Yeni Üyelik
30.
Bölüm

30. BÖLÜM

@sessizkiz22

Ayy hello nasılsınız bakalım inşallah iyisinizdir canım okurlarım, ben ise iyi sayılırım hatta bomba gibiyim diye bilirim çünkü karanın ikonu olan adam bir reels videomu beğenmiş kısacası kitapdan haberi oldu, kararlı adımlar ile sonsuz sevdayı finale götürmeye devam ediyorum. Maalesef geçen hafta içi büyük bir kalp kırıklığı yaşadım, iyiyim diyemem ama iyi olmaya çalışacağım, size bölüm yazmak sizin ile buluşmak bana çok iyi geliyor :) neyse fazla uzatmıyorum hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum balımlar keyifli okumalar dilerim herkese lütfen vote ve yorum yapmayı unutmayın 💓

 

🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞

 

İnsan gerçekten sevildiğini hissettiğin de, seven kişinin gideceği düşüncesi hep aklının bir köşesinde kalır, ya bir gün bırakır gider düşüncesi insan yer bitirir iken kaçırdığı güzelliklerin farkında bile olamıyor.

 

Tıpkı benim gibi. Karan bir gün beni bırakıp gidicek düşüncesi ile dolup taşmıştım, Karan bana adamların onu tehtit ettiğini söylediği zamandan beridir Karan her evden çıktığın da içimde hep bir endişe, korku vardı. Karan akşam olduğun da kapından girmesi ile içimde bir rahatlama oluyordu. İçimden çok şükür bugün de eve geldi, çok şükür yine yanımda diye allaha dua ediyordum.

 

Karan yine gitmişti üstelik akşama sana bir sürprizim var diyerek...

 

Acaba yine ne yapacaktı acaba yine ne planlamıştı?

 

Karanın Konaktan çıkmadan önce söylediği şey bütün gün aklımı bulandırdı, acaba bana nasıl bir süpriz yapacaktı. Yada yine ne planlamıştı.

 

" Kadem anne sence nasıl" diyen badenin sesi ile daldığım düşüncelerden çıktım, bakışlarımı badenin elinde ki resime baktım, kalabalık bir aile çizmişti. Badeye gülümsedim " çok güzel olmuş bir tanem" dediğim de heyecanla, küçük parmakları ile resimlerin üzerinde gezdirdi " bu Karan babam" diğerine geçti " bu sen" sonra da bizim ortamızda ellerimizi tutan küçük kızı işaret etti " buda ben" dedikten sonra diğer taraftakileri işaret etti " bu tahir amcam, Samet amcam, Begüm halam, Sare halam, beste halam" dedi.

 

Bade tek tek herkesi tek tek saydıktan sonra gülümsedim " çok güzel olmuş güzelim benim" dediğimde " gerçekten mi? Karan babam sever mi?" diye sordu. Badenin sorusuna gülümsedim ve başımı salladım " evet çok beğenir" Bade yerinde sevinçle zıpladı " yaşasın akşam ona göstereceğim ama ilk önce pamuğa mama vermek zorundayım" dedikten sonra koşarak odasına gitti.

 

Bade gittikten sonra bende akşam yemeği için mutfağa gittim.

 

     

❤️❤️❤️

 

" lan İkizler" diye kükredi Karan, bütün bakışlar ikizlere döndüğün de tahir " valla bir şey yapmak diyemem yaptık" dedi sırıtarak, Begüm ise bıkkınca nefesini dışarı verdi " yine ne yaptınız" diye sordu.

 

Samet ağzına ekmek attı, tahir ise elinde ki çatalı sallayarak " hiç bir şey her zaman ki gibi ufak tefek şeyler" dediğinde Karan aşağıya indi.

 

Karanın aşağıya inmesi ile herkesin yüzünden hem şaşkın hemde gülmemek için kendini zor tuttuğu ifadesi oldu, benim de dahil.

