Yeni Üyelik
28.
Bölüm

28. BÖLÜM

@sessizkiz22

eveeeett ufak ufak finale yaklaşmaya başladık, sonsuz sevda ile dolu dolu zamanlar yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum :) hepinizden o kadar güzel mesajlar aldım ki sonsuz sevda ile alakalı 🥺 bu beni yazmaya daha da güzel itti, her bölümü hevesle yazdım, bazen içime sinmedi ama sizi yinede güldüre bilmiş isem bölümler de ne mutlu bana :) sonsuz sevda bana bir çok şey kattı, herşeyi ile. Siz bana bir çok şey kattınız sevginiz ile ve işte buradayım :) sonsuz sevda 70k olmak üzere ve bu sizin sayesenizde hepiniz iyi ki varsınız....

 

🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

 

Acı insanın doğasında olan bir duygu, insan çoğu zaman ya sevdikleri ile sınanır yada sevdiği ile...

 

Belki de biz insanlar için en büyük acı ; sevdiği ve sevdikleri ile sınanan acılar. Zaman geçer, hatta yıllar belki de aylar ama insanın acısı hafifler ama asla geçmez, kanadıkça kanar. En ufak bir an da o kişi akla geldiğinde içinde fırtınalar kopar ama bunu belli edemez...

 

Şimdi ise biz tahir ile sınanıyorduk, sevdiğimiz insan ile neşemiz ile, karanın ne kadar baş belası kardeşi olsa da, onun için canını bile vere bilecek kişi ile. Sametin ikizi , diğer yarısı, aynı kadere kurban seçilmiş kişi ile.

 

gördüğüm rüyada tahirin üzerinde de kan vardı. Bir şey olacağını hissediyordum ama bu kadarı ile değil.

 

Karan tahirin acı sesi ile hızla dışarı çıktığın da bizde peşinden dışarı çıktık, dışarı çıktığımız da

" ananı avradını sikiyim ya offf" diyerek elini tutan Tahiri gördük.

Tahir elinden bakışlarını çekip, yolda dikilen hepimize baktı ve sırıttı " hayırdır kapılar da mı karşılanıyorum" dediğinde Karan hızla tahirin yanına gitti ve yakasına yapışıp duvara sırtını dayadı.

 

Tahir ise abisinden böyle bir şey beklemediği için şaşırmıştı, Karan

" ulan senin bize bana garezin mi var" dediğinde tahir " yoo sadece torpil patladı elimde yanlışlıkla" elini kaldırdı, dediği gibi eli kıpkırmızı olmuştu.

 

" yanlışlıkla patlattım yani" dedi gevşek gevşek, Karan öfke ile Tahiri sarstı " ulan hayla gırgır derdindesin aklım gitti burada bir şey oldu diye" tahir güldü " abi aşkını bu kadar belli etme bana ya bak yengeme yazık" dedi gevşek gevşek.

 

Karan öfkeyle tahirin yakasını bıraktı ve derin bir nefes alıp verdikten sonra bakışlarında ki öfke yerini sakin karana bıraktığın da, Tahiri tutup kendine çekti ve sarıldı. Tahir abisinden böyle bir şey beklemediği için bir süre şaşırsada sonra kendini toparladı ve oda abisine sarıldı.

 

İkisi bir süre sarılı kaldıktan sonra Karan geri çekildi ve Tahiri baştan aşağı üzdü " bir şeyin yok yani" diye sorduğunda tahir güldü " yok abi abartma alt tarafı torpil yani" elini cebine attı ve bir süre sonra elini çıkarıp karana cebinde ki torpili gösterdi "bak buda son kalan torpil" dedi.

 

Karan tahirin elinden torpili aldı

" demek tek bir tane torpil kaldı öylemi tahir" dediğinde tahir kafasını salladı, Karan da başını salladı ve keyiften uzak daha çok tehtitkar bir şekilde gülümsediğin de tahir " ee şey abicim kaçayım mı ben" diye sorduğunda Karan " kaç kardeşim, kaç yoksa" elinde ki torpili gösterdi " şu torpili senin münasip bir yerinde ben patlatacağım"

 

Tahir üzerini düzelttikten sonra gergince gülümsedi " oldu o zaman ben kaçayım" dedikten sonra karanın yanından koşarak bizden tarafa geldi ve hızla içeri girdi. Karan ise " kaçsan da bir şey değişmeyecek tahir çünkü bu torpili sana sokucam kardeşim" dedikten sonra oda tahirin peşinden içeri girdiğinde bizde içeri girdik.

