Yeni Üyelik
31.
Bölüm

31. BÖLÜM

@sessizkiz22

Keyifli okumalar dilerim herkese lütfen vote ve yorum yapmayı unutmayın hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum 💞

 

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

 

" Karan" dedim, Karan hiç bir şey söylemeden öylece karşıya baktı, Karandan sonra Samete döndüm

" Samet sen bari bir şey söyle" Samet bir süre bakışlarını bana çevirdi, yüzümü inceledikten sonra tekrar bakışlarını o yöne çevirdi.

 

Sametten bakışlarımı çekip tahire baktım, tahir Karan ile Sametin aksine içli içli ağlıyordu. Tahirin yanına gittim " tahir" tahir bana bakmadan başını iki yana salladı.

 

Tahir den bakışlarımı çektiğim de ortam bir anda değişti ve her yer mezarlık olmuştu, bakışlarımı karana çevirdim. Az önce ki ifadesiz duran Karan şimdi ağlıyordu.

 

hızla karanın yanına gittim " Karan ne oluyor lütfen, kim, kim öldü?" Karan kızarmış gözler ile bana baktı, yüzümü bir süre inceledikten sonra " özür dilerim Kadem, ben çok özür dilerim böyle olmasını istemezdim" dediğinde ortam bir anda karanlık oldu.

 

Koskoca karanlığın ortasında kaldığım da " Karan" diye bağırdım. Karandan ses çıkmadığın da, tekrar

" Karan" dedim.

 

Karanlığın içinde bir tek ben kalmış gibiydim, herkes gitmiş bir tek ben kalmıştım.

 

Gözlerimi kapattım ve derin bir nefes alıp verdim, burnuma dolan tanıdık koku ile yüzümde bir gülümseme oluştu, koku ciğerlerime dolduğunda gözlerimi açtım ve kendimi huzur bulduğum adamın kollarında olduğumu anladım.

 

Karan bana sımsıkı sarılmıştı, karanı rahatlatsız etmemek için başımı hafif kaldırdım ve yüzünü inceledim, yeni yeni çıkmaya başlamıştı sakalları, belirgin hafif Aralık dudaklarını, çokta uzun olmasada uzun kirpiklerini.

 

Karanın yüzünü inceler iken, hafif kıpırdanmaya başladığın da bakışlarımı yüzünden çektim ve karşıya baktım " ne oldu Kadem hanım hemen bakışlarınızı kaçırdınız" Karanın sorusu ile bakışlarımı tekrar ona çevirdim

" yooo kaçırmadım ki sadece boynum ağrımıştı" Karan bana yemedim bakışı atsada " peki öyle olsun bakalım" dediğinde " yaaa Karan keser misin lütfen" diye mızmızlandım

 

Karan ise gülerek kollarını belime daha sıkı sardı " tamam yavrum bir şey demedim ki nasıl istersen öyle olsun" dedikten sonra " kokun yine sardı beni be zalımın kızı, bu nasıl koku resmen mest etti kokun beni sarhoş oldum" güldü " yolda polis çevirse beni alkolü sanar ama işte gelse anlat onlara karımın kokusu sarhoş etti diye" Karanın yüzünü göre bilmek için başımı kaldırdım, Karana baktığım da gülümsedi.

 

" ne oldu" diye sorduğunda " bir şey olmadı sadece kocamın yüzünü incelemek istedim ne var bunda" Karanın yüzünde ki gülümseme büyüdü " demek öyle Kadem hanım peki inceleyin bakalım" dedikten sonra hemen " Dikkat edin de çokta aşık olmayın sonra sizde sarhoş olursunuz, birimiz bari aklı başında kalsın, daha doğrusu senin bari aklın başında kalsın çünkü benim aklım gitti de" güldüm ve karanın göğüsüne hafiften vurdum

 

" çok egoistsin Karan" dediğim de gülüyordum, Karan ise " ne egoistliği hayatım, iltifat ettim sadece sana" dedi ve sırıttı " bunu başka bir kadına desem şimdiye aşık olmuştu" demesi üzere kaşlarımı çattım ve hızla kucağından kalkıp " demek öyle Karan ağa, sen git başka bir kadına söyle o zaman" Karan yattığı yerden doğruldu " karıcım lafın gelişiydi o"

 

Başımı karana çevirdim " konuşma benim ile küstüm sana" Karanın nefesini dışarı verdiğini işittim

" özel günün mü yavrum senin, hayır öyle ise söyle de bileyim" başımı hızla karana söyledim

" neden soruyorsun ki, sen git başka bir kadınların özel gününe bak" dedim

 

Başka kadınlar kelimesine öyle bir vurgu yaptım ki, bu hareketim karanın kaşlarının çatılmasına sebep olmuştu.

