Yeni Üyelik
10.
Bölüm

9. Bölüm

@senaryonuz

Aradan geçen 15 dakikanın sonunda çiftlik evine gelmiştik, arabadan inip kapıyı sertçe kapattım. Oğuzda kendi arabasından öfkeyle inmiş bana doğru geldi.

"İyi misin güzelim?" diye soran sesi endişe doluydu. Oğuz biliyordu, Oğuz Almanya'da olmasina rağmen hakkımdaki her şeyi bilirdi. En çok güvendiğim insandı. "İyiyim Oğuz bir şeyim yok sadece gerildim" dedim.

Oğuz direkt Mirzaya yöneldi "Şerefsiz herif o kadar hızlanmana gerek var mıydı?" Diyip Mirza'nın yakasından tutmuştu. Mirza ise "birkaç dakikalık hızdan ne oldu hâlâ hayattayız" dedi. Gerçekten Oğuz'un damarına basmaya çalışıyordu.

Oğuz'un kolundan tutup yanıma çektim "Sakin ol Oğuz bırak değmez" dedim ve çiftlik evine doğru ilerlemeye başladım. Arkamdan da diğerleri geliyordu.

İçeriye girmiş koltuklara ilerleyip oturdum yanıma Oğuz tekli koltuğa avukat ve diğer ikili koltukta ise Mirza oturuyordu.

Mirza "Madem anlaşma diyorsunuz Simay Hanım söyleyin isteklerinizi " dedi. Gayet net bir şekilde "Öncelikle ayrı odalarda kalmamız gerektiğini düşünüyorum ancak muhtemelen sizin konakta yaşayacağız eğer ailene bu durumdan bahsetmediysen aynı odada yataklarimiz ayrı olacak" dedim.

Mirza " Konaktakilerin haberi yok evet ve konakta yaşarız muhtemelen ama eve iki yatak girmesi dikkat çeker " dedi. Millet gelen eşyaları incelemek zorunda mıydı, maksadı işleri yokuşa sürmekti. "Oldukça geniş bir kanepe de olabilir." Gayet mantıklıydım.

Mirza iki saniye kadar afalladı ama direkt toparladı. "Tamam başka ne istiyorsun bence sen toplu söyle bende en son yanıtlarım" dedi.

" Belli başlı mecburiyetler haricinde temas olmayacak. Her ne kadar gerçek bir evlilik olmasada bu 4 ay boyunca asla başka bir kadınla görüşmezsin bende bir erkekle sadakat önemlidir." Dedim, sanırım bu kadardı.

Mirza ise " Evlendiğim kadını ve kendimi küçük düşürecek hareketlerde bulunmam dediğim gibi dediklerin gayet mantıklıydı ama benimde bir kaç isteğim var" dedi. Ne isteyebilirdi ki.

"Evet dinliyorum" dedim.

"Çok bir şey istemiyeceğim sadece evden çıkarken haber vermeni istiyorum. Ama evlenmeden öncede seni isteyeceğimiz günden sonraki tüm günler ve evdekiler ile tartışmaya girmemeni de sadece bu kadar."

Neden evden çıkarken haber vermem gerekiyordu acaba.

" Niye evlenmeden haber vermem gerekli?" Dedim

"Sorgulama eğer onaylamak işine gelmiyorsa benimde işime bazı maddeler gelmeyebilir" dedi Resmen beni tehdit ediyordu şerefsiz herif.

Oğuz sessizliğini şuana kadar korumuştu ama şimdi "Sen bu kızı tehdit mi ediyorsun sabrımı sınama Mirza yemin ederim seni doğduğuna pişman ederim" diye yükseldi. Bu kadar yükselmesi en başından beri Mirzaya duyduğu öfkeden kaynaklıdı.

Mirza "Sakin ol Oğuz ben diyeceğimi dedim' dedi Bu adamın rahatlığı gerçekten sinir bozucuydu. "Her neyse tamam bende onaylıyorum avukat evrakları hazırlar evine gelir imzalarsın" diyip derin bir nefes aldım.

Mirza gitmesi gerektiğini anlayıp ayağa kalktı "o zaman bana müsade akşam görüşmek üzere" diyip alayla sırıttı.

Mirza gittikten sonra Oğuz avukatı bırakmaya gitti. Ben ise yaklaşık 1 saattir çiftliğin arka tarafındaki salıncakta oturuyor geçecek olan 4 ayı düşünüyordum.

