Yeni Üyelik
19.
Bölüm

19. BÖLÜM

@sessizkiz22

Karan alp Akay...

 

Derin bir nefes aldım sabrımın son demlerindeydim, karşımda sus pus oturanlara baktım " şimdi kim anlatacak" bakışlarımı kademe çevirdim " sende pek anlatacak gibi değilsin Kadem hanım" dedim ve bakışlarımı ikizlere çevirdim " siz anlatın" işaret parmağımı sallayarak " doğru düzgün anlatın yalan dolan olmadan" dediğim de tahir oturduğu yerde doğruldu

 

" şimdi şöyle abicim çok sevgili yengem yanlışlıkla benim bardağımı dikti ve sonra da " dediğinde Kadem hıçkırdı ve sonra da güldü, tahir " sonrası malum çakma sarışın olan ablamızın saçı yengemin elinde kaldı" dedikten sonra Samet " aynen de" kademe döndü " sonra da yengem kadının kafasını ısırdı" dediğinde üçüde güldü.

 

" tamam yeter" dedim ve kademe döndüm bana pek açıklama yapa bilecek duruma sahip değildi hayla alkolun etkisindeydi. Başımı çevirip mutfağa " Saliha abla bize 3 tane sade kahve biri biraz sert olsun" dedikten sonra kademe baktım

 

" malum sarhoş bir karım var"

 

Kadem işaret parmağını sallayarak

 

"Ben sarhoş değilim bir kere" dedi kelimeleri yayarak, şuan o kadar tatlı gözüküyordu ki istemsizce güldüm. Benim gülmem ile tahir

 

"bakıyorum da abi gülümsedin yumuşadın mı bize" dediğinde bakışlarımı onlara çevirdim

 

" hayır" diyip kestirip attım. Bir süre sonra Saliha abla kahveleri önümüz de ki masaya koyduktan sonra " başka bir şey yok ise ben yatıyorum Karan bey oğlum" Saliha ablaya gülümseyip " yok abla sağol hadi git dinlen sen"

 

Saliha abla gülümsedi ve yanımızdan ayrıldı, Saliha abla gittikten sonra çenem ile kahveleri işaret ettim " için kahveleri" dediğimde Samet " Ben içmeyeyim abi ya kafam yerinde benim yerinde olmayan yengem" diye mızmızlandı.

 

Tahir ise " çok konuşma da iç hadi" dedi ve kahvesine uzanıp içinden bir yudum aldı. Kahvesinden bir yudum alması ile kahvesini püskürttü, ben ise gülerek " ne oldu kardeşim kahve acımı" diye sorduğumda tahir ağzını elininin tersi ile sildi ve yüzünü buruşturarak " çok iğrenç Saliha abla ne katmış bunun içine ya" dediğinde samet kahvesine uzanıp bir yudum aldıktan sonra " yoo benim ki her zaman ki gibi güzel" tahire gülerek " Sana demiştim değil mi görüşeceğiz diye bak görüştük" demem üzere tahir " isteme gün ki kahvenin acısını çıkardın değil mi?" diye sordu.

 

Arkama yaslandım " evet abin ile uğraşmak Ne demek miş öğrenmiş oldun artık" dediğimde samet " abi üstünden neredeyse 8 Ay geçti hiç mi unutmadın" diye sordu. Elim ile çenem de kaşınan yeri kaşıdım "hayır asla tahir unutmasını bekledim ve oda unuttu" dediğimde Kadem " Sana sokucam Karan"

 

İkizler sırıttıktan sonra tahir "şimdi yandın sen abi" kadem tekrar dan " sokucam sana Karan ağa" Kademe bakıp " Kademcim iç kahveni hadi" dediğimde Kadem

 

" sokucam işte sana" dedi tekrar

 

Tahir gülerek " abi yengem ayıldığında senin canını okuyacak" Kadem tekrar " sokucam işte sana Karan ağa"

 

Nefesini dışarı verip "Kademcim güzel karım Geldiğimizden beridir aynı cümleyi kuruyorsun hiç bir şey anlamıyorum" Samet sırıtarak " abi sen bugün alyansını takmadın ya yengem onu kast ediyor onu sokucakmış sana" dediğinde tahir

 

" abi bize dua et senin totonu kurtardık" diye övündü

 

Derin bir nefes alıp verdim Kadem yavaş yavaş ayılmaya başladığın da

 

" ah başım çok kötü ağrıyor" dedi kademe bakıp " nihayet ayıla bildiniz Kadem hanım" dediğimde Kadem şakalarını parmakları ile ovaladı " lütfen Karan ya başlama" dirseklerimi dizlerime koyup öne doğru eğildim " neden daha gecede yaptıklarını konuşacağız" dediğim de " ne, ne oldu gece de?" diye sordu.