 

" cidden mi yavrum bu mu yani, tamam trip atma demiyorum, at ama lütfen bana başka kadınlar ile alakalı şeyler öğren deme, ben bu hayatta tek bir kadının herşeyini biliyorum ve o kadın benim dünyam hatta yaşamım" karan elini omzuma koydu " Ben 12 yıldır seni sevdim, tek bir kadını bile almadım kalbime, yada tek bir kadın ile temas halinde bulunmadım, seni uzaktan sevsemde, hep sana aitmişim gibi yaşadım 12 yılımı"

 

Yapma işte yapma şurada iki dakika trip atacağım oğlum sana yaa....

 

İç sesimi susturdum ve karanın söylediklerine karşılık" zaten bundan sonra benimsin Karan ağa " demem üzere karan sırıttı" Bi daha söylesen ne dedin " karana söylediğim şeyin farkına varınca istemsizce bakışlarımı karandan kaçırdım.

 

" ne dedim ise dedim işte " Karan sesli bir şekilde güldü" tamam, tamam, benim için bir kez bile yeterli "dediğinde daha fazla utanmamak için yataktan kalktım ve hızla banyoya gittim, banyoya girdikten sonra kapıyı kapattım ve sırtımı kapıya dayadım.

 

Cidden bu adam benim sonum olucaktı, onun yüzünden kalbim yerimden çıkacak gibi oluyordu, dahası gülmesi, gülüşü o bile aklımın durmasına sebep oluyordu.

 

Derin bir nefes alıp verdim, bir süre sonra kendime geldiğim de, kapıdan çekildim ve lavaboya gidip elimi yüzümü yıkadıktan sonra havlu ile kuruladım, yüzümü kuruladıktan sonra odaya geri döndüm.

 

Karan çoktan yataktan kalkmış yatağı düzenlemişti, karana kaçamak bir bakış atıp gardıropın önüne gittim, içinden siyah papatya desenli elbisemi aldıktan sonra kapağını kapattım.

 

Banyoya yöneldiğim de karan

" sen burda giyin ben duş alacağım" dediğinde olduğum yerde kaldım. Karan koltuğun üzerinden havlusunu aldıktan sonra yanıma geldi ve hiç beklemediğim anda anlıma öpücük kondurup banyoya girdi. Karanın öpücüğü beni bozguna uğratmıştı.

 

Şimdi neden yapmıştı ki bunu, ne güzel trip atıyordum ben.

 

Karan banyoya girdikten sonra bende kendimi toparladım ve hızla üzerimde ki şaşkınlığı atıp, pijamalarımı çıkardım ve yatağın üzerine attığım elbisemi alıp giydim.

 

Üzerimi giydikten sonra pijamalarımı katlayıp gardıropa geri koyduğum da banyodan sus sesi geliyordu.

 

Pijamalarımı gardıropa geri koyduktan sonra aynanın karşısına geçip saçımı taradım, yüzüme nemlendiricimi sürdükten sonra odadan hızla çıktım.

 

Çünkü eğer karanı ıslak ve yarı çıplak bir şekilde görür isem, hiç iyi şeyler olmazdı.

 

Odadan dışarı çıktıktan sonra doğruca kapalı terasa yöneldim, kapalı terasa geldiğim de yine içeriden bağırış, ve gülme sesleri geliyordu.

 

Daha fazla beklemeyip içeri girdiğim de herkes uyanmıştı, Bade de dahil, herkes ile tek tek Günaydın dedikten sonra yerime oturdum

 

" ne yani şimdi, biz bir hafta uslu durar isek, abime bulaşmadan sen bize 20 bin mi vereceksin" dedi, tahir. Begüm çayından büyük bir yudum aldıktan sonra yerine bıraktı " evet hatta şunu 40 bin yapayım 20, 20 ikinize" dediğinde samet " tamam ama cayma bak" begüm Samete doğru hafif eğildi

" siz durun vereceğim söz" dediğinde İkizler aynı anda

" tamam söz duracağız" dedi.

