Yeni Üyelik
22.
Bölüm

22.Bölüm

@sessizkiz22

Güvendiğim, inandığım, kendime babamdan sonra dağ bildiğim adam bana ihanet etmişti, ne kadar sevdiğin oldumu diye sorduğumda olmadı diyen adamın şimdi bacaklarına dolanmış iki minik el vardı üstelik sevdiği kadın ile.

 

Karana ve küçük kıza son bir bakış attım ve hızla yukarı çıktım, Karan arkamdan ne kadar Kadem diye seslense bile umursamadım. Burda daha fazla kalamazdım, kalmamalıydım. Odama girdim ve gardıropa gidip içinden valizimi çıkarıp yatağın üzerine koydum.

 

Valizimin kapağını açıp kıyafetlerimi toplamaya başladığımda odanın kapısı hızla açıldı ve içeri Karan girdi, karana umursamadan kıyafetleri mi doldurur iken Karan yanıma geldi

 

" Kadem beni bir dinler misin lütfen anlatınca anlayacaksın her şeyi" dediğinde elimde ki kıyafetlerimi yatağın üstüne sert bir şekilde fırlatıp öfkeyle karana döndüm " sen bana neyi açıklayacaksın ya, o kadından nasıl çocuk yaptığını mı neyi açıklayacaksın Karan" Karan derin bir nefes aldı

 

" bak beni bir dinle herşeyi anlayacaksın zaten lütfen bana biraz güven" dediğinde hırsla karanı göğüsünden ittirdim, benim ittirmem ile Karan bir iki adım geri sendeledi " Ben sana güvendim, babamdan sonra dağım dedim" karanı tekrar göğüsünden ittirdim

 

" sen sana olan inancımı aldın şimdi kalkmış bana güven diyorsun o kadar sordum sevdiğin oldumu diye, sen her defasında yok dedin yalan söyledin bana sana inanmanı sağladın şimdi kalkmış güven diyorsun" karanı son Bi kez kez daha göğüsünden ittirdim.

 

" senden nef-" dememe kalmadan Karan belimden tuttu ve beni kendine çekip dudaklarıma kapandı

 

 

 

 

Karanın beni öpmesi ile öylece kala kaldım, Karan ise beni acele etmeden usul usul öpüyordu, bir süre sonra bedenimi gevşetip kendimi karana bıraktığım da elimi kaldırdım ve karanın kol kaslarının üzerine koyduktan sonra öpüşüne karşılık verdim.

 

 

Yaptığım şey yanlıştı, karanı affetmemem gerekiyordu ama yapamıyordum çünkü aklımın önüne kalbim geçmişti ve ben karanı deli gibi seviyordum. Karan en son üst dudağıma masum bir öpücük kondurup geri çekildi, gülümseyip anlını anlıma yasladı ve nefesinin düzene girmesini bekledi, tabi benimde.

 

Bir süre ikimizde konuşmadık sadece nefesimizin düzene girmesini bekledik, Karan anlını benden çekip gülümsedi " bazen cidden sana bakar iken aklımı kaybediyor muşum gibi hissediyorum, kendimi bambaşka bir yerdeymiş gibi yada" parmaklarını belime dahada baskı yapmasını sağladı " başka bir hayatta, bu seni ilk o parkta gördüğüm günden beridir hissediyorum Kadem" dediğinde

 

" Karan" demiştim ki.

 

Karan dudaklarıma eğilip tekrar masum bir öpücük kondurdu ve geri çekildi " beni bir dinlesen kadem herşeyi anlayacaksın, izin ver sana herşeyi anlatayım" sessiz kalıp onaylar bir şekilde başımı salladım. Karan derin bir nefes aldı ve sonra da " Öz kızım değil, evlatlık aldım. Kadında annesi değil yurt müdürü" dediğinde şaşkınlıktan neredeyse küçük dilimi yutucaktım.

 

Karan " bir şey söylemeyecek misin?" diye sorduğunda başımı iki yana salladım " ne diye bilirim ki senin öz kızın sandım" anlımı karanın göğsüne yasladım ve gözleri kapadım " üff şuan deli gibi utandım Karan özür dilerim" diye mırıldandım.

 

Karan bir elini belimden çekti ve kızıl saçlarımı okşadıktan sonra saçlarıma öpücük kondurdu " kim olsa aynı şeyi anlardı yavrum benim, Hatta daha beterini" anlımı karanın göğsünden çektim ve gözlerinin içine baktım " evet ama seni dinlemeliydim dahası küçük kıza ayıp oldu" Karan gülümsedi.

