Yeni Üyelik
29.
Bölüm

29. BÖLÜM

@sessizkiz22

Keyifli okumalar dilerim herkese lütfen vote ve yorum yapmayı unutmayın hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum 🙂

 

İNSTAGRAM :@RAZİYE_MLL22

 

💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

 

" abi ne olursun ya, biz gelmeyelim işte" dedi tahir yalvarır bir şekilde. Karan tahirin yalvarmasını duymazdan gelip " Ben dedim diyeceğimi kardeşim ikiniz de benim ile geliceksiniz" dediğinde samet " uğraşma ikizim abim kararlı, götürecek illa o geceye" dedi tahir ise bana bakıp " yengem ile gitmen daha doğrusu olmaz mı?"

 

Karan bezgince nefesini dışarı verdi " oğlum 10 kez anlattım bunu sana değil mi? Genelde erkek olucak mekanda" dediğinde samet

" ne var yani tutarsın yengemin elinden bırakmazsın orda" karan başını iki yana salladı " olmaz yengenize orda sarkıntılık eden bir hıyar ağası olur almasın başına belayı" dediğinde " ne yani sen şimdi beni mi düşündün, yoksa kendinimi, yada adamı mı?" diye sordum

 

Karan gülümseyip " karıcım hem seni hem adamı, malum eğer sana asılır ise rahatsız olursun ee bende tabi sana asıldı diye de bir tarafından soluk ala bilecek hale getiririm " diye açıklamada bulundu. Tahir ise" peki bize asılırlar ise " diye saçma bir soru sorduğun da Karan" malmısın oğlum sen sana niye asılsınlar, orda erkek var diyorum erkek "

 

" tamam işte erkek, erkekler de asılıyor bana " dediğinde samet

" kim ulan benim ikizime asılan söylede gırtlağana " yumruğunu havada salladı" yumruğumu gırtlağana sokayım " dediğinde tahir" Yia şapşik ikizim benim nasılda korur muş ikizini " dedi hayran hayran.

 

Karan ise burun kemerlerini sıktıktan sonra" neyse dediğim gibi benim ile geliyorsunuz " diye son noktayı koydu. Tahir ile Samet ise abilerinin kararlı olduğunu gördükleri için bir daha itiraz etmediler.

 

🤎🤎

 

Karşımda siyah takim elbise için de duran karana baktım, cidden çok yakışıklı olmuştu. Tahir yüzünden asker traşı olan saçları ve siyah takım elbise ile cidden nefes kesici gözüküyordu.

 

Karana bakınca bir eşten daha fazlasını görüyordum, Karan benim sanki arkadaşım, bitmek bilmeyen özlemim, dinmek bilmeyen hasretim gibiydi. Karan benim hem geçmişim hem geleceğim di, karana herkes hastalıklı gözler ile bakar iken - ki hastalıklı dedikleri bana herşeyi ile umut olmuş bir adamdı - ben ona aşk ile bakıyordum.

 

Bazen çok korkuyordum ona bir şey olacak diye, evden çıkmadan bana uzun uzun bakıp son bir kez gülümsedikten sonra evden çıkıyordu sanki bir daha dönmeyecek, beni bir daha görmeyecek gibi.

 

" evet hazır olduğuma göre çıka bilirim" diyen karanın sesi ile daldığım düşüncelerden çıktım, Karan yanıma gelip elimi tuttu ve üzerine öpücük kondurduktan sonra " benim dünyalar güzelim neye dalmış öyle acaba" dediğinde ellerimi elinden kurtardım ve boynuna doladım, Karan ise bu hareketim ile beni belimden tutup kendine daha sıkı bastırdı.

