Yeni Üyelik
25.
Bölüm

25. BÖLÜM

@sessizkiz22

Keyifli okumalar dilerim herkese lütfen vote ve yorum yapmayı unutmayın hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum balımlar 🤍

 

🐊🐊

 

Burnuma karanın kokusu dolduğunda, derin bir nefes alıp kokusunu içime çektim. Huzurdu kokusu, aşktı kokusu ve en güzeli ise yuvaydı, bir kez daha anlamıştım insan sevdiğinin kokusu uyursa uykusunu bir o kadar güzel alıyormuş. Tıpkı şuan karanın kokusu ile sarıp sarmalandıktan sonra daha önce hiç kendimi dinç hissetmediğim gibi.

 

Başımı hafif geri atıp karanı rahatsız etmeden başımı yavaşça kaldırıp karanın yüzüne baktım, yeni çıkmış sakallarına ve uzun biçimli kirpiklerine, biçimli hafif dudaklarına kısacası aşık olduğum adama.

 

Çok seviyordum onu herşeye rağmen geçmişte ne yaşadık ise geleceğimizi etkilemişti ama geçte olsa bir şekilde bir birimizi tekrar bulmuştuk üstelik güzel bir yuva kurarak.

 

Dikkatli ve yavaş bir şekilde başımı karanın göğüsünden kaldırdım ve yanağına bir öpücük bıraktım. Karan öpücüğüm ile mızmızlanıp yan döndü ve öpücüğüm den kaçtı, karanın bu hareketine gülümseyip tekrarda uzandım ve karanın yanağına öpücük bıraktım. Karan bu sefer uykulu bir şekilde "lütfen yavrum uyumak istiyorum" diye mızmızlandı.

 

Gülümsememi bastırıp tekrar yanağını öptüğüm da Karan " lütfen Kadem uyumak istiyorum" dediğinde " öyle olsun Karan ağa bir öpücük için çok yalvarırsınız" dedim. Karan umursamazdan geldi ve uyumaya devam etti.

 

Karan ile uğraşmak istiyordum ama maalesef ki evde olan misafirlerimiz olduğu için erken kalkmak zorundaydım, karanı yatakda bıraktım ve yataktan kalkıp aşağıya odaya indim. Odaya girdikten sonra üzerimde ki elbisemi çıkarıp duşa girdim, kısa bir duş aldıktan sonra bornozuma sarıldım ve odaya geri döndüm.

 

Gardıropdan yüksek bel kot pantolon ve beyaz bol tişörtümü yatağın üzerine attım. Kıyafetlerden sonra ipek iç çamaşırlarımı çıkardım, kıyafetlerimi çıkardıktan sonra saçımda ki havludan kurtuldum ve aynanın karşına geçip saçımı kurutmaya başladım. Saçlarım biraz da olsa kuruğunda yatağın yanına gittim ve üzerimde ki bornozumu çıkarıp ilk önce iç çamaşırlarımı sonra da kıyafetlerimi giydim.

 

Saçım tam kurumadığı içi saçımı salık bırakıp saçıma şekil vermeden odadan dışarı çıktım ve doğruca mutfağa girdim. Mutfağa girdiğimde Saliha abla çoktan kahvaltılıkları hazırlamıştı.. Her zaman ki gibi sıcacık bir şekilde

 

" Günaydın" dediğimde Saliha abla ve diğerleri de aynı şekilde Günaydın dedi.

 

" ee bana bir şey kalmamış abla ya geç uyanmadım ama anlaşılan sizin için geç kalmışım" dediğimde Saliha abla gülümsedi " Karan bey oğlum söyledi dün adaklık koyunların içinde bir tane koyun almış yemek için, sabah erken getirdi kasap kızlar ile onu doğradık. Yoksa geç kalmadın yani" dedi.

 

" rahatladım" dediğim de Saliha abla güldü " neyse o zaman masaya tabakaları taşıyayım" dedikten sonra elime kahvaltılıkları aldım ve mutfaktan çıktım, dışarı çıktığımda masa hazırdı geriye sadece kahvaltılıklar konucaktı, masaya geldiğimde elimde ki tabakaları koydum. Diğer tabakaları almak için döndüğüm sırada belime dolanan kollar yüzünden olduğum yerde kala kaldım.

