Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Bölüm 2

@serifenur26

Gözleri içimdeki en gizli duyguları ortaya çıkaran bir anahtardı sanki...

 

 

Suna Karaman

İçimde kopan bir fırtınanın başlangıcıydı sanki, aklımın içindeki düşünceler. Neden böyle olmuştu, neden hayat tam düşündüğüm gibi değil de farklı yollar çizmişti bana. Tam aşka tövbe etmişken neden karşıma çıkmıştı o. Alper Yaldız. İki sene önce yaşadıklarımından sonra bir erkeğin hayatına girmek hiç istemeyeceğim şeydi.

İKİ SENE ÖNCE

‘ Suna ne demek üniversite sınavına girmeyeceğim, kızım sen bir kızsın ve hayatını ne olursa olsun garanti altına almak zorundasın, okulunda gayet başarılısın iyi yerlere gelebilirsin ama sen ısrarla üniversite okumamak o çocukla evlenmek istediğini söylüyorsun.’ Annemin söylediği sözler bir kulağımda girip öbür kulağımda çıkıyordu resmen, ben aşıktım ve aşkımla bir ömür mutlu olacaktım. En azından buna inanıyorum.

‘Anne Aliyle birbirimizi seviyoruz biz, neden anlamıyorsun ? Ali olduktan sona üniversite okumama gerek yok.’ Aslında üniversiteye gitmeyi çok istiyordum ama Ali üniversiteye gitmemi istemiyordu bunu tabiki anneme demeyecektim, çünkü Aliyi Neden sevmemesini anlamıyordum. Annemin Aliyi HİÇ bir zaman istemiyordu. Sanki olacak şeyleri daha önceden tahmin etmiş gibi.

‘Kızım Ali varlıklı bir aileden gelmiş olabilir. Bu demek olmuyor ki üniversite okumayacaksın. Sen bir kızsın ve içinde bulunduğumuz toplum YÜzünden bir kızın kendini hayatını, geleceğini garanti almak zorunda ki kimseye boyun eğmemeli. ‘

‘ Anne bu konuyu sonra konuşalım mı biraz dinlenmek istiyorum.’ Dedim ve odama doğru gittim annemin arkamdan sesini duyuyordum ama dinlemiyordum çünkü dediği herşeyde haklı olduğunu biliyordum. Aliyi çok ikna etmek istemiştim ama bu konu açıldığında ısrarla kulağını tıkıyor, beni gahle almıyordu. Evet varlıklı bir aileden gelmişti ama hiç bir zaman onu parası için sevmedim. Aliyi, Ali olduğu için sevmiştim kısacası.

Evimiz birinci katta olduğu için istediğim zaman camdan çıkıp Aliyle buluşabiliyordum. Babamla eskiden çok yakındık ama artık öyle değiliz Aliyle sevgili olduktan sonra sanki babam annem arkadaşlarım herkes gözüme düşmanmış gibi geliyordu, sanki herkesten uzaklaşmış sadece Aliyle bir başka dünyanın içerisindeydim.

Akşam yemeği yedikten sonra uyuyacağımı söyleyip odama çekildim. Bir Kaç saat sonra Aliyle buluşacaktım ve hazırlanmaya başladım.

Siyah Kot ve beyaz tişört giyip saçlarımı açık bırakmıştım. Yüzümde sade bir makyajla tamamıyla hazırdım artık. Alinin mesaj sesiyle gözlerimi aynada duran yansımamdan çevirdim.

ALİMM: Bebeğim geldim köşede bekliyorum.

SUNA: Geliyorum sevgilim.

Mesajımı yazdıktan sonra telefonumu sırt çantama attım. Yavaşça camdan atlayıp evimizin biraz ilerisinde duran, ağacın altındaki arabaya hızlı ve heyecanlı adımlarla yöneldim. Arabaya bindiğimde ise Gördüğüm aşk dolu sarılmalar yerine çatık kaşlardı. Alinin arabadan çıkıp bana sarılmasını beklerdim açıkcası ama o ne arabadan indi, ne de bana sarıldı sadece sinirle beni süzüyordu.