 

" küçük kız değil Bade. Bizim kızımız, annesi Kadem Akay babası Karan alp Akay"

 

Bade Akay bizim kızımız... Karan ile bizim kızımız...

 

" peki ailesi yani" karanın yüzüne kederli bir ifade oturdu, belliki arkada büyük bir dram yatıyordu. Karan bir süre sessiz kaldıktan sonra " annesi babası tarafından öldürülmüş gözleri önünde sonra da babası kendini asmış, Badeyi de zehirlemiş ama neyse ki Bade için son anda yetişmişler eğer bir 5 dk daha geç kalsalar mış bade de ölmüş olacak mış"

 

Karan anlatıp bitirdikten sonra kalbimde büyük bir sızı hissettim, kim bilir neler yaşamıştı, dahası bir baba nasıl eşine ve çocuklarına kıya bilirdi.

 

" peki akrabaları falan Karan onlar istememiş mi badeyi " Karan elini belimden çekti ve bir adım geri gidip elimi tuttu, başını iki yana salladıktan sonra " Bade bir süre konuşamamış dahası her gece yatağını ıslattığı için de hiç bir akrabası kabul etmemiş "

 

Şimdi de büyük bir öfke, küçücük bir kız çocuğunu sırf altına etti diye kabul etmemek ne demek. O küçük minik beden bir çok şeyle savaş vermiş iken akrabalarından olan savaşı kaybetmişti,

 

" bundan sonra bizim ile değil mi Bade " karan başını onaylar şekilde salladı " evet bizim ile" dedikten sonra güldü " Kadem ben artık bir babayım, benim artık küçük bir kızım var ve geçte olsa onu hayatıma aldım" dediğinde bende gülümsedim " hayatına değil şapşal hayatımıza bundan sonra Bade benim de kızım her ne olursa olsun her zaman yanında olacağım" Karan bana hayran hayran ve içten baktı ve gülümsedikten sonra

 

" Ben sana boşuna aşık olmamışım" dediğinde büyük bir şaşkınlığa uğradım, Karan ise gülerek " bence zamanı geldi diye düşünüyorum" dedikten sonra " Kadem ben seni çok seviyorum. Bu ne 6 Ay nede 1 yıl. 12 yıldır seni seviyorum o parkta ilk karşılaştığımız gün ki gibi hiç bir zaman sana olan aşkım azalmadı aksine arttı bile" dedikten sonra derin bir nefes alıp kuruyan dudaklarını dili ile ıslattı.

 

" biliyorum belki sana tuhaf gelecek ama işte seviyorum seni. Dahası" demişti ki konuşmasına izin vermeyip parmak uçlarımın üzerinde yükseldim ve karanın dudaklarına kapandım. Karan ilk başta şaşırsada hemen kendini toparladı ve ellerini belime koyup beni kendine yasladıktan sonra acemi öpüşlerime karşılık verdi.

 

Bir süre öpüştükten sonra geri çekildim ve nefes nefese iken

 

" bende seni çok seviyorum Karan geç oldu ama anladım bende seni çok seviyorum" diye itirafta bulundum. Benim itirafım üzere karanın bakışlarında bir ışık belirdi ve benim o ışığı görmem bile kalbimin teklemesine sebep olacak türden di.

 

Karan inanamıyormuş başını iki yana salladı " Kadem ben bunu duymak için 12 yıl bekledim ve" güldü " beklediğime değdi, bana deseler ki sana Kadem sevdiğini söylecek 12 yıl bekle beklerim" dediğinde "bundan sonra beklemek yok bundan sonra Kadem ile Karan hep yan yana, biz hep yan yanayız Karan ve tekrar söylüyorum bende seni çok seviyorum kocam" Karan beni kendine daha fazla bastırdığında kollarımı karanın boynuna doladım.

 

 

( karanın aşkını ilan ettikten ve üzerinede Kiss sahnesi okuduktan sonra siz) slsksks şaka şaka bende böyleyim 😁

 

Hiç bitmeyecek bir umut doğdu içime, karana olan aşkımı söyledikten sonra içimde ki umut büyüdü ve bundan sonra o umut Karan yanımda olduğu sürece büyümeye devam edicekti.