 

Soğuk bir ses tonum ile " uyana bilmişsiniz Karan ağa" dediğimde Karan sesli güldü ve boynuma bir öpücük kondurduktan sonra çenesini omzuma koydu " sen varsın evde nasıl uyanmayayım güzel karım" dediğinde istemsizce gülümsedim. Karan yumuşadığımı fark ettikten sonra geri çekildi.

 

Karana dönüp " Hım yani evde ben olmasam uyanmıyormuydun yani" dediğimde Karan belimden tutup kendine çekti, karanın hareketi ile telaşla etrafa baktım gelen giden var mı diye. Karandan kaçmak için çırpındığımda Karan kendine daha bastırdı.

 

Teleşla " Karan ne yapıyorsun ya gören olacak şimdi" dedim. Karan ise muzip bir şekilde güldü "ne karım değil misin sarılamam mı sana yani" dediğinde " olabilir ama bence sarılmanın yeri var değil mi Karan ağa" Karan söylediğimi umursamazdan gelip yanağıma öpücük bıraktıktan sonra " Sıra sende" dedi.

 

Karana " sen ciddimisin Karan ya biri görür ise" dediğim de karan

 

" kocamı öpüyorum dersin yada kocama sabah öpücüğünü veriyorum mesela" dedikten sonra yanağını döndü " öp hadi bekliyorum" başımı iki yana salladım "olmaz şimdi gelen olucak" dediğimde Karan "öpmez isen bırakmam Kadem hanım"

 

İnadı tutmuştu yine, karana bakıp acaba inat ettiğim de böyle mi gözüküyordum diye içimden geçirmeden edemedim. Karan sabırsızca " öpüyormusun yoksa böyle bekleyecek miyiz" dediğinde gülümsedim.

 

Arsız kocam benim....

 

Parmaklarımın üzerinde yükseldim ve karanın yanağına öpücük bıraktım. Karanı öptükten sonra

 

" oldu mu Karan ağa" dedim. Karan ise bana dönüp hızla dudaklarıma öpücük bıraktıktan sonra " şimdi oldu" dedi. Karana bir şey diyeceğim sırada " her şeyi gördüm abbi" diyen tahirin sesi ile karanın kollarından kurtuldum.

 

Tahir ile Samet yanımıza geldiklerinde " neyi görmüş ola bilirsiniz ki" diye sorduğumda Samet " valla yenge galiba leylekler bize yeğen getirecek onu gördük" diye dalga geçti. Karan derin bir nefes alıp verdi " saçma sapan konuşmayın, beni de deli etmeyin sabah sabah" tahir karanı eli ile işaret ederek " yenge hayatının hatası bak ben sana diyim abim ile evlenmek demek bir ömür çocuk bakmak demek"

 

Karan tahirin dediklerine karşılık

 

" bak sabah sabah canımı sıkmayın benim dedim değil mi, hem" sol elini kaldırıp alyansını gösterdi

 

" salak biz evliyiz zaten" Tahir abisinin alyansını görmezden geldi ve karanın yanına geçti. Karanın yanına geçtikten sonra " ya abi boş ver şimdi onu bunu sen şunu söyle" dedikten sonra sırıtarak " yengem nasıl öptü seni kuru mu ıslak mı?" diye sordu.

 

Samet ise " kirlendin mi abi şimdi sen" dediğinde tahir " kirlendin ise töre gereği evlenmek gerek oğul"

 

Karan gözlerini kapattı derin bir nefes alıp verdi ve gözlerini geri açtı, gözlerini açtıktan sonra keyiften uzak bir şekilde güldü

 

" kaçın yoksa ikinizinde canını yakacağım" dedikten sonra tahir ikizinin elini tutup " kaçalım topalak köftem yoksa bizi Namus uğruna vuracaklar" dediğinde samet " al götür beni İstanbullu" dedi ve sonra koşarak kaçtılar.

