Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Tanıtım

@sessizgecelers

1-)

Şimdi kitap 50 Bölümü geçkin olucak çünkü aklımda o kadar fikir var ki bu kitap hakkında hatta sonunu bile nasıl bitireceğimi buldum.

 

2-)

Kitabımızda geçmişe dağir alıntılar olucak çünkü kitabın neden yazıldığını öğrenmemiz gerekecek.Alıntılar üç yada dördüncü bölümden sonra başlıcak.

 

3-)

Kitaptaki karakterler 20-25 Yaş aralığında olucak.Karakter tanıtımı yapmıcam bu kitap için karakterlerin nasıl olduğunu anlatıcam ama karakter tanıtı mı yapmıcam.

 

4-)

Kitapta +18 şeyler olmucak çünkü bende 18 yaşından küçüğüm.Zaten büyük olsamda yazmam.

 

5-)

Kitabta Ölüm,Şiddet,Dışlanma gibi olaylar olucak.

 

6-)

Kitabın başlarında alıntı koyucam.

 

7-)

Kitapta bazı kısımlarda spoiler olucak fakat bu spoilırlar gizli olucak.İyi okuyanlar anlıyabilecek

 

8-)

Bölümleri pazar günü atmayı düşünüyorum.Farklı zamanlardada gelebilir mesela çok heycanlı bir bölüm yazdıysam gününden erkende gelebilir.Benden herşey beklenir.

 

9-)

Yazmayı unutmuşum.Kitapta çok fazla ters köşe olucak.

 

Evet kitap tanıtımım bu kadardı.Destek olursanız sevinirim.

 

Şimdi ilk bölümden küçük bir alıntı vericem.

Alıntı

 

Tabloyu kaldırıp içindeki gizli geçide girdiğinde aklından binlerce olay geçiyordu.Yıllardır bu plan üzerine çalışıyordu,artık planı uygulama zamanı gelmişti.

Tabloyu eski haline getirdiğinde yavaşça merdivenlerden inmeye başladı.Her adım attığında çıkan gıcırtılı ses bile insanın ondan kormasına yetiyordu.

Merdivenlerin sonuna gelip kapıyı açtığında askerler onu görünce dizlerinin üstüne çöktüler.Bu manzaraya karşı dudaklarının kenarı kıvrılmıştı.

Askerlere kalkma emri verdikten sonra yavaş hareketlerle sandalyesine oturdu.Herşey şuan iyi ilerliyordu ve kimse bu planı bozamıcaktı.O yıllar önce babası son nefesini verirken ona söylemişti.

"Ya önümde diz çökecekler yada herkes ölücek"

Alıntı Bitti


​​​​​​Sizce nasıl? Umarım beğenmişsinizdir.Haftaya salı ilk bölümde görüşmek üzere

Destek olursanız sevinirim.

 

Loading...
0%