 

Karan başı ile kapıyı işaret etti

 

" gidelim mi tanışmanız gereken küçük bir kız var da Kadem hanım" dediğinde gülümsedim " olur kızımız ile tanışmaya can atıyorum" Karan ellerini belimden çektiğinde bende kollarını boynundan çektim, Karan elimi tutup " o zaman kızımızı daha fazla bekletmeyelim karıcım" dediğinde

 

" peki kocacığım" Karan yüzünü buruşturdu " ciddiyim liseli aşıklar gibi kocacığım, kocişkom, kociş, falan söyleme lütfen" dediğinde gülerek " peki kocişkom"

 

Karan başını iki yana salladı " Ben kime diyorum ki 7 aydır burdasın ve ikizlere maruz kaldın diğer türlü normal davranman mümkün değil" dediğinde söylediğini duymazdan gelip kapıya yöneldim ve karanı kolundan çekiştirerek odadan dışarı çıkardım, Karan arkamdan

 

" inşallah Bade bari aklı başında kalır, yazık kıza normal aile sanıyor bizide işte gel gör ki normal değiliz" dedi

 

Karana dönmeden " haklısın koçiştoşkom" diye dalga geçtiğimde Karan bezgince nefesini dışarı verdi " bir kez de aileye gelen şaşırtsın beni ya" dediğinde çoktan merdivenlerden aşağıya inmiştik.

 

Aşağıya indiğimizde Bade koşarak karana gelmeye başladığında Karan elimi bıraktı ve yere diz çöküp badeye kollarını açtı.

 

Bade karanın kollarının arasına girdi ve minik cılız kollarını karanın boynuna doladı, karanda badeye kollarını dolandığın bir süre öylece sarılı kaldılar. Herkes onları imrenek bakıyordu bende dahil,

 

Karan ile Bade sarıldıktan sonra Karan ayağa kalktı ve badeyi kucağına alıp bana döndü, beni göstererek " bu Kadem ablan benim" demişti ki Bade heyecanla

 

" Kadem annem, bahsetmiştin babacım. Hatta ne demiştin" Bade düşünüyormuş gibi yaptı ve bir süre sonra heyecanla "buldum 12 yıldır sevdiğin kadın demiştin babacım değil mi?" diye sorduğunda karana " demek Karan baban beni sana bahsetti ama seni bana bahsetmedi" alıngan bir ses tonu ile dediğimde Bade elini uzatıp yanağıma koydu " üzülme Kadem anne" dedikten sonra " Sana anne diye bilir miyim?" dedi

 

Yanağımda ki elini tutup içine öpücük kondurduğum da bade kıkırdadı " tabi ki de diye bilirsin, Karan senin nasıl baban ise bende senin annen sayılırım" Bade iki kolunuda kaldırıp " yaşasın" diye bağırdı, badenin yüzünde ki gülümseme sanki insana huzur ve istemsizce tebessüm getiriyordu.

 

Karan " sen diğer aile üyeleri ile tanıştın mı bakalım" diye sordu. Tahir " tanıştık abicim tanıştık sen merak etme de benim anlamadığım şimdi biz ufaklığa ne diyeceğiz, amcam mı diyeceğiz yoksa, halam, teyzem mi?" diye sordu diye sordu.

 

Bade tahirin sorusuna karşılık eli ile ağzını kapatıp kıkırda dı Karan ise bezgince nefesini dışarı verdikten sonra" halacım diyeceksiniz çünkü siz onun halası oluyorsunuz " dediğinde samet neriman annenin arkasından çıkıp yanımıza geldi ve badeye" oy şimdi biz hala mı olduk? " dediğinde tahir kafası karışmış bir şekilde" bir yerde yanlış yapıyoruz ama nerde " Bade tekrar eli ile ağzını kapatıp kıkırdadıktan sonra" babacım bahsettiğin kadar varmış amcamlar hem saf hemde komik " dediğinde samet ikizine bakıp" bu bize iltifat mı etti yoksa bana mı öyle geldi "

 

Tahir bilmiyorum dermiş gibi omzunu indirip kaldırdı, Karan ise badenin yüzüne düşen kumrala çalan saçını kulağının arkasına sıkıştırdı" evet öyleler prensesim baş belalarım olur " dediğinde tahir

 

" ayy duydun mu ikizim şapşik abim bize iltifat etti " dediğinde samet " duydum ikizim duydum" karana baktı " kabul et abi sen bizsiz hiçsin biz senin neşeniz değil mi?" Karan gülerek " evet öylesiniz

 

Bir tek benim değil ailenin neşesiniz" dediğinde Bade kaşlarını çatıp " hayır ben olmak istiyorum bu ailenin neşesi tahir amcam ile Samet amcam değil" dedi kızgın bir ses ile

 

Samet ise " orda dur bakalım küçük hanım dağdan gelip bağda kini kovma biziz bu evin neşesi sen anca bizden sonra olursun" dediğinde tahir " katılıyorum hem sen büyü küçüksün büyü sonra sana devrederiz" Bade alınmış bir şekilde kollarını göğsünün üzerinde birleştirdi.