 

Karan ise peşlerinden gitmek üzere iken kolundan tuttum " Karan lütfen sabah sabah uğraşma onlar ile tahir ile Sametin huyunu bilmiyormuş gibisin ikiside her zaman ki gibi işte" Karan kolunu tutan elimi tuttu ve üzerine öpücük kondurdu " sen merak etme güzelim sadece konuşucam" güldü

 

" beklersin değil mi sevdiğim, çabuk dönücem söz sen yeter ki beni bekle" karanın yeşil çam taklidine gülmeden edemedim

 

" Karan sen bari yapma" dediğimde tahir " bak bak sanırsın aşk filmi" dedi Samet ise elinde mikrafon varmış gibi " evet sayın seyirciler şuan çiftimiz yan yana ve öpüşmek üzere" dedikten sonra elini tahire uzattı, tahir konuşmadan önce boğazını temizledi ve sonrada sesini kadın gibi inceltip

 

" parrrrrrrçaaaalaaa beni ayteeeeen" dedi uzatarak.

 

Karan ise " siktim lan sizi" dedikten sonra koşarak ikizlerin yanına gitti, İkizler ise abilerini görmeleri ile hızla en üst kata çıktılar, İkizler üst kata çıktıklarında Karanda peşlerinden gitti. Onların bu hallerine gülmeden edemedim hem karana bulaşıyorlardı hemde ondan kaçıyorlardı.

 

Bir süre sonra, kemal baba ve Neriman anne kahvaltıya geldiğinde diğer misafirlerde geldi

 

" Günaydın anne, baba" dedim. Neriman anne uzanıp eli ile çenemi tuttu "oy yesinler senin anne diyen dillerini güzel kızım benim" dediğinde kemal baba " sanırsın kız ilk defa anne baba dedi Neriman hanım" Neriman anne elini çenemden çekti ve kemal babaya baktı " olabilir ama gelinim her anne dediğin mutlu oluyorum ne var bunda" dediğinde.

 

Nergis hanım " görende bir senin gelinin var sanacak Neriman" dedi. Neriman anne yerine " Ben halimden memnunum" dedikten sonra Neriman anneye yandan kollarımı doladım " annem burda değil ama yokluğunu hiç fark ettirmedin anne" dedim. Neriman anne ise " bak sabah sabah ağlatma beni gelin hanım" dediğinde gülümsedim ve geri çekildim

 

" tamam anne yeter ki sen ağlama"

 

Bir süre sonra kemal baba " kızım Karan ile İkizler kalkmadı mı?" diye sordu,kemal babaya bir şey söyleyeceğim sırada yukarıdan tahirin " lan ölüyorum kalk lan üstümden" diye bağırdığını duyduk

 

Kemal baba " tamam kızım aldım ben cevabımı" dediğinde güldüm.

 

Hizmetçiler diğer kahvaltılıkları masaya koyduktan sonra kemal baba yerine oturdu, herkes tek tek yerine geçer iken koşarak yanımıza Bade geldi ve " Günaydın" diyerek şakıdı. Kemal baba kollarını açıp öne doğru uzattı " gel bakalım güzeller güzeli torunum" demesi üzere bade koşarak kemal babanın kucağına oturdu.

 

Herkes yerine geçtiğinde bende karanları çağırmak için yukarı çıktım, yukarı çıktığımda yasmin ile Karan konuşuyordu " yasmin ben sana demiştim herşeyi zaten" dediğinde yasmin " sen bana demiştin ki" demişti ki Karan sözünü kesti " Ben sana bir şey demedim yasmin, ben sana Kademi anlattım hep" yasmin karanın elini tutması ile Karan hızla elini yasminden kurtardı " sakın yasmin, sakın. Bak kadınsın diye sesimi çıkarmak istemiyorum dahası arkadaşımsın o yüzden kalbini kırmak istemiyorum senin" dediğinde yasmin " cidden o kadar çok mu seviyorsun onu" diye sordu.

 

Karan gülümseyerek " evet fazlasıyla hatta onun küçüklük fotoğrafı ile şimdi ki fotoğrafını cüzdanımda taşıyacak kadar" dedikten sonra " o yüzden yasmin uzak dur benden olur mu ben karımı çok seviyorum ve onu üzecek her hangi bir şey yapmak istemiyorum" dediğinde yasmin başını iki yana salladı " cidden yazık sana bir kadına muhtaçmış gibisin" dedi karanı aşşalarcasına.