Karan masaya doğru gelir iken adımları sertti ve yüz ifadesi ise oldukça gergin ve öfkeli.

 

Masada herkes gülmemek için zor çaba sarf eder iken tahir ise Samet sanki dalakları yokmuş gibi büyük bir kahkaha atar anıra anıra güldüler, Karan masaya geldiğin de resmen burnundan soluyordu.

 

" bu sefer yedim lan sizi" dedi öfkeyle, İkizler ise gülmelerini azda olsa bastırdı ve Samet " abi dur şuan öldürme azıcık daha gülelim sana" dediğinde tahir "evet abi şuan o kadar komiksin ki her an uçup gide bilirsin" dedikten sonra tekrar büyük bir kahkaha attılar.

 

Karan ise öfkeyle çenesini dişlerini sıktığı seğiren çenesinden az çok belli oluyordu.

 

Karanı sakinleştirmek için ayağa kalktım ve yanına gidip öfkeden yumruk yaptığı ellerini tuttum, Karan elini tutmam ile yumruklarını bıraktı ve bana ellerini tutmam için fırsat verdiğinde daha fazla beklemedim ve elini tuttum.

 

Karanın duya bileceği şekilde "lütfen biraz sakin ol" dediğim de bana baktı " nasıl sakin olayım" boşta ki eli ile yüzünü gösterdi

" şu halime bak, bu gece senin ile baş başa dışarı çıkalım istiyordum o kadar hazırlık yaptım ama gel gör ki." gülmekten kıp kırmızı kesilmiş ikizlere baktı " şu dalağı düşükler yüzden maf oldu" dedi

 

İkizler ise gülmelerini az da olsa bastırdı ve " ya abi cidden diyorum baya komiksin şuan" dedi Samet tahir ise "cidden abi ya sana bakar iken aklıma bir şarkı geliyor" dediğinde Karan dişlerini sıkarak

" sakın bak sakın yoksa elimde kalırsınız" dedi. Tahir ağzında fermuar varmış gibi ağzını kapattığın da Bade koşarak karanın yanına geldi "babacım özür dilerim" dedi ağlamaklı bir şekilde.

 

Karan elimi bıraktı, yere diz çöküp badenin boyuna indi ve elini tuttu

" sorun değil prensesim sen yapmadın" ikizlere kötü bi bakış atıp tek yumuşak gözler ile badeye baktı " amcanlar yaptı" dediğinde bade " ama kedi benim, benim yüzümden oldu" burnunu çekti

" benim yüzümden uğur böceği gibi oldun" dediğinde İkizler büyük bir kahkaha attı.

 

Karan ikizlerin kahkası ile gözlerini kapattı ve derin bir nefes alıp verdikten sonra gözlerini geri açtı

" sorun yok bir tanem yarına bir şeyim kalmaz benim, sen üzülme tamam mı" dediğinde bade ağlamaklı gözler ile başını salladı.

 

Karan badenin başını sallaması ile gülümsedi ve işaret parmağı ile badenin burnuna hafif vurduğunda Bade kıkırda dı, Karan badenin keyfinin yerine gelmesi ile ayağa kalktı.

 

Karanın yüzünü incelemeye başladım, yüzü benek benek kırmızı noktalar olmuştu, bir tek yüzünde değildi boynun da elinde, kolunda, kısacası her yerinde kırmızı benekler oluşmuştu.

 

Karan bana bakıp umutsuzca

" maalesef güzelim bu gece ki süpriz" gülmekten kıpkırmızı olmuş ikizlere baktı " şu dalağı düşükler yüzünden bozuldu" dedikten sonra bana baktı ve gülümsedi " sana söz yarın telafi edeceğim" dediğinde tahir "yaa abi tipine bak her an uçup gidecek uğur böceği gibisin" diye dalga geçti.