 

Badenin bu haline dayanamayıp

 

" kusura bakmayın ikizlerim ama maalesef ki küçük çocuklar evin neşesi" dediğinde Bade kollarını çözdü ve Samete bakıp işaret parmağını gözünün altına koyup hafif aşağı ya doğru çekti

 

" pışııık aldın mı cevabını benim işte evin neşesi" dediğinde tahir

 

" şuna bak bizi resmen evin neşesi tahtından etti" Samet ise gözlerini kısıp kısık sesle " hazırlan ikizim savaş var kuşan baltaları, mızrakları, kılıçları, kalkanları" dediğinde Neriman anne " Ay tamam yeter uzatmayın artık üçünüzde evimizin neşesiniz artık tamam mı" dedi bezmiş şekilde.

 

Karan badeyi kucağından yere bıraktı ve az önce ki kadının yanına gidip el sıkıştı" teşekkür ederim Ayşegül hanım " badeye kısa bir süre bakış atıp tekrar Ayşegül hanıma döndü" badeyi evlatlık almamda çok yardımınız oldu bana " dediğinde Ayşegül hanım mahçup bir şekilde gülümsedi " babanız sayesinde Karan bey o olmasa belki de işler daha da uzaya bilirdi " dedikten sonra elini çekti

 

Karan babasına bakıp " teşekkür ederim" dediğinde kemal baba " sonra konuşuruz bunu" dedi. Ayşegül hanım karana "Ben gideyim artık malum diğer çocuklar bekler" dediğinde Karan başını salladı.

 

Ayşegül hanım badeye bakıp

 

" badecim yeni ailen ile sana mutluluklar" Bade koşarak Ayşegül hanımın yanına gitti ve ona sarıldı

 

" seni çok seviyorum Ayşegül anne kardeşlerime söyle onlara ziyarete geleceğim mutlaka" Ayşegül hanım badeye sarılıp başının üzerine öpücük kondurdu " bende seni seviyorum badecim mutlaka gel tamam mı" Bade geri çekildi ve başını sallayarak onayladı " söz geleceğim Ayşegül anne"

 

Ayşegül hanım bana bakıp "iyi akşamlar Kadem hanım" dediğinde

 

" iyi akşamlar Ayşegül hanım" Ayşegül hanım son kez badenin yanağı okşayıp Konaktan dışarı çıktığında Bade arkasından öylece baka kaldı. Karan badenin yanına geldi, yere diz çöküp badenin elini tuttu ve üzerine öpücük kondurdu.

 

Karan badeye her ne dedi ise bade yerinde hafif zıpladı, Karan badenin bu sevimli hallerine gülümsedi ve ayağa kalktıktan sonra bade elini tutması için elini uzattı. Bade hevesle karanın elini tuttuktan sonra bana doğru gelmeye başladılar.

 

Tıpkı geçen gün rüyamda gördüğüm gibiydi, Karan ile ona benzeyen bir kızımış olmuştu ve avluda baba kız oyunlar oynar iken ben onları izliyordum. Şimdi o rüya gerçek olmak üzereydi, kendi kanımızdan canımızdan olmasa da Karan ile bizim bir kızımız vardı. Şimdi bizi anne, baba olarak yeni bir hayat bekliyordu.

 

❤️❤️

 

Karan karşısında ki adama nefret ile baktı, resmen onun ile dalga geçiyorlardı. Karanın karşında ki adam karanın inadına bacak bacak üstüne atıp oturduğu koltukda yayıldı.