 

Karan ise yasminin söylediklerine gülerek " eğer birine aşık olmak ise ben kademe ömrümün sonuna kadar muhtaçım" dedikten sonra

 

" sende aşık olmuş insanları muhtaçlık olarak görmeye devam et yasmin ve bundan sonra da ailen gelse bile sen gelme olur mu evime malum karım rahatsız oluyor" dedikten sonra yaseminin yanından geçip benden tarafa geldi.

 

Karan ile bir süre sonra göz göze geldiğimizde Karan sıcacık gülümsedi, bende aynı şekilde karana sıcacık gülümsedim . Karan yanıma gelip kolunu omzuma attı ve tutup yanına çektikten sonra anlıma öpücük kondurdu ve beraber merdivenlere yöneldik.

 

Karan " söz veriyorum sana akşam şirketten döndükten sonra herşeyi anlatacağım güzelim" dediğinde

 

" önemli değil çünkü ben seni seviyorum ve güveniyorum sen her ne yaparsan benim için yaparsın" dedim. Karan gülümseyip anlıma öpücük kondurdu,

 

Karan ile merdivenlerden aşağıya iner iken Samet ile tahir

 

" heryer de mıç mıç bunlar ikizim ya" dedi Samet, tahir ise " harbi ya midemi bulandırıyorlar" dediğinde kolumu karanın beline doladım. Samet ile tahire inat parmaklarımın üzerinde yükseldim ve karanın yanağına öpücük bıraktıktan sonra " kocam da kocam evimin direği gözümün bebeği" dediğim tahir arkadan kusuyormuş gibi ses çıkardı.

 

Karan ise " Karıcım, sultanım

 

Evimin neşesi, kalbimin sesi

 

Kocasının nefesi" oda dediğinde bu sefer Samet " harbi kusucam artık ama ya iğrenç" dedi.

 

Aşağıya indiğimizde Karan ile bir birimizden uzaklaştık, İkizler yanımızdan hızla geçip yerlerine oturduğunda bizde yerimize geçip oturduk. Biz oturduktan sonra Bade karanın yanına geldi " Karan baba senden bir şey isteye bilir miyim? " diye sordu. Karan gülümseyerek badeyi kucağına aldı " iste bitanem sen iste dünyaları sererim önüne" dediğinde Bade kıkırdadı " o kadar değil Karan babacım" elini kaldırdı ve baş parmağı ile işaret parmağını kısarak " miniminnacık bir şey" dedi.

 

Karan " söyle bakalım merak ettim şimdi benim prensesim ne istiyormuş miniminnacık" dediğinde Bade utanarak başını yere eğdi " yavru bir kedi istiyorum" diye mırıldandı. Badeye bir şey diyeceğim sırada Karan

 

" olur prensesim alalım sen iste yeter ki" dediğinde Bade kollarını havaya kaldırarak " yaşasın" diye bağırdı.

 

Ben ise karana yaklaşıp " Karan alerjin var senin" Karan Bade den bakışlarını çekti ve bana baktı "evet var ama badeyi de üzemezdim değil mi?" diye fısıldadı.

 

Karana bir kez daha hayran kalmıştım, kalbi ve merhameti o kadar güzeldi ki insanı kendine hayran bırakıyordu. Bir kez daha şanslı olduğumu anladım çünkü benim için dünyanın en iyi eşine, en iyi evlada, en iyi abiye, kardeşe ve en iyi baba olacak bir adam ile evlenmiştim. Karan için herkes hastalığı yüzünden ona korkarak baksada benim için öyle değildi. Karan benim için dünyanın en iyi adamıydı ve bu benim için bir ömür böyle kalacaktı.

 

" biz arabayı istesek olmaz der abim ama gel gör ki kızı olunca hemen evet" diyen tahirin sesi ile bakışlarımı karandan çektim, Karan " siz arabayı bir yere vurmadan getirseniz sizede olur herşey o evet" dediğinde tahir " ne zaman vurduk arabanı ya" diye sordu. Samet ağzında ki lokmasını yutup " geçen gün vurmadık mı ya biz arabayı" demesi üzere karan

 

" ne" diye bağırdı.