 

" sadece kocam çok yakışıklı olmuş onu düşünüyordum" dediğimde Karanın dudağının kenarı kıvrıldı

" demek öyle" diye sordu. Karanın sorusuna karşılık başımı salladım

" bu hayatta başıma gelmiş en güzel şeysin, beni tamamladın yarımdım tam oldum, yalnızdım şimdi artık değilim." bir elini belimden çekti ve yanağıma koydu " inan şuan senden gitmek istemiyorum çünkü seni bir kez görmesem o kadar çok özlüyorum , sesini duymasam sanki kaybolmuş hissediyorum. Benim pusulam oldun Kadem, kaybolmuş hissediyordum kendimi ve sen hayatıma tekrar girip beni tekrar bir yola soktun, senin ile girdiğim bu yol benim için daha aydınlık ve daha ferah "

 

Gülümsedim, karanda gülümsedi

" bu kalp durana kadar, bu bedenden ruhum çıkana kadar seni seveceğim sevgilim söz veriyorum " dediğinde artık neredeyse ağlamak üzereydim. Karanı çok seviyordum onu geç bulmuştum ama erken kaybetmek istemiyordum.

 

Karan gözlerimin dolduğunu fark ettiğinde diğer elini de belimden çekti ve boştaki yanağıma koydu

" mutluluktan olsa bile dolmasın o gözlerin ben bu hayatta yeteri kadar üzüldüm Kadem ve eğer sen mutluluktan olsa bile ağlar isen bil ki ben çok acı çekerim hemde hiç çekmediğim kadar" dediğinde gülümsedim ve başımı salladım.

 

Boynunda ki ellerimi çekip göğüs kafesinin üzerine koydum " sen yanımda olduğun sürece ben asla ağlamam Karan" dedim. Karan anlıma öpücük bırakıp geri çekildi ve her zaman ki o sıcacık gülümsemesi ile " seni şuan deli gibi öpmek istiyorum ama malum İkizler tam öpeceğim sırada pat diye ortamın içine ediyorlar"

 

Gülümsedim ve karana yaklaştım, parmaklarımın ucunda yükselip dudaklarına masum bir öpücük kondurduktan sonra geri çekildim

" bak bir şey olmadı" Karan bir süre bekledi, belliki İkizler den bir hamle bekliyordu.

 

Bir süre bekledikten sonra İkizlerden bir hamle gelmediğinde, hızla belimden tuttu ve beni kendine çekti ve direk dudaklarımı dudakları ile buluşturdu. Bir süre masum öptükten sonra bu sefer daha sert ve tutkulu bir şekilde öpmeye başladı.

 

Karan ile bir türlü tam anlamı ile karı koca olamamıştık ama Karan her defasında " sorun değil ben seni dokunmadan 12 sene sevdim, yine severim. Dokununca da bir şey değişmeyecek, ben sana dokunsamda, dokunmasamda sen benimsin Kadem bu ister bir ömür sürsün sen yinede benim güzeller güzeli karım olucaksın" derdi.

 

Biliyorum bazen bunu sorun ediyordu ama hiç bir zaman asla sabırsızca hareket etmişti, ne zaman olur ise o zaman olur derdi ama benim için öyle değildi. Ben onu istiyordum, onun olmak istiyordum. Ondan bir parça bizden bir parçamız olsun istiyordum...

 

Karan son kez masum bir öpücük bıraktıktan sonra geri çekildi ve gözlerimin içine baktı " erken döneceğim söz güzelim" dediğinde başımı salladım. Karan gülümseyip

" beni bekler misin?" diye sordu.

 

" evet çünkü sensiz uyuyamıyorum artık" dediğim de karan gülümsedi

" merak etme uykun gelmeden dönmüş oluruz" dedikten sonra benden uzaklaştı ve komidinin üzerinden, telefon ve cüzdanını alıp ceketinin cebine kattıktan sonra yanıma geldi ve yanağıma bir öpücük bırakıp " seni seviyorum" dedi.

 

" bende seni seviyorum" dediğim de karan güldü " nefret ediyorsun diye biliyordum ben ama" dedi eğlenerek, yalandan şaşırmış bir şekilde "aa doğru değil mi ben nasıl unuttum şimdi onu bak sen şu işe" Karan büyük bir kahkaha attı

" Demek ki neymiş güzel karım sen beni seviyormuşsun" dediğinde başımı salladım " çok seviyorum"

 

Karan son bir kez daha öpmek için başını eğdiğinde " abi biz penguen İkizler hazırız" diye bağıran tahirin sesi ile öpmekten vazgeçti ve geri çekildi " demiştim bir 10 dk romantik an yaşatmamaya yemin etmiş bunlar" dediğinde güldüm.