 

Samet ise " uç uç uğur böceği anne sana terlik pabuç alacak" diye uğur böceğinin şarkısını söyledi, Sametin şarkıyı söylemesi ile ensesine bir tane şaplak yemesi ile olduğu yerde büzüştü.

 

" ulan hem yediniz bir halt hemde dalga geçiyorsunuz" dedi Begüm, tahir "oda bizi tarlaya göndermeseydi, resmen" kolunu begüme uzattı " bebek poposu gibi bembeyaz olan kollarım yandı bak" diye begümün gözüne sokunca Begüm tahirin kolunu ittirdi.

" yediğiniz haltlar yüzünden dir o yine kim bilir ne yaptınız da sizi sürgün etti" dediğinde samet oturduğu yerde dikleşti " alt tarafı topil patlattık" dedi sanki çok normalmiş bir şekilde.

 

Karan ise sakin kala bilmek için resmen çaba veriyordu ama görüyorum ki şuan pek de sakin ola biliyormuş gibi durmuyordu.

 

" sizin alt tarafı torpil patladık dediğiniz şey benim odama bir gece yarısı torpil atmanız dahası sizin o attığınız yüzünüzden belimi ağrıttım" dediğinde tahir " abi dua et belinle kalmışsın ya altına sıçsaydın" dedikten sonra Samette dahil kahkayı bastı.

 

Karan bana bakıp keyiften uzak güldü " yok gel bizi döv diyor bunlar" dedikten sonra tahir ile Sametin olduğu yere hızla geldi ve ikisinin de kedi gibi enselerinden tuttuğu gibi tek çırpıda kaldırdı.

Tahir ile Samet bu duruma alıştıkları için pek de umursamadılar ve tahir " ya abi Allah aşkına çıkma karşıma gülmeden edemiyorum ki" eli ile karanın yüzünü işaret etti " tipe bak sanırsın uğur böceği" diye dalga geçtikten sonra tekrar güldü.

 

Samet de güldüğün de kara ikisinide sarstı,ama tabi ki de İkizler yine bilindiği üzere arsız arsız güldüler.

 

Karan dişlerini sıkarak " şimdi o kediyi yanıma siz getirdiniz adım kadar eminim ama en önemli soruyu soruyorum benim alerji ilaçlarımı naneli şeker ile kim değiştirdi" diye sordu. Tahir ile Samet ellerini teslim oluyormuş gibi ellerini havaya kaldırdılar

" valla onu biz yapamadık" dediklerinde Karan tekrar sarstı

 

İkizler ise aynı anda " ya biz yapmadık" dediler. Karan son kez

" kim yaptı o zaman" dediğinde bozguna uğratan " Ben yaptım babacım" diyen badenin sesi oldu.

Karan dahil herkes şaşkın gözler ile badeye baktı, Bade ise utanarak oturduğu sandalye ye sindi.

 

Karan ikizleri bırakıp " doğru söyle babacım" ikizlere kötü bir bakış atıp tekrar ikizlere baktı " amcanlar bir şey mi dedi" diye sordu.

Bade karanın sorusu ile ellerini ile yüzünü kapatması ile yanına gitti ve yavaşça ellerini yüzünden çektim, bana bana utanmış bir şekilde bakıyordu. Badeye her şey yolunda olduğunu belli etmek için gülümsedim. Bade ise bana bakmak yerine karana baktı " sadece amcamlar söyledi elime bir şişe verdiler bunu babanın odasında ki masanın üzerinde ki şişeyi al yerine koy dediler, bende koydum". Dedi ağlamaklı bir şekilde.

 

Badeyi kendime çekip sarıldım ve saçlarını okşadım " merak etme baban sana kızmaz amcanlara kızacak" dediğinde bade " onlara da kızmasın" dedi. Karana baktım, badeye bana baktığı gibi bakıyordu yumuşak, öfkeden en ufak bir kırıntı dahi olmadan.