 

Karan ise bakışlarını adamdan çekip önünde ki dosya ile ilgilenen avukata baktı, avukat 40lı yaşlarında, genç ve bakımlı bir adamdı, avukat dosyayı kapatıp, dosyanın üzerinde ellerini birleştirdi. Nefesini dışarı verip başını iki yana salladı " maalesef Karan bey ama badenin akrabası olduğu için velayetti ona verilir sizin onun velayetini ve evlatlık almanız mümkün değil" dediğinde karanın karşısında ki adam sırıttı " Ben demiştim avukat bey ama gel gör ki bu beyfendi bunu anlamak istemiyor" Karan gözlerini kapatıp derin bir nefes alıp verdi, eğer sakinleşemez ise elinden bir kaza çıka bilirdi.

 

Karan gözlerini geri açıp avukata

 

" avukat bey bakın" eli ile karşındaki oturan adamı işaret etti " bu adam hakkında bir çok dedikodular dönüyor ve etrafta şahitler de var. Bu adam kendinden küçük çocuklara taciz ediyor. Şimdi siz kalkmış velayeti bu adama verirler diyorsunuz" dediğinde karşında ki adam oturuşunu düzeltip ayağa fırladı " iftara atmayın ben öyle bir adam değilim. Hem siz zengin toprak ağası adamsınız isteseniz önünüze bir sürü kadın gelir, isteseniz sat-) demişti ki Karan hızla ayağa kalktı ve adama kafa attı.

 

Adam karanın darbesi ile burnunu tutarak oturduğu koltuğa geri düştü, adam acı ile kıvranır iken Karan öfkeyle burnundan nefes alarak işaret parmağını adama doğru salladı

 

"kendi şerefsizliğin ile benim şerefimi karıştırma, ben ne zengin olsamda toprak ağası olsamda hiç bir kadını satın almam, ben sen değilim. Dahası her ne olursa olsun badeyi sana bırakmam. Gerekir ise Türkiyenin dört bir tarafından en iyi avukatları getiririm yinede sana o kız çocuğunu sana verdirtmem "

 

Adam kanayan burnunu elinin tersi ile sildi ve ayağa kalkıp karanın karşısına dikildi, avukat ise" beyler nerede olduğunuzu unutuyorsunuz her halde burası dövüş ringi değil, avukatlık bürosu " dediğinde Karan karşısında ki adama bakarak" Erdal abi ne yap ne et bana badenin velayetini ve evlatlık almama yardım et " dedi.

 

Karşında ki adam ise gülerek" anca rüyanda görürsün Bade benim kızım " dediğinde Karan tiksinti ile baktı

 

" kızım kelimesi bile ağzına yakışmıyor senin sapık herif " dediğinde karşında ki adam güldü ve iğrenç gülümseme takınıp" sen görürsün Karan ağa nasıl alıyorum badeyi "

 

Karan keyiften uzak güldü ve dönüp avukat Erdal beye baktı" Erdal abi kolanya var mı yanında " avukat Erdal bey şaşkın gözler ile karana bakar iken

 

" var " dedi. Karan aynı şekilde gülerek

 

" güzel az sonra lazım olucak da " dediğinde avukat erdal" ne için " diye sordu.

 

Karan ise" bunun için " dedikten sonra pis pis sırıtan adamın yakasından tutup bu sefer ona sağlam kafa attı, adam yediği darbe ile oturduğu koltuğa yığılır iken Karan üstünü başını düzeltti ve şaşkın gözler ile baygın yatan adama bakan avukat Erdal beye" dediğim gibi kolanya lazım yanınızda bulundurun Erdal bey ne olur ne olmaz "dedikten sonra baygın yatan adama iğrenerek baktı" gerçi bunlara para kokusu yada alkol kokusu ile uyandırır sın ya neyse hiç değil ise kolanyada da var değil mi alkol " dedi

 

Baygın adamdan bakışlarını çekip hayla şaşkın gözler ile bakan avukat erdal beye döndü " sana kolay gelsin erdal abi yengeme selamları mı ilet ve küçük afacanları da benim yerime öp " dedikten sonra odadan dışarı çıktı.

 

Avukat erdal bey ise karanın arkasından " Allahın manyağı,adamı bayılt sonra hiç bir şey olmamış gibi elini kolunu sallaya sallaya çık dışarı " diye bağırdı. Karan ise gözlüklerini taktı ve gülerek avukatlık bürosundan dışarı çıktı.