 

Karan " neyse biz çıktık güzelim" dediğinde Karana " iyi eğlenceler" dedim. Karan hızla yanağıma bir öpücük bıraktı ve son kez " seni seviyorum" dedikten sonra odadan dışarıya çıktı.

 

💓💓💓

 

Tik. Tak. Tik.

 

Zaman akıp geçiyordu ama Karan hayla gelmemişti, akşam sen uyumadan geleceğim demiştim ama gel gör ki saat gece yarısı 2 ye gelmiş , onlar hayla ortada yoktular.

 

Karanı tekrar aradığım da telefonu uzun uzun çaldı ama yine açmadı, tekrar aramak için numarası tuşladım, telefon çaldı çaldı ve en sonunda karanın telefonu açıldı, telefon açılır açılmaz "Karan nerdesiniz saat kaç oldu" dediğim de telefonda garip garip sesler geliyordu.

 

" Karan" dedim tekrar, arkada ki sesler kesildi ve sonra karanın sesini duydum " karım, canım karım, biricik karım, güzel karım. Karım ula karım, karımda karım"

 

Anladık karan tamam karın....

 

Karanın son kez " karım" dediğinde bir şeylerin yolunda olmadığını anladım " Karan ne oluyor" diye sordum merakla. Karan ise büyük bir kahkaha attı " Ben karımı çok seviyorum" dedi kelimleri yayarak.

 

Karan sarhoştu....

 

" Karan sen sarhoş musun" diye sordum, karanda ses gelemediğin de " Karan sarhoşmusun" diye tekrar sordum, Karan tekrar güldüğünde " Karan nerdesiniz siz İkizler nerde" dedim telaşla

 

Telefondan bu sefer Karan yerine Sametin sesini duydum "yenge, yenge biz abim ve ikizim ile hava almak için dışarı çıkmıştık, sanırım havayı fazla almışız" sonra büyük bir kahkaha attı " kayseriye yaklaşmışız kayseri havası alıyoruz şuan" dediğinde tahirin arkadan

" kayseri, kayseri kayseri" diye bağırdı.

 

Karan ise " sanırım öyle gibi" diye mırıldandı, derin bir nefes alıp verdim, sakin olmalıydım sonuçta en fazla ne olabilir ki değil mi?

 

Sakin kalmayı başardığım da

" tamam şimdi bana konum atın tamam mı biz Begüm ile alalım sizi" Karan güldü " merak etme kocanı karıcım ben halletim aradım begümü çıktı gelmek üzere" dediğinde içime biraz da olsa su serpmişti.

 

Hiç değil ise kafaları az da olsa yerinde sayılırdı.

 

" peki tamam dikkat edin, ayrılmayın ordan tamam mı" dedim Karan " sen merak etme güzel karım, canım karım, karım ula karım, karım da karım" dedi kelimleri yayarak.

 

İstemsizce güldüm, kafası yerinde değildi ama neden ise hayla karım diye bilen bir sarhoş kocam vardı.

 

"tamam karan anladık karın herşey karın tamam" dediğim de karan " cık, karım bir tane bana özel sadece benim karım tek karım, karım işte" arkadan Samet ile tahir " karım da karım hanımcı abi" dediklerini işittim.

 

Karan kahkaha attı ve " Ben hanımcı olmaya razıyım, evde reis o, o ne der ise o olur" dediğinde samet ile tahir " abtal bu çocuk ya ama yinede seviyorum" dediler.

Karan ise " siktir telefonumun şarjı bitmek üzere karıcım, kocan kapanıyor sanırım" dediğinde samet ile tahir " erkolar kapatılsın erkolar kapatılsın" diye bağırdı.

 

Karana " tamam dikkat edin ayrılmayın bir yere Karan sakın" diye tembihte bulundum.

karan " emredersiniz komutanım dedi ve sanırım kocan kapandı" dedi son kez ve karanın telefon kapandı.

 

Telefon kapandıktan sonra kendimi yatağa bıraktım ve karanların gelmesini beklemeye koyuldum.