 

Benim hayla anlamadığım, Karan neden bu kadar panikleyip korktuğuydu.

 

Bir süre evin içinde Karan ile tahirin arasında arbede oldu, tahir kaçtıkça Karan kovaladı. Tahir Sametten yardım istedikçe, arada Samette kaynadı. En son Samet pes edip ikizini bıraktığın da Karan da Tahiri yakalamıştı, tahir abisinden dayak yemese de yemiş hale gelmişti, tahir abisinin dayaklarından nasibini aldığı için pantolunu toz içindeydi, tişörtü ise yoktu ve yarı çıplak, komik bir şekilde karşımızda oturuyordu.

 

Komik dedim ise cidden komikti çünkü Samet tahirin gözüken memelerinin ucuna siyah bant ile çarpı işareti yapmış yarı çıplak bir şekilde karşınızda öylece oturuyordu. Karan ise iki elinin baş parmakları ile şakaklarını ovalıyordu.

 

Karan ne kadar kederli ve stresli gözüksede diğerleri oldukça rahat, hatta tahir abisinden dayak yediği halde bile, Samet ise olayın gırgırında tahire " ikizim seni bir bara verip direk dansı mu yaptırsak baksana baya ateşli ve seksi gözüküyorsun, Bi şeyin eksik yağlı bir vücudun onuda orda yaparlar artık" diyordu tahir ise sanki çok matrak bir şeymiş gibi

" harbi mi? Olur bana uyar yaparım ben. Zaten hep hayalimdi direkten kaymak, itfaiyeci abilere özeniyordum zaten"

 

Bade ise tahire bakıp kıkırdayarak

" amcam memelerini saklamış, erkeklerde de mi meme varmış baba" diye karana soruyordu ardından " seninde var mı baba" diye karana sorduğunda ben dahil herkes gülmüştü.

 

Az önce ki kaos ortamı yerine her zaman ki gibi mutlu aile tablosuna dönmesiyle karana " bir şey var benden sakladığın" diye fısıldayarak karana sordum, Karan bana bakıp bir süre yüzümü inceledikten sonra gülümsedi

" odada anlatacağım güzelim" dedi. Karanı başım ile onayladım ve bakışlarımı ondan çekip tahirin bantlı memeleri ile dalga geçen badeye baktım.

 

Annesi babası niye böyle dünyalar güzeli bir kız çocuğunu bırakırdı ki, annem kendin gibi bahtında güzel olur derdi bana ama anlaşılan yalanmış. Bade çok güzel bir kız Çocuğuydu ama hayata 1 - 0 yenilmişti ama karşısına Karan gibi bir adam çıkması ve onu evlatlık alması belki hayatın ona en güzel sunduğu bir nimetti.

 

Karan badenin Öz babası olmasada bade ona en içten bir şekilde baba dediğinde karanın gözlerin de ki mutluluk gözle görülür bir şeydi. Acaba demeden edemedim,

 

Acaba ona hamileyim Karan dediğim de nasıl tepki verecekti?

Diye düşündüğüm de iç sesim hemen devreye girdi.

 

Salak ilk önce gerçekten karı koca olmanız lazım, siz hayla kağıt üzerinde evlisiniz.....

 

İnsanın iç sesi hep haklı olmazdı derdim ama galiba benim ki haklıydı, daha Karan ile tam anlamı ile karı koca değildik ama olmamıza da engel olacak bir neden de yoktu da ikimizde doğru zamanı bekliyorduk ve bence en doğru zaman bu zamandı.

 

" amca memelerinde süt geliyor mu peki hani anneler gibi" diye Bade saçma bir soru sorduğun da samet

" o yüzden bantladık ya badecim, tahir amcanın sütü şelale gibi akıyor mübarek, 7 sülaleyi doyuracak cinsten" dediğinde Bade şaşkınlıkla ve hayranlıkla " cidden mi?" diye sordu.

