Yeni Üyelik
72.
Bölüm

70.Bölüm

@sevipgidenbirisiii

Gerçekten çizgiden para kazanmak istiyorum. Bir kuruş kazandırıyor zaten.

 

Bana destek olmak isteyen bir kişi bile yok mu?

 

 

 

 

 

Nazlının Ağzından

 

Alazın böyle demesi beni aniden durdurmuştu. Böyle bir şeyin ihtimali olabilir miydi ki?

 

Alaz ile sadece bir gece birlikte olmuştuk ve korunmuştuk. Hamile kalmam neredeyse imkansızdı. Ben daha sonrasında doğum kontrol hapı da almıştım. Her ihtimali düşünmüştüm.

 

Alaz hamile kalma ihtimalimden bile korkuyordu. Belki de baba olmaya hazır değildi. Ya da asker olduğundan arkasında bir can bırakmak da istemiyor olabilirdi.

 

Böyle düşünmekte son derece haklıydı. Hak vermiyor değildim. Sadece tüm bunları düşünmüyor, ayrıca beni de düşünüyordu.

 

"Hamile kalma olasılığım sıfır. Çünkü geçenki sevişmemizde de hatırlarsan eğer korunmuştuk. Memelerimin büyümesi de hormonlardan kaynaklı. Sen yokken kendime biraz dikkat etmediğim için vitamin kullanmam gerekti. Biraz da kilo alınca haliyle memişlerim de büyüdü. Hamile değilim yani. Gönlün son derece rahatlayabilir."

 

"Ah, Nazlım. Memelerinin büyümesinde benimde dokunmamın etkisi yok mu yani? Baksana 80 b beden takıyorken bir ayda cup ölçüsü c olmuş."

 

"Demekki dokunuşların bende yan etki yapıyormuş komutanım. Bundan sonra bana daha fazla dokunmalısınız. Aksi takdirde isyan çıkarırım."

 

"Siz benden her zaman size dokunmamı isteyin Nazlı hanım. Seve seve."

 

Alazla bu tür şehvetli atışmalar yapmamıza bayılıyordum. Aramızdaki tutku bir türlü bitmiyor, daha çok harlanıyordu. Bu sevişmelerimizi her gece isteyebilir ve yaşayabilirdim. O derece güzeldi.

 

Yatak odasındaydık. Şu anda da zevkin doruklarında olsak bile birazdan asıl zirveye ulaşacaktık. Şöyle etrafa bir bakındım. Saten elbisem bir köşede duruyordu. Alazın pantolunu ve tişörtü başka bir köşeye atılmıştı.

 

Alaz memelerimde yeteri kadar oyalandıktan sonra gözleri aşağıya doğru kaydı. Kilotum hala üzerimde duruyordu. Alazın artık kilodumu çıkarma vakti gelmişte geçiyordu. Gözlerime bakarak benden izin istedi. Kirpiklerimi aşağı yukarı kırparak onu onayladım.

 

Alaz bacaklarımı kaldırarak kilotu bacaklarımdan sıyırıp yatağın bir köşesine fırlattı. Karşısında çırılçıplaktım. Gözlerini bir dakika bile ayırmadan bana bakıyordu. Sanki özenle çizilmiş bir şaheser gibiydim onun için.

 

Sonra hiç beklemediğim bir şey yaptı. Elini amıma götürerek baş parmağını sokmaya çalıştı. İlk gecemize rağmen yine de dar olduğunun o da farkındaydı. Biraz girmesi için zorladı. Baş parmağı girdikten sonra iki parmağını soktu.

 

Bir süre sonra birkaç parmağını sok çıkar yapmaya başlayınca zonklamaya ve acımaya başladı. Gözümden yaş aktı. Alaz şu an zevke odaklandığı için ağladığımı fark etmiyordu.

 

Bütün parmaklarını kiloritisimden çıkardıktan sonra gözlerime bakarak parmaklarını yaladı.

 

Evet, evet duydunuz!

 

Bildiğiniz parmaklarını yaladı. Zevk suyumu içti.

Bu beni oldukça şaşırtmıştı. Ben zevk suyumdan iğrenir ya da tiksinir diye düşünmüştüm.

 

Tam tersine bu hareketi beni benden almıştı. Parmaklarını ağzına doğru getirdi ve bana benim zevk suyumu içirmek istedi.

 

Ağzımı kocaman açtım ve bana zevk suyunu içirmesini zevkle istedim. Parmaklarını baştan aşağı yarrak yalar gibi yaladım. Alazın gözleri fal taşı gibi açıldı. Zevk suyunu aniden yuttum.

 

Alaz zaten deliydi. Zevk suyunu içmem ise Alazı daha da delirtmişti. Benim böyle cesaretli hallerime alışkın değildi.

 

"Siktir."

 

"Noldu, Alaz?"

 

"Kızım sen neymişsin böyle? Beni benden alıyorsum. Senle sevişirken kendimden geçiyorum. Bu yarrak sadece senin için azıyor ve kalkıyor, merak etme."

 

"Seni bu hale getirebiliyorsam kendimle gurur duymalıyım."

 

Alaz benim tatmin olabilmem için her şeyi yapmıştı. Sıra bendeydi. Bende Alaz için bir şeyler yapmalıydım.

 

Yataktan aniden kalktım ve Alazın yanına doğru ilerledim. Alazı yatağa ittirerek yatağa düşmesini sağladım.

 

Tam aletinin üzerine oturdum. Altında boxer vardı. Artık boxer çıkarma zamanı gelmişti. Çıkartıp yatağın altına attım.

 

Sopa gibi dikilmişti. Dimdik bir şekilde devasa boyutuyla karşımda duruyordu. Alazın gözlerinin içine bakarak aletini ağzıma aldım. Yavaş yavaş ileri geri yaptım. Her ne kadar hepsini ağzıma almak istesem de hepsi sığmıyordu. Bir süre gel git yaptıktan sonra Alazın boşalma vaktinin geldiğini anladım.

 

"Ağzına boşalmak istemiyorum. Yarrağımı ağzından çıkar. Spermlerimi yutamayabilirsin. Tiksinirsen anlarım."

 

Alazı tınlamadım. Elimle boşalması gerektiğini gösteren bir işaret yaptım. Ağzımda çıkarmak istemiyorum diyemeyeceğimden elimle göstermek zorunda kaldım. Alaz oluk oluk ağzıma boşalırken bütün döllerini yuttum.

 

Hayatımın en güzel gecesini yaşamıştım. Bana bu güzel geceyi yaşattığı için kendisine minnettardım.

 

 

 

 

 

 

 

Evet, arkadaşlar istenilen bölüm geldi. Siz başka hangi türde kitaplar yazmamı bekliyorsunuz? Bunu belirtin.

Loading...
0%