 

Samet abisinin şaşkın haline gülerek " şaka abi şaka cidden şaka" dediğinde Karan rahatlamış bir şekilde nefesini dışarı verdi

 

" iyi bari yoksa bende sizi vururdum" dedikten sonra badeyi yan sandalyeye bıraktı ve tabağına bir kaç kahvaltılıklar koyduktan sonra "bitsin küçüğüm" dedi. Bade karanı başı ile onayladı, Karan ise badenin saçlarına öpücük kondurduktan sonra bana baktı

 

" sizde ister misiniz Kadem hanım" dediğinde "yok Karan ağa ben kendim alırım teşekkür ederim" dedim Karan peki madem gibisinden başını salladı ve kendi tabağına bir şeyler koyduktan sonra kahvaltısını etmeye başladı.

 

Bende kendi tabağıma bir şeyler koyduktan sonra bende kahvaltımı etmeye başladım.

 

Herkes kahvaltısını yapıp bitirdikten sonra Karan ayağa kalktı " Ben müsaadenizi isteyeyim toplantım var ona yetişmem lazım" dediğinde tahir elinde ki çayını masaya geri koydu " abi sözün var akşam film izleyeceğiz" dedi. Karan başını salladı " biliyorum kardeşim erken çıkacağım zaten akşam görüşürüz" dedikten sonra bende ayağa kalktım, Karan bana bakıp gülümsedi " akşam görüşürüz" eğildi ve benim duyacağım şekilde

 

" sevgilim" dediğinde bende aynı şekilde " görüşürüz kocam" dedim.

 

Karan bana son kez gülümsedikten sonra çıkışa yöneldi ve kapıyı açıp dışarı çıktı. Karan gittikten sonra masayı toplamaya başladım, ikizler de bana yardım etmek için önlerinde ki tabakaları Aldıklar ve mutfağa gittiler, bende tabaklarımı alıp mutfağa gittim. Saliha abla ile bulaşıkları tek tek makineye dizdim, bulaşıklar bittikten sonra Saliha ablaya kolay gelsin dedim ve dinlenmek için odaya çıktım.

 

❤️🤍

 

Karan dediği gibi tam saatinde evde olmuştu ve tabi ki de elinde küçük bir yavru kedi ile . Karan sırf Bade istedi diye alerjisi Olduğu halde bi kedi almıştı. Bade yavru kediyi görür görmez karanın boynuna hemen sardıldı. Karan ise badeye

 

" sen yeter ki benden iste" demişti karana neden böyle bir şey yaptığını sorduğum da ise " badenin yüzünde ki gülümseme benim için her şeyden önemli demişti ve ben ona bir kez daha aşık olmuştum.

 

Karan eve geldikten sonra yemeklerimizi yiyip çayımızıda içtikten sonra elimize mısırlamızı aldık ve doğru film izlemek için oturma odasına gittik. Herkes yerlerini almıştı, ben karanın yanına, Samet ile tahir yan yana diğer, Beste ise sarenin yanına. Begüm de dinlenmek için odasına gitmişti.

 

Tahir abisine bakıp " abi hazır mısın izlemeye" dediğinde Karan

 

" bak eğer korku filmi ise tahir ağzına" diyip sustu. Samet ise sırıtarak " ne o abi korktun mu?" diye sordu. Karan bir süre bana baktıktan sonra samete geri döndü

 

" filmden değil de sizin yapacaklarınızdan" dediğinde tahir sanki alınmış gibi yaparak " çok ayıp abi hiç biz öyle bir şey yapar mıyız" Karan güldü " tabi canım tabi yapmazsınız hiç" dedi ve eli ile televizyonu işaret etti " açın hadi ne açacak iseniz" dediğinde karana sokuldum, Karan kolunu arkama attı ve beni kendine çekip koltuğunun altına aldıktan sonra şakağıma öpücük bıraktı.

