Yeni Üyelik
26.
Bölüm

26. BÖLÜM

@sessizkiz22

Yanağıma konulan masum bir öpücük ile gözlerimi yavaşça araladım, Karan sıcacık gülümseyip " Günaydın dünyalar güzeli güzel karım " gülümsedim ve uyku mahrumluğu ile "Günaydın dünyanın en yakışıklı kocası " Karanın gülümsemesi derin bir hal aldı ve anlıma masum bir öpücük kondurup geri çekildiğinde

 

" seni sonsuz seviyorum " dedim, Karan gülümsedi ve elini yanağıma koyup " senin dediğin gibi biz birbirimize aşık değiliz biz birbirimize sonsuzuz Kadem, sonsuz aşk, sonsuz mutluluk ve sonsuz bir sevdayız" dediğinde yanağımda ki elini tuttum ve avuç içine bir öpücük bıraktım, Karan anlıma öpücük kondurduğunda gözlerimi kapadım. Huzur verene kokusunu içime çektim

 

" korkuların var farkındayım Kadem, geçmişi konuşmadığımız için ama şunu bil ki sen benim karşıma tekrar çıktığın da sana yenildim yine" geri çekildi ve gözlerimin içine baktı " kaç yıl geçer ise geçsin sen bana her baktığın da ben sana yenilicem, bir öpücüğün ile darmaduman olacağım" dediğinde karana sokuldum

 

" korkum geçmişim değil Karan korkum ; bir gün benden gitmen. Evet geç kaldık bir birimize ama bu geç kalış bana yanında korku getirdi " gülümsedim ve karana " o yüzden Karan ağa ben senden nefret ediyorum" dediğim de karan şaşırdı " nefret mi?" diye sordu inanmayarak.

 

Başımı aşağı yukarı salayıp " evet nefret ediyorum çünkü eğer seni ne kadar çok sevdiğimi söyler isem Allah seni benden alır" Karan beni anladığın da güldü " şimdi anladım sen Allahın kimi benden daha çok sever iseniz onu sizden alırım, onsuz yaşayamam deme seni onsuz da yaşatırım sözüne karşılık böyle dedin" karanı başım ile onayladım.

 

Karan gülerek " peki o zaman Kadem hanım asıl ben senden nefret ediyorum öyle böyle değil" güldüm " asıl ben senden nefret ediyorum Karan ağa, bu nefretim sana sonsuza kadar sürücek" Karan gür bir kahkaha attı " demek öyle Kadem hanım peki madem o zaman nefret ettiğiniz kocanız işe gitmesi için yataktan kalması gerek ve traş olması " dedikten sonra eli ile uzayan 'saçlarını karıştırdı " saçlarımıda kısaltsam iyi olacak " elimi kaldırdım ve karanın anlına düşen bir tutam saçını arkaya doğru attım.

 

" çok kısaltma saçını çünkü arada saçın ile oynamak istiyorum " dediğimde Karan elimi tuttu ve avuç içime öptükten sonra

" tamam yavrum sen merak etme senin için kısa kesmeyeceğim " gülümsedim

 

" tamam " dedikten sonra " ee kalk hadi o zaman Karan ağa neredeyse öğlen oldu sen hayla anca karın ile ilgilen, nasıl iş adamısın sen " diye şakadan bir azar attığım. Karan ise " oo tamam" dedi ve yattığı yerden doğruldu ve üzerinde ki. Çarşafı kenara attıktan sonra ayağa kalktı

" karımdan azar yememek için kalktım hemen " bende yattığım yerden doğruldum ve sırtımı yatağın başlığına dayadım " bence de sen evli adamsın karın kızın var " karan gülerek banyoya girdiğinde bende yataktan kalktım. Önce yatağı düzenleyip toparladıktan sonra gardıropa gittim ve içerisinden kot pantolon ile beyaz bir tişörtümü aldım. Karan banyoya girdiği için holde ki misafir banyosuna kalmıştım.