 

Tam ağzımı açıp bir şey diyeceğim sırada tahir " hiç yenge sadece bir kadın senin sayende saç derdinden kurtuldu" dedi dalga geçerek Kadem şaşkın gözler ile " ne nasıl" dediğinde " sence Kadem hanım" dedim. Kadem bir süre sessiz kaldı anlaşılan olayları düşünüyordu.

 

" en son hatırladığım İkizler yanımda bana" bana baktı " senin yanında ki o kadına senin karın olduğumu göstermemi demişlerdi sonrası yok" dediğinde " dur ben sana anlatayım Kadem hanım sen yanınıza gelip kadının üstüne atladın ve saçını çekmeye başladın sonra kadının saçı" dediğimde tahir

 

" yanlız abi saçı değil peruğu"

 

Tahire kötü bir bakış attım, tahir bakışım ile ağzına fermuar çekti, derin bir nefes verdikten sonra kademe baktım " sonra sen gittin kadının kafasını ısırdın" Kadem inanamıyormuş gibi " Ben mi yaptım" diye sordu

 

Samet " yenge kadın kel kaldı" dedikten sonra güldü. Kadem Altan Altan bana baktı "özür dilerim" dedi utanmış gibi.

 

Kadem başını yere eğdiğinde gülümsedim, ben bu kadını boşa 12 sene sevmemişim. Her hali ile beni kendine aşık eden kadın şimdi ki hali ile bile aşık etmişti, içimden bir ses diyordu ki Kadem artık beni kıskanıyor diyordu bu bile benim için yeterliydi. şimdi geriye tek bir şey kalmıştı , Kademe olan aşkımı ona dile getirmek artık ne olacaksa olsun istiyordum çünkü ben 12 yıl boyunca bu kadını uzaktan izledim uzaktan sevdim ve uzaktan hayal kurdum. Artık ne onsuzluğa dayanacak bir gücüm vardı nede uzaktan sevecek halim, Kadem bundan sonra duygularımı ve ona olan 12 yıllık aşkımı öğrenecekti.

 

❤️❤️

 

Kadem yıldız Akay...

 

Karana Altan Altan bakarak "özür dilerim" dedim, Karan bir süre hiç bir şey demedi. Şuan bana nasıl baktığını bilmiyordum çünkü yüzüne bakacak halim yoktu, bir süre sonra çeneme konan el ile kafamı kaldırdım ve karanın yeşil cenneti ile karşılaştım. Bakışlarında tek bir öfke yada sinirli bir ifade yoktu aksine sıcacık masum bakışları vardı.

 

" önemli değil güzelim şuan benim için önemli olan sana bir şey olmaması bir şeyin yok değil mi?" diye sordu. Karanın sorusuna karşılık başımı hafif iki yana salladım " yok iyiyim ama gece mahvoldu o küçük çocukların gecesiydi" Karan gülümsedi

 

" merak etme gece bitmişti bağışlar da toplanmıştı zaten geriye 3 , 5 kişi kalmıştı"

 

" ister iseniz biz çıkalım abicim resmen gözümüzün önünde fingirdiyorsunuz" dedi tahir. Samet ise " harbi bir ara abim yengemi gözleri ile yedi sandım" dediğinde Karan gözlerini kapatıp derin bir nefes aldı ve sonra da gözlerini geri açtı " yine çok konuştunuz" dedi ve gidip yerine oturdu.

 

Bir süre sonra tahir fısıldayarak

 

" yenge hani abime alyansı takmadığını soracaktın" dediğinde

 

" haklısın" diye fısıldadım sonra da karana "alyansını neden takmadın Karan ağa" Karan bir süre afallasa da " unutmuşum karıcım" dediğinde kollarımı göğsümde birleştirdim " konuşma benim ile bir süre" diye homurdandım.

 

Karan gülerek " güzel karımın tribi bile başka be" dediğinde " yiaa gerçekten mi?" dedim. Samet ise

 

" yenge, davadan düşüyorsun yenge" tahir ise " yenge sen hani abimi parça pinçik edecektin. Yenge Sapma davadan" dediklerinde Karan "susun lan siz" dedi

 

Hemen kendime gelip " doğru" dedim ve sonra karana baktım

 

" konuşma benim ile bir süre Karan" dediğimde Karan " hopbala döndük yine en başa" nefesini bezgince dışarı verdi " peki karıcım sen nasıl istersen" Samet bana bakıp " yenge abimin canına ya hak diye dal" Karan Sametin söylediklerine karşılık " bak bak görende sanki bir savaşa gidiyor sanacak" Samet elini kaldırıp yanaklarını sıktı, Karan şaşkın gözler ile Sametin bir eline bir yüzüne baktı.

 

" Romeo, Romeo aç kapıyı Romeo. ben geldim yakışıklı prensesin geldi" dediğinde Karan Sametin elini ittirdi " çek elini yoksa sokacağım bir tarafına sürahi gibi dolaşacaksın etrafta" Samet abisinin lafını duymazdan gelip muzip bir şekilde " He anca hanım eller diyorsun, okey uyar bana" dediğinde tahir kalan kahvesini içti ve sonra " sanki öyle bir baksır vardı lan" demesi üzere Samet " harbi mi o zaman kesin almamız lazım da" kafası karışmış bir şekilde " tam olarak nereyi hanım eller ki anlayamadım" tahir ikizinin sorusuna karşılık omzunu indirip kaldırdı.

