Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. Bölüm

@senucarn

Sabahın ilk ışıklarıyla beraber Nalin uyanmıştı . Uyanmasına uyanmıştı ama yanında bu adamı görmeyi beklemiyordu. Kaşları çatıldı hemen koca yatak nesine yetmiyor diye düşündü ama daha fazla bu adamla aynı havayı solumak istemediği için hemen yataktan kalkıp banyoya doğru ilerledi.

Cüneyt Ağa ise Nalinin kalkmasıyla beraber uyanmıştı. Kanepeye baktığında göremeyince telaşlandı sonra banyodan gelen su sesiyle orada olduğunu anladı. Sahi ne diye yatmıştı burada anlam veremiyordu son zamanlarda yaptıklarına

Nalin ise banyodan çıkar çıkmaz Cüneyt Ağanın yüzüne bile bakmadan çıkmıştı hemen odadan. Mutfağa doğru ilerledi. Her ne kadar bu evi sevmesede Bohoz Ağaya saygı duyuyordu o yüzden sorumluluklarını yapması gerektiğini düşündü .

Evdeki hizmetlilerle selamlaştıktan sonra hemen çay suyunu koydu diğer taraftanda kahvaltılıkları hazırlıyordu . Evdeki çalışanlarda ona yardım ediyorlardı . Hepsi sevmişti Nalini herkes gibi

Cüneyt Ağa ise merdivenlerden aşağı inerken Nalinin sesini duymasıyla mutfağa doğru ilerledi . Kapıdan Nalini izledi. Ne kadarda neşeli görünüyordu demek ki bir tek kendisinin yanında mutlu değildi. Bu düşünce kalbinin sızlamasına neden oldu. Neden böyle canının acıdığını bilmiyordu . Nalinin kendisini görmesini istemiyordu o yüzden direkt masaya doğru yöneldi .

Bohoz Ağa ise oğlunun hareketlerinden rahatsızdı. Ama aslında oğlunun iyi biri olduğunu bilirdi . Öfkesinin kendisine olduğunu bildiği gibi . Gelinini sevmişti oğluyla başka şartlarda tanışmasını çok isterdi . Ama kader izin vermemişti işte

Cüneyt Ağa ise babasına öfkeliydi . Bu olanlardan dolayı onu suçluyordu. Çocukluğundan beri hep bazı şeyler dayatılmıştı ona yapmak zorunda bırakılmıştı . Ama evleneceği kızı kendi seçmek istemişti ona bile izin vermemişti . Babasının katı kuralları vardı ve o kuralları kimse yıkamazdı. Öte yandan babasının kendilerini çok sevdiğini iyi bilirdi . Annesi öldüğünde evlenmemişti . Amcaları çok baskı yapmış ama babası dinlememişti . Babası sadece onlara karşı değil herkese böyleydi . Kimse ona istemediği birşeyi yaptıramazdı .

Nalini görmesiyle bu düşüncelerden sıyrıldı. Yüzüne bile bakmamıştı bu durum canını daha da acıtıyordu . Keşke başka şartlarda tanışsaydık dedi içinden keşkelerin bitmezdi Cüneyt Ağanın..

Yusuf ise abisini izliyordu . En başından beri Nalinr karşı birşey hissettiğini anlamıştı . Ama oda biliyordu ki bu hikaye baştan yanlıştı. Asla abisinin üzülmesini istememişti . Abisi hep destek olmuştu onlara keşke elinden birşey gelseydi o zaman herşeyi yapardı onun için

Kahvaltıdan sonra herkes şirkete gitmişti. Nalin ise odasındaydı. Düşünüyordu sürekli neden böyle olduğunu anlamaya çalışıyordu . Her ne kadar kendisine itiraf edemese de ailesini özlemişti . Evini yatağını özlemişti .Ne yaşamış olursa olsun hala ailesini çok seviyordu .