 

Oda dan dışarı çıktığım da kimse yoktu, koşarak holde ki banyonun kapısına gittim ve kapıyı açıp kendimi içeri attım, elimde ki kıyafetlerimi temiz bir yere bıraktıktan sonra lavaboya gidip suyu açtım ve yüzümü yıkadım. Yüzümü yıkadıktan sonra havlu ile yüzümü kuruladım ve üzerimde ki pijamalarımdan kurtulup getirdiğim' kıyafetleri giydim.

 

Kıyafetlerimi giydikten sonra banyodan çıktığım sırada biri ile çarpıştım, çarptığım kişi "çüüşşşş yüklü katır geçiyor " diyen tahirin sesi ile bir adım geri attım, tahir ise ben olduğumu anladığında " özür dilerim yenge sana demedim o cümleyi " dediğinde güldüm " Sana da günaydın tahir ağa" karan ile ikizlere ağa demek Hoşuma gidiyordu çünkü yüx ifadeleri sanki ekşi bir şey yemiş gibi buruşuyordu. Tıpkı tahirin yüz ifadesi gibi.

 

" yenge abime ağa de ama bize demek içim bir hoş oluyor " dedi ve elini kaldırıp, parmaklarını arkaya doğru hafif büktükten sonra " bizden ağa olmaz hem olsa bile bir kaç haftaya kalmaz paralar puf olur " güldü " kısacası biz tahir ile Sametsiz sen direk yakışıklı kayınbiladerlim diye sev " dediğinde peki benim yakışıklı kayınbiladerim "

 

Tahir gülerek başını salladı" şimdi oldu yengecim " dedikten sonra "Abim uyandı mı onda ufak miniminnacık bir isteğim olacak " gülümsedim ve çenem ile odayı işaret ettim " en son duştaydı çıkmış olmalı " dediğimde " gel hadi bende " elimde ki kıyafetleri işaret ettim " kıyafetlerimi koyacağım " tahir beni başı ile onayladıktan sonra odaya yöneldik.

 

Odaya girer girmez kenarda duran zigon sehbaya ayağımı çarpmam ilr acı ile inledim, tahir arkamdan" yenge iyi misin " diye sorduğunda başımı salladım. Bir süre sonra hızla banyonun kapısı açıldı ve telaşla Karan yanıma geldi" Kadem yavrum ne oldu " dedi telaşla. Acımı bastırıp" yok bir şey " Karan şüphe ile beni baştan aşağı inceldikten sonra" yalan söyleme kadem duydum bir şey oldu ne oldu " diye sordu.

 

Söylemesem peşimi bırakmayacağını biliyordum

 

Karanın bakışları bir süre sonra tahire kaydı" ne oldu tahir abisi sen söyle" göz ucu ile bana baktı " yengen söylemez de " tahirin derin bir nefes alıp verdiğini işittim. Şayet ben bakışlarımı karandan alamıyordum, hafif nemli saçları anlına düşüyordu, üzerinde sıfır kol vücuduna yapışan bir atlet vardı ve sportif vücut hattını belli ediyordu. Altına eşofman olarakta gri bir eşofman giymişti.Tahir

" yengem köşede ki masaya ayağını çarptı abi" dediğinde Karan bana baktı " bakayım ayağına " başımı iki yana salladım

 

" önemli bir şey yok sadece ayağımı çarptım iyiyim " Karan nefesini dışarı verdi ve eli ile masayı işaret etti " peki, bu masa mı? " diye sorduğun da sessiz kalıp başımı salladım. Karan başını salladıktan sonra küçük zigon masayı kavradığı gibi odadan dışarı çıktı, tahir ile biz ise arkasından öylece baka kaldık, bir süre sonra karanın " çekilin ordan "diyen sesi ile dışarı çıktık. Dışarı çıktığımız da Karan avluya bakan tarafta ki yerden aşağıda ki kişilere bir şeyler diyordu.

 

Biz Karan ne yapacak diye şaşkın gözler ile bakar iken, Karan hızla elinde ki zigon sehbayı aşağı attı, karanın zigonu aşağı atması ile aşağıdan kızların çığlıkları yankılandı ve ardından " abi neden yaptın bunu " diyen sarenin sesi. Karan ise " o sehba canımı yaktı ondan " dedikten sonra tahir yanımda " Abim iyice kafayı yedi " diye mırıldandı.