 

🤎🤎🤎

 

Yanımda uyuyan karanı rahatsız etmeden yataktan kalktım, dün gece eve geç gelmişlerdi. Karan eve geldiğin de yine her zamanki gibi İkizlere köpürüyordu, begümün anlattığına göre Karan yolda bir süre sonra ayılmış ve olayları tek tek hatırladığında ise İkizler için pekde iyi şeyler olmamış.

 

Eve geldiğinde ise hayla söyleniyordu, Karan ayılmış olsalar da ikizlerin kafası pek yerinde değildi, Karan bu hallerine 10 kat daha sinirliydi. Dahası İkizler ayık olmadığı için bir süre onlar ile uğraşmıştık, tahir ve Sameti odalarına götürür iken tahir karanın üzerine kusması ile de karan Tahiri bırakıp odaya gitmişti.

 

Tahir ise sırıtarak " sanırım kustum ben" dediğinde samet " bende sanırım altıma sıçtım" demişti

 

Neyse ki bir şey olmadan onları odalarına Begüm ile götürüp yataklarına yatırmıştık. İkizleri odalarına bıraktıktan sonra bende karanın yanına odaya girdiğim de karan çoktan uyumuştu, ve tabi ki de gece hakkında da bir şey öğrenmemiştim.

 

Karanı rahatsız etmeden banyoya gidip elimi yüzümü yıkadıktan sonra odaya geri döndüm, yine sessiz bir şekilde gardıropdan kıyafetlerimi alıp tekrar banyoya döndükten sonra üzerimde ki pijamalarımdan kurtuldum ve kıyafetlerimi giydim.

 

Kıyafetlerimi giydikten sonra pijamalarımı alıp odaya geri döndüm, elimde ki pijamalarımı gardıropa geri koyduktan sonra aynanın karşısına geçip saçımı taradım. Saçımı da tarayıp bitirdiğim de sessiz bir şekilde odadan dışarı çıktım.

 

Odadan çıktığım da kahvaltı çoktan hazırdı, kızlar masa ki yerlerini almış diğer aile üyelerini bekliyordu, masaya geldiğim de

" Günaydın" dedim. Üçüde sıcacık gülümseyip "Günaydın" dediklerin de bende çoktan yerime oturmuştum.

 

" Karan uyanmadı değil mi?" diye sordu Begüm, begümün sorusuna karşılık başımı iki yana salladım

" maalesef dün gece odaya girdiğim de çoktan uyumuştu" dediğinde Begüm güldü " dün gece artık İkizler ile ne yaşadığı içindir. Dahası bide tahir üzerine kusunca o hepten delirmiştir" dedi.

 

Begüme bir şey diyeceğim sırada

" uyumasam tahir elimde kalacaktı" diyen karanın sesi aramıza girdi. Karan herkes ile tek tek Günaydın dedikten sonra yerine oturdu ve bana bakıp gülümsedi

" Günaydın güzelim" dedi

 

" Günaydın" dediğim de Sare " abi çok mu kızdırdı İkizler seni" diye sordu, Karan bezgince nefesini dışarı verdi, bu bile bence yeterli bir cevaptı.

 

" insan gibi iki dakika durmadılar yerlerinde, kendimi çocuk bakıcısı gibi hissettim gecede, yapma tahir yapma Samet, dur tahir, dur Samet demekten dilimde tüy bitti" dediğinde " sıkıldık orda" dedi tahir.

 

Tahir yerine gelip oturduğun da samette uykulu bir şekilde yerine oturdu.

 

Karan " oğlum dün gece içmeyin, cozutuyorsunuz dedim dinlemediniz beni" sakin kala bilmek için gözlerini kapadı ve derin bir nefes verip gözlerini geri açtı " beni de nasıl ettiniz ise sarhoş ettiniz bir halt hatırlamıyorum ne yaptığımızın" dediğinde Begüm büyük bir kahkaha attı, begümün gülüşü ile Karan " en fazla ne yapmış olabiliriz ki" diye sordu tereddütle.

