Yeni Üyelik
1.
Bölüm
@sevim_svim

"Oğuz ben geldim!" neşeli bir ses tonuyla bağırmıştım. Bir kaç dakikanın ardınca yatak odasında gördüğüm şeyle tüm neşem kaçmış, onun yerini ise kocaman bir hüzün almıştı, gözlerim anında dolmuştu. Sevdiğim adamı yatakta başka bir kadınla çırılçıplak bir şekilde görmüştüm ben. Bundan acı verici başka ne olabilirdi ki? Elimdeki alışveriş poşetleri ağırlaşmış gibiydi. Daha fazla tutamadığım için ellerimden yavaşça yere düştü. Poşetlerin yere düşmesinden gelen sesle olduğum yerde irkildim. Bugün beni sevdiğim adam en büyük hayal kırıklığına uğramıştı. İkisi de beni gördükleri gibi kıyafetlerini giyinmeye başlamıştı. Oğuz yanındaki kadını umursamayarak yanıma doğru ilerledi.

 

"Güzelim bak, düşündüğün gibi bir şey değil gerçekten, açıklayabilirim bebeğim." demişti. Aklınca beni kendine inandırmaya çalışıyordu. Bu ne konuşuyordu harbiden? Düşündüğüm gibi değilmiş-miş! Herhalde yanlışlıkla düştüler de yatakta o hâle geldiler. Hem de benim evimde! İğrenç adam..!

 

Elimi tutmaya çalışan adama öyle ters bir şekilde baktım ki, ondan iğreniyorum artık. Elimi tuttuğu elinden hızlıca kurtulmuştum.

 

"Bir daha!" dedim sinirli ses tonuyla "Bana dokunmaya bile cüret etme!" Diye devam etmiştim. "Hemen ikiniz de siktir olup gidin evimden!" demiştim yine aynı sinirli ses tonuyla. Oğuz hemen ardıyla konuşmaya başlamıştı.

 

"Bu kadar kolay mıydı her şeyi bitirmek?" demişti ve sonrasında yine devam etmişti: "Beni dinlemeden bu kadar kolay mı her şeyden vazgeçeceksin?" Sinirlenmişti. Kısa bir gülüş attım ona. Canım ne kadar yansa da ona bunu asla belli etmeyecektim, sevindirmeyecektim onu.

 

"Evet bu kadar kolaydı her şey. Zaten ben seni sevmiyordum! Anlıyor musun seni sevmiyordum, şimdi defolup git evimden şu kadını da al yanına çek git!" Demiştim bağırarak. Gözleri ile bana zavallıymışım gibi baktı.

 

"Çok güzel oyunculuk yapmışsın, mesleğinin hakkını veriyorsun." demişti bana bakarak. Dediği şeye kısa olarak kahkaha atmıştım. "Eee, işim bu sonuçta" demiştim gülmeye devam ederken.

 

"Sezin sen şeytanın tekisin!" demişti.

 

Böyle ağlayacaksa oynamasaymış...

 

Hem, bunu bana mı söylüyordu? Yaptığı şeyden sonra bana mı söylüyordu? Pislik herifin tekiydi kendisi. Onu ne kadar sevsem de gururum sevgimden daha üstündü!

 

Oğuz ardına bile bakmadan evden çıkıp gitmişti, kadında onun arkasından gitmişti. Camın önüne yaklaşıp gözüm dolu bir şekilde el sallamıştım arkasından...

 

Loading...
0%