 

Ben ise karanın bu hareketine öylece baka kaldım , alt tarafı ayağımı çarpmıştım, Karan ise zigonu aşağı atmıştı. Karan bize döndüğün de kaşları çatıktı, yanıma geldiğinde resmen burnundan soluyor gibiydi " o sehba insan olsaydı bil ki aynı şekilde aşağı atardım Kadem " dedikten sonra odaya bir hışımla girdi.

 

Tahir ise abisinin ardından " cidden abim ruh hastası olmuş iyice ama neyse ki bize pek işlemiyor " dedikten sonra umursamaz bir şekilde " aşağı da görüşürüz yenge " dedikten sonra yanımdan ayrıldı.. Tahir gittikten sonra dudaklarımdan ufak bir kıkırtı çıktı, Karan beni bu kadar mı çok seviyordu. Başımı iki yana salladım, Karan iflah olacak bir adam değildi tek bir sözüm ile sanki dünyaları ayaklarımın altına serecek gibiydi. Dahası az önce sırf ayağımı çarptım diye zigon sehpayı aşağı atmıştı sonra da sanki zigon sehpa gerçekten insanmışçasına sinirlenmiş ve içeri gitmişti.

 

Bende daha fazla beklemeyip aşağı indiğimde herkes yerli yerindeydi, herkes ile Günaydın dedikten sonra yerime oturdum " cidden abim ayağını çarptı diye mi attı o sehpayı " diyen Sarenin sesi ile bakışlarımı ona çevirdim. Sare hemen hemen Karan ile benziyordu. Gözleri Karan gibi yeşildi, küçük bir burna sahipti, saçları ise siyahtı ya boyaydı yada doğal, Sare biçimli dudakları ile güzel bir kızdı.

 

" yok be abim çarpmadı yengem çarptı abimde sehbayı attı " diyen tahirin in sesi ile bu sefer bakışımı ona çevirdim, herkes bana baktığın da, Begüm " bizim oğlan baya kafayı yemiş cidden, evlilik karana baya yaramış " dediğinde herkes başlarını eğip bıyık altından güldü. Tahir ise" abimin iki gram aklı vardı oda gitti, iyi bilirdik rahmetliyi " diye dalga geçti.

 

Sare ise dirseklerini masaya koydu ve ellerini kenetleyip çenesine koyduktan sonra" bence çok romantik abim ilk defa böyle mutlu ve huzurlu gözüküyor " diye iç geçirdi. Samet ise sanki kusuyormuş gibi ses çıkardı" cidden midemi bulandırdı abim sabah sabah adam resmen aptal aşık " dediğinde tahir kahkaha attı" Abim zaten normal olmayı bırakalı çok oldu ikizim abim hanımcı bundan sonra " dediğinde yukarıdan karanın " tahir " diye bağırdığını duyduk.

 

Herkes tahire bakıp" yine ne yaptın tahir " diye sordu, tahir ağzında ki lokmayı yuttu " valla bir şey yapmadım ben ya hem açım ben, bilmiyormusun aç ayı oynamaz " diye kendini savundu. Karan bir süre aşağıya indiğin de yüzünde ki ifade korkutucu türden di ama onun yanında Karan şuan komik duruyordu çünkü tam saçının tepe noktası önden arkaya doğru 3 numara kesilmişti ve yanları uzun kalmıştı.

 

Herkes karanın bu görüntüsüne gülmemek için bakışlarını karandan Kaçırır iken İkizler kahkaha atarak güldü, Karan ise burnundan öfke ile nefesini dışarı verdi . İkizler gülüşlerinin arasında " abi ne bu hal Ay karnıma ağrı girdi gülmekten " karan öfke ile geldiğinde ikiside ayağa kalktı ve masanın diğer tarafına dolandı.

 

Karan elinde ki traş makinesi ile "ulan bu sizin bir tarafınıza sokucam ben bekleyin siz " dedikten sonra onlardan tarafa dolandığın da bu sefer de karanın az önce durduğu yere geldiler.

