Yeni Üyelik
71.
Bölüm

69.Bölüm

@sevipgidenbirisiii

Selam gençler, sizi kıramadım. Bir bölüm daha yükledim. Allah rızası için şu çizgi studioyu indirip bölümleri açın. Hiçbir olayı yok. Burda açtığınız gibi gidip açıyorsunuz. Her bir bölümü açtığınızda ben bir kuruş kazanıyorum sadece olan bu.

 

 

Şu anda 31 liram var.250 sınırına ulaştığında parayı çekebiliyorsunuz diye biliyorum. Lütfen yapın da şu gariban da sevinsin en azından harçlığım çıksın. Beni sevindirseniz keşke.

 

 

 

 

 

Nazlının Ağzından

 

Alaz beni kucağında yatak odasına kadar taşımıştı. Benimle sevişmeyi özlemiş olmalıydı. Aksi takdirde şu an bu odada olmasının mantıklı bir açıklaması olamazdı.

 

Yatak odasına geldiğimizde beni kucağından yere indirdi. Bana yaklaştı ve dudaklarımızı tekrar birleştirdi. Yaralarımızın iyileşmesi için sevişmemiz gerekiyordu. Ancak böyle kendimize gelirdik. İkimizde bu süreçte çok yıpranmıştık.

 

Alazın üst dudağını ısırma ihtiyacı ile doldum. Ellerimi sakallarına koydum ve üst dudağını aniden ısırdım. Benim ısırmamla birlikte dudağı tahriş olmuştu. Aniden inledi.

 

Anlaşılan birileri sert olmama hazır değildi. Oyunu kurallarına göre oynamalıydım. Nefesi nefesime çarpıyordu. Dudaklarımız arasındaki mesafe o kadar kısaydı ki her an beni tekrar öpebilirdi. Ama benim onu öpmemi bekliyordu.

 

Alaz beni tekrar öpene dek dudaklarımız arasındaki nefesi hissedecektim.

 

"Beni öpmek bu kadar zor olmamalı Alaz. Alt tarafı dudaklarımızı birleştireceksin. Oturma odasında ben seni öptüm, yatak odasında da ben öptüm. Sıra sende beyefendi. Birleştir dudaklarımızı, şehvet ve tutkuyu iliklerimize kadar hissedelim."

 

"Emredin güzellik. Yalnız ben öpersem sadece öpmekle kalmam, biliyorsun. Seni o yatağa gömerim. Bu konuda oldukça iyiyim. Seni sabaha kadar yataktan çıkarmam. Tüm hıncımı senle yenerim. Okeysen hemen başlayalım."

 

" Açık konuşmak gerekirse zaten bu işin sadece öpüşmeyle kalmayacağını hepimiz biliyoruz. Bu gece bizim olsun. Senden gelecek her şeye razıyım. Çıkarma bugün yataktan beni. Altında eze eze becer."

 

"Of, şimdiden kazık gibi oldu benim yarrak kızım. Seni evire çevire becermek istiyorum."

 

Alazın söyledikleri beni iyice azdırmıştı. Dudaklarımızı tekrar birleştirdim. Uzun zamandır birbirimizden ayrı kaldığımızdan beni vahşice öpuyordu. Dudaklarımı öperken ısırıyor, kanattığı yerleri emiyordu. Öpüşünü derinleştirdi.

 

Üzerindeki tişörtten kurtulmasını istedim. Beni yatağa yönlendirerek aniden ittirdi. Yatağa düştüm. Alazda üzerime çıktı. Tam bacaklarımın üzerine oturdu. Pantolonun kumaşından bile sertliğini hissedebiliyordum. Aramızda pantolon kumaşı yok gibiydi.

 

Öpüşmeye kısa bir ara verdik. Nefes almaya ihtiyacımız vardı.Ben o sırada Alazın üzerindeki tişörtten kurtulmasını sağladım. Çıkarttığım tişörtü odanın bir köşesine fırlattım.

 

Şu anda hiçbir şeyi umursayacak durumda değildim. Sevdiğim adamla sevişmenin derdindeydim. Alazın pürüzsüz tenine baktım. Dokunma ihtiyacıyla doldum. Bu adam bir başkaydı.