Bir anda yanımda bir hareketlilik hissettim Oğuz gelmişti. Babamla tartıştığımda arayıp anlattığım, abilerimle kavgalarımızı dinleyen, lisedeki çocuk için dert yakındığımda kızım değer mı diye beni azarlayan Oğuzdu. En ufak derdimde yanımda biten hep Oğuzdu.

Kafamı Oğuzun göğüsüne yasladım, uzun bir süre orada sessizce oturduk.

*******

Saat 19;00 olmuş evde Ela ve Ayça ile odamda isteme için hazırlanıyordum. Çiftlikten çıkıp eve geldikten yarım saat sonra Elalar gelmişti. Ayaz Ayçayı da getirmişti iyi kızdı kaynaşmıştık. Bir saattir kızlara yaşanan olayları anlatmıştım. Sonunda hazırlanma aşamasına geçmiştik ama Ela Mirzaya sövüp duruyordu.

Ela saçlarımı düzleştirirken "Şerefsize bak bir de bilerek gaza yükleniyor, ya kızım sen bırak bu 4 ay işini Baran abide kaçırdıysa görsün gününü" diye söylendi.

Ayça biraz çekiniyordu ama alışırdı zaten utangaç bir kızdı.

"Ela aşkım biraz sakin ol okul başlayınca yine seninle olacağım zaten" dedim. En az Ela kadar sinirim bozuktu ama bende sinirlenirsem Ela olay çıkartma potansiyeline sahipti. Ela birden kafama vurup düzleştirmeye devam etti.

Evet okul 4 ay sonra resmiyette başlıyordu, biz 2 ay kendi kafamıza göre tatil yapıp kalan 2 ay okul başladı diye giderek okulun yaz etkinliklerine katılmayı düşünüyorduk çünkü annemler muhtemelen ne gerek var biraz daha kal diye tuttururlardı. Ama zaten nasipte olmadı.

Geçen 15 dakikanın ardından saçım hazırdı. Elbisemi dolabından çıkarmaya yöneldim. Kırmızı dizlerime uzanan ortalama yırtmaçlı ve belirgin göğüs dekolteli elbiseyi giyecektim.

Elbiseyi üzerime geçirip tekrar makyaj masama yöneldim sadece maskara ve kırmızı alt tonlu gloss sürdüm. Gayet güzeldim.

Ela lacivert bir crop ve krem eteğiyle gayet şıktı. Ayça ise siyah sıfır kol bir tulum giymişti. İkiside harikaydı.

"Nasıl olmuşum kızlar" diye sormam ile Ela "Harikasın o Mirzaya fazla bile" demişti. Ayça ise "Çok güzel oldun Simay" dedi

"Sizde çok güzelsiniz kızlar ama artık aşağıya insek " dedim. Hepimiz kapıya yöneldik önde ben ve arkamdaki ikiliyle aşağıya inmeye başladık Mustafa abi, Oğuz ve Ayaz aşağıdaki oturma gruplarında oturuyordu. Bizi ilk Ayaz farketmiş gözlerini Ayçadan ayıramamıştı.

Hepsi Ayaz'ın baktığı yöne bakıp ayaklandılar merdivenlerden inmiş bizim 3 lünün yanına ilerliyorduk. Mustafa abi " Bu ne güzellik hanımlar" dedi. Ben Oğuz'un, Ayça Ayaz'ın ve Ela da Mustafa abinin yanına geçti.

Mustafa abi ve Ela kuzenlerdi. Ayaz telefonunu çıkartıp " Bir fotoğraf çekelim anısına" dedi. Oğuz belimi tutuyor, Ayça Ayazı yanağından öpüyor ve Mustafa abide Elayı kolunun altına almış sarıyordu. Çok güzel çıkmıştı.

Oğuz "Herkes salonda yukarıya çıkalım orada oturulacakmış" dedi. Hepimiz sürü halinde yukarıya yöneliyorduk ki kapı çaldı.

 

Evet arkadaşlar bugün 2 bölüm attım çünkü PAZARTESİ günü hemen gelmeli ve 10. Bölümü atmalıyım.

Umarım sizde bölümü attığımda beğenirsinizzz

Oy atmayı unutmayalım

Arkadaşlar ben Mirza ve Oğuz'u düşünüp duruyorum sizce normal mi?

Yoksa ben kendi karakterlerimle kafayı yemiş olabilir miyim??

Neyseeee yeni bölümde görüşmek üzereeee

​​​​​

 

 

Loading...
0%