 

Samet badeyi başı ile onayladığında Karan " doğru bilgi verin lan kıza" badeye baktı ve en yumuşak ses tonu ile " Samet amcana bakma sen canımın içi" Samete kısa bir bakış atıp tekrar badeye baktı " kendisi saçmalamaya bayılır sana bahsetmiştim" dediğinde tahir

" niye yalan bilgi olsun ya ikizim doğruyu söylüyor benim sütüm 7 sülaleye yeter" dediğinde Karan sabır çekti.

 

Tahir ise gülerek " aaa benim topalak köftem abim, bak bize kızma yoksa sana sütümü helal etmem" dediğinde istemsizce dudaklarımdan bir kıkırtı çıktı.

Benimle beraber begümde güldüğünde Karan hızla ayağa kalktı " gidin yatın zıbarın benimde canımı sıkmayın"

 

Tahir ile samet bir birine bakıp sırıttıktan sonra ayağa kalktılar ve

Boğazlarını temizleyip

 

Dama çıkmış bir güzel

Delilo delilo hayrane

Damın etrafın gezer

Delilo delilo kurbane

 

Elinde bir deste gül

Delilo delilo hayrane

Kendi gülünden güzel

Delilo delilo kurbane

 

Ah lele lele le vah lele lele

Ah lele lele le vah lele lele

 

Delilo delilo hayrane

Delilo delilo kurbane

Delilo delilo hayrane

Delilo delilo kurbane

 

 

Diye hem söyleyip hem halay çekmeye başladıklarında Karan tam ağzını açıp bir şey diyeceği sırada " Karan bade var" demem üzere bakışlarını badeye çevirdi ve bir süre badeye baktıktan sonra ikizlere dönüp " siz iki paşa efendiler odalarına defolup gide bilir mi lütfen" kibar bir şekilde söylediğin de İkizler durdu ve abilerine baktılar " oha abim bizim ile kibar konuştu keşke ses kaydı alaydık" dediklerinde Karan "çok konuşmayın Bade olmasa ne diyeceğimi iyi biliyorsunuz"

 

Tahir ile Samet sırıtarak " neyse ki Bade var" dediler ve tahir badenin yanaklarını sıkıp " iyi ki varsın minik topalak köftem senin sayende küfür yemedik" dedikten sonra abisine baktı " abi küfür et Bi kez gidelim valla bak sen küfür etmiyorsun ya bize gecemiz iyi geçmiyor" Karan burnundan soğuduğunda Samet tahirin koluna girdi ve çekiştirdi " ikizim dayak arsızı olduğunu biliyorum da istersen fazla abartma da gidelim hadi"

 

Tahir Samete bakıp " haklısın ikizim abim daha fazla kızmadan gidelim" dedikten sonra ikiside kol kola odalarına gitti, İkizler gittikten sonra Karan begümlere iyi geceler dedi ve oda odaya gittiğinde bende peşinden odaya gittim.

 

Odaya girdiğim de karan üzerini değiştirmiş yatağa geçiyordu, benim odaya girmem ile gülümsedi ve sırtını yatağın başlığına yaslayıp beni bekledi, bende banyoya gidip üzerimi değiştirdikten sonra karanı bekletmedim ve doğruca odaya geri döndüm. Odaya girdiğimde kollarını açtı ve beni yine göğüsüne davet ettiğinde, daha fazla beklemedim ve doğruca karanın kollarının arasına girdim.

 

Karan başımın üzerine öpücük kondurup, derin bir nefes aldı " bu gün tahir için endişelenme sebebim, bir ara eve tehtit etmek için eve gelen adamlar vardı ya" dediğinde başımı salladım " onlar dün yine geldi şirkete, tehtit ettiler, kendi canım ile değil bu sefer sizin ile" dedi. Karanın kollarının arasından çıktım ve yüzüne baktım

" cidden mi? Hayla ne istiyorlar senden" Karan başını iki yana salladı " bilmiyorum tek bildiğim hayla şu yer konusu"

 

Cidden bir yer için bir insanın ailesi tehtit edilirmiydi? edilirdi. Eğer onun gibi bir adamlar ise edilirdi.

