Yeni Üyelik
47.
Bölüm

46.Bölüm

@sevipgidenbirisiii

Arkadaşlar bu bölüm +18. Bunu bilerek okuyun.

 

 

Nazlının Ağzından

 

Alazı öpmeye başladığımda içimde kıyıda köşede kalmış duygular açığa çıkmaya başlamıştı. Tutkuyu sonuna kadar derinlerimde hissediyordum.

 

Bana sanki bu anı çoktan beridir bekliyormuşcasına vahşice karşılık vermeye başladı. Biz ihtirasla öpüşürken kendimizden geçerken Alazın dudağını birden ısırdım.

 

Dudağıma kan tadı gelmeye başlarken kanın Alazın dudağından geldiğini anladım. Artık nasıl ısırdıysam çocuğun dudağını kanatmayı başarabilmiştim.

 

İkmizde soluk soluğa kalmıştık, nefes almaya ihtiyacımız vardı. Nefes almak içkn birbirimizden ayrıldığımızda alınlarımızı birleştirdik.

 

Elimle yaklaştım ve Alazın suratını okşadım. Bu anlar bana o kadar tanıdık geliyordu ki sanki yıllardır aynı şeyleri yaşıyor gibiydik.

 

Eksik parçamı bulmuş ve tamamlanmıştım. Alaz bir süre bana bakmaktan kendini alıkoyamadı.

 

Gitmekten ya da beni kaybedeceğinden korkuyormuş gibi bakıyordu. Sonra baştan aşağı tüm vücudumu süzdü ve arsız arsız gülümsemeye başladı.

 

Üstümde eksik bir şey var mı diye baktım. Ama gayet normaldi. Gözleri göğüslerimde fazlaca oyalandı. İşte şimdi Alaz Beyin niyetini öğrenebilmiştim.

 

Alaz Bey benimle sevişmek istiyordu. Gelirken niyetini açık bir şekilde söylemişti. Açıkcası dediklerini çok ciddiye almamıştım.

 

Ellerini belime sardı ve yüzünü yüzüme yaklaştırarak kulağıma yaklaştı:

 

"Nazlı iki gündür beni nasıl azdırıyorsan memelerin rüyalarıma kadar girdi. Onlara dokunmak için can atıyorum güzelim."

 

"Dokunmama izin var mı?"

 

Bu soru beni oldukç şaşırtmıştı. Komutan Alaz Bey sürekli emir veren ve etrafındaki insanları umursamayan biriydi. Bana dokunmak için ilk defa izin istiyordu.

 

Gözü benden korkmuşta olabilirdi. Sonuçta daha yakın bir zamanda ondan intikam almıştım. Dokunuşları dünyadaki tek kadın gibi hissettiren bir adamdan bahsediyorduk.

 

Sevmeyi bilmediği halde sevmeyi öğrenmek için canı gönülden çabalayan bir adam vardı. Kıramazdım.

 

Ayrıca ikimizde bu gecenin hayalini çok fazla kurmuştuk. Şimdi gerçeğini yaşama vakti gelmişti. Cevabımın ikimizi de ve ilişkimizi de ne yönde etkileyeceğini belirleyecekti.

 

Alazla birlikte olmayı her şeyden çok istiyordum. Son raddeye kadar gitmek istiyordum. Pişman olacağımı düşünmüyordum.

 

Anın heyecanıyla konuşamayacağımı bildiğim için başımı aşağı yukarı doğru oynattım. Bu benim lügatımda hazırım demek oluyordu.

 

"Seninle sevişecek olmak beni çok heyecanlandırıyor güzelim. Bu an hep zihnimde canlanacak."

 

Bugünü bende kolay kolay unutmazdım. Yaklaştı, yaklaştı ve dudakları dudaklarımi buldu tekrar. Gözlerini gözlerimden bir dakika bile ayırmıyordu.

 

Ben utancımdan yüzüne bile bakamıyordum. Kıpkırmızı olmuştum. Utandığını anlasa bile beni rahatlatmak adına elleri saçlarım buldu ve bir bebeğim saçlarını okşar gibi okşadı.

 

Öpülmekten dudaklarım artık tahriş olma noktasına gelmişti. Geri çekilmek istesem de yanlış anlaşılmaktan korktuğum için geri de çekilemiyordum.

 

"Benle birlikte olmak istemiyorsan yapmak zorunda değiliz. Buna mecbur hissetme kendini."

 

Her ne kadar azsa da kendinden geçse de bu adam her zaman beni düşünüyordu. Alazı reddetmeye hakkım yoktu. Utandığımı izah etmeliydim.

 

"Alaz ben sevdiğim adamla birlikte olmaktan gocunmam. Sadece daha önce böyle anlar yaşamadığım için bir tık korkuyorum ve utanıyorum."

 

"Ben benimle birlikte olmak istemiyorsun sandım."

 

"Korkmanı gerektirecek hiçbir şey yok."

 

Bir anlık cesaretle Alaz daha konuşmasını bitirmeden yaklaşıp üzerindeki tişörtü çıkardım. Kasları ve baklavaları beni benden alıyordu.

 

Birazdan ağzımın suyu akacaktı neredeyse. O derece kıskandım.

 

Benden başka kim bilir kaç kişi Alazın baklavalarına dokunmuştu?

 

Ellerimle her bir çizgiyi baştan aşağı okşadım ve yavaş yavaş ellerimi aşağıya doğru indirmeye başladım.

 

Alaza baktığımda göz bebekleri koyulaşmış ve adeta kendinden geçmişti.

 

Benimde bayılmama ramak kalmıştı. Her an bayılabilirdim. Ufacık bir dokunuşla bile bu kadar etkileniyorsak birlikte olduğumuzda neler olacağını kestiremiyordum.

 

 

 

 

46. bölümde geldi. Arkadaşlar çizgi studyo diye bir uygulama var .

 

Aynı watpadd gibi. Belki bilenleriniz vardır. Oraya da bölümleri atsam uygulamyı indirip bana destek olur musunuz orada?

Loading...
0%