 

Karan öptükten sonra bende çenesinin altına öpücük bırakmam ile Samet kusuyormuş gibi ses çıkardı " öğğğhh yani midem bulandı tiplere bak" dediğinde tahir " ikizim bence korku filmi abim ile yengem resmen gözümüzün önünde fingirdiyorlar ya" dedi.

 

Karan ise bana daha sıkı sarıldı

 

" karımı sever iken size soracak değilim ben" dedikten sonra

 

" karım da karım, karım nereye ben oraya" dediğinde gülmeden edemedim, benim aksime tahir

 

" yuh ama ya bu ne hanımcılık be kardeşim resmen karısı tuvalete gitme dese gitmiycek donuna edecek abim" bende ikizlere inat

 

" kocam da kocam evimin direği, canım kocam yakışıklı kocam aslan kocam kimin kocası be" dediğim de karan güldü, Samet ise " ikizim başlat hele şunu yoksa" işaret parmağı ile bizi işaret etti " şurada ki aşk kokusundan ve görüntüden bayılacağım" dediğinde tahir " hemen ikizim" dedikten sonra filmi başlattı.

 

Bir süre filmi herkes pür dikkat izler iken, bir anda " ey ruh geldin ise üç kere tıkla" diyen tahirin sesi ile karana dahada sokuldum

 

" Karan lütfen gidelim ben korktum" diye fısıldadım. Karan saçıma öpücük bıraktıktan sonra tahire " ey tahir durdur şu filmi geç oldu yoksa gece uyuyamayıp karım ile aramıza girip yatacaksınız" dediğinde samet " eyyy abi korktun da bizi mi bahane ediyorsun" dedi

 

Karan " lan oğlum dengesiz sığırlar canımı sıkmayın film başladığından beridir bir birinize sarılı vaziyette izlediniz, Sare ile Beste ise korku filmi olduğunu duyduğunda kaçar adım gitti zaten" televizyona baktı

 

" kara büyü birde filmin adı nerde saçma sapan filmi var ise seçiyorsunuz" dedikten sonra ayağa kalktı ve elini bana uzattı " hadi uyuyalım biz Kademim zaten yeteri kadar yoruldum" dedi. Tahir televizyonu kapattı " korktum demiyorda yorgunum diyor" Karan tahire bakıp " boş konuşma tahir yarın sabah toplantı var zaten" sonra da bana baktı " hadi yavrum" dediğinde ayağa kalktım ve karanın elini tuttum. İkizlere iyi geceler dilendik ve Karan ile odamıza çıktık.

 

sabahtan beridir karana sormak istediğim soru vardı ve ben onu bir türlü sormamıştım, odaya girdiğimizde Karan doğruca duşa girmişti. O gelmeden pijamalarımı giydim ve yatağa oturup karanı bekledim, bir süre sonra Karan banyodan çıktı, üzerine siyah atleti altında ise siyah eşofmanı vardı

 

Karan odaya girer girmez ilk şampuanın kokusu yayıldı. Banyodan çıktıktan sonra yanıma geldi ve saçıma öpücük kondurdu, karanın ferahlatıcı şampuan kokusu artık tamamen bana işlediğin de gözlerimi kapadım.

 

Seviyordum ben bu adamı hemde fazlasıyla bunca zaman bana olan aşkını anlayamamıştım dahası kendi duygumu bile daha sonra fark etmiştim, fark ettiğim gün karanın geçmişim olduğunu öğrendiğim zaman ki gündü, o gün karanın bakışı ve beni orda bırakıp gitmesi onu o gün kaybettiğimi düşünmüştüm ama yanılmışım bu adam benim ruhuma işlemişti hemde herşeyi ile.

 

Karan geri çekildi ve " sen uyu bende su alıp geleyim güzelim" dedikten sonra bana arkasını döndü ve kapıya gideceği sırada uzanıp elini tuttum. Karan tuttuğum eline baktı ve sonra da bana " bir şey mi oldu güzelim" dediğinde ayağa kalktım ve ona sımsıkı sarıldım. Karan da kollarını bana dolandığında " seni çok seviyorum" diye mırıldandım. Karan tekrar saçlarıma öpücük bıraktı " bende seni çok seviyorum yavrum" geri çekildim ve yeşilin cennetine baktım "Karan" dediğimde Karan " söyle dünyalar güzeli sevgilim söyle ömrümün yarısı söyle kalbim, nefesim, yuvam huzurum, yaşam sebebim" gülümsedim.