Samet masadan peynir alıp ağzına attı ve "abi lütfen git düzgün kes saçını şuan o kadar komiksin ki seni ciddiye alamıyoruz" tahir başı ile ikizini onayladı " He yav papağan gibi aynı " demesi üzere karan sert adımlar ile yine İkizlerden tarafa dolandığın da yine İkizler az önce ki oldukları yere dolandılar.

 

Karan öfke ile " ulan iki saniye adam olun desem dakika tutarsınız siz artık size adam olun falan demeyeceğim size tek diyeceğim siktirin gidin " tahir ile Samet sanki gerçekten alınmış gibi yaparak " çok ayıp senin gibi bir beyfendiye hiç yakışıyor mu kırıldım valla abi " dedi Samet. Tahir ise sırıtarak" aklıma bir şey geldi" dedi ve boğazını temizledikten sonra

 

Çi çi çi çiçeğim çiçeğimde çiçeğim

 

Başka çiçek tanımam ben seni

 

Kız seni hep seni gül seni

 

Gel gel gel gel oy oy oy oy

 

Diye şarkı söylediğin de karan keyiften uzak güldü ve " bu sefer net siktim sizi" demesi üzere İkizler anında topukladı, Karan ise peşlerinden. Biz isek arkalarından öylece baka kaldık, Beste " cidden bu sefer İkizler fazla ileri gitti abim kemiklerini kırsa yeridir onların " dediğinde dudağından bir kıkırtı çıktı " Abim ne komik olmuş öyle be" demesi üzere herkes güldü, bende dahil.

 

Ne yapayım ama baya komikti :)

 

Bir süre sonra ikizlerin koşarak Konaktan çıktıklarını gördük sonrası ise karan arkalarından " ulan akşamı var bunun bekleyin elbet siz " diye bağırdı ve geri gitti. Begüm " Karan bunu dedi ise İkizler akşam eve gelmez diycem de sırf olay çıkarmak için gelirler onlar " dediğinde diğer kızlar başları ile onayladı. Ben ise karanın saçına üzülmeden edemedim, eskisi gibi saçı ile oynayamayacaktım, sandalyeden kalktım ve yukarı karanın yanına çıktım. Odaya girdiğim de karan elinde ki havlu ile kısalan saçlarını kurutuyordu.

 

Karan beni gördüğünde saçını kurutmayı bıraktı " bir şey mi oldu yavrum " diye sordu, karanın yanına gidip önünde durdum, şampuanını kokusu burnuma dolmuştu. Karan " biliyorum güzelim, farkındayım senin isteğin gibi kesicektim ama " sakin kalmak için derin bir nefes alıp verdi " İkizler yüzünden oldu " sorun kısalan saçları değildi, sorun karanın bu hali daha yakışıklı olmuştu ve Karan bugün şirkete gidicekti.

 

Kıskançlığımı bastırdım"sorun değil sonra uzar hem " karana biraz daha sokuldum ve cilveli bir ses tonu ile " böyle daha yakışıklı olmuşsun" dedim , Karan gülümseyip anlıma öpücük bıraktıktan sonra " Ben senin yanında kendim gibi hissediyorum, o iş kolik Karan, yada herkesin soğuk yada hastalıklı bir adammış gibi hissetmiyorum "

 

Elimi karanın kalbinin üzerine koydum, kalbi o kadar güzel atıyordu ki. Bir gün bu kalp durur ise bunu duyamamak beni mahvederdi. Gülümsedim ve karanın gözlerinin içine bakarak" herkesin hastalık dediği adam bana umut oldu bir dokunuşu ile hayatım da çiçekler açtı, umut çiçekleri " Karan gülümsedi ve elini kaldırıp avuçlarını yanağıma koydu

 

" asıl sen bana o umut çiçeklerini açtırdın Kadem, asıl benim kalbimin üzerinde umut çiçekleri açtı ve ben biliyorum ki o umut çiçeklerin solmasına izin vermezsin " başımı salladım" asla son nefesime kadar o çiçekler yaşasın diye uğraşacağım Karan senin için bizim için " dedim Karan gülümseyip anlıma son bir öpücük kondurduktan sonra geri çekildi" kusura bakma güzelim benim çıkmam lazım toplantım var üzerimi giyinip çıkacağım " dediğinde" ama kahvaltı yapmadın " Karan umursamazdan gelip" sonra yaparım " dedikten sonra gardıropdan bir takım elbise çıkardı ve banyoya Gitti.

