Yeni Üyelik
2.
Bölüm

O Gece

@sarezgi

Ablam ile komşumuza gitmiştik. Bir alt katımızdı. Balkonda otururken arkadaşım Sevim içeriden bana seslendi. Ona bakmak için içeri geçtiğimde bana karşılarında oturan Efe'nin resmini gösterdi. Efe'yi çok tanımıyordum fakat yakışıklı buluyordum. Sarışın, boyu 1.95 civarında beyaz tenli biriydi Efe. Ama benim ona karşı hislerim var mıydı bilmiyordum yoksa sadece küçük bir hoşlantı mıydı onu da bilmiyordum. Ama benim bunları Sevime belli etmemem gerekiyodu.

 

Sevim birden telefonunu bana uzatıp konuşmaya başladı:

 

" Çok yakışırsınız bir kere konuşmayı mı denesen? "

 

Başka şartlarda olsa konuşmayı deneyebilirdim fakat onlar tam sevimlerin karşılarında oturuyolardı ve bizimde bu durumda alt komşumuz oluyolardı. Ben her gün onla karşılaşmak istemezdim ki.

 

" Sevim, saçmalama alt komşumuz o bizim, ben her gün sana geliyorum. "

 

"Ne var yani? Ne olmuş bana gelmen onla konuşmana engel değil ki? " Sevim anlamıyordu hiç bişey anlamıyordu hem de.

 

"Sevim istemiyorum ama bugün instagramdan istek atarım yazarsa bişey devam ederim bende konuşmaya"

 

Sevimle vedalaştıktan sonra ablamla beraber üst kata evimize çıktık. Yazmayı planlıyordum Efe'ye. Sadece istek atmakla kalmayacağımı biliyordum farkındaydım böyle bişey yapmayacağımı. Mesaj atacaktım.

 

Koşarak odama gittim, kapıyı kapattım ve yatağıma oturdum . İnstagrama girdim onun hesabını arama motoruna yazınca direkt karşıma çıkmıştı şanslı günümdeyim demek ne mutlu bana o zaman. Biraz profilini inceledim ama kendi hesabımdan yazacak az önceki cesareti bulamadım kendimde. Yeni bir fake açtım. Hesapta bana dair bir iz olmadığına emin olunca istek attım ve o gece...

Loading...
0%