‘Suna gerçekten mi? Güzel Bir şeyler giymeni beklerdim sonuçta benimle buluşuyor kendine özenmeni bekliyorum biraz.’ Dedi o An kendimi suçlu hissetmiştim. ‘Özür dilerim hayatım düşünemedim.’ Dedim şuan gözlerimin yanması kalbimin acımasının yanında hiç bir şeydi. Ne olursa olsun asla kimsenin karşısında ağlamazdım, bu sevdiğim insan olsa bile.

Yol boyu sessizdik ben kalbimin acımasıyla susuyor Ali ise çatık kaşlarıyla susuyordu. Arabanın durmasıyla gözümü etrafa gezdirdim. Çok değişik bir yerdeydik eski bir kapısı olan yerdi burası. Kapıda İki kalıplı adam vardı.

‘ Nereye geldik hayatım?’

‘ Biraz eğlenmeye geldik Bebeğim eğlenmeye .’ Dedi göz kırptı ve gülerek arabadan indik. Yanıma gelip elimi tuttuğun da güvenden çok korku ve uzaklaşmak hissi veriyordu hep. Kapıdaki görevliler Aliye kafasıyla selam verdikten sonra içeri girdik. Kırmızı halılarla döşenmiş sigara ve viski kokan bir yerdi. Biz neden buraya gelmiştik anlamıyorum. Aliyle daha önceden hiç böyle bir yerlere gelmemiştik. Müzik Sesine yaklaşmamızla koku ve ses daha da yoğundu. Büyük bir salona girdiğimizde kalabalık insan grubuyla karşı karşıya kaldım. Ali kalabalığı geçerek başka bir koridora yöneldi. Kadınlı erkekli bir grubunun yanına geldiğimizde, çok farklı insanlar vardı. Kadınların üzerinde kısa parlak elbiseler vardı ama dekolteleri fazlasıyla belli olsa da Genç oldukları belliydi Kızların.

‘Ooo kardeşim hoş geldin.’ Dedi kirli sakallı adam. Böyle insanları nereden tanıyordu Ali? Diye sormadan edemedim kendime.

‘ Uzun zaman oldu kardeşim nasılsın?’

‘Seni gördüm daha da iyi oldum ,kim bu yanındaki güzellik.’ Dedi Ali elimden çekerek beni ortaya çıkardı. O ana kadar Alinin arkasına saklandığımı bilmiyordum.

‘ Bu güzellik Suna.’ Demişti. Suna demişti kız arkadaşım, sevgilim dememiş ve beni erkeklere gösterdiği bir oyuncakmışım gibi hissettirdi. Ali gerçekten benim için doğru kişi miydi diye sorgulamaya başlamıştım artık.

‘Kendisi pek fazla konuşmuyor sanırım Ali Nazif.’

Nazif Alinin soyadı Nazif holdingin sahibiydi babası. Cengiz Nazif ,pek tekin insanlar değil uzak dur onlardan demişti babam Aliyi ilk öğrendiği zaman. Sonuçta babası kötü olsa bile Ali değildi. En azından ben öyle sanıyordum, şuan yaptığı davranışlardan sonra babam ve annem haklı mı demeden edemedim. Alinin elimi sıkmasıyla düşüncelerimden çıktım. Kafamı kaldırıp Aliye baktığım zaman Kızdığını anlamıştım. Dilimin ucuyla ‘Memnun oldum.’ Demişti. Adamın Gözleri süzüyordu beni çok rahatsız olmuştum. Beraber yanların oturduğumuz da herkes arkol içiyor ,bir şeyler konuşuyordu. Çok sıkılmış ve rahatsız olmuştum. Kadınların Sırayla yüzlerine baktığımda, kızıl saçlı kadınla göz göze geldik. Çok farklı bakıyordu ,küçük bir gülümseme gösterdiğim gözleri dolmuştu. Anlam veremedim. Kirli sakallı adamın sesiyle dikkatim ona kaydı.