 

Begüm ise gülerek " tamam" dediğinde , ona yaklaştım ve duya bileceği şekilde " İkizler ile rahat durmak olacak iş değil" diye fısıldadım. Begüm ise gülerek "Ben neden 20 bin dedim sanıyorsun" çenesi ile kahvaltılarını yapan ikizleri işaret etti " bunlar bir gün karan ile uğraşmasa depresyona girer" gülümsedim ve bende karanın gelmesini bekledim.

 

Herkes tek tek kahvaltısını yapar iken ben karanı bekliyordum, neden böyle bir alışkanlık edinmiştim bilmiyorum ama Karan olmadığın da hiç bir şey yiyesim gelmiyordu.

 

Bir süre sonra Karan terastan içeri,

Karan anlaşılan bugün işe gidicekti yine işe gittiği takımlardan giymişti, beyaz gömleği, siyah, pantolonu ve siyah ceketi ile yine her zamanki gibi nefes kesiciydi.

Herkes ile Günaydın dedi ve yerine oturdu.

 

Karan yerine oturur oturmaz Bade koşarak geldi ve karanın kucağına oturdu " baba bugün işe gitmesen olmaz mı?" diye sordu. Karan badenin saçlarına öpücük bıraktıktan sonra " olmaz prensesim toplantım var" Karanın sözüne karşılık badenin suratı düştü.

 

Karan badenin bu haline " ama söz işim biter bitmez evde olacağım, sen" bana baktı "Kadem annen" tekrar badeye döndü " üçümüz dışarı çıkıp dolaşacağız" dediğinde bade anında kendini toparladı ve heyecanla " söz mü" diye sordu.

 

Karan badenin heyecanına karşılık gülümsedi " söz prensesim" dediğinde bade " yaşasın" diye bağırdı,

 

" aşk olsun abi insan kardeşlerini de davet eder" dedi tahir yalandan alınmış bir ses tonu ile , Karan önün de ki peynire çatalını batırdı ve badenin ağzına uzattı, bade ise hemen ağzını açıp peyniri aldıktan sonra çiğnemeye başladı.

 

Karan da aynı şekilde peynirden yediğin de " sizsiz bir yere gitmem ben, zaten davet etmesem gelirsiniz siz, sizde öyle bir yüz var" dediğinde samet "bebeğimiz bizi nasıl da biliyor ikizim" karan Sametin dediğini duymazdan gelip bu sefer de salatalıktan yedi.

 

Tahir " valla abi çok haklısın, zaten sen bizsiz yapamazsın, ne demişler anca beraber kanca beraber" Samet ise tahir inin dediğini başı ile onayladı.

 

" hayır bir gün demiyorsunuz yengem ile abim belki baş başa kalmak istiyorlar diye, hemen yapışın sülük gibi siz" dedi Begüm, Sare ise " bırak abla tahirgilin derdi belli abimi nasıl delirtmek, en güzel günlerin katili ikizlerdir net" dediğinde tahir " yioo biz gayet masumuz sadece abimi çok seviyoruz hepsi bu" diye kendini savundu

 

" peki madem, gece yarısı odaya neden torpil attınız yengem" diye ikisine sordum, sorum onları bozguna uğratmış olucak ki ikisi de bir birlerine baktı. İlk bir süre ikisinden ses çıkmadı, sadece bir süre öylece beklediler.

 

İkisinden ses çıkmadığın da karan

" evet hadi bunu açıklayın bakalım" diye sorduğunda tahir " o gece den sonra namusumu kaybettim tarlada, çatlak Hayriye gözü ile yedi beni yetmedi dokundu bana" yalandan içini çekti " kirlettiler beni, açmamış gonca çiçek olan ben, kirlendim, yetmedi geçen gece katıldığımız bir davette de biri popo mu sıktı, kirlettiler beni" dedi yeşil çam oyuncusu gibi.

