Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Tanıtım

@samankizi

 

 

Karakterler

 

1. Asya Yılmaz: 28 yaşında, tarih araştırmacısı. Uzun zamandır tarihi olayların perde arkasını araştırmakta ve alternatif tarih teorileri üzerine çalışmaktadır. Kütüphanede geçirdiği zaman ve eski belgelerle olan tutkusu, ona derin bir tarih bilgisi kazandırmıştır. Kıvırcık, kahverengi saçları ve büyük gözleriyle dikkat çeker. Kendi hayatında kaybettiği bir akrabasının peşindedir, bu da onu geçmişe yönelik bir merakla doldurmuştur.

 

 

2. Mert Arslan: 30 yaşında, teknoloji mühendisi. Zaman makinesi geliştiren bir ekipte çalışmaktadır. Hayalperest bir kişiliği vardır ve bilim kurgu romanlarına olan tutkusu, onu sürekli yeni fikirler üretmeye yönlendirir. Spor yapmayı seven, dalgalı siyah saçları ve hafif sakalıyla karizmatik bir görünümü vardır. Asya ile geçmişte yaşadığı bir olay, onların yollarını kesiştirmiştir.

 

 

3. Seda Erdem: 26 yaşında, gazeteci. Geçmişe dair sırları ortaya çıkarmak için sürekli araştırmalar yapan bir kişiliği vardır. Cesur, kararlı ve oldukça zeki bir kadın. Kısa, düz saçları ve açık teni ile dikkat çeker. Tarihin karanlık noktalarını aydınlatmayı amaçlarken, kendisini tehlikeli durumların içinde bulur.

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%