 

Karan ile bakışlarımız buluştuğun da başımı iki yana salladım, Karan ise gülümsedi ve onaylar bir şekilde başını salladıktan sonra tekrar ikizlerin enselerinden tuttu " siz benim ile gelin bakayım" dedi. Tahir ise tereddütle " a - abii bir saniye" desede Karan umursamadı ve ite kaka ikizleri yukarı çıkardı.

 

Karan gittikten sonra Bade geri çe8ve içini çeke çeke "babam amcamları çok mu döver Kadem anne" diye sordu. Badenin yanaklarına akan yaşları sildim

" hayır bir tanem babanı biliyorsun hiç bir zaman amcanlara tam anlamı ile zarar vermez sadece konuşur" Bade bu sefer bana bakmayı kesti ve begüme baktı

" kızmaz değil mi Begüm hala" begüm badeyi rahatlatmak için gülümsedi " hayır halacım kızmaz zaten baban kızmadığı için böyle amcanlar kızsa yapmazlar ama işte kızmıyor, kızmak yerine konuşur uyarır onlar da bir daha yapmaz" badenin iç çekişleri sakin haline bırakır iken yukarıdan tahirin

 

"lan, lan, bu ne lan papağına benzedim abi ne yaptın sen atacağım kendimi koltuklardan aşağıya tutmayın beni a dostlar" diye feryat figan bağırır iken Samet ise baya sesli bir şekilde gülüyordu

" tipe bak, ikizim götüm senden daha güzel şuan" dedikten sonra tekrar güldü.

 

Tahir en son " yaaa abiii" diye ağlamaklı sesle bağırdığın da Begüm " Allah bilir Karan neler yaptı ikizlere de tahir böyle bağırdı" dedi. Sare elinde ki telefondan kafasını kaldırdı " İkizler rahat dursa abime bulaşmasa şuan böyle bağırmazlardı, abim iyi sabrediyor valla" Beste sareyi başı ile onayladı

" katılıyorum kardeşim, abim ikizlere iyi sabrediyor, ben abim yerinde olsam ya kendim giderdim yada onları kendi evlerine gönderdim yada babamların yanına" güldü " orda da annem ile günlere gider dedikodu yapıp kısır yerler" dediğinde ben dahil herkes güldü.

 

 

Bizim tarafta olaylar iyi iken Samet ile tahir için pekde iyi değil gibiydi, az önce tahirin sesi yerine Sametin sesi çıktı " abi tavuğun götü benden daha güzel yaa bu ne" diye bağırdığın da tahir " ulan ikizim göbek bağlarımız bir olduğu gibi kaderimizde bir, ben ne kadar tipsiz oldum ise sende en az benim kadar tipsiz oldun" diye dalga geçti.

Karan ise " bundan sonra benim ile uğraşır iken iki kez düşünürsünüz diyeceğim de sizde yüz yok maalesef ki sözümü dinleyecek" dedi.

 

Bir süre sonra Karan yüzünde ki gülümseme ile aşağı indi ve yerine oturdu, herkes karana bakar iken Karan keyifle önün de ki tabağına yemeklerden koymaya başladı, deli gibi herkes Samet ile tahire ne yaptığını merak eder iken Karan kimseye bir şey demeden yemeğe başladı.

 

Kimse sormuyordu ama bende merak ediyordum " Karan Samet ile tahire ne yaptın" dediğinde Karan elinde ki kaşı tabağın kenarına bıraktı ve gülerek çenesi ile karşıyı işaret etti, karanın işaret ettiği yere baktığım da ağzımdan büyük bir kahkaha çıktı

 

 

Benim ile beraber herkes gülerek iken İkizler memnuniyetsiz yüz ifadeleri ile yerlerini oturdu, İkizler yerlerine oturduğun de Begüm gülüşünü bastırdı ve " ne bu haliniz" diye sordu. Tahir abisine kötü bir bakış attı ve sonra da begüme baktı " sence bir dağ ayısı ile güleştik" Karan tahirin sözüne karşılık nefesini dışarı verdi " Ben ne dedim az önce tahirciğim" dediğinde tahir " ne dedin abiciğim sağırım ben duymadım" dedi.