 

Samete aydınlanma gelmiş gibi

" ha o gece sıkan bendim ikizim popunu, hep sıkmak istedim" sırıttı

" maşallah kasan baya sağlam mış ikizim çizik yok" dediğinde tahir de güldü " He tamam o zaman ikizim sıkıntı yok o zaman dokuna bilirsin popoma" dedi ve ayağa kalkıp Samete arkasını döndü "elle ikizim popomu bakayım, kasam hayla yerin de mi?" Samet tam elleyeceği sırada Karan " sakın" tahire baktı

"otur ulan sende yerine saçma sapan hareketler yapıp durmayın" dediğinde samet " bizim bebişko kızdı ikizim otur lütfen" tahir ise sanki tahta oturur gibi nazik ve yavaşça yerine oturduğun da Saliha abla içeriye girdi.

 

"Karan oğlum rahatsız ediyorum da önemli bir mevzu var" dedi, Karan

" ne gibi abla" dediğinde Saliha abla eli ile dışarıyı işaret etti "aşağı da bir adam var seni soruyor" tedirgince ikizlere baktı ve sonrada karana " bir baksan iyi olur" dedi.

 

Karan nefesini dışarı verip badeyi kucağından yere indirdi "tamam abla" dedikten sonra ayağa kalktı ve terastan çıktı " acaba kim geldi" diye fısıldadı Begüm.

 

Cidden kim gelmiş olabilir Di ki?

Acaba karanı tehtit eden adamlar mı? Olabilir mi? Lütfen onlar olmasın lütfen...

 

Karana bakmak için ayağa kalktığım sırada dışarıda karanın

" ikizler yedim lan sizi bu sefer" diye bağırdı. Bütün bakışlar ikizlere döndü, begüm " ne yaptınız lan siz yine" diye sorduğunda Karan çoktan içeri girmişti. Yüzüne bakılır ise bu sefer ikizler büyük bir halt yemişlerdi çünkü Karan acayip derecede sinirli gözüküyordu.

 

İkizler abilerinin o halini görmeleri ile hızla ayağa kalkıp köşe sindiler.

" ulan bir gün lan bir gün rahat durun. Başıma iş açmadan sadece bir gün lan" dediğinde karana

" ne yapmışlar ki yine" diye sordum.

 

Karan kenarı da koltuğun üzerinde duran yastığı alıp ikizlere attığın da, yastık tahirin yüzüne geldi " ya manyak mısın, burnuma geliyordu, burnum estetik benim" diye ciyakladı.

 

Karan diğer yastığı da attığın da bu sefer yastık, Samete geldi, samet tahirin aksine " oh oh yastık savaşı severiz, severiz" diye dalga geçti.

Karan hırsını alamayıp ikizlerin üzerine yürüdüğün de hemen önüne geçtim ve ellerimi göğüs kafesine koydum " Karan lütfen sakin ol, ne oldu anlat ne yapmış bunlar" dediğim de karan bana baktı ve derin bir nefes alıp verdikten sonra dişlerini sıkarak, eli ile arkada ki ikizleri işaret etti

" bu salaklar tarlada, çalışan kızların hepsine evlenme vadi vermişler, yetmemiş Salih diye çalışan adamın ağzında gülfem diyen kıza mektup yazmışlar "

 

Begüm " dedim değil mi ben size bir gün rahat durmazsın diye" dediğinde tahir " ne var allah Allaha yuva yapmaya çalıştık, dahası kızlar da bize bakıp durmasalar mış o zaman ne yapalım yani yakışıklı isek" diye kendini savundu.

 

Karan ileriye doğru atıldığında,, dengem bozulsada ayakta kalmayı becerdim ve karanın önünden çekilemedim " bak bide kendini savunuyor yüzsüz herif" dediğinde tahir " valla ben bir şey demedim, dedim ise çenem tutulsun" dedikten sonra tahirin acı sesi yükseldi ve ardından Sametin " lan, lan ikizimin çenesi tutuldu" demesi üzere arkamı dönüp baktım.

