Yeni Üyelik
62.
Bölüm

60.Bölüm

@sevipgidenbirisiii

Nazlının Ağzından

 

Alazın bu olanlardan sonra bu kadar çabuk araması beni açıkçası şaşırtmıştı. Bir işaret olmalıydı. Olanları hissetmişti. Başka bir açıklaması olamazdı. Alazın telefonunu açmalıydım. Yoksa açana kadar arardı.

 

Yaşadıklarımı belli etmeden konuşmalıydım. Yalnız Alaz benim ses tomumdan ufacık bir şeyi bile anlama potansiyeline sahip biriydi.

 

Bir çırpıda telefonu açıvermiştim.

 

"Güzelim nasılsın? Gittiğimden beri seni ilk kez arayabildim. Nasıl geçiyor vaktin? Ben sensiz yapamıyormuşum onu fark ettim. Bağımlım olmuşsun kızım. Sana ben ne ara bağlandım bu kadar bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var. Yanına gelmek için ilk defa gün sayıyorum."

 

Ah, Alaz bir bilsen burda neler oldu! Bu kadar sakin kalabilir miydin be sevgilim.

 

Alazın söyledikleri yüreğime su serpmişti. Bu hala olanları öğrenmedi demek oluyordu. Artık her şeyi akışına bırakabilirdim. Normal davranmalıydım. Her an her şeyi fark edebilirdi.

 

"Sevgilim benimde seni düşünmediğim bir an bile olmuyor. Keşke şu anda yanımda olsan ve bana sımsıkı sarılsan. Varlığını her daim hissedebilsem."

 

Şu anda tek dileğim Alazın yanımda olmasıydı. Bu şu anda mümkün değildi. "Her şey bitti ve geçti." demesini beklerdim.

 

Alaz bu söylediklerimden sonra bir müddet sustu. Selin bana olanları niye anlatmadın der gibi bakıyordu. Alaz öyle ya da böyle olanları eninde sonunda öğrenecekti. Kaçış yoktu.

 

Telefonu kapattığını düşünüp tam da benim kapatacağım anda Alaz konuşmaya başladı:

 

"Nazlı Pusatın gece gece sana sarkıntılık yaptığını nasıl saklarsın? Biz gitmeden önce ne konuştuk. Ne olursa olsun anında beni arayacağına söz vermiştin. Olanları bana söylemeyerek sana olan güvenimi yerle bir ettin. Pusatın tekin bir adam olmadığını bildiğin halde susmayı tercih ettin ya yazıklar olsun sana. Geldiğimde Pusattan hesabını soracağım."

 

Bu sözlerin ardından hemen Seline baktım. Olay yaşanırken yanımda olan tek kişi oydu. Abisine olanları dayanamamış olmalı ki hemen söylemişti. Bugün ben belki olanları söylemeyerek sadece bir kişinin güvenini kırmıştım.

 

Peki ya benim güvenimi kıranlar?

 

Onlar ne olacaktı?

 

Alaz olayı öğrendikten sonra beni konuşturmamıştı. Telefonu kapatmamıştı belki ama dedikleri suratıma tokat gibi çarpmıştı. Ben bu sözleri hak edecek hiçbir şey yapmamıştım. Duymayı beklemediğim sözler bana bir bir söylenmişti.

 

Alaza haddini bildirmeliydim. Benim sevgilim dahi olsa bana böyle davranma hakkı yoktu.

 

"Alaz sana söyleseydim sen yine bana bu şekilde davranacaktın. Arada hiçbir fark olmayacaktı. Ben senin az önceki davranışlarını hak edecek hiçbir şey yapmadım. Pusar beni sıkıştırmış az daha öpecekti. Belki de daha ileri gidecekti. Seninse taktığın mevzuya bak. "

 

"Bir müddet beni arama."

 

"Ayrılalım Alaz biz bu ilişkiyi uzaktan yürütmeyi beceremiyoruz. En iyisi bitirelim."

 

"Son kararın mı?"

 

" Evet, son kararım."

 

"Sen nasıl istiyorsan Nazlı, bitsin o halde."

 

Gelince konuşmamız en doğrusu olacaktı. Şu anda ikimizde sağlıklı iletişim kuramadığımızın farkındaydık. Bu da bizi yıpratıyordu. İlişkiyi bitirdiğime üzülmüştüm. Hatta bin pişmandım. Yalnızca hatasını anlasın istiyordum.

 

 

 

 

Yeni bölüm isteyenler kimlerdi?

 

Koşun, koşun ! Yeni bölüm geldi.

 

Yorumları dolduralım. Bol yorum yapalım. 50 tane yorum görmek istiyorummmm.

 

Bugün iki bölüm daha gelebilir.

Loading...
0%