Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Karakterler

@senaryoyazankiz94

Karakterlerimin resimlerini henüz ekleyemiyorum. Merak ederseniz

instegram tiktok YouTube hesaplarım : Senaryoyazankiz94

Twitter hesabım: senaryoyazari

Buralardan bana ulaşabilir karakterlerime ve karakterlerim için yaptığım editlere bakabilirsiniz.

 

 

Ekin Mert Daymaz-Batur Bayraktar:

 

Otuz yaşında komiser polistir. 190 boylarında esmer oldukça yakışıklı bir gençtir. Lise de beden eğitimi öğretmenin yönlendirmesiyle dövüş içerikli sporlarla uğraştı ve hepsinde de oldukça başarılı oldu. Tabi bunları babasından gizli yaptı. Babası dövüş sporlarını yapanların it, kopuk ve serserileri olduğuna inandığı için oğluna yasaklamıştı. Babasının isteği oğlu avukat olup şirketinin başına geçmesiydi. Ama istediği gibi olmadı Batur liseden sonra da polislik sınavlarına girip polis olmaya karar verdi. Başarılı da oldu. Babası oldukça sinirlendi. Batur'u evden kovup yıllarca hiç konuşmadı. İlk polis memuru olduğu zaman Nisanur adında güzel bir kızla sevgiliydi ama kızın ailesi polis damat istemediler. Batur, Nisanur'a kaçarak evlenmeyi teklif etti ama Nisanur ailesini karşısına alamayacağını söyleyip reddetti. Nisanur ne kadar sonradan pişman olsa bile Batur bunu gurur yapıp onu hiç affetmedi. Yine de onu sevmekten vazgeçmedi kalbinde yıllarca yara olarak kaldı. Onu unutamadı. Fatih Düvenci'nin öldürülmesini araştırmak için Düvenci ailesinin yaşadığı köşke şoför olarak girer.

 

Çağla Şimşek-Fuşya Düvenci:

 

On dokuz yaşında 160 boylarında yeşil gözleriyle oldukça güzel bir kızdır. Moda tasarımı bölümünde öğrencidir. Ailenin inşaat şirketi olduğundan oldukça zenginlik ve lüks içinde bir hayatı vardır. Amcasını kaybetmesi üzerine birde yaşadığı ağır travma hayatını kötü etkiledi.

 

Vildan Atasever-Sabiha Düvenci:

 

Fuşya'nın annesidir.

 

Kerem Atabeyoğlu-Feridun Düvenci:

 

Fuşya'nın babasıdır. Ailesinden gelen Düvenci İnşaat şirketi vardır. Zengin olmasının yanında oldukça çalışkan başarılı ve hırslı bir adamdır. Bu yüzden rahmetli babası şirketin tüm işlerini ve mirasını ona devretti.

 

Gürbey İleri-Oktay Düvenci:

 

Feridun'un ilk eşinden olan çocuğudur. Babasının annesiyle boşanıp ona bakıcılık yapan Sabiha ile evlenmesinden hiç memnun olmamıştır. Sabiha'nın babasının servetine konmak için babasını tavladığına inanır. Ondan dolayı Sabiha, Fuşya ve Uraz'ı hiç sevmez.

Uraz Düvenci:

Fuşya'nın 10 yaşındaki kardeşidir.

 

Ceyda Ateş-Eyşan Düvenci:

 

Oktay'ın eşidir. Fitne fesat biridir. Düvenci şirketinin işleri kocasına kocasından da oğluna kalsın istemektedir bu yüzden kocasını hep Fuşya, Sabiha ve Uraz'a karşı doldurup iyice aralarını açmaktan keyif alır.

Yağız Düvenci:

Oktay ile Eyşan'ın 7 yaşlarındaki oğullarıdır.

 

Barış Falay-Fatih Düvenci:

 

Feridun'un erkek kardeşidir. Feridun'un aksine çalışmayı hiç sevmez. Günü gün etmeyi, parasıyla alkoller alıp âlemlere akmayı seven biridir. Bu yüzden rahmetli babası tüm işlerini ve tüm mal varlığını abisine bıraktı. Buna bozulan Fatih, Düvenci inşat şirketinden pay almak için abisine dava açtı. Sonunda bir cinayete kurban gitti.

 

Erkan Petekkaya-Mehmet Bayraktar:

 

Batur'un babasıdır. Avukattır ve aileden getirdiği avukatlık şirketi vardır. Şirket için canla başla çalıştı. Çocuklarının da avukat olup şirkete geçmesini istedi ama Batur babasını dinlemeyip polis olunca Mehmet buna çok kızdı. Oğlunu evden kovup yıllarca konuşmayıp tüm mirasından defetti.

 

Gökçe Yanardağ-Meltem Bayraktar:

 

Batur'un annesidir. Kocası oğluyla küsse bile Meltem oğluyla gizli olarak görüşmeye devam etti. Kocasıyla oğlunu barıştırmak ister.

 

Büşra Turan-Bennur Bayraktar:

 

Batur'un kendisinden 12 yaş küçük kız kardeşidir. Babası ona da avukat olması için baskı yapsa da o da avukat olmak yerine moda tasarımı okumak istemektedir. Ama babasının sert tavrından da korktuğu için ne yapacağını bilemez.

