Yeni Üyelik
2.
Bölüm

1. Bölüm

@serifeakbulut

Zorlu bir görevden sonra evime gelmiştim. Çok yorgun olduğum için dolabından pijamalarımı çıkarıp üstüme geçirdim.

2 gün sonra zorlu bir görev beni bekliyordu, telefonunumun titremesiyle elime aldım. Ekrandaki Mina yazısını görünce gülümsedim Mina benim en yakın arkadaşıydı.


"Efendim Mina." Dedim

"Arya sana geliyorum bir şeyler içeceğiz bizimkilerle sende itiraz etmiyorsun." Dediğinde gözlerimi büyüdü.

"İyide ben yatacaktım."

"Hayır kafa dağıtmaya ihtiyacın var biliyorsun." Dediğinde haklıydı kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı.

"Tamam sen gel bende hazırlanayım o zaman." Dedim

"Tamam geldim kapının önündeyim aç kapıyı." Dediğinde güldüm kapıyı açtım. Ve diğerlerinide yanında gördüm.

"Selamss." Dedi can kelimelere 'S' getirmeden yapamıyordu.

"Selamsız." Dedim kıkırdayarak. Mina içeri daldığında diğerlerine içeri doluştu. Yaman baş koltuğa oturup bana baktı; "Ee sen daha hazırlanmamışsın." Dedi kafamı sallayıp Mina"yı gösterdim. "O seçecek ." Dedim. Mina yatak odasına beni sürükledi. Dolapları açıp askılarda olan elbiselerime baktı. Elini durdurup askıyı çıkardı. Genelde pek giymediğim siyah dar elbiseyi aldı. "Bunu giyeceksin." Dedi başımı sallayıp elinden aldım. Alt raftaki ayakkabılara baktı siyah yüksek topuklu ayakkabıyı aldı. "Altınada bunu giy saçların güzel makyajıda ben yapacağım hadi giy ve gel." Dedi herkese soğuk davranıyor ama Mina'nın yanında bir ev kedisine dönüşüyordum.

Hızlı adımlarla lavaboya girdim üstümdekileri çıkarıp yerine onları giydim. Aynadan kendime baktım güzel görünüyordum. Kapıyı açıp çıktım. Mina'nın karşısına geçtim. Beni güzelce süzdükten sonra gülümsedi.

"Bu kadar mükemmel olmak zorunda değilsin." Dediğinde kıkırdadım. Makyaj masasına oturdum. Mina hemen makyaja başladığında yanaklarıma bol bol allık ve parlatıcı sürdü sonra eline kan kırmızısı bir ruj aldı dudaklarıma güzelce sürdü. Geri çekilip baktı bir ıslık çaldığında gülümseyip aynaya baktım. Nutkum tutulmuştu çünkü aynı anneme benzemiştim. Yutkundum ayağa kalktım telefonu elime alıp kapının arkasından küçük bir siyah çanta aldım. Mina'nın güzelliği benimkinden katbekat daha güzeldi. Yatak odasından çıkıp salona girdik gözler bizim üstümüzdeydi. Mina ilk önce Yaman'a baktı. Yamanla birbirlerinden hoşlanıyorlardı ama çaktırmamaya çalışıyorlardı.

"Offff! Bu ne güzellik böyle." Dedi Poyraz.

"Hadi çıkalım." Dedi Yaman gözlerini Mina'nın üzerinden zorla ayırarak. Ayaklandıklarında kapıya doğru yürüyüp açtım. Asansöre doğru yürüyüp tuşuna bastım.

"Ben kendi arabamla gideceğim. Mina gelecekmisin?" Dedim oda başını sallayıp konuştu.

Mina:"Tabiki geleceğim ben bu öküzlerle asla gitmem."

Yaman:"Gelirken öyle demiyordun ama." Dediğinde Mina yutkundu.

Mina:"Gelmek zorundaydım." Dedi kızarken

"Hadi Mina gel gidelim." Dediğimde Mina'nın koluna girdim. Açılan asansöre binerken. -1 tuşuna bastım arabam otoparktaydı. Kapılar açıldığında. Mina benden önce davranıp arabanın anahtarını aldığı gibi yolcu koltuğuna bindi. Bende sürücü koltuğuna binip anahtarı takıp çevirdim. Araba çalışınca gaza bastım otoparkın kapısı açıldığında gaza iyice basıp radyoyu açtım. Açtığım gibi 'dillere düşeceğiz seninle' çalmaya başladı. Mina sesi fulleyip gideceğimiz yeri tarif etti. Şarkıyı bağıra bağıra söylüyorduk. Neyseki yollar boştu. Mekanın önüne geldiğimizde radyoyu kapattım.arabayı durdurup kapısını açıp indik diğerleride bizi bekliyor lardı. Mekana yürüyüp içeri girdik yanımıza genç bir çocuk gelip Masayı gösterdi.Sandalyeyi kendime çekip oturdum.mina'da yanımdaki yerini alıp oturdu.

"Ne içersiniz?" Diye sordu çocuk

Poyraz:"Rakı." Dedi

Can:" Rakı bebeğim."

Poyraz:" Yuhh tutmasak banada yürüyeceksin."

Can:" Sen iste yeterki tontişim."

"Tontiş ne be?" Dediğimde büyük bir kahkaha patlattım.

"O zaman bizde kırmızı şarap alalım." Dediğimde Mina'ya baktım oda kafasını salladı.

Yaman:"Bende votka alayım o zaman." Dedi garson yanımızdan ayrılıp 2 dakika sonra geri geldi istediklerimizle. Tepsiden alıp Mina'ya uzattım. Elimdeki kadehi cilveli bir şekilde aldı Gülümsedim kadehlerimizi tokuşturup kafamıza diktik.

(2 saat sonra...Yazarın Anlatımıyla)

"Minaaağğğ senden neden 3 tane var?" Dedi Arya körkütük sarhoş olmuşlardı.

Mina:" Aryaağ o değilde adamların nadıl düştüğünü gördünmüğğ." Dediğinde bağırarak güldü.

"Hahahhaha görmezmiyiğmm."Poyrağzzz beni eve götür burayı terk ediyoruğmm." Arya Mina'nın yanına gelip kolunu omuzuna attı. Mina'da aynı şekilde yapıp yamularak yürümeye başladılar. Hâlâ gülüyorlardı.

"Başığm dönüyor." Dedi Arya Mina ile yere yıkıldığında.

Yaman:" Poyraz Arya'yı kucağına al böyle olmayacak yoksa."

Poyraz:" Tamam ama Can ne olacak."

Can:"Duydunumu Nurettin oda beni seviyor demiştim." Dedi

Poyraz eğilip Arya'yı kucağına aldı ve arabaya doğru yürüdü. Yaman'da aynısını yaptı.

Yaman:"Sen Arya'yı evine bırak arabayı al bende diğerlerini bırakayım." Dedi Poyraz başını salladı.

(Sabah 10.48... Arya Adel)

"Siktir."


Devam edecek...

Loading...
0%