 

Begüm " valla kardeşim ne yaptınız bilmiyorum ama sizi kayseri yolundan aldım" dediğinde karan

" ne kayserisi ya" diye yükseldi.

Tahir tereddüt ederek " şey benim canım pastırma çekmişti sanırım o yüzden gittik" dediğinde Karan

" lan senin canın pastırma çekti diye bizim kayseri de ne işimiz var" diye bağırdı.

 

Tahir abisinin çıkışı ile oturduğu yere sindi, Karan tekrar bir diyeceği sırada " Günaydın babacım" diyen badenin sesi ile öfkesi yerini sakin haline bıraktı.

Karan sıcacık gülümseyerek

" Günaydın prensesim" dedi

 

Bade hızla karanın yanına geldi, Karan ise badeyi kucağına alıp her iki yanaklarını öptükten sonra Bade de karanı öptü. Karan badeyi yere bıraktığın da Bade karan gibi herkesi tek tek öpüp yerine oturdu.

Karan ise tahire sonra görüşeceğiz gibisinden başını salladı.

 

Bir süre sonra herkes kahvaltısını yapmaya başladığın da, karana sokulup " dün gece seni aradığım da banda hep karım da karım dedin" güldüm " karım ula karım dedin" Karan sinirlenmek yerine güldü

" bak işte doğru bir şey yapmışım" dedi ve çayından büyük bir yudum aldı.

 

Karana bende gülümsedim, bir süre herkes kahvaltısını yaptıktan sonra kahve içmek için kapalı terasa çıktık, karan ile yan yana oturup bir yandan kahvelerimizi içer iken bir yandan da dün gece olup biten olayları tek dinliyordum.

 

Herkes koyu sohbete daldığı sırada açık olan televizyon da ki kadın spiker " evet dün gece, Nevşehir ve kayseri yolunda ilginç bir olay yaşandı, dün gece geç saatlerde otobanda alkollü olduklarını düşünülen 3 kişi otobanda roman havası oynadı. 3 kişiden ikisi oyun oynar iken birisi ise otobana tuvaletini yaptı" dedi ve bir süre sonra görüntüler televizyona geldiğin de karan içtiği kahvesini püskürttü.

 

Samet ile tahir ise" lan ünlümü olduk şimdi biz " dedi. Karan öfkeyle elinde ki kahveyi küçük masaya bıraktı ve elinin tersi ile ağzını sildikten sonra" ulan rezil olduk elaleme " İkizler ise hayla olayın gırgırındaydı" yanlız abim de dilber Abladan iyi kıvırıyormuş " dediğinde Karan öfkeyle" sus tahir " dedi

 

Samet ise" niye kızıyorsun ki abi, benim de dilber dansımı gördüler ben bir şey diyormuyum "dediğinde tahir" benim de çükütayımı gördüler ben kızdım mı hiç "dedi

 

Karan gözlerini kapatıp derin bir nefes alıp vermeye başladığın da uzanıp elini tuttum, Karan elini tutmam ile bana baktı ve yine sıcacık gülümsedi.

 

Karan ikizlere bakıp" ikiniz de don Lastiğinden geniş ve gevşek olduğunuz için utanmamışsınızdır " dediğinde İkizler aynı anda

" olabilir " dedi. Begüm ise" cidden tahire bakın allah aşkına ya lan barı işedin adam gibi işe, kalçalarını sallayarak işiyor " dedikten sonra güldü. Samet ise

" harbi ikizim nasıl işiyorsun ya inşallah tuvalette de böyle işemiyorsundur "diye sordu.

 

Tahir" çok merak ediyor isen benim ile beraber girersin ikizim " dediğinde samet" olur neden olmasın ki " dedi.

Karan" oldu olacak tut bide Samet " dediğinde samet" tutarım ne var ki ikizim sonuçta onda olan bende de var " dedi tahir ise" evet benim çükütayımdan onda da var " diye Sameti onayladı.

 

Karan sabır çektiği sırada samet sırıtarak" abi gece yengeme dilber dansı yapacak mısın? " diye sordu. Karan yerinden kalkmak için yeltendiğinde de elinden tuttum, Karan bana baktığı sırada başımı iki yana salladım. Karan sakin kalıp yerine oturdu ve Samete" sus Samet yoksa dansöz kıyafeti giydirip seni oynatırım " Samet ağzına fermuar çeker gibi yaptı.