Cüneyt Ağa ise iş yerinde duramıyordu sürekli düşünüyordu . Yaşadıkları ona çok ağır geliyordu . Nalini düşünüyordu ikisine de ayrı ayrı üzülüyordu . Eğer farklı zamanlarda farklı yerlerde tanışsalardı herşey farklı olur muydu ? diye düşündü. Ama oda biliyordu farklı olmayacağını Nalinin o iti sevdiğini biliyordu . Elini yumruk yaptı bu düşünce bile kalbine hançer saplıyordu . Ama düşünceleri peşini bırakmıyordu .

Nalin ise biraz mutfaktakilere yardım ettikten sonra odasına doğru yol aldı . Akşam için tüm hazırlıklara yardım etmişti sadece sofranın kurulması kalmıştı bugün kendini çok halsiz hissediyordu . En iyisinin biraz dinlenmek olduğunu düşündü. Kanepedeki yerini alır almaz gözleri kapandı ve uykuya daldı .

Cüneyt Ağa ise iş yerinden sonra eve yol almıştı . Merdivenlerden odasına doğru çıktı . Kanepede uyuyan Nalini gördü . Upuzun ipek gibi sarı saçlarını onu izlemeyi seviyordu ama önce Nalinin üstünü battaniyeyle örttü . Sonrada o mis gibi saçlarını kokladı .Onun nefesinde ayrı bir huzur buluyordu Cüneyt Ağa

Nalin ise tam uyanacak gibi olunca direkt kendine çeki düzen verdi kendisini görmesini istemiyordu . Nalin ise uyanmıştı . Uyanmasıyla o adamı görmeyi beklemiyordu . Ama karşısında duruyordu gerçi bu ev onundu burası kendi evi değildi sonuçta daha fazla aynı odada kalmak istemediğinden aşağıya doğru indi. Canı hiçbirşey çekmiyordu . Bu ara kendisini yorgun hissediyordu . Ama yinede mutfaktakilere yardım etmişti sofrayı hazırlamıştı

Cüneyt ağa ise Nalinin bu yaptıklarına anlam veremiyordu . Kendisinden nefret ettiğini biliyordu ama kendisiyle hiç konuşmuyordu . Bu ne zamana kadar böyle devam edecekti bilmiyordu .

Hep beraber yemeklerini yedikten sonra herkes odalarına çekildi . Cüneyt Ağa ise çalışma odasına gitmişti Nalinde kendisini kötü hissettiği için yemekten sonra odasına geçmişti. Telefonun çalmasıyla telefonunu aramaya başladı . En sonunda kanepenin yanında durmuştu görmüştü olduğu isimle yüreği ağzına gelmişti arayan gewerdi. Açıp açmamak arasında kararsız kaldı ama iyi olup olmadığını bilmek istiyordu . Onun yüzünden dayak yemişti .
Gewer ise sevdiği kadının sesini duymak istemişti . O adamın kendisi yüzünden ona zarar vermesini asla istememişti . İki seven kalpte birbirini düşünüyordu hiçbir art niyet olmadan Cüneyt ağa ise çalışma odasında işini bitirdikten sonra odaya doğru yol aldı . Nalin ise kötü birşey olduğunu düşündüğü için
"Gewer orda mısın" dedi ama gewer çoktan telefonu kapatmıştı . Nalin telefonu kapattıktan sonra karşısında Cüneyt Ağayı görmeyi beklemiyordu .

Cüneyt Ağa ise duyduğu isimle kan beynine sıçradı. Demek ki gizli gizli sevdiğiyle konuşuyordu burada.Telefonu Nalinden alır almaz duvara fırlattı . Gözü hiçbirşey görmüyordu artık bu yaşananları kaldıramıyordu

Naline dönerek

"Demek o şerefiz itle görüşüyorsun öyle mi lan "

Nalin ise korkudan konuşamıyordu ona göre bu adam her türlü kötülüğü yapacak insanlıktan nasibini almamış biriydi .