‘Evet hanımlar sizleri dışarı alalım bazı konuşmamız gereken özel şeyler var bizim.’ Dedi kadınlar sanki bu anı bekliyor gibi kalktılar benim gözlerim Aliye kaydı hemen ‘Hadi bebeğim sen de çık takıl buralarda ,fazla uzaklaşma ben seni bulurum.’ Dedi. Şuan karşımda olan Ali çok farklı birisiydi sanki, korkuyordum o yüzden şuan Aliden uzak olmam belki de iyi olurdu . Kafamı sallayıp odadan çıktım. Ardımdan kapıyı kapattılar, nereye gittiğimi bilmeden yürüyordum. Barın önüne geldiğimi fark ettiğimde su sipariş etmiştim. Adam bana şaşırarak baksa da aldırmadım, ne yani hiç mi barda su sipariş veren birini görmemişti. Suyu aldığımda korkudan nasıl susadığımı fark etmemişim. Acaba içeride ne konuşuyorlardı diye kendime sormadan edemedim. O an kolumu sıkan elle sarsıldım, kafamı Çevirdiğimde kızıl saçlı kızı beklemiyordum. ‘Kimsin sen?’ dedi korku dolu bakışla. ‘Suna ben Alinin..’ Alinin nesiyim ki kız arkadaşı diye de tanıtmadı beni ne diyecektim bu kıza ben.

‘Alinin hiç bir şeyi değilsin çünkü o kız arkadaşım bile demez, anca becermek için kullanır kızları.’

Ne diyordu bu kız. Evet Ali bana birliktelik teklif etmişti ama ısrarla evlendiğimiz zaman demiştim. Nasıl olsa evleneceğiz bu bir ihtiyaç bir erkeğin, demesine rağmen gene de karşı koymuştum ne kadar sinirlense Bir şey diyememişti sadece işim var deyip gitmişti o anlar da kaçıyordu sanki bir şey yapmaktan korkuyor gibi.

‘ Ne saçmalıyorsun sen, ben o işleri yapan birine mi benziyorum.’ Dedim. Aslında o an bu kelimeyi kullandığıma pişman olmuştum, çünkü karşımdaki kız tam da öyle birisine benziyordu. Gözleri dolmuştu kelimelerimle.

‘ Haklısın benzemiyorsun sen benim gibi değilsin.’ Demekle yetindi, sadece şuan çok pişman olmuştum kelimelerimden, susmakla yetindim ama bu kız suscağa benzemiyordu.

‘ Bak kızım belli ki temiz aile kızısın annen baban var başında kaç git buradan uzaklaş kurtar kendini O şerefsizden .’ Dedi. Anlamıyordum Aliden mi bahsediyordu.

‘Bak Ali benim sevgilim onunla geldim onunla giderim.’ Dedim. Kararlıydım Aliden.

‘Bak güzelim belli ki bu içerideki kanı bozuk, seni çok fena kekliyor bu şerefsiz yüzünden buradayım ben anladın mı senin az önce orospu iman o şerefsiz ve babası yüzünden oldu.’ Ne diyordu bu kadın nasıl ne olmuştu anlamıyordum ama şuan içimden bir ses bu kıza kulak vermemi istiyordu.

‘Nasıl yani seni anlamıyorum ben?’

‘Ben daha 15 yaşındayken Cengiz Nazif Bana tecavüz etti ardından da oğlu Ali Nazif yani senin sevgilim dediğin ama süzme orospu çocuğu olan kişi tecavüz etti gerekçesi de neydi biliyor musun erkek ilk ilişkisini yaşayıp milli olacakmış sözde ,az önce odada gördüğün adamların hepsi küçük yaşta ki kız çocukların tecavüz edip yanlarında orospular gibi kullanıyorlar’ dedi içeride gördüğüm sarı saçlı kadın da yanımıza yaklaşıp ‘Sadece Naz değil hepimize aynı şekilde, küçük yaşlardaki kız çocuklarına tecavüz edip yanlarında tutup kullanıyorlar o yüzden kendine gel ve bu bok çukurun dan kaç git.’ Demişti Kulaklarım neler duyuyordu böyle, neler diyordu bu kadınlar Ali yapmış olamazdı o öyle birisi değildi.