 

Karan banyoya girdikten sonra bende odadan dışarı çıktım ve aşağı indim, kızlar hayla kahvaltı yapıyordu kalktığım yerime geri oturduğum da Begüm" Kadem iyimisin yüzün çok solgun gözüküyor " dediğinde gülümsedim" yok iyiyim ya sadece halsizim " dedim

 

Sare" ister isen Saliha abla ya söyleyeyim bir ıhlamur yapsın " sarenin söylediklerine gülümsedim" teşekkür ederim " dediğim de ayağa kalktı ve mutfağa gitti. Bir süre sonra Karan da aşağı indi, Beste abisine" Vay be şu yakışıklılığa bak be " dediğinde masa daki peçeteyi alıp parçalamaya başladım.

Sağol bestecim zaten kıskançlıktan yerin dibine girdim sen bide bunu dedin daha da girdim..

 

Karan yanımıza geldi ve bestenin saçlarına bir öpücük bıraktıktan sonra " sağol güzelim benim " dedikten sonra masadan bir salaklık alıp ağzına attıktan sonra " Ben çıkıyorum " dedikten sonra " Kadem yavrum iyimisin sen solgun gözüküyorsun " elimde ki peçeteyi buruşturup gülümsedim " iyiyim hayatım sanırım üşüttüm " dediğim de hemen yanıma geldi ve elini anlıma koydu " biraz ateşinde var gözüküyor senin " elini çekti ve" acaba gitmesem mi işe " diye mırıldandığında ayağa kalktım" yok hayatım cidden iyiyim hem Sare Saliha ablaya ıhlamur demeye gitti onu içer yatarım akşama bir şeyim kalmaz " karanı rahatlatmak için gülümsedim, Karan ise kararsız bir şekilde

 

" emin değilim güzelim cidden çok solgun gözüküyorsun "dediğinde Begüm" merak etme biz bakarız gelinimize sen git işe, çok çalıştın bunun için " Karan begüme bakıp sıkıntı ile ensesini kaşıdı ve nefesini sıkıntı ile verdikten sonra" peki tamam ama hemen döneceğim " kollarını kaldırdı ve ellerini her iki yanıma koyup" dinlen ben gelir iken eczanaye uğrar bir ateş düşürücü alırım tamam mı güzelim " dediğinde gülümsedim ve başımı salladım" tamam hayatım " dedikten sonra Karan son kez anlımı öptü ve Konaktan dışarı çıktı.

 

Karan gittikten sonra bende Begümgile afiyet olsun dedikten sonra dinlenmek için odaya gittim.

 

KARAN ALP AKAY.

 

Hırsla kapıyı açtım ve " tahir ve samet " diye bağırdım, herkes benim bağırmam ile konağın kapısına baktı, iki kişi hariç. Benim baş belası ikiz kardeşlerim, yedikleri haltları bildiği için çıkmamışlardı. Bir süre sonra kademin arkasından " efendim abicim " diyen tahirin sesi ile bakışımı kademe çevirdim. Yüzü hayla solgundu ve nereyse ayakta zor duruyordu. " çıkın yengenizin ardından " dediğim de Samet tahirin omuzundan kafasını çıkardı

 

" çıkmasak abi " dedi çekinerek, gözlerimi kapattım ve derin bir nefes alıp verdikten sonra " çıkın " diye sesimi yükselttim. İkisi de kademin arkasından çıktığın da başlarını yere eğdiler " şimdi bana söyleyin hanginiz projelerimi değiştirdi de yerine badenin çizimleri koydu " diye sorduğumda Bade " baba ben bir şey yapmadım kızma bana " dedi ağlamaklı bir ses tonu ile.