 

 

Karan dışarı çıktığında derin bir nefes aldı ve gülümsedi. Herşeye rağmen badeyi o sapık adamdan almıştı ve artık karanda bir babaydı, dahası badeye verdiği sözü tutmuştu. Herkes dışarı çıktığında badenin amcası karana " ne yaptın ne ettin kızımızı bizden aldın Karan ağa" karan umursamaz bir şekilde ellerini cebine soktu " Ben demiştim değil mi? Badeyi ala bilmek için Türkiyenin dört bir tarafından avukat getirip alacağım onu diye " ellerini cebinden çıkardı ve kollarını iki yana açtı " aldımda" kollarını indirdikten sonra işaret parmağını ona sallayarak " bundan sonra kızımdan uzak dur, eğer onun bir adım dahi yanına yaklaşır isen bil canını yakarım" dediğinde tolga yutkundu.

 

Çoğu kişi karanın dengesiz biri olduğunu dahası aklına koyanı yaptığını duyduğu için sessiz kaldı ve hızla mahkeme salonundan ayrıldı, Karan ise gönül rahatlığıyla badeye bu güzel haberi vermek için çocuk esirgeme kurumuna gitmeye karar verdi.

 

Bir saat sonra Karan çocuk esirgeme kurumuna geldiğinde Bade, binaya çıkan merdivenlere oturmuş dirseklerini dizlerine koyup çenesini de ellerinin üzerine koymuş bir şekilde gördü, adımlarını hızlandırıp badeye yaklaştığında her zaman ki gibi yere diz çöktü ve kollarını açıp " benim güzel prensesim bana şöyle kocaman bir sarılsada bende dünyanın en mutlu adamı olsam" dediğinde Bade kafasını kaldırdı ve karana baktı.

 

Karanın görmesi hızla ayağa kalktı ve gülerek " Karan babacığım" dedi koşarak karanın yanına geldi ve kollarının arasına girdi " Karan babacım seni çok özledim" dediğinde Karan "bende seni çok özledim prensesim" Bade geri çekildi ve karanın yüzüne baktı " ne oldu lütfen senin kızın olduğunu söyle bana" dedi umutla.

 

Karan badenin yüzüne düşen kumrala çalan saçını kulağının arkasına sıkıştır dı ve heyecanla " evet artık benim kızımsın" dediğinde Bade karanın boynuna sarıldı " yaşasın sana artık baba diye bileceğim" Karan güldü ve kumral açık saçlarını okşadı " evet güzelim benim, artık baba diye bilirsin" Bade geri çekildi ve karanın gözlerine baktı, aynı kendisinin gibi gözleri yeşildi.

 

Bade heyecanla " hem bir birimize de benziyoruz değil mi?" Karan gülümsedi

 

" evet benziyoruz güzelim benim" Bade eli ile ağzını kapatıp kıkırdadı, elini ağzından çekip "gerçekten baba kız gibiyiz" Karan başını salladı ve güldü

 

" evet öyleyiz bundan sonra baba kızız" Bade yerinde heyecanla hafif zıpladı

 

" yaşasın" diye bağırdığın da karanda güldü ve badenin elini tutup üzerine öpücük kondurdu.

 

" sen burda bekle beni tamam mı ben gidip Ayşegül annen ile konuşayım olur mu güzelim" Bade karanı başını sallayarak onayladı, Karan son kez badenin elinin üzerine öpücük kondurdu ve ayağa kalkıp yetişme yurdunun merdivenlerini tırmandı.

 

🤍🤍🤍

 

Bana deseler sırf baban için beşik kertmen ile evleneceksin üstüne üstlük ona aşık olup, kendi kanından canından olmayan bir çocuğa annelik yapacaksın deselerdi inanmazdım ama şimdi öyle değildi yanımda sevdiğim adam ve karşımda İkizler ile gülüp eğlenen kızım vardı.

 

Tahir son kez " ya abi delircem bu ufaklık bizden çok zeki ya bu kadar da olmaz" dediğinde samet ise " Bade, yavrum, guzzum" dedikten sonra zılgıt çekti, Karan Samete ayağı ile vurup " lan senin izlediğin dizilere ben amk" dediğinde karana

 

" karan" dedim uyarıcı bir ses tonu ile. Karan dönüp bana baktığında çenem ile badeyi işaret ettim.