 

Samet bakışlarını karana çevirdi

 

" abi sana da alalım bir tane hanım eller baksırından giyer dolaşırsın etrafa anca beni hanımım eller diye" dedikten sonra İkizler dahil bende güldüm. Tahir ise " harbi düşünsene abim giymiş şortu dolaşıyor"

 

 

Tahirin kast ettiği baksır sksks

 

Dedikten sonra elini hava kaldırıp sanki şaplak atıyormuş gibi hareket yaptıktan sonra " bende ona slap my ass like a pancake! ( popoma pankek miş gibi vur) Derim ve sonra da yapıştırırım popişine bir tane" dediğinde samet ile beraber bende güldüm. Karan ikimize daha doğrusu Samete kötü bir bakış attığın da ikimizde zar zor olsada gülüşümüzü bastırdık.

 

Karan " 3 kadar sayıyorum eğer 3 te burda olur iseniz ikinizide üst üste koyup pestilinizi çıkaracağım" dedikten sonra saymaya başladı

 

" 1" demesi üzere tahir telaş

 

" şaka abi şaka ya gül diye" dese de

 

Karan " 2" Samet ayağa kalkıp

 

" kapatma düğmesi yok mu abi senin ya kapatalım" dediğinde Karan " 2 buçuk" diye saymaya devam etti

 

tahir de ayağa kalkıp " miyekis ınana" dedikten sonra hızla koşarak odasına gitti, Samette peşinden gittiğin de karan

 

" sokucam sana tahir bekle sen" diye bağırdı.

 

Tahir kapısını açıp " gel sok lan adama bak artistlik yapıyor" Karan şakasına bir iki adım attı, tahir ise hızla kapıyı kapatıp " anneğğğ" diye bağırdı. tahirin bağırması ile Karanda gülerek kendini koltuğa geri bıraktı.

 

Karanı incelediğimde yüzü gülüyordu, aksine bugün ne kadar bizi uyarsada biz daha doğrusu ben geceyi mahvetmiştim, Karan ona olan bakışımı yakaladığın da muzip bir ifade ile " ne o Kadem hanım benim mi özlediniz" demesi üzere bakışlarımı kaçırdım " ne alakası var" dediğimde Karanın gülme sesini duydum. Çenemi yukarı kaldırıp karana baktım " ne o karan ağa keyfiniz yerinde bakıyorum ama dikkat edin de bozmayayım"

 

Karan " bak sen neler yapacaksınız bana hanımım" dediğinde " bence korkun benden ben her şeyi yaparım malum bu gece hiç çıkmayan alyans çıkmış mesela o alyansı alır senin ben" karan elini kaldırıp sözümü kesti " anladım Kadem hanım anladım tamam söz çıkarmam ve unutmam bundan sonra"

 

Zafer kazanmış gibi gülümsedim

 

" ne o karan ağa sana yapacaklarımdan mı korktun" dediğimde Karan kuruyan dudaklarını dili ile ıslatıp öne doğru eğildi " hayır Kadem hanım ağam, senin bana yapacaklarından sonra benim sana yapacağım şeylerden korktum" diyerek beni gafil avladı .

 

Karanın gözlerine baktığım da koyulaştığını fark ettim, Karanın şuan baya ciddi olduğunu anladım ve istemsizce yutkundum

 

utançla ayağa kalktım " oldu o zaman ben odaya gideyim iyi geceler tatlı rüyalar sana" dedim ve hızla koşarak yanından ayrıldım. Karan bir süre sonra arkamdan

 

" oraya değil Kadem" dediğinde bakışımı karana çevirdim eli ile merdivenleri gösteriyordu. Ne yaptığımın farkına vardığım da avuç içimi başıma vurdum.

 

Kim bilir aklın nere kaldı Kadem...

 

Yönümü değiştirdim ve karana bakmadan hızla merdivenleri tırmandım, karanın bakışlarını bende olduğunu tahmin ettiğim için dönüp karana bakmadım. Odaya geldiğim de kapıyı açtım ve hızla içeri girip arkamdan kapattıktan sonra sırtımı kapıya dayadım, elimi kaldırıp kalbimin üzerine koydum. Kaçtığım için hızlı atıyordu ama onun yanında başka bir şey vardı karanın söylediği sözlerin kalbimi hızlandırması.

 

Şimdi neden böyle bir şey olmuştu ki? Önceden Karan böyle şeyler söylediğin de kalbim hızlanmıyordu ama şimdi öyle değildi tam tersi artık daha hızlı atıyordu.

 

Bana neler oluyordu böyle...

Loading...
0%