 

Sinirli bakışlarımı badeye yumuşattım " biliyorum canımın içi ben amcanlara dedim " dedim, tahir hızla" ya abi kızına gelince iyi bize gelince kötü, ben eminim Bade yaptı baksana " badeye baktı" yavru köpek bakışları atıyor kesin o yaptı " dediğinde samet onaylar bir şekilde başını salladı" katılıyorum ikizim, Bade yaptı "

 

Bade ağlamaklı bir şekilde"ya baba amcalar bana iftira atıyor " dediğinde ikizlere kınayıcı bir bakış attım " biliyorum canımın içi amcanlar suçlu ise birine suç atarlar aynı şuan olduğu gibi " dediğim de

 

Tahir " lan biz amcamıyız ben bizi hala olduk diye biliyordum " dediğinde samet "evet hatta ben gidip sosyal medyada hala olduk diye paylaşmıştım " tahir ise başını iki yana salladı " senin ki yine iyi ikizim, ben Bülent ersoya yazdım kaç paraya değiştiniz diye kadın bana dönüş yapmadı yapsaydı gidip randevu alacaktım " dediğinde " yeter cıvıtmayın " dedim tahir sırıtarak cebinden mendil çıkardı ve gülerek " halay online " dedikten sonra halay çekmeye başladı

 

Ne zaman suçlu olsar kafa dağıtmak için bunu yaparlar akılları sıra öfkemin geçmesini bekliyorlardı ama yanılıyorlardı, bu öfkem asla geçmez bunun hesabını onlara soracağım.

 

Hola hola holaaaa

 

Dıgı Dıgı Dıgı Dıgı

 

Yallah

 

Diye elinde ki mendil ile halay çekmeye başladığın da Samette ona eşlik etti, Bade de oyun sanıp Sametin elini tuttuğun da Gözlerimi kapadım ve sabır çektim, badeyi de giderek kendilerine benzetmişlerdi, gerçi yanlarına kim gelir ise gelsin kendilerine benzetirdi benim canım baş belası ikiz kardeşlerim

 

Bir süre üçü de halay çekmeye devam ettiği sırada sarenin " yenge " demesi üzere bakışlarımı kademe çevirdiğim de Kadem yerde yatıyordu, Kademi görür görmez hızla yanına gittim ve yere diz çöküp her iki yanağına elim ile hafif vurdum " Kadem güzelim aç gözünü bebeğim Kademi, yavrum " ne kadar desem de gözlerini açmadı, hızla kolumu boynun altına attım ve diğer kolumu da. Beline dolayıp kucağıma aldıktan sonra ayağa kalktım.

 

Halayı bırakan İkizler şaşkın gözler ile bize bakar iken Bade ağlıyordu, tahire" tahir kapıyı aç " demem üzere tahir hızla kapıya Gitti ve açtı, dışarı çıktığımız da arabanın arka kapısını da açtıktan sonra Kademi yavaşça koltuğa yerleştirdikten sonra kapıyı kapatım. Kapıyı kapattıktan sonra hızla kendi tarafıma dolandıktan sonra kapımı açtım ve arabaya bindim, emniyet kemerimi takıp kontağı çevirdim ve motoru çalıştırdıktan sonra son sürat en yakın hastanenin yolunu tuttum.

 

YAZAR ANLATIMI :)

 

Karan son sürat hastaneye geldiğinde hızla arabadan indim ve içeriye " lütfen yardım edin " dediğinde içeri den iki hasta bakıcı sedye ile doktor çıktığın da Karan arka kapıyı açtı, Kademi yine özenle kırıla bilecek bir eşyaymış gibi kucağına aldıktan sonra sedyenin üzerine bıraktı. Doğruca Kademi acil yerine aldıktan sonra

 

Az önce hasta bakıcıları ile çıkan doktor karana " dışarıda bekleyin lütfen " dediğinde Karan " lütfen, izin verin yanında olayım karımın " doktor başını iki yana salladı " maalesef lütfen dışarı da bekleyin " dediğinde Karan başını onaylar bir şekilde salladı. Doktor da içeri girdiğin de karan kendini yanda ki sandalyelere attı, dirseklerini dizlerine koyup başını ellerinin arasına aldı. Bir süre saçlarını karıştırdıktan sonra eli ile kafasına ardı arkasına vurdu " nasıl izin verdim ben buna, nasıl gitti şirkete, aptal Karan, salak Karan " dedi arka arkasına.