‘Bak güzelim dışarıda köşede seni bekleyen bir taksi var, kurtulman için ben çağırdım kaç git buradan.’ Dedi o an yaşadığım her şey bir puzzel gibi yerine oturdu. Alinin bana yaklaşımı, ailesi haklarında çıkan bana asılsız dediği o haberler hepsi yerine oturmuştu. O an gitmem gerektiğini ,bu kızları dinlemem gerektiğini anladım.

‘Sizin için polis çağırıcam yardım edeceğim size.’ Dedim. Kızıl saçlı kız gülümseyerek.

‘Senin hakkında yanılmadığımı biliyordum , ama bizi normal polisler kurtaramaz bizi kimse kurtaramaz , bu insanların yükseklerden tanıdıkları var kimse onları suçlu bulmuyor , o yüzden başına daha da bela almadan git. Git ki kendini kurtar bizi boş ver bizim için küçük de olsa bi umut var artık. Güçlüyü ancak ondan daha güçlü denebilir. O yüzden sen şimdi git ve o taksiye bin kurtar kendini.’ Dedi, ağlayarak kafamı salladım. Bir başka kadın nefes nefese yanımıza gelip. ‘Naz, Alper ve Karan geliyor.’ Dedi gözleri parlayarak hepsi çok sevinmişti , bu habere belli ki güçlü diye nitelendirdikleri kurtuluşları olan kişilerdi bunlar. Teşekkür edip hemen gidecektim buradan. ‘Teşekkür ederim her şey için sizi asla unutmayacağım az önceki dediklerim için de özür dilerim, Naz.’ Dedim adının Naz olduğunu öğrendiğim kızıl ağlayarak bana sarıldı ben de ona sarıldım. ‘ Hadi git artık Suna , eğer teşekkür etmek istiyorsan bir gün biz gibi küçük yaşta tecavüz edilen ve alıkonan kızları ,çocukları kurtarmak için adaleti sağla.’ Dedi ve gülümsedi , ona kafamı sallamakla yetindim ve arkamı dönüp koşar adımlarla özgürlüğüm koştum.

Naz’ın dediği gibi o pislik yerden kaçtım ve kurtuluşum olan taksiye bindim, evime geldim. O pisliğin numarasını her yerden silmiş ve engellemiştim. Üzerimi değişip duş girdim, o yerin pisliklerinden kurtulmak istedim. Keşke üzerimden akan bu suyla bütün bu pisliklerden herkesi kurtarabilsem. Duştan çıktığımda ağlamaktan kızaran gözlerime baktım aynadan. O an telefonuma gelen bi mesaj dikkatimi dağıttı. Mesajla gözlerim telefonuma kaydı ekrana baktığımda arkadaşım Çağlar bir haber linki göndermişti. Linke bastığımda karşımdaki resimle yutkunup kaldım. Çünkü karşımda Ali’nın Cengiz Nazif in resimleri vardı.

Haberin başlığı şu şekildeydi.

CENGİZ NAZİF İN YASA DIŞI İŞLER YAĞTIĞI KULÜBÜ BASILDI VE ÇOK SAYIDA MAĞDUR KURTARILDI. SAYIN SAVCIMIZ DİCLE YALDIZ ‘SUÇLULARI EN DOĞRU ŞEKİLDE CEZALANDIRIP ADALETİ SAĞLAYACAĞIMIZA EMİN OLABİLİRSİNİZ.CENGİZ NAZİFİN OĞLU ALİ NAZİF NE KADAR KAÇMIŞ OLURSA OLSUN ELBET BULUP ADALETİ SAĞLAYACAĞIZ.’

Bu haberden sonra hayatımı değiştirecek iki karar verdim.

Birincisi Ben de savcı olup adaleti savunacaktım böyle insanlardan , kızları, kadınları ,çocukları kurtaracak adaleti , içeri atılmasını sağlayacaktım.

İkincisi o orospu çocuğu ne kadar kaçsa da onu bulup doğru olanı yapcaktım.

 

Loading...
0%