 

Sametin dediği gibi tahirin çenesi tutulmuş, ağzı öylece açık kalmıştı, Karan ise " Allahın sopası yok işte, duyduğum halde kendi kendine beddua etti" nefesini dışarı verdi

" sonuç çenesi tutuldu" dedi. Tahir acıyla tekrar bağırdığın da " Samet yüzünü buruşturdu" İkizim sen Bir daha beddu etme malum sana dönüyor "

 

Tahir tekrar acıyla sesler çıkarmaya başladığın da Karan, Samete" artık sende ona göre dikkat edersin Samet "dedi. Samet ise abisine kınayıcı bir bakış attı

" hiç yakıştıramadım abi, ben imanlı Gacılardanım, benim işim dua ile, beddua ile değil " dediğinde karan" tabi tabi öyledir kesin "dedi

 

Tahir ise tekrar acıyla bağırdığında Karan bezgince nefesini dışarı verdi" yürü lan yürü bağırıp durma gidelim hastaneye baksınlar bir "dediğinde samet" bende geleceğim ikizimi yanlız bırakamam ben "dedi.

 

Karan" tamam işte düşün önüme hadi "dediğinde İkizler tıpış tıpış karanın önünden geçip gitti, Karan ise arkalarından" cidden bunlar nasıl avukat, hakim olacak hayla anlamış değilim "dediğinde herkes

" bende "dedi

 

Bir süre herkes tahirin olayına güldükten sonra Karan" akşam rahat bırakırlar bizi, akşama hazırlan bebeğim çünkü şu ertelediğimiz geçen geceyi telafi edeceğiz " diye fısıldadı ve diğerlerini umursamadan yanağıma öpücük bırakıp hızla terastan dışarı çıktı.

 

💞💞💞💞

 

" Çok acıyor mu ikizim " diye sordu Samet, tahir Sametin Sorusuna karşılık sadece başını salladı. Karan ise gülmemek için kendini zor tutuyordu. Tahire dikiz aynasından bakarak " artık dikkat edersin bundan sonra kardeşim beddularına" dediğinde tahir bir şeyler mırıldansada anlaşılmadı.

 

Samet " İkizim ne diyorsun anlaşılmıyor konuşma istersen" dediğinde tahir Samete kötü bir bakış attı, Karan ise gülerek " zaten konuşamıyor ki ikizin, kaldı öyle mal gibi" dedikten sonra büyük bir kahkaha attı.

 

Tahir yine bir şeyler mırıldansada anlaşılmayacağı için sustu, samet ise cebinden telefonunu çıkarıp tahirin o hallerinin fotoğrafları tek tek çeker iken, tahir zorla elinden telefonu almaya çalışıyordu

 

İkizler arkada didişir iken karanın aklı kadem ile çıkacağı geceyi düşünüyordu, bir aksilik çıkmaz ise bu gece onların gecesi olucaktı, herşeye en başından başlaya bilecekleri bir gece...

 

Karan düşüncelere daldığı sırada bir anda arabanın önüne siyah bir Mercedes kırdığın da, frene bastı. Tahir ile Samet ani fren sonucu koltuklara doğru yapışır iken. Önlerini kesen aracan içinden karanın tanıdığı simalar çıkması ile

" siktir" dedi.

 

Samet ise " ne oluyor abi" dediğinde, Karan başını ikizlere çevirdi " sakın sesiniz çıkarmayın arabada kalın gerekir ise saklanın tamam mı?" İkizler karanın söylediklerine karşı başlarını salladılar.

 

Karan İkizler den onay aldıktan sonra hiç düşünmeden arabadan indi ve az önce yollarını kesen adamların karşısına dikildi " ne istiyorsunuz yine "diye sorduğunda" ne istediğimiz belli Karan ağa, bu sessizlik hayıra alamet değil dedik, gidelim bir gözükelim dedik " kollarını iki yana açtı" iyi yaptık değil mi " karandan ses çıkmadığın da" iyi yaptık iyi yaptık " dedikten sonra" evet Karan ağa düşündün mü? "

 

Karan adamın yanında ki adamlara kaçamak bir bakış attı, hepsi de silahlı ve kalabalıktı, Bakışlarını tekrar karşısında ki adama dikti ve kendinden emin bir ses ile " Ben söyledim söyleyeceğimi " dediğinde adam güldü ve yanında ki korumalara başı ile işaret verdi, adamlar emiri başları ile onayladıktan sonra karanın arabasına gidecekleri sırada Karan durdurdu " köpeklerini geri çek Erdal" dediğinde Erdal denen adam

 

" neden,sadece arabana bakacaklar ne var bunda" dedi, Karan dişlerini sıkarak " geri çek dedim" Erdal ise karanın aksine sakince başı ile adamlara onay verdiğin de karan arabaya doğru giden adamın birine yumruk attı.