 

Nefesimi dışarı verdim " Ben sabah yasmin ile konuştuklarını duydum da, sen yasmine cüzdanımda kademin fotoğrafını taşıyorum dedin gerçekten taşıyor musun?" diye sorduğumda Karan gülümsedi ve elini yanağıma koydu , gözlerimin içine bakarak" evet " dedi

 

" ama ben senin yanındayım ki, her gün yüz yüzeyiz ki " dediğimde Karan baş parmağı ile dudağımın kenarını okşadı " biliyorum sevgilim biliyorum ama yinede yetmiyor bana " dedikten sonra gülümsedi " bir saniye şu cennet yüzünü görmesem özlüyorum, yüzüne bir saat baksam bile yetmiyor bana. Seni gün içi arama sebebim ise güzel sesini bir kez duymasam kendimi huzurlu hissetmiyorum " dedikten sonra eğildi ve tam dudağımın kenarına öpücük bıraktıktan sonra

 

" geçmiyor Günüm sensiz, geçmiyor saatler sensiz "

 

Karana tekrar sımsıkı sarıldım, herşeyim ile bu adamın olmak istiyordum gerçekten karısı olmak istiyordum ama bunu bir türlü karana söyleyemiyordum. Karandan uzaklaştım, Karan ise başı ile yatağı işaret etti " hadi sen uyu bende su alıp geleyim " dedikten sonra odadan dışarı çıktı.

 

Karanın odadan dışarı çıkması ile dışarıdan " ananı avradını sikiyim" küfürü ve ardından düşme sesi. Karana Bir şey olması ile hızla dışarı çıktım. Dışarı çıktığım da Karan yerde yatıyordu, hızla karanın yanına diz çöktüm " Karan" dedim.

 

Karan uyanmayınca etrafıma baktım ve sırıtan ikizleri gördüm

 

" siz kafayı mı yediniz ya" diye ikizlere çıkıştım, tahir gülerek "niye ki yenge ne oldu" diye sordu.

 

" sence tahir" elim ile üzerinde ki kıyafetleri işaret ettim " böyle saçma sapan bir kıyafet ile karanın bayılmasına Sebep oldunuz" dediğimde Samet " valla yenge abim de artistlik yapmayacaktı"

 

Uzunca oflayıp bakışlarımı karana çevirdim, elim ile iki yanağına vursamda ayılmadı. İkizler abilerinin uyanması üzere yüzlerinde ki gülümseme silindi ve tahir telaşla " şakayı biraz abarttık galiba" dediğinde " biraz mı" diye sordum. Tahir karanın başına gelip diz çöktü ve oda benim gibi iki yanağına vurduktan sonra " harbi uyanmıyor ikizim" dediğinde Samette diz çöktüğünde Karan hızla yattığı yerden çığlık atarak kalkması ile üçümüzde geri çekildik.

 

Korkudan elim kalbimin üzerine gider iken tahir "korkudan altıma sıçtım galiba" dedi Samet ise " Ben sıçtım zaten ikizim" demesi üzere karan gülerek " Ben size dedim uğraşmayın benim ile diye" dediğinde öfkeyle karanın koluna vurdum, Karan koluna vurmam ile dönüp bana baktı ve " hass karıcım ben seni" demişti ki hızla ayağa kalktım. Karandan peşimden ayağa kalktığın da " hadi ikizleri korkutucaktın beni niye korkuttun" dedim alınmış bir ses tonu ile.

 

Karan o ara ne yaptığının farkığında " valla özür dilerim yavrum ben seni hiç tahmin etmedim" dediğinde tahir ayağa kalktı ve ellerini beline koyup yalandan kızıyormuş gibi işaret parmağını salladı " kaç yaşına geldin hayla çocuk gibisin büyü artık büyü Karan" Samette tahir gibi ayağa kalktı ve arkasında durdu " evet, hiç utanmıyormusun bizi korkutmaya ya hamile olsaydım" dediğinde hep bir ağızdan " ne" diye sorduk.

