Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@semabir

Arkadaşlar dün uygulama sürekli hata verdiği için bölüm atamadım. Bu günkü bölüm biraz kısa olucak ama akşam tekrar yazacağım. İyi okumalar.
------

Cevap vermelisin küçük kız seni bekleyemem."
"Kabul arkadaşlarımı arayıp beni aramamalarını söylicem ama bir şartım var senin hizmetçin olmayacağım sadece aynı evi paylaşan iki yabancı olurum. Başka türlü kabul etmem."
Ufak bir sırıtış " Kabul "...

Aradan bir hafta geçmişti Aden' i arayıp iyi olduğumu babamdan kurtulduğumu ve bir iş bulup oradan uzaklaştığımı numaramı da babam bulamasın diye değiştirdiğimi söyledim. Arkadaşım dediklerimden dolayı mutlu olmuş hatta iyi olup olmadığımı anlamak için görüntülü aramıştı. İki gündür adam öldürmekten ağladığım için gözlerim biraz şişti fakat çok çalışmaktan olduğunu söyleyip arkadaşımı rahatlatmıştım. Onu çok özledim ama Melih birisiyle görüşmemi yasaklamıştı. Aden ile konuştuktan sonra bana telefon verdi acil durumlarda aramam için sadece onun numarası vardı. Biraz ısrarla Aden' in numarasını da kayıt ettirdim. Başka numaraları arayamıyor.
Her Melih'e bakışımda öldürdüğüm suçsuz adam geliyor aklıma ve her gün ağlıyorum. Melih bir haftadır eve doğru düzgün gelmiyor benden uzak duruyordu.
Bir haftadır her gün olduğu gibi mutfağa inip bir kahve içtim ve tekrar odama çıkıp yattım. Bir haftadır ağzıma sürdüğüm tek şey kahveydi. Bir ara Melih gelip beni yemek yemeye zorlamış fakat sonrasında kusmuştum. Et yemekleri bana kanı hatırlatıyor çorbanın bile akışkan olmasından nefret eder hale geldim. Karnım sanki hiç acıkmıyordu sanki kahve acımı alıyor ve bana olanları unutturuyordu. Yemek yemediğim için biraz halsiz düşmüştüm aşağıya sadece kahve içmek için iniyor sonrasında odamda uyuyordum. Tekrar kahve almak için indiğimde aşağıda Melih'i gördüm biraz dağılmış televizyon izliyordu. Elinde içki bardağı vardı. Anlaşılan onun da kafası güzeldi. Beni görmemesi için sessizce mutfağa girip su kaynatmaya başladım. Midemde giderek artan kasılmalar beni epey zorluyordu. Odama kadar sabretmeliyim. Kaynayan suya kahveyi karıştırıp bardağı elime aldım fakat bardak elime o kadar ağır gelmişti ki sanki elimden düşürdüm ve fincanı kırdım. Melih koşarak mutfağa geldi " sana bişey oldu mu " diye sordu. Sadece kafamı hayır anlamında salladım. Hemen yanıma gelip beni kucağına aldı " ayağında neden bişey yok kesiceksin bir yerini" deyip beni salona getirip koltuğa oturttu. Beni indirdiği gibi karnımdan gelen acayip bir ses olmuş ve bana çok kötü bakıyordu. Kafamı yere eğdim onunla konuşmak istemiyorum. Eğdiğim kafamı tutup kaldırdı. ". Sen hala yemek yemedin mi? "

Kafamı tekrar hayır yönünde çevirdim. " Siktiğimin evinde her türlü yemek var ve sen bir haftadır hala yemek yemiyorsun aptal kız. Ölmek mi istiyorsun? ".
Ölmek mi. Ölmek istemiyorum elbette ama bu evde yaşamak istediğimden de emim değilim. Kafamı tekrar hayır der gibi salladım.
" O zaman yemek yiyeceksin. Bir haftadır üzerine gelmiyorum diye b*kunu çıkarttın artık."
" Sanane yemek yemek istemiyorum. Böyle iyiy.." derken mideme müthiş bir ağrı girdi ve oturduğum koltukta kıvranmaya başladım.
" Belli böyle iyi olduğun."
Mutfağa doğru ilerledi ve beş dk sonra elinde tepsi ile yanıma geldi. Bir sehpa çekti ve tekli koltuğu bana yaklaştırdı tepsiyi sehpaya koydu. Önüme geçip oturdu. " Bunların hepsi yenecek."
Hazırladığı tepside süt zeytin peynir ve yumurta ve bir dilim ekmek vardı ayriyetten bir bardak su.
Yüzüne baktım " Ama midem birşey kabul etmiyor" dedim.
"Ben yedirirsem eder o miden de bana ait söyle ona sözümü dinlesin." Dediği bu şey komiğime gitmişti ve gülmüştüm. Eline çatalı alıp zeytine batırdı ve ağzıma getirdi. Yemek istemediğim için yüzümü yere eğmiştim. "Beni zorlama zor kullanmak istemiyorum"
Mecbur kafamı kaldırıp beni yedirmesine izin verdim. Aradan beş dk kadar geçti ve tabağı neredeyse bitirecektim. Her sütü içirmeye çalıştığında zeytin istiyorum peynir istiyorum diye geçiştirmiştim. Süt içmekten nefret ederim. Tabak bittiğinde suyu içtim ve doydum dedim. Melih içmediğim sütü eline alıp ağzıma yaklaştırdı " Daha doymadın sütün var."
" Ben bebek değilim süt içmicem "

" Sen tam bir bebeksin ve bu süt içilecek."
" İçmicem sevmiyorum"

" Ben içeceksin dedim."
" Yaa istemiyorum sevmiyorum" diye koltuktan kalktım. Bileğimden tutup yakaladı. Eline vurup bardağı düşürmek istedim ama elini geri çekti ve biraz üzerine düşer gibi oldum.
" Ya kendin içersin ya da ben seni yatırır burnunu kapatır zorla içiririm tercih senin " diyip tek kaşını kaldırıp cevap bekledi benden.
" Ver manyak herif içicem" diyip elinden bardağı aldım. Nefes aldım ve su içer gibi bir anda içmeye çalıştım hepsini. Bitirdiğim bardağı tepsiye koydum. Mideme ağrı girdi tekrar ve karnımı tutarak koltuğa oturdum.
" Sevmediğim şeyleri bana yedirip içirtemezsin midemi bulandırdı."
" Abartma alt tarafı bir bardak süt. "

Sinirden deli oldum bu adam beni gıcık ediyor ve hiç birşey olmamış gibi konuşuyor nasıl bu kadar rahat anlamadım.
Ağrım azalınca kalkıp koltuktan odaya çıktım ve tekrar uyudum bu sıralar yapacak başka bir şeyim yok...


 
    

Loading...
0%