 

Adam yumruğun etkisi ile geriler iken, diğeri karandan önce davranıp, karanın ensesine silahın kabzası ile vurdu ve karanın bayılmasına Sebep oldu.

 

Karan bayıldıktan sonra Erdal karana pis pis sırıtıp " maalesef seni uyarmıştım ama beni dinlemedin Karan ağa" dedikten sonra adamlarına " alın küçükleri de gidelim" dedi ve, son bir kez karana küçümser şekilde güldükten sonra arabasına bindi.

 

  

💞💞💞

 

" abi iyimisin, abi uyan" dedi Samet telaşla, Karan başının ağrısına aldırış etmeden başını kaldırdı ve etrafına baktı, kapalı depo gibi bir yerdeydiler ve elleri arkadan oturdukları sandalyeye bağlıydı.

 

Karan Bakışlarını kardeşlerine çevirdi

" iyi misiniz siz" diye Samet ile tahire sordu, samet " daha iyi günüm de olmuştu" dediğinde tahir " benim de" dedi. Karan tahirin cevap vermesine şaşırdı, anlaşılan çenesi açılmıştı.

" çenen düzelmiş kardeşim senin" dediğinde tahir sırıttı " abi şuan dalga geçme demeyeceğim, geç çünkü bende hayret ediyorum, yolda gelir iken salak herifin biri çeneme vurdu düzeldi" Karan ile Samet tahirin olayına güldü, tahir ise " neyse hiç değil ise hastane kokusu çekmeyeceğiz, zaten korkuyorum hastaneden hele bir hemşire var beni her gördüğünde aç poponu iğne yapacağım diyor" dedi.

 

Karan ise " abartma kadın korktuğun için bilerek yapıyor, dahası o kim biliyormusun" diye sordu, tahir şaşkın şaşkın " kim" diye sorduğunda Samet

" nejla ablanın sümüklü kızı Şule, hani küçükken sana yapışım evleneceğim senin ile diyen Şule" tahir şulenin ismini duyduğu an yüzünü buruşturdu " amınakoyayım ya bende diyorum nerden tanıyorum ses tonunu ve o cadolaz halini diye" Samet ikizine acır bir şekilde baktı

" eee ikizim artık öğrendin kızı bir yemeğe çıkarır iki gün sonra da nişanını yaparız" diye dalga geçtiğin de tahir " siktir git, asla evlenmem ben" dedi ve abisine baktı " abi kim bu adamlar ne istiyor bizden" diye ilk önce sorması gereken soruyu en son sordu.

 

 

Karan nefesini dışarı verdi " hani eve gelen bir adamlar vardı yaa, tehtit etmek için gelen" Samet ile tahir hatırlamış gibi başlarını salladılar

" işte o adamların patronu, sırf yerleri ona vermem için tehtit ediyordu beni" dediğinde samet " vay sikik herif vay, bu adam yerleri alıp, inşaat yapıcaktı sözde ama aslında uyuşturucu işi" Karan başını salladı " evet" dediğinde kapı bir anda açıldı ve içeriye tanıdık simalar girdi.

 

" demek uyanmış bizim uyuyan güzel" diyen Erdal, karana doğru geldi ve önünde durup yukarıdan karana baktı " evet Karan ağa söyle bakalım fikrin hayla değişmedi mi?" diye sordu. Karan kardeşlerine sonra da diğer adamlara baktı, en son tekrar karşında dikilen Erdal denen adama bakıp sırıttı ve " evet değişti" dediğinde Erdal pis pis güldü " aferin, önceden kabul etseydin bu duruma düşmezdin kardeşlerin ile" dediğinde Karan " ama son bir şey söyleyeceğim" dedi.

 

 

Erdal merakla " nedir" diye sordu, Karan öne doğru hafif eğildi ve sırıtarak " siktirin gidin lan, size o topraklara vereceğime ölürüm daha iyi" dedi ve arkasına yaslandı. Erdal ise ilk başta şaşırsada da hemen kendini toparladı ve nefesini dışarı verdi " hiç akıllanmayacaksın değil mi Karan hiç pes etmeyeceksin" dediğinde Karan erdalın dediğini onaylar bir şekilde dilini damağına vurarak ses çıkardı.