 

Karan ne yaptığının farkına vardı ve badeye dönüp " duymazdan gel badecim tamam mı son söylediğimi" Bade masum bir şekilde " neyi amınakoduğum dediğin şeyi mi Karan babacım" İkizler abilerine kınayıcı bir bakış attılar ve onaylamaz bir şekilde başlarını iki yana salladılar " hiç yakıştıramadım abi çocuğa neler öğretiyorsun nerde nezaket nerde kibarlık" dedi tahir. Samet ise

 

" hayır birde baba olacak değil mi ikizim" dediğinde Karan " Ben sizi görücem iki gün sonra siz bu çocuğun yanında dengesiz dengesiz konuşun ben neler yapıyorum size" tahir kaşlarını ima ile oynattı

 

" zevkle bekliyorum bebeğem" dediğinde samet işaret parmağı ile karanın yanağını okşadı " neler geçiyor aklından bebeğim söyle bileyim" dediğinde Karan Sametin elini ittirdi " iki dakika bir yeriniz oynamasın susun"

 

Bade karanın yanına geldi ve kısık sesle " Karan babacım benim uykum geldi" dedi. Karan badeyi kucaklayıp kucağına oturttu

 

" tamam bir tanem gidelim odana" dediğinde Bade yarı uyanık yarı uykulu bir şekilde " hayır ben Kadem annem ile senle uyumak istiyorum" Karan tam ağzını açıp bir şey diyeceği sırada " tamam güzelim sen nasıl istersen öyle olsun beraber uyuyalım" Karan dönüp bana baktığında gülümsedim ve başımı salladım.

 

Karan gülümsedi ve kucağında ki Bade ile ayağa kalktı sonra da bana bakıp " o zaman gidelim" dediğinde bende ayağa kalktım. İkizler bir birleri ile didişmeyi bırakıp " iyi geceler halacım" dediler. Karan gülerek " aynen böyle devam ikizlerim halasınız siz" diye dalga geçti.

 

Tahir " tabi ki de abicim bundan sonra Bade bizim yeğenimiz" Samet ise "aynen sen nasıl bizi Öz kardeşin olarak gördün ise bizde badeyi Öz yeğenimiz gibi görürüz" Karan boşta ki eli ile Sametin omzunu sıktıktan sonra "iyi geceler gençler" dedi ve elimi tutup " gidelim hadi" dediğinde başım ile onayladım ve bende İkizlere " iyi geceler gençler" dedikten sonra Karan ile odamıza gittik.

 

Odaya girdiğimizde Karan kucağında uyuya kalan badeyi yatağa yatırdı, Bade uyanmasın diye kısık ses ile " Karan sen badenin pijamalarıbı getir de giydirelim böyle uyumasın" dedi.

 

Karan beni başı ile onayladıktan sonra odadan çıktı. Karan gelene kadar bende pijamalarımı gardıropdan aldım ve banyoya gidip üzerimde ki kıyafetlerden kurtulduktan sonra pijamalarımı giydim ve kıyafetlerimi alıp kirli sepetine attıktan sonra odaya geri döndüm.

 

Odaya girdiğimde karanda çoktan gelmiş beni bekliyordu " pijamaları getirdim" dedi kısık sesle. Karanın elinden pijamaları alıp " yardım et giydirelim" dediğimde Karan başı ile beni onayladı " sen badeyi tut ben üzerinde kileri çıkarayım" Karan dediğimi yapıp yavaş ve nazikçe badeyi yataktan kaldırdı.

 

Bende üzerinde ki elbisesini çıkardı ve ilk alt pijamasını sonra da üzerini giydirdim. Badeyi giydirdikten sonra Karan yatağa geri yatırdı ve ayağa kalkıp " iyi geceler güzelim" dedikten sonra odadan çıkmak üzere iken elinden tuttum. Karan dönüp bana baktı

 

"bir Şey mi oldu" diye sorduğunda bakışlarımı ondan kaçırdım ve utangaç bir şekilde " beraber uyumayacak mıyız" diye sordum

 

Karan tuttuğum elimi kaldırdı ve üzerine öpücük kondurup gülümsedi " rahatsız olmazmısın" başımı iki yana salladım " hayır" karanın gözlerinin içine baktım

 

" artık değil Karan yeteri kadar geç kaldık ve ben artık daha fazla geç kalmak istemiyorum anı yaşayalım istiyorum yarın ne olacağı belli değil" karan bana yaklaşıp anlıma öpücük kondurdu ve geri çekildi

 

" haklısın ama benim için senin rahatın önemli güzelim" dediğinde

 

İnatla " inan bana ben çok rahat edeceğim lütfen Karan bu gece benim" yatakda uyuyan badeye baktım ve sonra da karana " bizim ile uyu" Karan nefesini dışarı verip

 

" peki güzelim sen nasıl istersen öyle olsun bakalım" zafer kazanmış bir şekilde gülümsedim ve karanın elini bırakıp yatağa oturdum

 

" bekliyorum üzerini değiş gel" Karan gülerek " peki tamam" dedikten sonra odadan dışarı çıktı. Bir süre sonra odaya Karan geri döndü, üzerine kısa kollu vücudunu saran beyaz bir tişört altına ise neredeyse belinden düşecekmiş gibi duran gri eşofman giymişti.