 

Samet o ara ne dediğinin farkına varınca utançla ensesini kaşıdı

 

" galiba fazla abarttım" dedi. Karan oturduğu yerden ayağa kalktı ve üzerini silkeledi, bende karanın yüzüne bakmadan doğruca odaya girdim, odaya girer iken tahir ile Sametin " abi bu gece sizin" demişlerdi ki Karan " bu saatten sonra nah size bizim ile uyumak şimdi doğruca odanıza" dedi ve odaya girip kapıyı kapattı

 

Karanın beklemeden yatağa girdim ve karandan tarafa sırtımı dönüp çarşafı üzerime çektim, Karan kendi tarafına dolanıp yatağa girdi ve arkamdan sarıldı " özür dilerim bebeğim senin korka bileceğini hesaba katamadım, Bilsem yapmazdım öyle bir şey" dediğinde karana küs kalamayıp ondan yana döndüm.

 

Karan yüzümü ona dönmem ile masum masum baktı ve bu ona kızgın kalmamı engelledi, nefesimi dışarı verip " peki tamam ama yapma bir daha çünkü çok korktum" dediğimde Karan " söz bundan sonra seni üzücek ve korkutacak bir şey yapmayacağım" gülümsedim ve " iyi o zaman uyuyalım hadi" dedim

 

Karan kendi yastığına yatmak yerine benim yastığıma yattı, ikimizde dip dibeydik ve nefeslerimiz bir birine karışıyordu.

 

O sıra aklıma gelen soru ile karana

 

" Karan bir özelliğimi değiştirmek istesen bu hangisi olurdu" diye sordum. Karan benden bu soruyu beklemiyor olucak ki ilk başta şaşırdı ve sonrada yüzüme düşen saçımı kulağımın arkasına sıkıştırdı

 

" değiştirmek istediğim bir özelliğin yok güzelim sen benim için her halin ile kusursuzsun" dediğinde

 

" yalan söyleme illa ki vardır" gülümsedi ve sonra da " zaten ben değiştirmek istediğim şeyi değiştirdim güzelim" dediğinde

 

" neyimi değiştirdin ki sen" diye sordum.

 

Karan yanağıma avcunu koydu ve dudaklarımızın arasında kısa mesafe kalana kadar yaklaştı. Şimdi nefeslerimiz daha yakındı, Karan titrek bir nefes alıp " soy adını sevgilim, bu hayatta değiştirmek istediğim tek şey soy ismindi ve ben soy ismini değiştirdim" dedikten sonra dudaklarıma masum bir öpücük bıraktı.

 

Karandan beklemediğim bir cevaptı, istemsizce bakışlarımı karandan kaçırdığım da Karan kahkaha attı " cidden birde utandın mı sen şimdi" dediğinde " ya üfff beklemiyordum ki senden böyle bir cevap" dedim. Karan " bak bana" dediğinde bakışlarımı tekrar karana çevirdim " utanma çünkü bu kalbimden geliyor sana ait olan yerden yani, ben senin hak ettiğin cümleleri söylüyorum güzelim" gülümsedim ve avcumu karanın yanağına koydum, Karan ise gözlerini kapadı.

 

" seni çok seviyorum Karan" diye fısıldadım, karanda gözlerini açtı ve avucuma öpücük kondurdu " bende seni çok seviyorum güzel karım" dediğinde bu sefer ben karanın dudaklarına öpücük kondurdum, Karan gülümsedi ve sırt üstü dönüp kolunu kaldırdı.

 

Karanı bekletmeden hemen kolunun altına girdim ve başımı göğüsüne koydum, kalp atışları yine bana huzur vermişti, Karan saçlarıma öpücük bırakıp " iyi geceler var olma sebebim" dediğinde " iyi geceler huzur bulduğum evim" dedim.

 

Bir süre sonra uyku yavaş yavaş bedenimi ele geçirmeye başladığın da daha fazla direnmedim ve kendimi huzur bulduğum kolların arasında kendimi uykuya teslim ettim.

Loading...
0%