 

Kol kaslarına oradan da baklavalarına dokundum. Yavaş yavaş ellerimle aşağı doğru inerek elimi pantolunun kemerine attım. Şu anda pantolununu feci şekilde çıkarmak istiyordum.

 

Alazın eli elime gitti ve durdurdu.

 

"Pantolonumu çıkarmak için daha erken. Önce ben biraz seni seveyim."

 

Benim kırmızı saten elbisemi kollarımdan tutarak aniden yırttı. Alaz da en az benim kadar azmıştı.

 

Altıma sütyen giymemiştim. Sadece altımda kilot vardı. O geceden sonra bir daha birlikte olmamıştık. Yine de karşısında yarı çıplak olduğum için utanmıştım. Aniden memelerimi kapattım.

 

Alaz benim utanmış olduğumu anlamış olmalıydı. Yüzüne bakamıyordum. Yüzümü kendisine doğru çevirdi ve konuşmaya başladı.

 

"Nazlı ben senin en mahrem yerlerini görmüş kişiyim. Yani ben utanacağın son kişi olmalıyım. O yüzden bu gece gözlerini bir dakika bile benden ayırmanı istemiyorum. Anlaşıldı mı?"

 

"Anlaşıldı komutanım."

 

"İşte böyle uslu ol. Bu gece sabahlamamız lazım. Çünkü benim sana doymam aşırı zor gibi duruyor."

 

Alaz utanmamı bile dinginleyebilecek biriydi. Bugün nedense komutan kişiliği devredeydi. Bu da Alazı daha sert biri yapıyordu. Sevişirken bu karakterde olmasını sevmiştim.

 

Alaz bana doğru eğildi ve pantolunun üzerinden yarrağını benim kiloduma sürttü. Bu yaptığı çok hoş ve azdırıcıydı.

 

Ellerini kavradım ve memelerime bıraktım. Koca elleriyle memelerimi aniden tüm gücüyle sıktırdı.

 

Acımıştı. Hayvan!

 

Aynı zamanda da büyük bir haz vermişti. Memelerimi sadece sıktırmakla kalsaydı iyiydi. İki eliyle birden memelerimi sağlı sollu tokatlmaya başladı. Neredeyse iki dakikadır aynı şeyi yapıyordu. Memelerim artık tokatlanmaktan kıpkırmızı olmuş, morarma yolunda ilerliyordu.

 

Alaz bunla da yetinmekle kalmamıştı. Bir eliyle mememi sıkmaya devam ederken, ağzını da devreye soktu ve diğer mememin ucunu emmeye başladı.

 

Öyle iştahlı bir şekilde emiyordu ki az daha salyalarım akacaktı. Meme ucumu eline kıstırdı ve oynamaya başladı. Ağzında olan meme ucumu ise ısırdı.

 

Böyle ani ve sert bir şekilde yaptığı hareketler aşırı azdırıyordu. Ellerimi sırtına doğru çıkardım ve tırnaklarımla baştan aşağı çizdim.

 

Hep o mu bende iz bırakacaktı?

 

Burazda ben onda iz bırakmalıydım. Büyük ihtimalle sabah kalktığımda memelerimin her tarafında iz olacaktı.

 

Hayır Alazın memelerimle alıp veremediği neydi?

 

Alaz memelerime dokunduğu için biraz büyümüştü.

Memelerimin büyümüş olması Alazın hoşuna gidiyordu galiba. Bu kadar memelerimle ilgilenmesi bu sonucu doğuruyordu. Başka açıklaması olamazdı.

 

Artık evde sütyenle dolaşmak zorunda kalacaktım. Alaz bey memelerime rahat vermeyecekti.

 

" Nazlı biz senle o gece beraber olduğumuzdan sonra memelerin baya büyümüş. Acaba hamile olabilme ihtimalin var mı?"

 

 

 

Bir sonraki bölümde +18 olacak mecburen. Kısa bölümler yazdığım için. Bir beğeni ve yorumu çok görmeyin. Hadi bol bol yorum yapın.

 

 

Bana destek olanlar nerede yorumun altında göreyim.

Loading...
0%