 

Billur Yazgan-Billur Karataş:

 

Batur'un kendisinden 3 yaş büyük ablasıdır. Batur'un aksine hep akıllı uslu kız olup babasının sözünden dışarı çıkmamıştır. Bu yüzden babasının her zaman favori evladı oldu. Babası ne isterse sorgusuz sualsiz yerine getirdi. Babasını dinleyip avukat oldu ve aile şirketinde çalışmaya başladı. Kendisi gibi avukat olan adamla evlenip iki kız evlatları oldu.

 

Emre Taşkıran-Hakan Karataş:

 

Billur kocasıdır. Avukattır. Üniversitede tanıştılar. Ne kadar Billur'a âşık gibi davransa da kolay yoldan şirketlerinde işe girebilmek için onunla evlendi. Ne kadar durumu iyi olursa olsun ona asla yetmez her zaman hep daha fazlasını ister. Fatih Düvenci'nin avukatıydı.

Hande Karataş:

Hakan ile Billur'un 9 yaşlarındaki kızlarıdır.

Bengü Karataş:

Hakan ile Billur'un 4 yaşlarındaki kızlarıdır.

 

Melisa Aslı Pamuk-Nisanur Arıcan:

 

Batur'un eski sevgilisidir. Batur ile çıktıkları zamanlarda mimarlık okumaktaydı. Ailesi polis damat istemedi. Nisanur ne kadar uğraşırsa uğraşsın ailesi bir türlü ikna olmadı. Batur kaçarak evlenmeyi teklif etti ama Nisanur ailesine karşı çıkmak istemediği için bunu reddetti. Ne kadar pişman olsa bile Batur'un aşırı gururlu olmasından dolayı Batur onunla tekrar birlikte olmadı. Bunun üzerine zengin iş adamı Burak Arıcan ile evlendi.

 

Emir Benderlioğlu-Burak Arıcan:

 

Nisanur'un kocasıdır. Zengin bir iş adamıdır. Oldukça hırslı bir adamdır. Daha çok para kazanmak için her şey mübahtır mantığı vardır.

Anıl Arıcan:

Nisanur ile Burak'ın 2 yaşlarındaki oğludur.

 

Deniz Can Aktaş-Ahmetcan Arıcan:

 

Burak'ın erkek kardeşidir. Ailesinin zenginliğine aşırı güvenir. Aşırı çapkındır. Kızları yatağa atar sonra da hevesini alıp bırakır. Birçok kızla yatıp kalkmış olmasına rağmen Fuşya'yı bir türlü avına düşüremeyip onu kendinde hırs yaptı. Fuşya ile aynı üniversitededir. İşletme bölümündedir.

 

Ezgi İrem Katık-Dicle:

 

Fuşya'nın en yakın arkadaşıdır. Aynı üniversitede aynı bölümdedirler. Dicle şişman olduğu için mobingler, psikolojik baskılar, dalga geçmelere maruz kalınca Fuşya hep onun yanında olur.

 

Ulaş Kılınç-Serhat Arıcan:

 

Ahmetcan'ın kuzenidir. İki kuzen aynı üniversitede aynı bölümdedirler. Dicle'den hoşlanmaktadır. Uzaktan uzağa onu oldukça beğenmektedir.

 

Burak Deniz-Cansel:

 

Batur'un en yakın arkadaşı ve meslektaşıdır. O da Batur gibi komiserdir.

 

Ceren Yel-Merve:

 

Fuşya ve Dicle ile aynı bölümdedir. Ahmetcan'ın eski sevgilisidir. Ahmetcan tarafından terk edilmeyi kaldıramayıp bunun acısını Fuşya'dan çıkartmaya çalışır.

 

Elif Ceren Balıkçı-Buket:

 

Merve'nin en yakın arkadaşıdır. Aynı bölümde ve aynı sınıftalardır. Serhat'tan hoşlanır ama Serhat'ın Dicle'ye ilgini farkındadır bu onu çileden çıkarır. Nasıl olurda Serhat onun gibi fit vücutlu kız dururken donbili kızı tercih eder? Bunu yediremeyip Dicle'ye mobing uygulamaktan geri durmaz.

 

Serenay Sarıkaya-Pelin:

 

Batur ve Cansel ile meslektaştır. Onlar gibi komiserdir. İçten içe Batur'dan hoşlanmaktadır ama Batur onu sadece dostu olarak sevmektedir. Gizli görevde Düvenci konağına Batur ile birlikte mutfak çalışanı olarak girdi.

 

Murat Aygen-Okan:

 

Emniyet amiridir.

 

Ayça Bingöl-Rezzan:

 

Fatih'in aşığıdır. Pavyonda çalışmaktadır.

 

Adem Kılıççı-Adem Kılıççı:

 

Batur'un lisedeki beden hocasıdır. Batur'u hep dövüş sporlarına teşvik edip o konuda çalıştırmıştır.

 

Buket Dereoğlu-Nazan:

 

Feridun'in ilk eşi Oktay'ın annesidir. Yuvasını yıktığını düşündüğü için Sabiha'ya öfkelidir.

 

Baran Bölükbaşı-Behçet:

 

Düvenci konağının bahçesine bakmaya gelen bahçıvandır. Görür görmez komiser Pelin'e tutulur. Elbette Pelin'i evin hizmetçisi olarak bilmektedir.

 

Loading...
0%