 

Karan dalgınca yatağın bir köşesine bakar iken, elimi yanağına koydum ve bana bakmasını sağladım, karanın ormanı andıran yeşilleri beni bulduğun da onu rahatlamak adına gülümsedim " merak etme iyi olacağım, iyi olacağız, tahir ile Samete kızlara anlat Karan saklama bunu. Herkes bilir ise ona göre hareket eder" dediğimde Karan başını salladı " yarın ilk işim bunu açıklamak olacak zaten, şimdilik sen bil yeterli" gülümsedim " benden bir şey saklayamazsın sen Karan ağa" dediğim de karanın dudağının kenarı kıvrıldı " neden miş o?" diye sordu.

 

Karana yaklaşıp, dudaklarımızın arasında az bir mesafa kalasıya kadar yaklaştım, şimdi Karan ile nefeslerimiz bir birine karışıyordu. Karan bir süre dudaklarıma baktıktan sonra, bakışlarını gözlerime çevirdi.

 

" çünkü sen benden nefret ediyorsun" diye fısıldadım, Karan ise gülerek " evet öyle nefret ediyorum senden Kadem" güldüm

" duygularımız karşılıklı Karan ağa" dediğimde Karan benden önce davrandı ve dudaklarıma kapandı.

 

Bir süre acele etmeden öpmeye devam etsede, bir süre sonra tamamen kontrolü kaybetmiş bir şekilde öpmeye başladı, karana daha fazlasını istediğimi belli etmek için karanın yakasından tutup yatağa doğru uzandım.

 

Karan bir bana bir ellerime baktı

" eminmisin Kadem" diye sordu, karanın sorusuna karşılık alt dudağımı ısırdım ve başımı salladım, benim onayım ile Karan bacaklarımı ayırdı.

 

Karan bacaklarımın arasına girdikten sonra üzerime tekrar eğildi ve bu sefer çölde susuz kalmışçasına dudaklarımı öpmeye başladı. Bir süre deli gibi öpüştüğümüzde Karan üzerimden doğruldu ve tişörtü ense kökünden tutarak tek bir çırpıda çıkardı ve odanın diğer ucuna savurdu.

 

Karan karşımda yarı çıplak kalması ile bakışlarımı vücudunda gezdirdim, cidden kusursuz bir vücudu vardı. Spor yapsa bile arada yaptığı halde karanın vücudu gerçekten iyiydi,

 

Karan daha fazla beklemedi ve üzerime tekrar eğildi ve dudaklarıma kapandı. Bir süre tekrar öpüştükten sonra Karan üzerimden kalktı ve üzerimde ki pijamamın uçlarından tutarak yukarıya doğru sıyırmaya başladığın da nefesimi tuttum.

 

Karanı seviyordum, hemde çok. Geçmiş belki bizde alınsada geleceğimiz birdi ve ben bu adamdan başka bir şey düşünemiyordum.

 

Karan göğüsüme kadar tişörtü çıkardığında bir süre öylece beni izledi, bakışları daha derin bir hal almıştı daha anlamlı ve daha arzulu. Karanı daha fazla beklemeyip tişörtün uclarından tutup ben çıkardım ve karan gibi odanın bir ucuna attım.

 

Karanın karşısında südyenim ile kalmam ile alt dudağımı dişledim, karan ise bir süre beni inceledikten sonra " cidden seni bu şekilde görmek bile nefesimş kesti Kadem, acaba daha fazlası olunca neler olur bana bilmiyorum" dediğinde kıkırdadım ve " o zaman neden denemiyoruz bakalım daha fazlası olduğun da ne olacak" dedi cilveli bir şekilde.

 

Karan ise " sanırım geriye sadece yanıp bitmiş bir kül kalır benden" gülümsedim " madem kül kalır, izin verde küllerimiz bir birine karışsın o zaman" demem üzere karanın dudağının kenarı kıvrıldı ve daha fazla bekmeyip tekrar üzerime eğildikten sonra bu sefer dudaklarım yerine boynumu öpmeye başladı.