 

Zaman su gidip akıp gitse de doktor bir türlü çıkmamıştı ve Karan buna daha da sinir oluyordu. Karan daralmış gibi gömleğinin bir kaç düğmesini açtıktan sonra ayağa kalktı ve bir sağa bir sola volta atmaya başladı, zaman geçtikçe Karan daha da sinir olup daralıyordu, bir süre sonra acil kapsı açıldığında az önce ki doktor dışarı çıktı. Karan hızla dokturun yanına gidip " karım iyi mi? " diye sordu.

 

Doktor karanı rahatlatmak için gülümsedi " merak etmeyin gayet iyi sadece ufak bir soğuk algınlığı, vücudu bitkin düşmüş onun dışında gayet iyi merak etmeyin " Karan rahatlamış bir şekilde nefesini dışarı verdi " teşekkür ederim " dediğinde doktor gülümsedi " rica ederim görevimiz " Karan gülümsedi, içi artık rahattı Kadem iyiydi.

 

Karan doktora baktığın da buraya daha yeni geldiği belli oluyordu, esmer bir doktordu, yaprak sarısı gözleri vardı. Karan " peki karımı göre bilir miyim " diye sordu, doktor karanın önünden çekildi

 

"tabi " dediğinde Karan tekrar teşekkür etti ve hızla kapıdan içeri girdi. İçeri girdiğinde doktorun adını sormayı unuttuğu aklına geldi, doktor çok tuhaf bir şekilde ona tanıdık gelmişti ve bu doktorun adını öğrenmeliydi.

 

Karan tekrar geldiği kapıdan dışarı çıktığın da, az önce kademe bakan doktorun kucağında küçük 4 yaşlarında bir kız çocuğu vardı, onları rahatsız etmemek için arkasını döndüğünde.

 

" Karan bey bir şey mi oldu " diyen dokturun sesi ile tekrar bakışlarını oraya çevirdi " yok bir şey olmadı ben sadece adınızı öğrenmek istemiştim, eşim tekrar rahatsızlanır ise sizi bulmak için " doktor gülümsedi ve kucağında ki kızı bıraktı.

 

" korel erezli "

 

dediğinde küçük kız ise heyecanla

" bende mine erezli " yanında ki doktoro baktı ve kıkırdadı

" babamın kızıyım " dediğinde doktor işaret parmağını dudaklarına götürdü ve kızına sus işareti yaptı

 

" annen duymasın minik turuncu cücem yoksa çok kıskanır " dediğinde küçük kız eli ile ağzını kapatıp tekrar kıkırdadı. Doktor tekrar karana baktığın da , Karan elini uzattı " memnun oldum bende Karan alp Akay " doktor tereddüt etmeden karanın elini tutup sıktıktan sonra bıraktı " tanıştığımıza memnun oldum Karan bey " dedikten sonra " gitmem lazım hastalarım bekler tekrar geçmiş olsun " dedikten sonra küçük kızı tekrar kucağına aldıktan sonra karanın yanından uzaklaştı.

 

Karan giden küçük kıza ve babasına baktı, hiç şüphesiz en iyi babaydı, hem doktor hemde kızının gözlerinde kahraman bir baba. Karan küçük kız ile babası gözden kaybolana kadar izledikten sonra, arkasını döndü ve onu bekleyen hayatının aşkının yanına gitti.

 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 

Geldik mi sona nasıl buldunuz bakalım bölümü inşallah beğenmişsinizdir :) ha bu arada adı geçen doktor ASLI ARSLANIN : EMARE adlı kitabında ki bir erkek karakter, korel erezli bana herşeyi ile dokuna bşlen bir karakter, cümlesiyle, yaşamıyla, acısıyla, mutluluğu ile ve en önemlisi de çok zor geçen çocukluğu ile. Kısacası korel benim için çok önemli bir karakter.

Her neyse sonra tekrar görüşmek dileğiyle ile kendinize cici bakın balımlar hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum muah 🤭😘

 

Loading...
0%