 

Erdal başını yere eğip güldü ve sonra da başını kaldırıp İkizlere baktı

" o zaman aileni kaybettim diye de ağlama Karan" dediğinde tahir " ne diyon lan sen, şişme balon" Samet ise

" hayırdır, abimi bizim ile mi korkutuyorsun sen" abisine baktı

" öyle mi abi" dediğinde Karan güldü ve başını salladı.

 

Tahir " film çekiyoruz sanki amınakoyayım, adam bizim ile tehtit etmiş ikizim" dedi dalga geçer gibi, samet ise gülerek " harbi yaa şey dediniz mi? Ya canın ya ailen falan" dediğinde üçü de güldü. Erdalın sabrı neredeyse taşmak üzereydi ama sakin kalmalıydı çünkü eğer birinden birine zarar verir ise kardeşlerin Karan asla ona yeri vermezdi.

 

Erdal işaret parmağı ile İkizleri işaret etti " siz çok fenasınız" dediğinde tahir sırıtarak " öyleyizdir ayıptır söylemesi, herkes bize belalı İkizler der" dediğinde samet " yok ulan mutant İkizler diyorlar ben geçen gün

duydum" erdala küçümser bir bakış attı " hiç değil ise senin gibi şişme balon demiyorlar" diye dalga geçtikten sonra büyük bir kahkaha attı.

 

Erdal artık sabredememşiş olucak ki başı ile adamına işaret verdi, erdalın adamı komut ile ikizlerin yanına geldi ve ikisinin de yüzlerine yumruk attı. Karan oturduğu sandalye de " senin belanı sikeceğim Erdal dokunma lan kardeşlerime" diye feryat figan adama. Ve erdala söver iken İkizler ise acıdan kıvranmak yerine güldüler " ulan daha düzgün yumruk atan adam mı bulamadın lan bu ne" diye dalga geçti Samet.

 

Tahir ise çenesini açıp kapadı "eline sağlık kardeş çenem şimdi yerine oturdu senin sayende" diye oda dalga geçtiğin de Erdal artık sakin halini bıraktı ve karanın doğru eğilip elini omzuna koydu " beni iyi dinle Karan, benim sabrım kalmadı artık," çenesi ile ikizleri işaret etti " bu bebekler ile uğraşmaktan yeteri kadar anam ağladı" dediğinde tahir ile samet aynı anda " adres verde güldürülerim annemizi koççuğum" diye bağırdılar

 

Erdal ikizlerin söylediklerine karşılık gözlerini kapatıp açtı ve karana baktı

" son kez söylüyorum Karan ya toprakları bana verirsin yada ailenin ölümüne sebep olursun" diye tekrar tehtit etti. Karan ise aldırış etmeden ikizlere baktı, aynı kana sahip değillerdi belki ama aynı ruha sahiptiler. Birinin canı yandımı hepsinin de yanıyordu.

 

Karan bakışlarını İkizlerden çekti ve Erdala baktı " siktir git Erdal" diye fısıldadı. Erdal ise nefesini dışarı verdi ve geri çekildi " peki madem sen istedin" dedikten sonra adamlarına

" üçünü de ayırın bir birilerinden" dedi. Tahir oturduğu sandalye de öfke ile kıpırdandı " lan senin ben ecdadını sikeyim Erdal" dediğinde çoktan adamlar tahirin koluna girmiş Karan ile Sametten uzaklaştırmıştı..

 

Diğer adamlar da Sameti götürür iken Karan "sakin olun, bulaşmayın bir şeye" diye bağırdı, Erdal ise güldü

" korkmayın mı demek istedin her halde" dediğinde Karan güldü " hayır ikizlerim korkmak yerine, aksine korku salar bakma onların gevşek olduğuna. Yeri geldimi onlar gerekir ise adamı canından bezdirecek hale getirir" öne doğru eğildi ve pis pis sırıttı " sana geçmiş olsun Erdal, ikizlerimi ayırarak büyük hata yaptın, adamlarına son kez iyi bak derim" dedikten sonra arkasına yaslandı.