Nalin konuşmadıkça Cüneyt Ağa daha da sinirleniyordu bir cevap arıyordu . Kafasındaki soru işaretlerini gidermek için

" Ben her iş yerine gittiğimde her fırsatını bulduğunda sevgilinle mi konuşuyordun lan cevap ver bana Allahın belası cevap ver "

Nalin ise tüm cesaretini toplayarak konuşacaktı bu adi adamla

"Bana bak laflarına dikkat et karşında kim olduğunu sakın ola unutma anladın mı benim namusuma laf edemezsin sen "

Cüneyt Ağa ise kahkaha atıyordu . Sinirden ne yaptığının farkında bile değildi . Burada gizlice konuşan kendisiydi sevgilisiyle konuşan yine kendisi ama karşısına geçmiş namus dersi veriyordu .

"Doğru söyle lan buluştun mu onunla "

Nalin ise bu adamdan tiksiniyordu.Ne derse desin anlamıyordu . Ama kimse onun şerefine laf edemezdi .

"Madem böyle düşünürsün boşa o zaman beni "

Cüneyt Ağa ise öfkeden sağı solu yumrukluyordu

"Boşayayımda sevgiline koş değil mi "

Nalin üzerine gelen bu adamla nereye kaçacağını ne yapacağını bilmiyordu . Cüneyt Ağa Nalini belinden kavradığı gibi yatağa fırlattı .

Nalin ise korkuyordu kalkmaya çalıştı ama üzerindeki adam buna izin vermiyordu . Onun kokusunu ensesinde hissetti

"Hatırlıyor musun Nalin ilk gece benim karım olmuştun tam burada bana ait olduğunu ne zaman anlayacaksın"

Nalin ise bu adamdan nefret ediyordu parmaklarını etine geçirdi .
" Ben senin hiçbirzaman karın olmadın mecbur ettin beni yoksa asla senin yatağına girmezdim "

Cüneyt Ağa ise bu laflarından sonra Nalinin dudaklarına yapıştı . Elleri hoyratça bedenini keşfederken Nalin kaçmaya çalışıyordu ama bir türlü kurtulamıyordu.

Cüneyt ağa ise istiyordu Nalini tüm benliğiyle sadece onun olmasını istiyordu durmuyordu . Nalinin hem ruhunun hemde bedeninin öldüğünü görmüyordu bile .

Nalin ise artık bağırmaktan sesi kısılmıştı durmuyordu Allahım cezası Rabbine yalvardı canını alsın diye ama bu sefer buna izin vermeyecekti .

"Sen o kadar aciz bir insansın ki senden midem bulanıyor seni istemeyen bir kadını istiyorsun "

Cüneyt Ağa ise bu sözleri duymasıyla Nalinin üzerinden kalktı. Nalin bile şaşırmıştı böyle yapmasına . Ama Cüneyt Ağa birdaha bu hatayı yapmayacaktı öfkesine hakim olacaktı .

Nalinin üstünden kalkar kalkmaz odadan çıktı . Nalin ise ne olduğunu anlayamamıştı . Gittiği için sevinmişti . Bu sefer istemediği birşeyi yaşamamıştı .

Cüneyt Ağa ise arabasını herzaman gittiği tepeye sürdü. Ananesini kaybettikten sonra hep buraya gelirdi . Her insanın bir kuytu köşesi vardı onunda burasıydı işte .

Yaşananları düşündükte kalbi daha da sıkışıyordu . Bu yer bile ona huzur vermiyordu . Yaşananları düşündükçe ağırlığı altında ezildi . Bir kadın gözlerinin içine baka baka onu istemediğini söylemişti . Üstelik sevdiği kadındı . Bu geceden sonra artık Nalini sevdiğini kendine itiraf etmişti . O lafı söylediği için değil gözlerinin buğulandığını gördüğü için durmuştu. Bu geceden sonra kendine söz verdi . Artık Nalinin istemediği hiçbirşeyi yapmayacaktı onun için savaşacaktı .

Cüneyt Ağa bu sözü vermişti kendine bakalım bu sözü tutabilecek miydi yada en önemlisi kader onlar için ne yazmıştı ...

Bölüm sonu ♥️

Evet arkadaşlar Cüneyt artık Naline aşık olduğunun farkında peki sizce NALIN VE Cüneyt olur mu

Loading...
0%