 

Karanın dudakları tenime değdikçe dudaklarımdan istemsizce intiler çıkıyordu, Karan boynuma bir süre ıslak öpücükler bırakır iken, işin içine dişleri de tenime değmeye başladığın da artık içimde ki arzuyu bastırmaz hale gelmiştim.

Bu adamı içimde hissetmek istiyordum, onu yaşamak onu son arzusuna kadar tatmak istiyordum.

 

Karan boynumdan göğüslerime doğru inmeye başladığın da arzuyla sırtımı kaldırdım Karan yavaş yavaş boynumdan göğüslerimin arasına iner iken artık içimde bir şeyler tamamen kopmaya başlamıştı.

 

Karanın öptüğü yerler yanıyor gibiydi yada ben öyle hissediyordum.

 

Karan südyenimi çıkarmak için ellerini belimin arkasına atacağı sırada odanın içinde bir şey patladı, patlayan her ne ise Karan korku ile yataktan yere düştüğünde acıyla yerde inledi " belim" karana bakmak için yatakta doğruldum ve ona baktım, yere sırt üstü düşmüştü ve acıyla yüzünü buruşturmuştu.

 

" Karan iyimisin" diye sorduğumda Karan yavaşça düştüğü yerden doğruldu ve beli acımış olucak ki yüzünü buruşturdu " belim gitti" dedi acı ile. Bir süre öyle kaldıktan sonra belini tutarak ayağa kalktı.

 

Odada patlayan her ne ise kapının ağzından geldiği için Karan belini tutarak oraya doğru yürüdü, kapıya geldiğin de yere eğildi ve yerden her ne aldı ise " tahir, Samet" diye bağırdı. Karanın bağırması ile kapının dışarısından " kaç ikizim kaç" diyen seslerini duyduk.

 

Karan yarı çıplak olduğunu unutup dışarı çıktı ve ikizlerin peşinden gitti.

 

O gece odaya torpil atılmasaydı Karan ile birlikte olacaktık, ama gel gör ki baş belası İkizler olduğu için olamamıştı. Karan o gece ikisine de ceza olarak işçiler ile tarlada çalışma cezası vermişti, sabahın 5 buçuğunda da tahir ile Sameti kaldırıp kahvaltı ettirmeden doğruca işçiler ile tarlaya göndermişti.

 

Karan ara sıra arayıp durumlarını öğreniyordu hatta en son aradığın da tahir yalandan bayılma numarası bile yaptığını öğrenmiştik, Karan ise " ders olsun onlara gece yarısı odama ne demek torpil atmak görmüş oldular" diye söylüyordu. Begüm ise " sence onlar uslanır mı dersin" diye karana sormuş, Karan ise " en azından bir hafta uğraşmazlar rahat olurum" demişti.

 

Ve karanın dediği gibi İkizler bir hafta boyunca Karan ile uğraşmamıştı, Karan ile ben o geceden sonra bir daha yakınlaşamamıştık, belliki Karan İkizler evde olduğu sürece rahat etmeyeceğimizi düşünmüştü ki haklıydı. İkizler evde olduğu sürece rahat edemeyecektik çünkü en son tekrar yakınlaşacağımız zaman tahir ile Samet odaya pat diye dalıp yatağa atlamışlardı ve yatağın kırılmasına sebep olmuşlardı.

 

Tabi karam onları yine işçiler ile tarlaya göndermemişti aksine şirkete götürüp, o kadar dosya yığınlarının arasından tek tek boş kağıt toplatmıştı. Akşam eve geldiklerinde ikiside bitik haldeydi, yemek masasında uyuklar iken Karan ne kadar onlar ile dalga geçse de en sonda dayanamayıp odalarına göndermişti.

 

Biz isek odamızda değilde misafir odasında uyumuştuk malum İkizler yüzünden yatağımız kırılmıştı. Ve böylelikle koskoca bir haftayı hem baş belası ikizlerin yaramazlıkları ile ve aşk dolu bir şekilde geçirmiştik...

 

🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

 

Bir bölümü daha bitirdik :) içime neden ise yine sinmedi, sanırım bölümü yetiştirmek için çok uğraştım o yüzden olabilir neyse hiç değil ise az da olsa

Loading...
0%