 

Karan odaya girdiğinde bende yorganı açtım ve badeyi rahatsız etmeden yatağın içinde kayıp başımı yastığa koydum, karanda badenin diğer tarafına dolanıp telefonunu komidinin üzerine bıraktıktan sonra oda yorganı açıp yatağa girdikten sonra yüzünü bana dönerek başını yastığa koydu.

 

Bu an gerçek olamayacak kadar güzeldi, herşeyi ile beni seven bir adam ve bir kızımız. Bunca zaman nasıl karanın bana olan aşkını anlayamamıştım daha doğrusu Karan bunu bana defalarca belli etsede ben anlayamamıştım

 

Geçmişim karşımda şimdi onun ile bir gelecek inşa ediyordu, iki kişilik çıktığımız bu yolda artık üç kişiydik. Karan, ben ve dünyalar güzeli bir kızımız. Karan elini badenin üzerinden uzatıp gözüme düşen saçımı kulağımın arkasına sıkıştırdı ve işaret parmağı ile yanağımı okşadı, Karan yanağımı okşar iken gözümü kapadım.

 

Huzurdu bu benim için, mutluluk tu bu benim için " bunun hayalini kaç gece kurdum bir bilsen sen, ben, kızımız" diye fısıldadı. Gözlerimi açıp karana bir şey diyeceğim sırada Karan " konuşma canımın içi çünkü artık ben konuşacağım. Susmak istemiyorum artık bunca zaman sustum ve artık ben konuşmak istiyorum" dediğinde ben sessiz kaldım.

 

" bu saatten sonra kendi masalımızı yazıyoruz Kadem, sen ben ve kızımız ile. Masallar gerçek değil ama biz gerçeğiz Kadem ile Karan gerçek ve bizim yazdığımız masal gerçek olucak, öyle kötü sonla biten masallardan olmayacak bizim masalımızı mutlu sonla biteninden olacak " elini yanağımdan çekip elime indirdi ve badenin üzerinden elimi tuttu" bu hayatta herkes bana sen zenginsin desede ben zengin hissetmiyordum kendimi aksine fakir bir adammış gibi hissediyordum ama artık hissetmiyorum çünkü sen benim hayatıma girdin ve ben dünyanın en zengin adamı oldum, teşekkür ederim Kadem beni dünyanın en zengin adamı yaptığın için " diye fısıldadı

 

Karanın elini daha sıkı tuttum

 

Ve" asıl ben teşekkür ederim karan beni dünyanın en mutlu kadını yaptığın için " kısa bir süre badeye bakıp sonrada karanın yeşil cennetine baktım" anne yaptığın için dediğin bu bizim masalımızı belki geçmişimiz iyi değil ama geleceğimizi mutlu yazmak bizim elimizde " Karan elini çekip avcunun yanağıma koydu

 

" seni seviyorum, buna alış olur mu çünkü ömrümün sonuna kadar bu kelimeyi benden duyacaksın " dediğinde gülümsedim ve yanağımda ki avcunun içini öptüm

 

" bende seni seviyorum Karan bunu geç fark ettim ama bende seni seviyorum ve ömrümün sonuna kadar da sevmeye devam edeceğim" Karan keyifli bir şekilde gülümsedi " inan bana bunu duymak için 12 yıl bekledim ve beklediğime değdi Kadem. Senin için 12 yıl daha beklerim yeter ki beni olduğum gibi kabul et "

 

Gülümsedim " Ben seni olduğun gibi kabul ettim zaten Karan. Sen benim için dünyanın en iyi kalpli adamısın" dediğimde neredeyse gözlerim kapanmak üzereydi.

 

Gözlerim kapanmak üzere iken karanın " peki ben dünyanın en iyi kalp adamı olarak görmüyorsam kendimi Kadem" diye fısıldayışını duydum

Loading...
0%