 

Erdal baş parmağı ile dudağının kenarını kaşıdı ve karana son kez

" Ben daha oyunumu oynamadım Karan ağa, bu oyunda ya ben kaybedeceğim ya sen canından olucaksın yada kardeşlerin" dedikten sonra karanın yanından çıktı.

 

 

Karanın yanından çıktığında adamlarının birinin acı çığlığını duydu, sesin geldiği yönden koşarak telaşla yanına gelen adama " ne oldu" diye sordu. Adam nefes nefese " Erdal bey, ayırdığımız kardeşlerden biri adamımızın kulağını kopardı diğeri ise parmağını" dediğinde Erdal şaşırdı.

 

Karanın dediği gibi varmış cidden demeden edemedi,

 

Yanında duran adamı " şimdi ne yapacağız Erdal bey Karan denen adam geri adım atmıyor "Erdal sıkıntı ile çenesini kaşıdı ve" olması gerekeni, bırakmamız gereken kişiyi bırakıyoruz diğerleri benim ile " dedi

 

Adamları ise" emin misiniz Erdal bey ya polise gider ise " Erdal pis pis sırıttı" gitmez gidemez, siz benim dediğimi yapın yeter " dedi ve hemen arkasından ekledi." yanlız biraz güzel uğurlayalım değil mi "diye adamına komut verdiğin de adamı başı ile onayladı ve erdalın yanından ayrıldı.

 

🥺🥺

 

Zaman akıp geçmişti ve Karan ile İkizler hayla ortalıkta yoktu, Karan çıkmadan akşam için hazırlan geçen gecemizi telefi edeceğiz demesi üzere hazırlanmış bir şekilde onu bekliyordum. Üzerime kırmızı çokta derin olmayan kırmızı ip askılı elbisemi giymiştim, saçlarıma maşa yapıp omuzlarımdan aşağı dökülmesine izin vermiştim. Makyaj olarak çokta abarmamış sadece dudaklarıma kırmızı ruj sürmüştüm ve ne yazık ki Karan hayla ortada yoktu.

 

" yenge ayakta kalma istersen otur lütfen" dedi Sare, Sarenin dediğini yapıp yerime oturduğum da karanı 10 kez aramama rağmen tekrar aradım ama ne yazık ki yine bakmadı. Öfkeyle telefonumu yanına koyup arkama yaslandım

" görür o saat kaç oldu hayla yok orta dahası telefonlarımı da açmıyor. Eh Karan ağa ben bunu sana sormazmıyım şimdi" diye kendi kendime söylenir iken dış kapı açıldı ve içeriye, üstü başı dağılmış yüzü dayaktan tanınmayacak hale gelmiş , tahir içeri girdi.

 

Tahirin o halini görmemiz ile hızla ayağa kalktık ve koşarak yanına gittik " tahir ne bu halin" diye sorduğumda tahir öksürdü ve ağzına biriken kanı yere tükürdü. Tahirin koluna hemen girdim " gel gel otur şuraya sonra anlatırsın" dediğim de Begüm de tahirin diğer koluna girdi ve onu koltuğun olduğu yere götürdük..

 

Tahir yavaşça koltuğa otursa da yüzünü acı ile buruşturdu, sareye

" su getir" demem üzere Sare koşarak mutfağa gitti, biz isek tahirin ağzında çıkacak kelimelere odaklandık. Tahir bir süre bir şey demeden öylece bekledi ve en sonunda " yenge abim ve ikizim hiç iyi değil" dedi ve ağlayarak " bir şey yapmaz isek onları öldürecekler" dediğinde " kim" diye sordum

 

Tahir tekrar öksürdü ve ağzında biriken kanı yere tükürdükten sonra " o adamlar abimi tehtit eden adamlar" dediğinde göğsümün üzerine bir ağırlık çöktü, karanın hayatı tehlikedeydi. Bir tek karanın değil Sametin de öyleydi.

 

 

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

 

 

Sizce Karan ile Samete ne olacak dersiniz?

 

 

Veee bölüm bittiiiiiiiiii nasıl buldunuz bakalım bölümü inşallah beğenmişsinizdir :) finale yaklaşıyoruz yavaş yavaş çok heyecanlıyım şuan sksksk neyse çok uzatmadan haftaya görüşmek üzere kendinize cici bakın balımlar hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum :)

 

 

Loading...
0%