Yeni Üyelik
2.
Bölüm

1. Bölüm

@sessizciglik

 

Merhabalar...🙋🏼‍♀️

 

Yeni kurgumla burdayım. Hep aile hikayeleri okurken ve şöyle olsa daha iyi olurdu v.s diyerek kendimce olmasını istediğim şeyleri buraya yansıtıp yazmak istedim. İnşaAllah başarılı olurum.🤗🥹

 

İlk kurgum olduğu için eksiklerim olabilir. Bu yüzden hoş görüp anlayışlı davranacağınızı ümid ediyorum.🙈🤭☺️

 

Şimdiden hikayeme hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.🥰💫

 

 

Hikayeme başlama Tarihi ve saatinizi buraya yazabilirsiniz.👉🏻

 

 

Sizlere şimdiden iyi okumalar...🤍🌸

 

 

 

 

İnsan içine daha ne kadar daha kapanık olabilir di ki; her defasında daha da içime dürülüp kapanıyorum sanki.Acaba bir sonraki günüm bu günümden daha kötü olabilir mi yada en kötü ne yaşayabilirim ki diyorum, ve bir sonraki günde yaşadıklarım bir önceki günümü aratıyor hep. Yine böyle düşündüğüm bi gün hiç aklıma gelmeyen, hep dizilerde veya filmlerde olabileceğini sandığım şey başıma gelmişti. Karışmıştım. Evet bildiğiniz baya baya hastanede karışmıştım. Hemşirenin bi anlık dalgınlığıyla bebekleri karıştırmış ve beni bu aileye mahkum etmiş 18 yıl boyunca. Onca yaşadığım acılar, sesim belkide en önemlisi sesimi kaybetmeme sebep olan bu aile benim ailem değilmiş. Düşünüldüğünde kolay sıradan basit bi olay gibi geliyor kulağa ama gerçeğe baktığımda canım yanmıştı aslında. Acımı gösteremeyen, ağladığım zaman sesimi duyuramayan, gözlere baktığım zaman anlaşılamayan ben elbette bu durumda da kimse anlamazdı beni. İç çektim sessizce, Koskoca 18 yıl yalanmış meğer...

 

~ 3 Saat Önce ~

 

Odamda sessizce kendi kendime müzik dinlerken birden kapım açıldı. Gelen annemdi. Acaba yine neyi eksik yapmıştım da onu yaptırmaya geldi.

 

-"Kız Asude, salona gel baban çağırıyor bişey diyecekmiş sana."

 

Başımı salladım "tamam geliyorum" dercesine. Kapıyı kapatıp çıktı.

Acaba ne diyecekti. Normalde bu saatte asla evde olmazdı. Akşamları görürdüm onu tek. Buda açıkçası işime geliyordu çoğu zaman. Çünkü aramanız hiçbir zaman iyi olmamıştı. İstediklerini yapsan bile yinede sevinmez mutlu olmazdı. Daha fazla düşünmeyi bırakıp odamdan çıkıp salona gittim. İkiside oturmuş beni bekliyordu. Babam:

 

-"Gel kız dikilme orda."

 

Başımı sallayıp hemen karşısında ki tekli koltuğa oturdum. Daha fazla kızdırmak istemedim.

Tekrar konuşmaya başladı.

 

-"Bana sabah telefon geldi annenin seni doğurduğu hastaneden. Bizi oraya çağırıyolar. Git hazırlan, çabuk ol hastaneye gidicez fazla oyalanma."

 

Seni doğurduğu derken öyle tiksinircesine söyledi ki tekrar kırıldım en ince yerimden. Daha fazla bekleyip gözünün önünde olmak istemedim. Hemen odama geçtim. Dediğini hemen anında yaparsan iyiydi,Seslenmiyordu. Ama hemen yapamayınca da burnundan getiriyordu insanın. Hemen üzerime bi sweatshirt giyip altınada siyah bi pantolon geçirdim. Saçlarımıda bağlayıp aşağıya indim. Hava sıcaktı, ek olarak üzerime bişey almak istemedim. Onlarda hazırdı zaten. Beni görünce ayaklandılar arabaya binip 15-20 dakikaya hastaneye varmıştık. Acaba ne olmuştuda bizi çağırdılar ki. Araba durunca hemen inip hastaneye giriş yaptık.

Babam danışmaya uğrayıp bizi çağıran doktorun adını verdi. Danışmadaki kız bizi doktor beyde sizi bekliyor diye odasına yönlendirdi. Kapıyı tıklatıp

 

-"Hocam beklediğiniz kişiler geldi."

 

-"Hemen al kızım içeri."

 

Bize bakıp buyrun doktor bey sizi bekliyor deyip kapıdan içeri girdik.

İçeri girdiğimizde başka kişilerde vardı. Kıyafetlerine ve kendilerine bakacak olursak baya önemli kişilere benziyolardı. Doktor:

 

-"Buyrun Naci bey, geçin oturun şöyle."

 

Diye babama önündeki sandalyeyi gösterdi. Babam:

 

-"Evet Doktor bey bizi arayıp çağırdınız, bişeyde söylemediniz. Ne oluyor bizi neden çağırdınız?"

 

-"Bu durumu size nasıl açıklarım bilmiyorum ama, Egemen beyin eşiyle sizin eşiniz seneler önce aynı saatler içinde doğum yapmış. Ve ikiside kız çocuğuna hamileymiş. Aynı saatler içinde doğum yapılınca bebeklerin cinsiyeti de aynı olunca bebekler karışmış. O yüzden emin olmak kaydıyla test yaptırmak için sizi çağırdım...."

 

 

 

(Asude'nin giydiği takım)

 

 

Haftada 1-2 bölüm atamaya çalışacağım inşaAllah...

Müsait olamadığım zamanlar için kusura bakmayın lütfen...

 

Yorum yapmayı ve bölümü beğenmeyi unutmayın lütfen...🤗🥰🤭

 

Hoşçakalın, Sağlıcakla kalın...

 

Loading...
0%