabah odada alarmın sesi ile uyandım.Günlük rutin işlerimi halledip giyin mek için gardorabımın başına geçtim üzerime yazın çalıştığım kafenin üniformasını giyip altımada şortumu giyip odadan çıktım. Yine evde yalnızdım çünkü ada memleketi Tırabzona abisinin düğünü için 1 hafta önce gitmişti bana ne kadar ısrar etsede 1 hafta önce gitmeyi kabul etmedim 2 gün önce gelmek istediğimi söyleyip bu gün akşam için biletimi almıştım ne kadar yükseklik korkum olsada onca yolu otobüsle gidemezdim.Zaten dün geceden bavulumu hazırlamıştım eve gelince duş alıp üzerimi giyinip hava alanına gidecektim her zaman olduğu gibi bu günde kavvaltı yapmadan evden çıktım. Kulağıma kulaklığımı takıp evimin arka sokağındaki çalıştığım kafeye doğru yürüdüm 5 dk sonra kafenin önündeyken önüme bakmadan girince birine çarptığımı anlamıştım.

"önüne baksana ya" dedi önümdeki adam

" asıl sen önüne bak hadi ben önüme bakmadım ama sen niye önüne bakmıyon ha"

"Allahım çattık ya" deyip arkasına bakmadan gitti." bende saat 5'e kadar çalışıp eve doğru yürüdüm. Eve vardığım da sabahtan beri bişi yemediğim için çok acıktığımı fark ettim ve kendime pratik bişiler harırlayıp yemeğe koyuldum. Yemek yedikten sonra duş alıp üzerime mavi crop'umu altımada beyaz eşofman altımı giydim üzerimede ceketimi alıp çıktım evin önünde ki taksiye binip hava gitmesi gerektiğini söyledim. Yaklaşık 25 dk sonra hava alanına vardığımızda ücreti ödeyip hava limanının girişine gittim kolçantamdan telefonumu çıkartıp Ada'yı aradım.İlk çalışta açtı.

"alo Adam ben şimdi uçağa binicem inince konum atarsın be taksiyle gelirim sizin eve"

"hayır Mihrimah biz seni alıcaz hem abimin arkadaşı Karan abi'de gelicekmiş abimden rica etmiş beni alırmısın diye oda evet demiş yani her türlü biz o ha limanına gelicez sende bizimle geliceksin tamam mı"

"tamam ada tamam şimdi kapatmam gerek güvenlikten geçicem"

"tamam görüşürüz güzelim"

"görüşürüz " dedikten sonra eşyalarımı güvenlikten geçirip uçağın kalkıcağı yere doğru yürümeye başladım telefonumdan saat'e baktığımda 5 dakikam vardı yani hızlı olmam gerekiyordu. Koşar adımlarla uçağa doğru koştum sonunda uçağın içine girmiştim şimdi sıra oturcağım yeri bulmaktı kağıda baktığımda 51. koltuk okumaya başladım 48 bir arkası oldunu anladım ve otara baktığımda sabah kafe de çarptığım adam olduğunu anladım.

"Şey beyfeni geçebilirmiyim" bana doğru kafasını kaldırdı.

"yinemi sen " demişti.

"bende şans olsa zaten senin yanına oturmazdım şimdi kalkarmısın geçmem için senin yüzünden ayakta kaldım da"

"kalktım ne çok konuştun" onun öyle demesiyle göz devirip yerime geçtim oda benim ardımdan yerine geçti bede kulaklığımı takıp müzik dinlemeye başladım daha sonra gözüm yavaş yavaş kapanmaya başladı ve uykunun güzel kollarına kendimi bıraktım. Birinin beni dürttünü hissetip gözlerimi açtım birinin omzunda uyudumu fark etim kafamı kaldırdığımda indiğimizi fark ettim.

"Kolumu çürüttün be" dedi ona sinirli sinirli

"Yemedim kolunu" dedim

"yemekten beter ettin kolumu tutuldu seninin yüzünden"

"çok rahatsız oldusan kaldırsaydın" dedim oda hiç bir cevap vermeden çantasını alıp kalkıp giddi bende kaltım ve telefonumu uçak modundan çıkarıp ada yı aradım.

"Ada kuşum ben indim şimdi valizimi olıp otoparka gelirim kaçıncı kattasınız?"

" Mihri biz -2 deyiz canım tamam ben geliyom şimdi öptüm bay" cevabını dinlemeden kapatmak zorunda kalmıştım çünkü valizim gelmişti. Valizimi alıp asansörün olduğu yöne doğru yürüdüm ve asansör kapanıyordu.

" şey asansörü durdururmusunuz" diye bağırdım ve yine o çocuğu gördüm bay gıcık ondan sonra 5 dk sonra asansöre binip -2 ye geldim ve etrafa bakınmaya başladım ki adanın gülen yüzünü gördüm. Valizimi ve çantamı yere atıp bana doğru koşan ada kucama atladı ve onu bir tur döndürdüm o sıra ada

" ay mihri hoş geldin"

" hoşbuldum güzelim"

konuşa konuşa arabaya doğtu yürüdük arabanın oraya varınca Emre abiye bavulumu verip arabaya bindik nihle ve ben arkaya önede Emre abinin arkadaşı vardı ben bişi demek için araya girdim.

"ay kusura bakmayın asansörün oraya gittiğimde tam kapı kapanıyordu durdururmusun dedim hödüğün biri inadına asansör kapısını inadına kapattı" öndeki adan arkasına döndü aynı anda "sen" dedik emre abide

"siz tanışıyormusunuz"

"malesef Emre abi bela gibi etrafıma çöküştü bu adam asansörde gördüğüm adam da buydu" yantaraftan ada kıkırdayarak

" Bundan çok güzel aşk filmi olur" dedi

"Allah korusun" önden

"amin " dedi bu konuşmanın ardından bir daha kimse konuşmadı bir konağın önünde durduk tam inecektimki Ada kolumu tuttu

"Burası Karan abi gilin konağı bizimki ilerde " dedi ona kafa salladım.Yaklaşık 5 dk nın ardından onların konağına vardık biz geldiğimizde herkes odalarındaydı ben de benim için hazırlanan odaya girdimve üzerimi değiştermeden kendimi yatağa attım ve uykununun güzel kollarına kendimi bıraktım.

İNŞALLAH BEĞENİŞSİNİZDİR DİĞER KİTABIMI OKUMAK İÇİN PROFİLİME GİREBİLİRSİNİZ DİĞER BÖLÜMDE GÖRÜŞMEK ÜZERE :)


Loading...
0%