 

Tahir ise" ulan inşallah ceza yemem" dediği sırada odaya Saliha abla girdi, Saliha abla " Karan oğlum sana bir zarf gelmiş az önce postacı bıraktı" dedi ve elinde ki zarfı karana uzattı.

 

Karan zarfı Saliha Abladan aldıktan sonra Saliha abla gitti, ben dahil karanın elinde ki zarfa odaklandık, Karan zarfın önüne arkasına baktıktan sonra üzerinden yırttı ve içerisinden kağıdı çıkardı. Karan kağıdı okudu, okudu ve sonra büyük bir kahkaha attı.

 

Karanın bu haline Herkes anlam veremez iken " Karan iyimisin ne oluyor ne o zarf". Diye sorduğum da Karan gülmesini bastırdı ve tahire baktı " ne olacak" çenesi ile Tahiri işaret etti " bu salağa para cezası gelmiş kamu malına zarar vermekten"

 

Herkes bir süre şaşkın bir şekilde tahire bakar iken, bir anda gülmeye başladı, tahir ise " lan nasıl niye ya" dediğinde Karan

" salak kalçanı sallayarak otobana işer isen tabi yersin" Karan zarfı ve kağıdı masaya bıraktı, Karan kağıdı masaya bırakır bırakmaz tahir hemen kağıdı aldı ve okumaya başladı .

 

Tahir okudukça yüz ifadesi değişti, en son kağıdı okuyup bitirdikten sonra " Ben bu parayı ödeyemem, bir bara gidip dilber dansı yapsam bile ödeyemem" dedi ve karana baktı " abi lütfen yardım et" dizlerinin üzerinde yürüdü ve karanın ayaka ucuna geldi " lütfen abi lütfen yardım et bana" diye yalvardı.

 

Karan ise " biliyorum ödeyemezsin zaten" nefesini dışarı verdi " bende başka ödeyen olmaz o cezayı zaten tahir efendi" dediğinde tahir " aslan abim be" diye yalakalık yaptığın da Karan " tamam tamam abartma" dedi

 

Samet ise " ulan ikizim dünyanın en pahalı çişi senin ki oldu bence bu bir rekor" dedi, tahir ise " harbi lan şimdi benim çişim paralı oldu" dediğinde Karan " bir tahir beyin çişine para vermemiştik oda oldu"

 

Begüm " tahir artık çişim pahalı diye gezer ortada" dediğinde tahir başını hızla salladı " elbette yapacağım" dedi.

 

Samet ise " ulan olan bana oldu ya keşke bende işeseydim" demesi üzere Karan " allahtan, çünkü ikinizin çişine para verecek durumum yok" dedi, tahir ikizinin yanına tekrar gitti ve kolunu omzuna attı " merak etme ikizim, ben sen sayılırım sende yaptın senin çişinde pahalı artık" dediğinde samet sırıttı " harbi lan biz ikiziz dimi doğru tamam" dedi

 

Herkes tekrar eski haline döner iken bir süre sonra Karan ayağa kalktı " Ben çıkıyorum işim var" dedikten sonra bana baktı, benim duya bileceğim şekilde " akşam sana güzel bir süprizim olucak" diye fısıldadı.

 

Merakla " ne ki" diye sorduğumda Karan göz kırptı " akşam görürsün" dedikten sonra herkes ile vedalaştıktan sonra dışarı çıktı. Ben ise arkasından öylece baka kaldım çünkü beni merakta bırakmıştı, Karan acaba bana akşam ne süprizi yapacaktı...

 

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

 

Bölümü yetiştirmek için çok uğraştım, günlük hayatta ki iş tempom yüzünden düzenleme bile yapmadım, inşallah beğenmişsinizdir bölümü çünkü içime sinmedi benim, neyse diğer bölümde görüşmek üzere kendinize cici bakın balımlar hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ❤️ veee son olarak finala doğru gidiyoruz 🥰

 

 

Loading...
0%