 

Samet ikizine bakıp " ikizim bence duydun da" eli ile tahirin kısalan saçlarını okşadı " beyin açıldı ya ferah ferah, püfür püfür ondan aklında kalmamıştır uçup gitmiştir" dediğinde Begüm kahkaha attı " olmayan şey nasıl püfür püfür olacak ise" dedi.

 

Tahir ağlamaklı bir şekilde karana baktı ve işaret parmağı ile begümü işaret etti " bak, bak, nasıl dalga geçiyor bizim ile" diye duygu sömürüsü yaptı. Karan ise yalandan alt dudağını yalandan sarkıtıp

" kıyamam ben sana, ah vah" dedi ve kendi toparladı " sizde adam gibi duraydınız, sizin yüzünüzden bu gece dışarı çıkamadık, her yerim alerji oldu, sizde çekin cezanızı"

 

Tahir ikizine bir süre baktı ve asık suratı yerine eski neşeli tahire bıraktığın da tahir " hiç değil ise ikizim benim ile beraber, benim ile beraber oda yandı "dediğinde samet göğüsünü şişirdi" anca beraber kanca beraber ikizim, unutma kardeşler bunun gibi zamanlar var " dedi ve elini kaldırdı.

 

Tahir Sametin eline çak yaptıktan sonra abisine baktı" elbet bunun intikamını alacağız senden Karan bey "Karan güldü ve bir eli ile Samet ile tahirin kısalan saçlarından olan saçını sıvazladı

" nasıl, aynı durum bende de oldu " dediğin de tahir ikizine döndü

" harbi lan ne halt yiycez benim aklıma bir şey gelmiyor " dedi.

 

Samet gözlerini kıstı ve abisine kötü bir bakış atıp " yarın olsun buluruz ikizim" tahir Sameti başı ile onayladı ve abisine " kork bizden Karan bey" dediğin de karan arkasına yaslandı ve kollarını yana açtı " hodri meydan kardeşim siz bana 2 misli gelir iseniz bende size 10 misli ile gelirim" Tahir abisinin dediğini umursamadı ve " yarın görürsün sen" dediğinde Karan büyük bir kahkaha attı ve öne doğru eğilip tahirin kısalan saçlarını karıştırdı "buyurun bekliyorum sizi tahir bey" tahir abisinden kaçmaya çalıştı ve başarılı olduğun da abisine

 

" görürsün sen görür" Karan güldü

" tamam kardeşim görelim ama dikkat edin bana yapacağınız şeyden sonra kaçın tamam mı" dediğinde samet " asla her yiğit er meydanın da belli olurmuş bizde senin ile meydan da savaşacağız" Karan Sameti başı ile onayladı

 

 

" tamam bekliyorum" dedi.

 

Bir süre herkes tek tek normal aile ortamını almaya başladığın da yemeklerimizi yemeğe başladık, ara ara İkizler abileri ile uğraşır iken Karan İkizler ile saçları konusunda dalga geçiyordu, bir ara tahir işin dozunu Kaçırıp karanın yemeğinin içine ne var ise limon ekşisini bastığın da karan kızmak yerine tahire zorla yemeği yedirmişti, tahir bol ekşiliği yemeği yemesi ile lavaboya gider iken.

 

Herkes gülmüştü Samette üstelik...

 

Bir gün de böyle bitmişti, Karanın delirmesi, samet ile tahirin saçlarını ceza ayağına kesmesi ve en son da tahirin abisinden intikam ayağına yemeğine limon ekşisini boşaltması ve karanın ona zorla yemeğini yedirmesi ile bir günü daha kapatmıştık.

 

Yarının bize ne getireceğini bilmeden. Yine gülüp eğlenmiştik.

 

 

 

Loading...
0%